Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968765 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Ona Yd bakamaz da bakanlık yasa çıkarırsa olur.

Bir de kulüpleri zarara uğratan yöneticiler kendi hesap vermeli. Maddi anlamda zararı ödemeli.

Böyle sırf reklam yapacağım diye yönetici olamaz herkes. Geçmişe dönük de hesap sorsunlar önde federasyon başkanı itiraz eder  :kop:

Maliyeden arkadaşlarla da görüşüyoruz deyince aklıma olabiliritesi geliyor :)

O konuya da değindi zaten Kulüpler Birliği yasasını çıkarmamız lazım dedi.

Çoğu profesyonel yönetici olmadıklarından karşı çıkmaları normal girerler mi hiç öyle yükün altına?

Çevrimdışı WarrChief

Rahat ol düşündüğünün tam aksi oluyor biz üye katmak için spam yapmıyoruz her tarafa isteyen geliyor sadece.

Acele gitmeye niyetimiz yok zamanla büyüyecek önemli olan kalıcı olması :)

:)) bu bakıs acısıda dogru :) hafif konu dısı oluyor ama idare

ben forum işini soyle goruyorum yakın doneme kadar dergiler her zaman cok satarlardı ama ne zamanki hersey elektronik ortama ayak uydurdu artık digital ortamlara geçildi ve o eski kagıtlar onun kokusu gitti, yakın doneme kadar forumların onemi cok buyuktu ama artık oylemi:)) sallıyorsun twitterdan birseylere kısa zamanda daga cok kitleye ulasıyorsun hemde daha ilgi cekici hal alıyorsun:)) bunu iste iyi harmanlamak lazım oda size dusmus artık  :biggrinking: :ok:

rating adamı olmayalım kardeşim böyle iyi. Rate lazımsa onu yaparız vakti gelince 2 transfer haberine bakar. Beşiktaşın aleyhine olmasın diye bunları kullanmıyoruz.

sende haklısın hocam aslında neyi amacladıgımıza bakar ona gore hareket etmeliyiz seninkine gelirsek zaten o yoldayız :ok:
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 14:56:38 WarrChief ]

yapacagıza kaldıysak yandık  :lol:

acık konusuyorum bu foruma ilgi stad bittiğinde devam etmezz:)) zaten forum sayfasında duzenli konusan sayısı 10kişi stad konusunda konusan sabit 15kişi ara ara gelen 20k,işi takip eden binler farkındaysanız gelişim artarak gitmiyor sabit kaldı onun için bu yenilikleri ikinci yarı devreye sokmalıyız biz bu sene heyecanlıyız biz bu sene uzun aradan sonra sampiyonluga eminiz simdi yapalım bosverin sonraki sezonları:))
rating adamı olmayalım kardeşim böyle iyi. Rate lazımsa onu yaparız vakti gelince 2 transfer haberine bakar. Beşiktaşın aleyhine olmasın diye bunları kullanmıyoruz.

Çevrimdışı WarrChief

ayın 25inde ahmet baskan DEU ya geliyormus benim gitme durumum olabilir kesinleştireyim o zaman sizlerden soru isticem sorarım cevapları yazarımm:))

Çevrimiçi Samet Ç

Sakatlığı geçen futbolcumuz Cenk Tosun, takımımızın Akhisar Belediyespor maçı için yaptığı son çalışmaya katıldı.

Çevrimdışı Çağrı

Sakatlığı geçen futbolcumuz Cenk Tosun, takımımızın Akhisar Belediyespor maçı için yaptığı son çalışmaya katıldı.

Ba da oynar ama riske etmeyecekler yoksa oynayacak durumda ayağı diye tahmin ediyorum 3 gün önce atelle çalışabiliyorsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ba da oynar ama riske etmeyecekler yoksa oynayacak durumda ayağı diye tahmin ediyorum 3 gün önce atelle çalışabiliyorsa.
Doğrudur abi aslında son yarım saat girse oynasa sarı görse iyi olur. Konya maçında olmaz gese maçında 11 başlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Ba yarın ki maçta ilk 18 de olabilirmiş.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Ba yarın ki maçta ilk 18 de olabilirmiş.
Tam iyileşmediyse alınmasın kadroya.Konya maçında sahada olsun daha iyi. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Tam iyileşmediyse alınmasın kadroya.Konya maçında sahada olsun daha iyi. :)

Konya'yı çok fena dağıtacağız :)

Akhisar'a 3, Konya'ya 4 hissediyorum.

Sonra Gelsin bakalım aslanspor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

1-0 olsun bizim olsun 3 maçta devre arasına lider girmek çok önemli.

Çevrimdışı Tolga

Umarım dediğin gibi olur ama özellikle bu Konya 2 haftadır 5 yediği için bizim maçta daha kapalı oynayabilirler gibi geliyor bana.Açık oynarlarsa rahat kazanırız orası ayrı tabi :)
Gs maçı için yorum yapamıyorum çünkü derbilerdeki performansımız son 3-4 yılda rezalet ötesi :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

Bune be göze ne olmuş pektemek bitmiş resmen  :s20: :s20:  :bawling: :bawling: :bawling:

Düğün dernek filmindeki sahne gibi o trabzonlu katile '' sen kime vuruyon la .... sarısı diye dalasım geliyor
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Düğün dernek filmindeki sahne gibi o trabzonlu katile '' sen kime vuruyon la .... sarısı diye dalasım geliyor
pektemek pestili pekmezi çıkmış yolda görsem korkarım  :akuma: nasıl hasarlı ayrılmış

Çevrimdışı Çağrı

pektemek pestili pekmezi çıkmış yolda görsem korkarım  :akuma: nasıl hasarlı ayrılmış

Yahu boksör bu kadar dayak yemiyor şok oldum resmen görünce
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Yahu boksör bu kadar dayak yemiyor şok oldum resmen görünce
aynen mike tayson ile karsı karsıya gelse daha az hasarla ayrılır gözü neden kapattılar yüz kemikleri krılmış platin takılmış gözde hasar olmasa ilerde her topa çıktıgında sorun olmasın  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

aynen mike tayson ile karsı karsıya gelse daha az hasarla ayrılır gözü neden kapattılar yüz kemikleri krılmış platin takılmış gözde hasar olmasa ilerde her topa çıktıgında sorun olmasın  :alala:

Aslında burnunu kapatsalar iyi her maç düzenli sümkürüyor maçta 300 gram  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Aslında burnunu kapatsalar iyi her maç düzenli sümkürüyor maçta 300 gram  :biggrinking:
:kop: :kop: :kop: maşallah delikleri otoban gibi bizde tıkanıklıklar için ameliyat olalım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

liverpool macını izleyen oldumu yada özetini buraya koyacak bir arkadasımız varmıdır:)) koyunuz değerlendirelim derim

Çevrimdışı ALI RIZA

liverpool macını izleyen oldumu yada özetini buraya koyacak bir arkadasımız varmıdır:)) koyunuz değerlendirelim derim
Lick tv sayfasında var 2-2 bitti 99 dk oynandı maç ayrıca liverpol 10 kişi tamamladı