Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968164 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

De Jong'u alabilir miyiz ki yani bonservisi yüksek değil mi :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

De Jong gelirse senede 10 tane kırmızı yer şimdiden söyleyeyim.

Bildiğin dövüyor o adam faul filan yapmıyor.

Bacak kırmışlığı var abi adamın 10 dan fazla gösterir bizim hakemler.

Çevrimiçi Samet Ç

De Jong'u alabilir miyiz ki yani bonservisi yüksek değil mi :alala:
Sözleşmesi bitiyor hocam Milan'da kötü gidiyor alınabilir. Ama ben istemem bizim ligde çok kırmızı kart görür.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Koşmadı diyoruz 10919 m koşmuş  :kop: Koşsa ne kadar koşacak   :alala:

Onları boşver Mustafa :)

90 dakika 1.5 saat yapar. Saatte 6 km yürüyüş yaparsan ( ev hanımları bu hızla yürür zayıflarken ) 90 dakikada Sosa kadar mesafe katedersin  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sözleşmesi bitiyor hocam Milan'da kötü gidiyor alınabilir. Ama ben istemem bizim ligde çok kırmızı kart görür.
Anladım dediğin gibi bizde çok kolay atılır fakat iyi oyuncu :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onları boşver Mustafa :)

90 dakika 1.5 saat yapar. Saatte 6 km yürüyüş yaparsan ( ev hanımları bu hızla yürür zayıflarken ) 90 dakikada Sosa kadar mesafe katedersin  :biggrinking:

Yalnız Veli'ye çok koşuyor diyoruz bu mantıkla oda bu kadar koşuyor  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Veli'ye çok koşuyor diyoruz bu mantıkla oda bu kadar koşuyor  :iblush:

Yok boş değil aslında şöyle.

Sporcunun aldığı mesafeden çok attığı depar sayısı önemlidir. Yaptığı markaj süresi , kaptığı top sayısı.

O yüzden rakamları önemsemeyin pek. Alex de 11 km koşuyordu rakamlara göre. Kerim maç başı 16 depar atıyor mesela inanılmaz bir rakam bu Sosa'da 6-7. Ama Sosa iş yapıyor Kerim de tabela yapamıyor.

Komple düşünmek lazım  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Ertuğrul Karanlık'ın konuşmasını izledim de BJK doktoru gibi konuşmamış hiç rahatsız oldum açıkçası.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Ertuğrul Karanlık'ın konuşmasını izledim de BJK doktoru gibi konuşmamış hiç rahatsız oldum açıkçası.
Kesinlikle

Çevrimdışı forzatunga

bjk tv ye gayet güzel röportajlar veriyor.beyaz tv için gayet uygun cevaplar az bile

Çevrimdışı Tolga

bjk tv ye gayet güzel röportajlar veriyor.beyaz tv için gayet uygun cevaplar az bile
Bir doktor bu kadar laubali olmaz nerede olursa olsun.Bjk Tv'yi kaç kişi izliyor normal bir Tv'yi kaç kişi izliyor.İzleyenler karşısında olumsuz bir görüntü bırakmış oldu ne derseniz diyin.Yoksa beyaz tv falan umrumda değil.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 01:38:12 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Deniz

O adamın Türkçesi falan sıkıntılı yani onu Türk gibi düşünmemek lazım yabancı ülkede yetişmiş normal bu tarz hareketler  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Bir doktor bu kadar laubali olmaz nerede olursa olsun.Bjk Tv'yi kaç kişi izliyor normal bir Tv'yi kaç kişi izliyor.İzleyenler karşısında olumsuz bir görüntü bırakmış oldu ne derseniz diyin.Yoksa beyaz tv falan umrumda değil.

ahmet çakar'ın algı operasyonundan etkilenmişsin sadece gayet normal bir röportaj, onu çekme bunu çek filan  demedi en azından.Farkettiysen Demba Ba da çok muhattap olmadı yürüyüp giderken birşeyler söyledi belki de beyaz tv için özellikle tembihlendiler ki olması gereken o zaten.

Çevrimdışı Deniz

ahmet çakar'ın algı operasyonundan etkilenmişsin sadece gayet normal bir röportaj, onu çekme bunu çek filan  demedi en azından.Farkettiysen Demba Ba da çok muhattap olmadı yürüyüp giderken birşeyler söyledi belki de beyaz tv için özellikle tembihlendiler ki olması gereken o zaten.
Aynen BA da sallamadı bunları  :D .bir de Ba ya bakın ne güzel konuştu diye toparlamaya çalıştılar.Sinan Bilic ve Karanlığın ayağını kaydırmaya çalışıyor.Çünkü ikisi de doğru işler yapıyor  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Eğer Beyaz Tv'ye özel birşeyse tamam ama yarın birgün başka kanallardan birine de benzer şekilde röportaj verirse bilemeyeceğim artık.Ayrıca ben kimsenin hele hele Bjk düşmanlarının algı operasyonlarından falan etkilenmem bu benim kendi fikrim.Bjk kulübünün doktoru daha açıklayıcı daha bilgilendirici olmalıdır diye düşünüyorum.Dediğim gibi eğer Beyaz Tv'ye özel birşeyse bu çıkıp bu konuda detaylı bilgileri daha sonra vereceğim diyip bu şekilde oradan uzaklaşabilirdi.

Çevrimdışı Kemal

Ya şu adamları bende izliyorum ama Talk Show programı şeklinde izliyorum kafayı resetlemek için yani, onlarda bunu yapıyo zaten , bunun farkındalar, siz neden ciddiye alıyosunuzki, gülün geçin.

Biri Beşiktaşta şampiyonluk yaşamış kariyerli ınsan yok dedi, İnler için Sosanın yerinde oynar dedi, diğeri Beşiktaşa sağbeke gerek yok Serdar suan en ıyısı dedi, diğeri zaten yorumcu daha Bursa-TS maçını izlememiş onla dalga geçiyolar vs.. vs.. vs...

Kısaca show programı işte , güldürmek için varlar ve bu işide iyi yapıyolar.

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkaşlar,

Sabah işe geldim, 15 dakka Fener'li iş arkadaşımla maytap geçtim :) Uyuz oldu kerkenez, penaltının traş olduğunu biliyor pek cevap veremedi :) O da uyuz olmuş bu penaltı işlerine çaktırmamaya çalışıyor :) Gerçi bunlar şampiyon olsunlar, hiç utanmdan sıkılmadan şöyle hakettik, böyle yaptık derler.

Biraz göz gezdirdim yazılanlara, De Jong diyen olmuş. Sanırım De Jong pek izlenen bir adam değil, ismine takılmış olmalısınız. Teknik olarak Atiba'dab pek farkı olmayan, Veli kadar bile koşmayan ama Melo gibi ayağı yere sağlam basan ortalama üzeri bir adam. Tabii ki katkı verir ama bizim aradığımız adam kesinlikle değil. Biz de zaten Veli ve Atiba var onun yaptığı işi yapan ve aralarında uyum son derece iyi. Amerikalıların bir lafı vardır; "bozuk değilse tamir etme". En ihtiyacımızın olmadığı adam tipine bir transfer daha gereksiz. Bizim en acil önceliğimiz BOX TO BOX orta saha veya oyun kurabilen ve direkt katı verecek bir STOPER.

Sağ bek an itibarı ile önceliğimiz değil artık, Serdar müthiş bir form tutturdu, ve bence oyun aklı müthiş gelişti. Böyle devam ettiği müddetçe önceliğimiz değil, gelecek sene için sağ bek bakmakta fayda var.

Devre arasında, zamanında müthiş katkı aldığımız Guinti gibi Alman Ernst gibi direk katkı verecek, BOX TO BOX bi orta saha lazım. Toni Kroos tarzında. Açıkçası fm oynamadığım için potansiyelli oyuncuları pek bilmiyorum ama bildiğim şu, Hollanda ve Almanya ligi bu tip oyunculardan kaynıyor. O hamle, 2003 ve 2009 da olduğu gibi bize şampiyonluğu getirecek.

Eyyorlamam bu kadar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Fatih

Sneijder 3-4 mac ceza alirsa guzel olur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yakup

Sneijder 3-4 mac ceza alirsa guzel olur...

noumayı ipe götürmüşlerdi alın size sneijder..

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı WarrChief

raporlarda yazarsa ceza alabiliyor onu için bu kameralara bile denk gelmedi en azından ben gormedim doalyısıyla yazılmayan birseyin cezası soz konusu değildir kotu oldu bu bizim için:(((

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş gençler ile takım kurdu önümüzdeki 5 seneye damga vuracak deniyor ama İnleri ve ismi anılan stoperlerden birisini alınca seneye kadromuz yaşlı bir kadroya dönüşüyor.

Bkz: Demba ba(30), Sosa(30), İnler(31), Atiba(32), Tolga(32), Alınması muhtemel stoper(+30)

Bu seneki tempolu takım seneye aynı tempoyu gösterebilir mi soru işareti.

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş gençler ile takım kurdu önümüzdeki 5 seneye damga vuracak deniyor ama İnleri ve ismi anılan stoperlerden birisini alınca seneye kadromuz yaşlı bir kadroya dönüşüyor.

Bkz: Demba ba(30), Sosa(30), İnler(31), Atiba(32), Tolga(32), Alınması muhtemel stoper(+30)

Bu seneki tempolu takım seneye aynı tempoyu gösterebilir mi soru işareti.
gayet güzel genç 18 -24 arası gençler monte edeceksin gayet süper kadro genç ekip yanına tecrübe lazım kaleciyi geç ne kadar yaşlansa o kadar tecrübe... diğerleri gayet iyi demba 30 olması korkutmasın üst düzey oyuncu anterenmandan kaçmaz gayet verimli olur...!

Çevrimdışı cisse557

gayet güzel genç 18 -24 arası gençler monte edeceksin gayet süper kadro genç ekip yanına tecrübe lazım kaleciyi geç ne kadar yaşlansa o kadar tecrübe... diğerleri gayet iyi demba 30 olması korkutmasın üst düzey oyuncu anterenmandan kaçmaz gayet verimli olur....
Demba ba değil de Sosa-İnler-Atiba üçlüsünün fiziki durumu beni düşündürüyor.

Ben yatırım amaçlı forvetten çok yatırım amaçlı ön libero alır 1 sene Kerim gibi pişirir 2 sene sonra Atiba'nın yerine monte ederdim takıma.

Çevrimdışı ALI RIZA

Demba ba değil de Sosa-İnler-Atiba üçlüsünün fiziki durumu beni düşündürüyor.

Ben yatırım amaçlı forvetten çok yatırım amaçlı ön libero alır 1 sene Kerim gibi pişirir 2 sene sonra Atiba'nın yerine monte ederdim takıma.
var elinde Necip Kerim oğuzhan Veli 4-5 yılda elinde oyuncular sağlam 2-3 yılda 1 oyuncu alır monte olur o doğru şimdilik oraya bir tecrübe lazım