Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967132 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Merak etmeyin önder özeni getiren de bu başkandı.olcayı oğuzhanı vs özen gelmeden ucuza getiren de özen gittikten sonra töre ve sosayı da ucuza alan aynı başkandı.para konusunda sorun olmazsa belki doğru isim konusunda sıkıntı olabilir.araştırma komitesi nin raporları ile çalışmalar yapılmalı menajer tuzaklarına düşülmemeli.

Başkana değil zaten lafım abi etrafındaki yönetici müsvettesi taşıyan egosu göbeğinden büyük adamlara.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Uefa bursaspora 1 yil kupalardan men cezasi verdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Uefa bursaspora 1 yil kupalardan men cezasi verdi.

Spor Toto Süper Lig kısmında konfetilerle kutluyoruz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Spor Toto Süper Lig kısmında konfetilerle kutluyoruz  :evillol:
Rakimi alip geliyorum :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Bu arada Önder Özen'e sallamak içim Gs 4.75 milyon euroya Tarık'ı aldığı gün '' Biz 1 milyona alacaktık Özen aldırmadı '' diye açıklama yapan Deniz Atalay beyefendi Tarık'ın bu rezalet performansından sonra

Gs Eskişehir'e geri alan paranın bir kısmını ödemeyelim diye yalvarıyorken '' İyi ki o zaman Özen varmış kulüpte BENİ Durdurmuş Ben de hayatımın hatasını yapmamışım

İlhan Parlak'a da aynı şekilde 3.5 milyon euro verdirecektim ona da Özen engel oldu o da ortada Allah Özen'den razı olsun diyecek mi?

Ulan bazı yöneticilerin yatacak yeri yok.
İlhan Parlak ne be  :s20: üzerine para verseler kulübe sokmazdım. Hangi akla zihniyet ilhana 3.5 milyon vermek. Akşam akşam dellendim.

Çevrimdışı Çağrı

İlhan Parlak ne be  :s20: üzerine para verseler kulübe sokmazdım. Hangi akla zihniyet ilhana 3.5 milyon vermek. Akşam akşam dellendim.

Ahmet İlhan Olacak o yanlış yazmışım sakin  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Ahmet İlhan Olacak o yanlış yazmışım sakin  :biggrinking:
Hocam bi köşe yazarı olarak olmuyor böyle şeyler  :D Yazılarını da beğendim bu arada.

Ama İlhan'ın Parlak ya da Ahmet olması fikrimi değiştirmiyor :)

Ligdeki Türk futbolcuların ederi en fazla 4 milyondur bana göre. Ahmet İlhan benim gözümde 1.5 mil. Onu da verip almam yani.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam bi köşe yazarı olarak olmuyor böyle şeyler  :D Yazılarını da beğendim bu arada.

Ama İlhan'ın Parlak ya da Ahmet olması fikrimi değiştirmiyor :)

Ligdeki Türk futbolcuların ederi en fazla 4 milyondur bana göre. Ahmet İlhan benim gözümde 1.5 mil. Onu da verip almam yani.

Teşekkür ederim hocam :)

Katılıyorum hiç farketmez Ahmet İlhan o paranın yarısını etmez malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Teşekkür ederim hocam :)

Katılıyorum hiç farketmez Ahmet İlhan o paranın yarısını etmez malesef.
Deniz Atalay istifa etti mi? Bi ara edecek diye gündeme geldi. Şu aralar ortalarda görünmüyor. Ben istifa etti diye biliyorum.

Çevrimdışı adnan

Vatan gazetesinin haberine göre demba ba nın parmağı yeniden şişmiş idmanı yarıda bırakmış falan yazıyo.doğru mu bu haber acaba?demirören gazetesi olunca şüpheleniyorum o haberden
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı panic13

Bu arada Önder Özen'e sallamak içim Gs 4.75 milyon euroya Tarık'ı aldığı gün '' Biz 1 milyona alacaktık Özen aldırmadı '' diye açıklama yapan Deniz Atalay beyefendi Tarık'ın bu rezalet performansından sonra

Gs Eskişehir'e geri alan paranın bir kısmını ödemeyelim diye yalvarıyorken '' İyi ki o zaman Özen varmış kulüpte BENİ Durdurmuş Ben de hayatımın hatasını yapmamışım

İlhan Parlak'a da aynı şekilde 3.5 milyon euro verdirecektim ona da Özen engel oldu o da ortada Allah Özen'den razı olsun diyecek mi?

Ulan bazı yöneticilerin yatacak yeri yok.

Önder Özen'in kendisi belki yok ama ruhu hala takımın üzerinde. Belli bir mantalite katmış yönetim anlamında belli :) Yöneticile için büyük kulüpler sadece vitrin. Adamlar, isimleri gazeteye çıksın diye göbek bile atar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı yazar olarak seni daha rahat takip etme imkanım olacak,forumda çok kopukluk yaşıyordum.Umarım yönetim ve teknik ekipte senin görüşlerini dikkate alıyordur. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı yazar olarak seni daha rahat takip etme imkanım olacak,forumda çok kopukluk yaşıyordum.Umarım yönetim ve teknik ekipte senin görüşlerini dikkate alıyordur. :ok:

Teşekkür ederim @ahmetx abi böyle düşünmen çok mutlu etti :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Dünya'nın hiçbir yerinde takımları 4 hafta üstüste 3 günde bir maça zorlayamazsınız.

Bu premier ligde bile yok. Adamlar en kötü tüm maçları cumartesi oynatıp kupayı çarşamba oynatıp 4 gün ara koyuyorlar.

Bu sene inanılmaz bir fikstür hazırlamışlar.

Şu kupanın ilgi çekmesini istiyorlar tek maçlı eleminasyona geçmek zorundalar. Alt ligden takımla ya da puan sıralamasında alttaki takımla eşleşen takım deplasmanda oynayacak ama hasılat hep ikiye bölünecek dersin olur biter.

Ziraat sponsor oldu diye suyunu çıkardılar artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Dünya'nın hiçbir yerinde takımları 4 hafta üstüste 3 günde bir maça zorlayamazsınız.

Bu premier ligde bile yok. Adamlar en kötü tüm maçları cumartesi oynatıp kupayı çarşamba oynatıp 4 gün ara koyuyorlar.

Bu sene inanılmaz bir fikstür hazırlamışlar.

Şu kupanın ilgi çekmesini istiyorlar tek maçlı eleminasyona geçmek zorundalar. Alt ligden takımla ya da puan sıralamasında alttaki takımla eşleşen takım deplasmanda oynayacak ama hasılat hep ikiye bölünecek dersin olur biter.

Ziraat sponsor oldu diye suyunu çıkardılar artık.

KEsinlikle haklısın. 3. lig takımı gruplarda BJK, FB veya GS yi yeniyor ama gruptan çıkamadığı için devam edemiyor. Bu sistem tamamen büyüklerin türkiye kupasında kalması üzerine kurulmuş. Ayrıca, eleminasyon olsa eminim ki tribünler çok daha kalabalık olacaktır aynı zamanda.

Çevrimdışı Çağrı

KEsinlikle haklısın. 3. lig takımı gruplarda BJK, FB veya GS yi yeniyor ama gruptan çıkamadığı için devam edemiyor. Bu sistem tamamen büyüklerin türkiye kupasında kalması üzerine kurulmuş. Ayrıca, eleminasyon olsa eminim ki tribünler çok daha kalabalık olacaktır aynı zamanda.

Ligde yayın haklarında yapıyorlar tamam o aslan payı ama kupada da bu olursa bir hazırlık maçları kalıyor geriye rekabet etme şansı bile vermiyorlar ki.

Parayı turlara büyük şekilde koysalar 3.lig takımları deli gibi asılır o maçlara 20 bin prim kapmak için ama Ziraat o zaman 3 büyüklerin 20 tane maçını değil 5 tane maçını yayınlayacağı için.

Hay düzeninize yani..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Alıntı
Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören önceki gün yaptığı açıklamada, yeni sezondan itibaren yabancı statüsünde büyük değişiklikler olacağının sinyallerini verdi. Takvim, Futbol Federasyonu'nun uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni yabancı projesini araştırdı ve çok çarpıcı gerçeklere ulaştı.

ALTYAPI ZORUNLULUĞU GELİYOR

Eğer son dakikada bir değişiklik olmazsa yeni sezonda yabancı sınırı kalkacak ve adeta devrim niteliğindeki 'sınırsız yabancı' kuralı hayata geçecek. Fakat Futbol Federasyonu kulüplere birçok yeni kriter getirecek. Yeni sezondan itibaren kulüpler sahada veya kulübede istediği kadar yabancı oyuncuya forma verebilecek. Ancak kulüplerin kadrolarında (23 veya 25 kişiyle sınırlı tutulabilir) en az 10 yerli oyuncu bulundurması zorunlu olacak. Bu 10 yerli futbolcunun da en az 5'inin alt yapıdan yetişmesi gerekecek.

MİLLİLİK KRİTERLERİ DE OLACAK

Kulüpler ayrıca kafasına göre, her istediği yabancı futbolcu transfer edemeyecek... Daha önce Premier Lig'de uygulanan milli olma kriteri gündeme gelmiş fakat TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Bu durumda Melo gibi kaliteli yabancılar bile Türkiye'ye gelemez" demişti. Üzerinde çalışılan projeye göre, yabancı oyuncuya Premier Lig'dekine göre şartları yumuşatılmış 'millilik kriteri' getirilecek.

G.AMERİKALI STARLAR ARTIK ZOR

Yaşı 25'in üzerinde olan yabancı futbolcuların en az 5, 30'un üzerinde olanların ise en az 10 kez milli olmaları gerekecek. Eğer bu kriter hayata geçerse, özellikle Brezilyalı ve Arjantinli yıldızların ülkemize gelmesi bir hayla zorlaşacak.

Haydaaa kaş yaparken göz çıkarmak böyle bir şey herhalde. Batalla kötü adam mıydı? Nasıl getireceksin Batalla'yı bu düzende? 25 yaş üzerine konması çok saçma milli sınırlamasının.

30 yaşın üzerine koy tamam çöplüğe dönmesin ama altını serbest bırakmaları gerek. Sistemin 25 yaşaltı oyuncu aldırmaya zorlaması güzel ama bu şekilde olmaz.

En azından kota olması lazım mesela 25 yaş üzeri milli olmayan sadece 2 adam alabilirsiniz gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aaasd

The only thing I hope is our president and company don't forget their original plan of making a good YOUTH ACADEMIC and SCOUTING. This is the most important stuff to have as a club who don't have the same money advantage from other countries.

Buying Demba Ba and Jose Sosa is without doubt a successful correct transfer I just hope they are not getting blind by that temporarily successful transfer.

Just to give an example how important the youth academic and scouting system is for a club lets take a perfect example of Benfica.
Their president Luis Felipe is a joke president who have 0 interest of growing or winning cups in fact recently he made Benfica financial unstable for his own agenda.
There coach Jorge Jesus he is defiantly not a bad coach but he defiantly lags of many things and have made many same mistakes over his years.
Still Benfica always fighting for the top positions on any league they play in. They have the perfect scouting and youth which is alone making them successful on points and money they are doing this without any president and a ok ok coach which is so surprising for what we know here in Turkey which is the most important.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 12:03:29 aaasd ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Haydaaa kaş yaparken göz çıkarmak böyle bir şey herhalde. Batalla kötü adam mıydı? Nasıl getireceksin Batalla'yı bu düzende? 25 yaş üzerine konması çok saçma milli sınırlamasının.

30 yaşın üzerine koy tamam çöplüğe dönmesin ama altını serbest bırakmaları gerek. Sistemin 25 yaşaltı oyuncu aldırmaya zorlaması güzel ama bu şekilde olmaz.

En azından kota olması lazım mesela 25 yaş üzeri milli olmayan sadece 2 adam alabilirsiniz gibi.

benim şahsi fikrim milli sınırlamaı olursa macaristandan  san marino malta  vs.. afrikadan alabilir ancak anadolu kulupleri bu konuda fikrim şu yerli 10 şartı alt yapıdan en az 3 futbolcu AB pasaportu olan yabancı serbest sınırlamsı yok AB dışındaki yabancı sayısı ise sahada 1 kadroda 3 olmalı.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

DEMİRKOL: "ARTIK MEDYADA GALATASARAYLILAR DAHA FAZLA"
Daha eski dönemlere de değinen Demirkol, Metin Oktay öncesi dönemi "O zamanlar Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı sayısı fazla. Galatasaraylı yok gibi. Çok az, bizzat Galatasaraylılar söyler" diye anlattı ve ardından medyanın şimdiki durumuna getirdi sözü:

"Bugün hem taraftar sayısı hem medyada çalışan gençler arasında Galatasaraylılar daha fazla. Hıncal ağabey 20 yıl öncesinden bahsediyor. Şu anda medyada çalışanlarda net olarak Galatasaraylılar daha fazla. Çünkü genç nüfusta Galatasaraylılar daha fzala normaldir. Eminim 10 sene sonra da bu durum değişecek, Beşiktaş böyle giderse Beşiktaşlılar daha fazla olacak. Bu, başarılara endeksli bir durumdur"

Çok çok önemli bir tespit var burada. Fener taraftar kaybetmiyor bakın. Taraftar kaymaları hep Beşiktaş Galatasaray arasında oluyor. Şuan onların bu kadar fazla olmasının sebebi 2000 sonrası dönem.

Demirkol çok haklı bu 10 yıl çok çok önemli hele ki Uefa kupası koyabilirsek müzemize lobi dediğiniz şey kendiliğinden oluşur :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

The only thing I hope is our president and company don't forget their original plan of making a good YOUTH ACADEMIC and SCOUTING. This is the most important stuff to have as a club who don't have the same money advantage from other countries.

Buying Demba Ba and Jose Sosa is without doubt a successful correct transfer I just hope they are not getting blind by that temporarily successful transfer.

Just to give an example how important the youth academic and scouting system is for a club lets take a perfect example of Benfica.
Their president Luis Felipe is a joke president who have 0 interest of growing or winning cups in fact recently he made Benfica financial unstable for his own agenda.
There coach Jorge Jesus he is defiantly not a bad coach but he defiantly lags of many things and have made many same mistakes over his years.
Still Benfica always fighting for the top positions on any league they play in. They have the perfect scouting and youth which is alone making them successful on points and money they are doing this without any president and a ok ok coach which is so surprising for what we know here in Turkey which is the most important.

Hi Aaasd,

I am not sure it is a joke that you wrote in English :)

I would like to remind that most of our members don't know English :( In my opiniom please put google translation to the down part of your comments as notice. It will be a better communication in this way.

Also, if you are a real Dannish :), it is a very big pleasure for us to partipicate to our forum. Even if you write in English :)

Çevrimdışı Çağrı

So , are you Dannish or Turkish citizen :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aaasd

@panic13 It's not a joke but a serious topic on how the future Besiktas can be secured. My Turkish is very limited and I can better express myself in English. But if it's like that I guess I will have to express myself in my broken Turkish.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 12:33:06 aaasd ]