Günaydın Arkaşlar,
Sabah işe geldim, 15 dakka Fener'li iş arkadaşımla maytap geçtim

Uyuz oldu kerkenez, penaltının traş olduğunu biliyor pek cevap veremedi

O da uyuz olmuş bu penaltı işlerine çaktırmamaya çalışıyor

Gerçi bunlar şampiyon olsunlar, hiç utanmdan sıkılmadan şöyle hakettik, böyle yaptık derler.
Biraz göz gezdirdim yazılanlara, De Jong diyen olmuş. Sanırım De Jong pek izlenen bir adam değil, ismine takılmış olmalısınız. Teknik olarak Atiba'dab pek farkı olmayan, Veli kadar bile koşmayan ama Melo gibi ayağı yere sağlam basan ortalama üzeri bir adam. Tabii ki katkı verir ama bizim aradığımız adam kesinlikle değil. Biz de zaten Veli ve Atiba var onun yaptığı işi yapan ve aralarında uyum son derece iyi. Amerikalıların bir lafı vardır; "bozuk değilse tamir etme". En ihtiyacımızın olmadığı adam tipine bir transfer daha gereksiz. Bizim en acil önceliğimiz BOX TO BOX orta saha veya oyun kurabilen ve direkt katı verecek bir STOPER.
Sağ bek an itibarı ile önceliğimiz değil artık, Serdar müthiş bir form tutturdu, ve bence oyun aklı müthiş gelişti. Böyle devam ettiği müddetçe önceliğimiz değil, gelecek sene için sağ bek bakmakta fayda var.
Devre arasında, zamanında müthiş katkı aldığımız Guinti gibi Alman Ernst gibi direk katkı verecek, BOX TO BOX bi orta saha lazım. Toni Kroos tarzında. Açıkçası fm oynamadığım için potansiyelli oyuncuları pek bilmiyorum ama bildiğim şu, Hollanda ve Almanya ligi bu tip oyunculardan kaynıyor. O hamle, 2003 ve 2009 da olduğu gibi bize şampiyonluğu getirecek.
Eyyorlamam bu kadar.