Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963173 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Omer'i satmak sacma olur bence.. Mustafa'yla olacak is degil.. Her sezon belli bir sure olmuyor adam...
Ömer Beşiktaş'ın kulübesinde bile oturacak oyuncu değil geçen sene beni fıtık etti çok yavaş biri Mustafa'yı forvet değil de ön liberoda denemek lazım devşirilmeli bence forvet arkası da olmuyor yada satalım bizde kulübeden çıkamayacak kendisi de körelmesin bizde boşuna kadro şişirmeyelim sevdiğim bir oyuncu ama geldiği günden beri sakat olduğu maç sayısı oynadığından fazla artık bıktırdı kendini koruyamıyor. Ne oynadığı belli değil sahada bir yere koyamıyorum forvet desen değil forvet arkası hiç değil kanat oyuncusu değil orta saha oyun kurucu değil yumurtlamayan tavuk oldu çıktı bu sezonu büyük ihtimal kapatır. hazırlık kampında olmayacak form tutamaz iki forvete kaldık ikinci yarı en güçlü olduğumuz bölgede en sakat bölgemiz şu an Allahtan kaliteli forvetlerimiz varda durumu kurtarıyoruz birde tam zamanında devre arası oldu takım bir kaç maç daha çıkartamazdı kiralık falan bir tane forvet bulundurabiliriz yada kerimi forvet olarak değerlendirebiliriz onda golü koklama yeteneği var

Çevrimdışı Kemal

Pektemeği yazın ısrarla satmalıyız satmalıyız diye yazdım, burda çoğu kişi Pektemek demek gol demek, bu yıl parlayacak vs.. yazdı, sonuç elimizde patladı, şimdi bu durumda satsak artık Beşiktaş için kendini parçaladı formaya kanı bulaştı vs.. yazacaklar , zaten kimsede almaz artık , elimizde kaldı. Ömer ise inşallah Es ES te gollerine devam eder satarız @Necmi abiye katılıyorum Ömer konusunda da.

Çevrimdışı panic13

ALTERNATİF ROCK İCRA EDEN AYDİLGE SARP HANIM BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN UFAK BİR ŞAMPİYONLUK BESTESİ (20 SN KADAR) YAPMIŞ Kİ KENDİSİ SAĞLAM BEŞİKTAŞLIDIR. DİNLEYELİM, DİNLETELİM :)

EKLEME: @dişi kartal melek 'in UYARISI İLE ŞARKININ ORİJİNAL VE UZUN HALİ AŞAĞIDADIR;

SİYAH BEYAZ NE YÜCE....
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 11:51:19 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı buratti

Ben Bilic, Ozen ve Orman'in sistemine guveniyorum. Arada bi yanlis secimler olsa da sonuc olarak basarili.

BJK taraftari kim olursa olsun futbolcusuna sahip olmali. fb taraftarindan farkimiz kalmadi demiroren sayesinde. yok o gitsin, bu gelsin, besiktasin oyuncusu degil vs... Olcay, Tore, Veli gitsin bakalim fb'ye, gs'ye, ilk 11'de devamli oynayabiliyor mu? Sow bile Ba'yi kesti milli takimda. Besiktas'tan bir kisi bile oynayamaz fb gs ilk 11de, ama takim olarak en iyisi biziz.

1 ay once herkesin elestirdigi Serdar su an turkiye'nin en iyisi, gokhan gonul'e, sabri'ye 100 kere tercih ederim. Oyuncunun devamliligi yeni transferden daha onemli.  Oynamadan kazanilamiyor oyuncu. Sabir lutfen. 3 senede ancak bu seviyeye geldi takim. onumuzdeki 5 senenin temeli atildi.

Tolga, Gonen gitsin, Cech gelsin diyenler var 5+3'u dusunmeden. Neyse ki Fikret baskan olayin farkinda da demiroren gibi taraftarin mantigina guvenip transfer yapilmiyor. Yabanci sagbek gelse bile ancak 5+3'e gore Serdar, sagbek, Motta, Ismail denklemine gore degismeli oynarlar; Ba, Sosa, Atiba, Pedro'yu garanti sayarsak.

Çevrimdışı Çağrı

Ben Bilic, Ozen ve Orman'in sistemine guveniyorum. Arada bi yanlis secimler olsa da sonuc olarak basarili.

BJK taraftari kim olursa olsun futbolcusuna sahip olmali. fb taraftarindan farkimiz kalmadi demiroren sayesinde. yok o gitsin, bu gelsin, besiktasin oyuncusu degil vs... Olcay, Tore, Veli gitsin bakalim fb'ye, gs'ye, ilk 11'de devamli oynayabiliyor mu? Sow bile Ba'yi kesti milli takimda. Besiktas'tan bir kisi bile oynayamaz fb gs ilk 11de, ama takim olarak en iyisi biziz.

1 ay once herkesin elestirdigi Serdar su an turkiye'nin en iyisi, gokhan gonul'e, sabri'ye 100 kere tercih ederim. Oyuncunun devamliligi yeni transferden daha onemli.  Oynamadan kazanilamiyor oyuncu. Sabir lutfen. 3 senede ancak bu seviyeye geldi takim. onumuzdeki 5 senenin temeli atildi.

Tolga, Gonen gitsin, Cech gelsin diyenler var 5+3'u dusunmeden. Neyse ki Fikret baskan olayin farkinda da demiroren gibi taraftarin mantigina guvenip transfer yapilmiyor. Yabanci sagbek gelse bile ancak 5+3'e gore Serdar, sagbek, Motta, Ismail denklemine gore degismeli oynarlar; Ba, Sosa, Atiba, Pedro'yu garanti sayarsak.

Böyle düşünenlerin olması çok sevindirici gerçekten hepimiz böyle bakmalıyız duruma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Dediklerine büyük ölçüde katılıyorum. Özellikle Serdar konusunda, adam son 2 aydır bildiğin yardırıyor. Haa, hücum yönü az ama Gökhan'ın müthiş formu orayı kapatıyor. Bu yılı rahatlıkla çıkarır, sorunsuzca. Seneye bakarız.

Aynı şekilde kaleci konusunda da çok haklısın. Tolga 5-6 maç kötü oynadı adamı tefe koydu taraftar. Son 4 maçtır çok formda, GS maçından önce hava yakalaması çok iyi oldu. Volkan'ın Fener'e, Milli Takım'a kaybettirdiği maçların çetelesini tutsak buradan Fizan'a yol olur. Ama adam hala oynuyor.

Taraftarımız, yani kendimi de katabilirim, çok ilginç. En zor anda, en kötü günde ilginç bir şekilde kenetlenip takımı sahipleniyoruz. İşler yoluna girerken de garip hareketler yapıyoruz. Bence son 4-5 yıldır takım fazla başarı kazanmadığı için biraz acelecilik var. Tabii ki YD etkisi, borçlar, TFF bunların hepsi etken ama sabırsızlık bence ilk sırada.

Yalnız bu yıl sadece 1-2 hamle kaldı. Az sabır, biraz sabır.

Çevrimdışı Renton

100 milyon TL kredi almışız hayırlı olsun stat hızlanır inşallah
See you in another life,brother.

100 milyon TL kredi almışız hayırlı olsun stat hızlanır inşallah

Kredi alınmadı. Limit açıldı. Bunu BJKAŞ 2 yıl önce bugünlerde hayal edemezdi. Şirket güven veriyor.

Çevrimdışı Renton

Kredi alınmadı. Limit açıldı. Bunu BJKAŞ 2 yıl önce bugünlerde hayal edemezdi. Şirket güven veriyor.
Bi bakıma kredi işte statın bütün faturalarını aktifbank ödeyecek her yıl vodafonedan sponsorluk anlaşmasından gelen gelir onlara gidecek yönetim seneye kesin olarak hazır etmek istiyor stadı

Çevrimdışı Fatih

Ömer Beşiktaş'ın kulübesinde bile oturacak oyuncu değil geçen sene beni fıtık etti çok yavaş biri Mustafa'yı forvet değil de ön liberoda denemek lazım devşirilmeli bence forvet arkası da olmuyor yada satalım bizde kulübeden çıkamayacak kendisi de körelmesin bizde boşuna kadro şişirmeyelim sevdiğim bir oyuncu ama geldiği günden beri sakat olduğu maç sayısı oynadığından fazla artık bıktırdı kendini koruyamıyor. Ne oynadığı belli değil sahada bir yere koyamıyorum forvet desen değil forvet arkası hiç değil kanat oyuncusu değil orta saha oyun kurucu değil yumurtlamayan tavuk oldu çıktı bu sezonu büyük ihtimal kapatır. hazırlık kampında olmayacak form tutamaz iki forvete kaldık ikinci yarı en güçlü olduğumuz bölgede en sakat bölgemiz şu an Allahtan kaliteli forvetlerimiz varda durumu kurtarıyoruz birde tam zamanında devre arası oldu takım bir kaç maç daha çıkartamazdı kiralık falan bir tane forvet bulundurabiliriz yada kerimi forvet olarak değerlendirebiliriz onda golü koklama yeteneği var
Bence Omer 3. forvet olabilir abi.. Az da olsa alman disiplini gormus, birebir de etkili, sadece golu dusunen, kaleye her acidan vurabilme ozelligi, topsuz alan da etkili, dogru kosular yapmasi, top teknigi, golu koklamasi vs.. bence bu adama ihtiyacimiz var...

ayrica kanatlarda da etkili...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

dün besiktas televizyonunu izledinizmi bilmiyorum, bircok kez denk geldiğimizde gorustugum ve inandıgım guvendiğim Fehmi besler dün itibarlye sunun mujdesini verdi

transfer konusunda taraftarın içi rahat olsun bir oyuncu için ülke ülke geziliyor ve birtanesi veya daha fazlası gelecek ve her detay tartıp biçiliyor
yani arkadaslar bu takım bircok seyi bu sene hakediyor gidelim maçlara sizlerden ricam budur

ömer adlı oyuncuya ben bayılıyorum:)) attıgı goleri hiçbir türk forveti bugun atamaz.. sadece sorunu mentaldir inanılmaz savruktur ve garip bir duygusal işleyişi vardır onun dısında bana sorarsanız alıstıgı zaman affetmeyen bir profil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

dün besiktas televizyonunu izledinizmi bilmiyorum, bircok kez denk geldiğimizde gorustugum ve inandıgım guvendiğim Fehmi besler dün itibarlye sunun mujdesini verdi

transfer konusunda taraftarın içi rahat olsun bir oyuncu için ülke ülke geziliyor ve birtanesi veya daha fazlası gelecek ve her detay tartıp biçiliyor
yani arkadaslar bu takım bircok seyi bu sene hakediyor gidelim maçlara sizlerden ricam budur

ömer adlı oyuncuya ben bayılıyorum:)) attıgı goleri hiçbir türk forveti bugun atamaz.. sadece sorunu mentaldir inanılmaz savruktur ve garip bir duygusal işleyişi vardır onun dısında bana sorarsanız alıstıgı zaman affetmeyen bir profil
Sağ bek transferi kesin gibi ama diğer transferleri bence biraz zor yaparız.Uefa ensemizde şuan bir yandan stad yapıyoruz devre arası fazla açılamayız.Ömer konusundaki düşüncem bence yerli olmasından ötürü kadroda bulundurulabilir açıkçası Pektemek'ten daha fazla katkı verir diye düşünüyorum.Geçen sene oyuna sonradan girip puanlar kazandırdığı olmuştu ama şuna katılıyorum Demba Ba ve Cenk'in yanına mutlaka yaz transfer döneminde bir hücum oyuncusu alınmalı özellikle Ş.Ligi'nde oynarsak kesin lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Şu işe bak Fenerliler diyor ki derbiyi Bjk kazansın daha iyi.Nedeni ise Bjk'ın Avrupa maçları var, stad problemleri var ve sakatlıklarla uğraşıyor elbet bir yerde tökezler.Ulan şu Gs'yı yenip arka arkaya kazanmaya devam edersek bunları o zaman göreceğim ben.Geçen sene iyi giderken birden dağıldık diye hep aynısının olacağını düşünüyorlar da bu sezon öyle olmayacak bunu hala göremediler.Her hafta puan kaybedecekler bundan sonra dağılacaklar diyenler böyle olmadığını görmelerine rağmen ısrarla aynı şekilde düşünmeleri bile ne kadar aciz taraftar topluluklarına sahip olduklarını gösteriyor.

Çevrimiçi Samet Ç

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
KISITLI Beşiktaş 1 stoper aldı bile....şşşşştttt çaktırmayın. gizli. soru sormayın. sürpriz...

Bu arkadaş böyle bir şey yazmış ama doğruluğu tartışılır

Çevrimdışı Tolga

RÜZGAR SAĞNAK
‏@ruzgarsagnak
KISITLI Beşiktaş 1 stoper aldı bile....şşşşştttt çaktırmayın. gizli. soru sormayın. sürpriz...

Bu arkadaş böyle bir şey yazmış ama doğruluğu tartışılır
Onunda derin den farkı yok açıkçası 5 Ocak'tan sonra herşey ortaya çıkacaktır.Nereye transfer yapılacak hangi oyuncularla görüşülüyor daha net anlamış oluruz.

Çevrimdışı panic13

Bence takımın önceliği orta saha, ikinci eksik sağ bek, stoper en son ihtiyacımızdı. Eğer stoper alındı ise stratejik bir hata yapılmış. Faydasız demiyorum, fayda elde edeceğimiz muhakkak, güzel transfer yapıyoruz son 2 yıldır. Yine de bence öncelikle box to box bir orta saha alınmalıydı.

Çevrimdışı Abdullah

Onunda derin den farkı yok açıkçası 5 Ocak'tan sonra herşey ortaya çıkacaktır.Nereye transfer yapılacak hangi oyuncularla görüşülüyor daha net anlamış oluruz.
Derin e falan benzetip Rüzgar abiye haksızlık ediyorsunuz bence :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

Bence takımın önceliği orta saha, ikinci eksik sağ bek, stoper en son ihtiyacımızdı. Eğer stoper alındı ise stratejik bir hata yapılmış. Faydasız demiyorum, fayda elde edeceğimiz muhakkak, güzel transfer yapıyoruz son 2 yıldır. Yine de bence öncelikle box to box bir orta saha alınmalıydı.
Abi 3ünü de ihtiyacımız var 3ü de alınacaktır. Rahat olalım. Şu an önceliğimiz transfer değil derbi. Evvela o maç alınacak sonra transferin kralı yapılır.

Çevrimdışı Tolga

Derin e falan benzetip Rüzgar abiye haksızlık ediyorsunuz bence :tabe:
Uzun zamandan beri kendisini tanırım söylediği şeylerin çoğu doğru çıkmıyor o yüzden söyledim tabi doğru çıkmış istisna olan haberleri de vardır o ayrı.Aslında demek istediğim bizlerin yani taraftarların twitter da böyle birilerinin şu geldi bu geldi dedi diye umutlanmaması gerektiğini düşünüyorum şahsen ben yazın bunu yaşadım o yüzden uyarmak istedim sadece.Eğer stoper için hakikaten anlaşılmışsa da özür dilerim  :)

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı Abdullah

Uzun zamandan beri kendisini tanırım söylediği şeylerin çoğu doğru çıkmıyor o yüzden söyledim tabi doğru çıkmış istisna olan haberleri de vardır o ayrı.Aslında demek istediğim bizlerin yani taraftarların twitter da böyle birilerinin şu geldi bu geldi dedi diye umutlanmaması gerektiğini düşünüyorum şahsen ben yazın bunu yaşadım o yüzden uyarmak istedim sadece.Eğer stoper için hakikaten anlaşılmışsa da özür dilerim  :)
Zaten isim vermeyeceğini belirtti.  :) 3 bölgeye transfer yapacağımız belli zaten. İsimlerin de alternatifler içerisinde en iyi olacağından şüphem yok.  :ok:

10 gündür yazıyorum Mexes ile başkan anlaştı diye. Maddi konularda Ahmet Başkan'ın onayı olursa stoper ok.

Çevrimdışı Tolga

Zaten isim vermeyeceğini belirtti.  :) 3 bölgeye transfer yapacağımız belli zaten. İsimlerin de alternatifler içerisinde en iyi olacağından şüphem yok.  :ok:
Transfer olur ya da olmaz onu göreceğiz ben sadece erkenden heveslenmeyelim diyorum önce şu derbiyi bir atlatalım nasılsa uzunca transferleri tartışacağız :ok:

Çevrimdışı Tolga

10 gündür yazıyorum Mexes ile başkan anlaştı diye. Maddi konularda Ahmet Başkan'ın onayı olursa stoper ok.
Mexes olma ihtimali yüksek tabi.