Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967309 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

var elinde Necip Kerim oğuzhan Veli 4-5 yılda elinde oyuncular sağlam 2-3 yılda 1 oyuncu alır monte olur o doğru şimdilik oraya bir tecrübe lazım
Sosa'nın yerine dolduracak adamlar mevcut zaten ama Veli'nin akıbeti ne olacak belli değil. Kalırsa Veli, Atiba, İnler yeterli olur ama kalmaz ise Necip yeterli olmaz.

Çevrimdışı Fatih

raporlarda yazarsa ceza alabiliyor onu için bu kameralara bile denk gelmedi en azından ben gormedim doalyısıyla yazılmayan birseyin cezası soz konusu değildir kotu oldu bu bizim için:(((
Rapora yazilmasinin geregi yok... Goruntu oldugu surece ceza gelir... Isterlerse tabiki...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Sosa'nın yerine dolduracak adamlar mevcut zaten ama Veli'nin akıbeti ne olacak belli değil. Kalırsa Veli, Atiba, İnler yeterli olur ama kalmaz ise Necip yeterli olmaz.
veli kalır gitmez fener gs heves etmesin...

Çevrimdışı Deniz

Veli isi cok zor artik.teklif cok istedigi ucret de yuksek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

bjk tv ye gayet güzel röportajlar veriyor.beyaz tv için gayet uygun cevaplar az bile
biraz spikerde sorun vardı.soru sormayı beceremiyor.demba bayada aynı ciddiyetsizlikle sorular sordu ama tercüman biraz toparladı demba da fazla oralı olmak istemedi.ulusal bir kanalda maç sonu maçla ilgili soru sormak varken bir röportaj havasında televole tarzında sorular sorarsan alacağın cevaplarda bu olur.

Çevrimdışı fani madida

veli giderse kendi kaybeder. başka bir takımda sistem için bu kadar önemli olacağını sanmıyorum.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Yakup

biran veliyi bugünkü gazete manşetleriyle mahallenin sarı kızına kaçtığının hayalini kurdum. olcay , töre kafasına sıkar  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cisse557

Takımın kilit oyuncularından biri olan Veli'nin 3. forvet Cenk'ten ve arada bir oynayan Oğuzhan'dan daha düşük alması normal değil benim açımdan da kendisi açısından da. Aldığı ücret hak ettiği seviyeye çekilmeli ama çok daha fazlasını istiyorsa da yeri doldurulamayacak birisi değil.

Çevrimdışı panic13

Veli için yıllık 1.1 milyon EUR normal, 1.2 milyon EUR plase. O tip bir oyuncuya BJK'nin ihtiyacı var, FB ve GS'nin o bölgede adam bolluğu mevcut. TR'de de başka takımda oynamaz. Avrupa olursa gitsin, ama orada eline bizde geçeceği kadar net bir para geçmeyecektir. Artı, bu yıl şampiyon olursak, 1.1'e her türlü imza atacaktır. Ki bence EUR 1.1 hakkıdır.

Bu arada Cenk bence yıllık 1,6 almıyor. O paranın bir kısmi Antep'e veriliyor yıllık olarak diye düşünüyorum. Yani görüntüde bossman ama reel de netameli işler :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı WarrChief

Rapora yazilmasinin geregi yok... Goruntu oldugu surece ceza gelir... Isterlerse tabiki...

hatırlamanı isterim emre efendi bu yolla yırttı goruntuler üzerinden malesef ceza gelmiyor :iscrewy:

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş gençler ile takım kurdu önümüzdeki 5 seneye damga vuracak deniyor ama İnleri ve ismi anılan stoperlerden birisini alınca seneye kadromuz yaşlı bir kadroya dönüşüyor.

Bkz: Demba ba(30), Sosa(30), İnler(31), Atiba(32), Tolga(32), Alınması muhtemel stoper(+30)

Bu seneki tempolu takım seneye aynı tempoyu gösterebilir mi soru işareti.

Gösterir çünkü bunlar ağır taşlar. Yani Tolga'yı zaten sayma kaleci o.

İnler ve Ati aynı anda sahada olmazlar birini al sadece. Sosa ve Demba Ba yine var zaten takım aynı takım yani :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Veli için yıllık 1.1 milyon EUR normal, 1.2 milyon EUR plase. O tip bir oyuncuya BJK'nin ihtiyacı var, FB ve GS'nin o bölgede adam bolluğu mevcut. TR'de de başka takımda oynamaz. Avrupa olursa gitsin, ama orada eline bizde geçeceği kadar net bir para geçmeyecektir. Artı, bu yıl şampiyon olursak, 1.1'e her türlü imza atacaktır. Ki bence EUR 1.1 hakkıdır.

Bu arada Cenk bence yıllık 1,6 almıyor. O paranın bir kısmi Antep'e veriliyor yıllık olarak diye düşünüyorum. Yani görüntüde bossman ama reel de netameli işler :)

Yok alıyor çünkü o paranın her sene 300 bin eurosu imza parasının taksitleri :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Yok alıyor çünkü o paranın her sene 300 bin eurosu imza parasının taksitleri :)

Hmm, o zaman biraz fazla vermişiz kerkeneze :) Bence onun hakkı da 1,2 civarı.

Bak bu konuda lois van gaal'in ilkesi vardır "hiçbir topçu benden fazla para alamayacak" :) Gerçi manchester ve bayernden sonra biraz esnemiş olabilir :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Ronaldinho kaçmış  :alala:

Ucuz atlattık bu adamı alsak biz bitmiştik tek kelimeyle bitmiştik.

Yönetim asla böyle hatalara düşmemeli görmeliler artık takım kazanınca kimse yıldız aramıyor sahada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Gösterir çünkü bunlar ağır taşlar. Yani Tolga'yı zaten sayma kaleci o.

İnler ve Ati aynı anda sahada olmazlar birini al sadece. Sosa ve Demba Ba yine var zaten takım aynı takım yani :)

Ben Inler konusunda cekimserim...Takima uyum saglar mi yoksa ben Napoli'den geliyorum diye artistlik yapma ihtimali var mi? Ne kadar maasa oynar? Simdi 1.7 ustunde bir para verilirse diger oyunculara haksizlik olur acikcasi. Hamit Altintop'u gorduk 1.5 sene oynadi 2 senedir yatiyor, bir araba dolusu para aliyor ustelik, bir de arada yaptigi sacma yorumlar cabasi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

Gençler Haber Sitemiz Açıldı Hepimize Hayırlı Olsun.

Haftada 2 kez 1'i maç sonu olmak üzere ben de köşe yazılarıyla destek vereceğim dilerim daha da büyür, büyütürüz bu ortamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

10 numara olmuş herkesin ellerine sağlık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftada 2 kez 1'i maç sonu olmak üzere ben de köşe yazılarıyla destek vereceğim dilerim daha da büyür, büyütürüz bu ortamı.
@Çağrı yazın güzel olmuş eline sağlık  :claps: :claps: Devamını bekliyoruz  :ok: Hepimize hayırlı olsun  :sevinc

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı yazın güzel olmuş eline sağlık  :claps: :claps: Devamını bekliyoruz  :ok: Hepimize hayırlı olsun  :sevinc

Sağol kardeşim  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Önder Özen'e sallamak içim Gs 4.75 milyon euroya Tarık'ı aldığı gün '' Biz 1 milyona alacaktık Özen aldırmadı '' diye açıklama yapan Deniz Atalay beyefendi Tarık'ın bu rezalet performansından sonra

Gs Eskişehir'e geri alan paranın bir kısmını ödemeyelim diye yalvarıyorken '' İyi ki o zaman Özen varmış kulüpte BENİ Durdurmuş Ben de hayatımın hatasını yapmamışım

İlhan Parlak'a da aynı şekilde 3.5 milyon euro verdirecektim ona da Özen engel oldu o da ortada Allah Özen'den razı olsun diyecek mi?

Ulan bazı yöneticilerin yatacak yeri yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Önder Özen'e sallamak içim Gs 4.75 milyon euroya Tarık'ı aldığı gün '' Biz 1 milyona alacaktık Özen aldırmadı '' diye açıklama yapan Deniz Atalay beyefendi Tarık'ın bu rezalet performansından sonra

Gs Eskişehir'e geri alan paranın bir kısmını ödemeyelim diye yalvarıyorken '' İyi ki o zaman Özen varmış kulüpte BENİ Durdurmuş Ben de hayatımın hatasını yapmamışım

İlhan Parlak'a da aynı şekilde 3.5 milyon euro verdirecektim ona da Özen engel oldu o da ortada Allah Özen'den razı olsun diyecek mi?

Ulan bazı yöneticilerin yatacak yeri yok.

Bunun için önümüzdeki Önder ÖZENSİZ(inşallah özensiz olmaz  :bawling:) transfer dönemlerinde Allah yardımcımız olsun  :by2:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Merak etmeyin önder özeni getiren de bu başkandı.olcayı oğuzhanı vs özen gelmeden ucuza getiren de özen gittikten sonra töre ve sosayı da ucuza alan aynı başkandı.para konusunda sorun olmazsa belki doğru isim konusunda sıkıntı olabilir.araştırma komitesi nin raporları ile çalışmalar yapılmalı menajer tuzaklarına düşülmemeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merak etmeyin önder özeni getiren de bu başkandı.olcayı oğuzhanı vs özen gelmeden ucuza getiren de özen gittikten sonra töre ve sosayı da ucuza alan aynı başkandı.para konusunda sorun olmazsa belki doğru isim konusunda sıkıntı olabilir.araştırma komitesi nin raporları ile çalışmalar yapılmalı menajer tuzaklarına düşülmemeli.
Hep birilikte göreceğiz  :ok: Az kaldı transfer dönemine   :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı hocam hayırlı olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...