Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965447 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Heh bunu bekliyordum işte bu çok önemli tespit. Ben Atınç'ın en büyük defosu olarak bunu görüyorum. Koy anadolu takımına çok rahat oynar.

Yalçın şuanda Atınç'dan daha çabuk dar alanda 32 yaşında olmasına rağmen. Bu yüzden çok şey birbirine karışacak Atınç oynadıkça göreceğiz. Beni yanıltırsa süper bir stoper kazanırız.

Aksi taktirde ya 4. stoper olur ya Eskişehir2in 1.stoperi olur.
Yazımın sonunda da dediğim gibi bize gelecek yerli oyuncunun fark yaratması lazım yaratamaycak bir oyuncusuysa alınmamalı.Yalçın sadece hava toplarında iyiyse o kadar da Atınç'ta oynar çok büyük fark yok benim için aralarında.Ben o süreçte Yalçın'a maddi anlamda sıkıntılar yaşarken para vereceğimize gidip Atınç'a şans verelim daha iyi demiştim.Gidip daha potansiyelli bir yerli bir stoper bulup alabiliyorsak zaten bunu tartışmam ki piyasada da yok o ayrı bir mevzu tabi.Gördük işte Atınç G.Antep maçında çıktığı her topu aldı Yalçın'da bunu yapardı bizde ne anladım o zaman ben bu işten.Atınç'tan farklı benim göremediğim bir özelliği varsa bilemiyorum.Atınç çok iyi bir oyuncu olacak falan diye de bir iddiam yok ama Atınç'tan daha iyisini bulup alabiliyorsak tamam alınsın zaten fakat bence Yalçın vasat bir oyuncu en azından ben bu süreçte Atınç'a şans verip durumunun ne olacağını görmenin daha faydalı olacağını düşünüyordum ve yönetim doğru olanı yaptı.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2014, 17:51:51 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada yüzde yüz futbolun konuğu Arda Turan. Şimdi yayın da

Çevrimdışı Türkay

Arda Turan: "Diego Costa'nın bağı kopmasa Beşiktaş ile anlaşıyormuş. Kendisi bana böyle anlattı."

Arda Turan: "Atınç'ı çok beğendim. Boyu uzun ama ayaklarına çok hakim"

Arda Turan: "Gökhan Töre çok iyi oyuncu ama bire birde daha az top kaybetmesi lazım"

Arda Turan: "Demba BA çok iyi  oyuncu"

Genel olarak bizden böyle bahsetti. Costanın her aklıma gelişinde içim acıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Arda Turan: "Diego Costa'nın bağı kopmasa Beşiktaş ile anlaşıyormuş. Kendisi bana böyle anlattı."

Arda Turan: "Gökhan Töre çok iyi oyuncu ama bire birde daha az top kaybetmesi lazım"

Allah razı olsun

Çevrimdışı Tolga

Diego Costa gelseydi bize ölüsü gelmiş olacaktı çok kötüydü o zamanlar. Geçen seneydi herhalde bir açıklaması vardı eğer Bjk'a gitseydim bugün bu durumda olamazdım diye. Diego Costa A.Madrid'de kaldığı için bu seviyeye geldi bize gelmiş olsaydı bu haline hiçbir şekilde ulaşamazdı ki geleceği zamanki takım şimdikinden daha kötüydü :)

Çevrimdışı ozan062

bize gelseydi bu hale gelmesi imkansızdı :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

bize gelseydi bu hale gelmesi imkansızdı :ok:

@ozan062  gelmiş hoş gelmiş  :D Ozan Sosa'nın frikiği nasıldı  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Güntekin Onay ; ''Gün gelecek Feda diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz.''

Herkese İyi Geceler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Güntekin Onay ; ''Gün gelecek Feda diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz.''

Herkese İyi Geceler.
İyi geceler  :sleepzz:

Çevrimdışı Tolga

Herkese İyi Geceler.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ozan062

@ozan062  gelmiş hoş gelmiş  :D Ozan Sosa'nın frikiği nasıldı  :biggrinking:

heheh hosbulduk :lol:

on numaraydı fakat golu attıktan sonra macı anlatan elemanın dediği suydu

sosanın frikikten attıgı nadir gollerden birini izliyoruz

demezmi  ben bile tersini savunurken sinir oldum ve fikrimi değiştirdim  :evillol: :D :ok:
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 11:15:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

Senegal'in Afrika Kupası kadrosunda Moussa Sow yer alırken Demba Ba kadroya alınmadı.

sevinin LAN  :D :D :D :D

17 Ocak-8 Şubat 2015 tarihlerinde bu karşılaşmalar.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

Senegal'in Afrika Kupası kadrosunda Moussa Sow yer alırken Demba Ba kadroya alınmadı.

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

heheh hosbulduk :lol:

on numaraydı fakat golu attıktan sonra macı anlatan elemanın dediği suydu

sosanın frikikten attıgı nadir gollerden birini izliyoruz

demezmi  ben bile tersini savunurken sinir oldum ve fikrimi değiştirdim  :evillol: :D :ok:

İnşallah gelir devamı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

trtspor da katıldığı programda demişti sanki demba ba
hocasının almayacağından haberi vardı yani 1 ay öncesinden

sarışınlardan biri bugün yalakalık yapmış.devlet yine yardım edecek bunlara.o kadar sinir oluyorum ki.vodafone arenanın tapusunu istiyorum.adam diyor sorunlarımız vardı.saolsun beyefendi hepsini çözdü.acaba bunların içinde vergi varmı ...bunların hepsi yalaka.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2014, 15:34:20 adler ]

Çevrimdışı panic13

Demba Ba'nın gitmemesi çok iyi oldu da, Sow'un gitmesi kötü oldu :S Herif bildiğin feneri sabote ediyor . Gerçi her maç bize golü var kerkenezin, guiza'da böyleydi. Herif 3 yıl oynadı fenerde hep bize öttü :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cisse557

Demba Ba'nın gitmemesi çok iyi oldu da, Sow'un gitmesi kötü oldu :S Herif bildiğin feneri sabote ediyor . Gerçi her maç bize golü var kerkenezin, guiza'da böyleydi. Herif 3 yıl oynadı fenerde hep bize öttü :S
Zaten genelde Bjk-Fb maçlarında bizim golleri orta sahalar, Fb de ise forvetler atıyor.

Çevrimdışı Tolga

sarışınlardan biri bugün yalakalık yapmış.devlet yine yardım edecek bunlara.o kadar sinir oluyorum ki.vodafone arenanın tapusunu istiyorum.adam diyor sorunlarımız vardı.saolsun beyefendi hepsini çözdü.acaba bunların içinde vergi varmı ...bunların hepsi yalaka.
Bunlar devlet desteği olmadan ayakta kalabilirler mi çok haklısın yine başladılar yalakalığa.

Çevrimdışı Tolga

Bu iyi haber işte :ok: :ok:

Çevrimdışı Türkay

Ba takımla çalışmalara başlamış  :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

Almeida da fenere yaptı aynısını  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Çalışmaya tedavi olan Mustafa Pektemek, Tomas Sivok ile bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı.

Demba Ba ve Cenk Tosun ise bugün takımımızla birlikte çalışmalara başladı.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

Çalışmaya tedavi olan Mustafa Pektemek, Tomas Sivok ile bireysel çalışan Necip Uysal katılmadı.

Demba Ba ve Cenk Tosun ise bugün takımımızla birlikte çalışmalara başladı.

Cenk ve Ba'nın ciddi kondisyon eksiği olacak.

Pektemek konusuna gelince. Pektemek artık 3.forvet olarak nitelendirilmeli.

Ve bir genç yabancı forvet alınmalı yazın. Çok sık sakatlanıyor pektemek varken 3 forvet diyemem artık ben. 2,25 forvetimiz var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli