Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962946 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bir çalışma yaptım gerçi geçen gün de yapmıştım ama nereye yazdığımı hatırlayamadım neyse :icool:

Eğer Gs derbisini kazanırsak(ben puan kaybederiz diye düşünüyorum) arkasından 2. yarının ilk maçında G.Birliği'ni de yenip 41 puan yaparız.

Kalan 17 maç içerisinde 9 iç saha 8 deplasman maçımız var;

İç Sahada

Mersin
Bursa
Balıkesir
K.Erciyes
Başakşehir
Karabük
G.Antep
Konya
G.Birliği

Dış Sahada

Ç.Rize
Eskişehir
Sivas
Fenerbahçe
Kasımpaşa
Trabzon
Akhisar Bld.
Galatasaray

Maçlara baktığımızda içeride oynayacağımız Bursa maçı ve birazda Başakşehir maçı hariç kalan maçlarımız kolay deplasman maçlarına göre.Eğer ligin 2. yarısında Konya'da maçlarımızı oynarsak iç saha da oynayacağımız 9 maçın sadece 1 inde puan kaybederiz gibi geliyor bana.Yani bu da 25 puan yapıyor.41'in üzerine 25 eklersek 66 puan yapar ve deplasmanda alacağımız 10-12 puan bile bizi şampiyon yapabilir diye düşünüyorum.(Olimpiyat'ta oynarsak bu istatistiklerimin hepsi çöpe gider) :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Tolga bu sene zaten deplasman maclarinda sadece Kayseri'de kaybettik... Deplasmanda en iyi oynayan takimiz suan... Eger Konya ile anlasirsak ic saha maclarini da cok rahat cikariz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Tolga bu sene zaten deplasman maclarinda sadece Kayseri'de kaybettik... Deplasmanda en iyi oynayan takimiz suan... Eger Konya ile anlasirsak ic saha maclarini da cok rahat cikariz...
2. yarı da Fb,Gs ve Ts maçlarımız deplasmanda ve küme düşmemeye oynayan takımlar bu yarı da daha çok zorlayacaktır iç saha da oynamalarından dolayı o yüzden bu yarı deplasmanda istediğimiz puanı almamız zor fakat içeri de bu şansımız fazlasıyla var :)

Çevrimdışı Tolga

Bizim Ömer Trabzon'a şimdilik 2 gol attı :D

Çevrimdışı Çağrı

Deplasmanlardan çekinmeye gerek yok.

Trabzon'u , Paşa'yı , Akhisar'ı , Sivas'ı , Eskişehir'i  yeneriz. Rize ve derbiler zor sadece.

Eline sağlık @Tolgaozkhrmn
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Asıl fener yandı fikstür olarak.

Tüm derbileri içeride ama bu iyi değil onlar için.

Tüm can çekişen takımlarla dışarıda oynayacaklar 2 galibiyet bile alsa şaşırmayacağım dışarıda Fener ikinci yarı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Deplasmanlardan çekinmeye gerek yok.

Trabzon'u , Paşa'yı , Akhisar'ı , Sivas'ı , Eskişehir'i  yeneriz. Rize ve derbiler zor sadece.

Eline sağlık @Tolgaozkhrmn
@Çağrı hocam teşekkürler :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Ts forumuna üyelik sistemi getirmişler herhalde bizlerin sürekli baktıklarını anladılar da böyle birşey yaptılar :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Kemal

TS yi parcaladilar maç 7-8 olurdu 4 bitti :)

Ömeri güzel paraya satıp Babacari alsak ne güzel olur

Çevrimdışı ozan062

liverpool macına denk geldimde bizim stoper almamız kesinlikle lazım :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Omeri eskişehire iyi paraya satarız bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Omeri eskişehire iyi paraya satarız bence
Eskişehir'in transfer yapacak parası yok ki hatta Erkan'ı da satacaklar galiba Trabzon'a o yüzden öyle büyük bir para veremezler bize. :)

Çevrimdışı Fatih

Omer'i satmak sacma olur bence.. Mustafa'yla olacak is degil.. Her sezon belli bir sure olmuyor adam...

Çevrimdışı Deniz

Eskişehir'in transfer yapacak parası yok ki hatta Erkan'ı da satacaklar galiba Trabzon'a o yüzden öyle büyük bir para veremezler bize. :)
Erkanı biz alırız belki  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Erkanı biz alırız belki  :icool:
Zannetmiyorum ama alsak bence iyi olur zaten gittiğinde de çok üzülmüştüm :)

Çevrimdışı Kemal

Omer'i satmak sacma olur bence.. Mustafa'yla olacak is degil.. Her sezon belli bir sure olmuyor adam...

Mustafayida satalim o zaman

Çevrimdışı Çağrı

Biz Galatasaray'ı ,  Belediye de Fener'i yener Belediye Gs ie 2 Fener ile 3 puana indirir biz de ikisine de bindiirirz  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Liverpool hayatinin en balli golunu atti...

Çevrimdışı Fatih

Mustafayida satalim o zaman
Hayir demem...

Bugun Omer'in attigi 2 gol de cok guzel...  usta vurusu yapmis...

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin derbide 60.000'den az kişi olursa ben bu işi bırakırım dedi keşke 59.000 kişi gelse de bıraksa bu işi :kop: :kop: :kop:

Bu arada maalesef en fazla 30.000-35.000 civarında taraftar olur taş çatlasa.

Çevrimdışı Deniz

Mustafanin kontrati bitiyor sene sonu dimi?

Çevrimdışı Tolga

Mustafanin kontrati bitiyor sene sonu dimi?
Evet 30 Haziran 2015'te bitiyor sözleşmesi.

Çevrimdışı Deniz

Teklifi dipte tutar muhtemelen yonetim.cok sakatlaniyor diye..

Çevrimdışı ALI RIZA

hele dönsün hasar tespit çalışmasına göre bakalım imzalanırmı imzalanmazmı belirsiz  :alala: :alala:

Çevrimdışı Renton

Ömerin gol vuruşlarını bize gelmeden de çok beğenirdim pozisyon almasıda güzel bence mustafanın gol vuruşları çok zayıf
See you in another life,brother.