Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970394 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

YD: "Yöneticiler geliyor, kulüpleri borçlandırıp gidiyor"  deyince bi güldüm  :s20:
Şaka mı şimdi bu yav hakikaten herkesle dalga geçiyor ve bu adam utanmadan TFF başkanı olabiliyor ya hala valla pes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

yıldırım beye kafanızı takmayın şu an tff başkanı mutluluğunu yaşıyor  :evillol:

Çevrimdışı WarrChief

yıldırım beye kafanızı takmayın şu an tff başkanı mutluluğunu yaşıyor  :evillol:

tekrar aday olucakmısın sorusuna daha işlerim bitmedi diyor yahu adam tüpünü patlatmaya niyetli bizimkininkini azdaha patlatıyordu:D simdi sıra tffde

Çevrimdışı Çağrı

tekrar aday olucakmısın sorusuna daha işlerim bitmedi diyor yahu adam tüpünü patlatmaya niyetli bizimkininkini azdaha patlatıyordu:D simdi sıra tffde

Biz de işini bitiremeden gitti ama Türkiye bu kadar şanslı olmayacak  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı edursan07

Takımımız 11 eksikle çalışmış... M.Pektemek,Demba Ba,Necip,Motta,G.Töre Ersan,Sosa,Sivok, C.Gönen,Veli, C.Tosun..   :alala: bu kadro zirveye oynar   :s20:  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bize mi aday olacak ? bize sırf aday olmasın diye klüp üyeliği yapacagım oyumu ona rakip olana atacagım  :kop:

Çevrimdışı cisse557

Takımımız 11 eksikle çalışmış... M.Pektemek,Demba Ba,Necip,Motta,G.Töre Ersan,Sosa,Sivok, C.Gönen,Veli, C.Tosun..   :alala: bu kadro zirveye oynar   :s20:  :s20:
Töreye ne olmuş yaw?

Çevrimdışı Çağrı

Töreye ne olmuş yaw?

Kafa izni herhalde bu aralar kafa kırık biraz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Töre ciddi uyarılması lazım gs macı avr takımlar üstüne oynar laf vs ederler hakemler direk kart verir mimli...! bence gs macından önce dinlensin  :kop:

Çevrimdışı cisse557

Kafa izni herhalde bu aralar kafa kırık biraz  :evillol:
Mehmet Demirkol sürekli gençliğinde çok sıkıntı şeyler yaşadı falan diyor. Böyle olmasını normal karşılıyor. Ne geldi acaba başına?

Çevrimdışı ALI RIZA

Mehmet Demirkol sürekli gençliğinde çok sıkıntı şeyler yaşadı falan diyor. Böyle olmasını normal karşılıyor. Ne geldi acaba başına?
şehir çocoğu ayağına takılmış sallana sallana yürüyormuş  eli cebinde yanında kız arkadaşıyla yürürken omuzlarını sallıyormuş :evillol:

Çevrimdışı cisse557

şehir çocoğu ayağına takılmış sallana sallana yürüyormuş  eli cebinde yanında kız arkadaşıyla yürürken omuzlarını sallıyormuş :evillol:
Töre de tam lise çıkışlarında kavgaya giden gençler gibi  :D

Çevrimdışı FARUK

dedesi büyütmüş diye duymuştum hatta kolundaki dövme dedesinin adı sabri yazıyor

Çevrimdışı cisse557

dedesi büyütmüş diye duymuştum hatta kolundaki dövme dedesinin adı sabri yazıyor
Sıkıntıymış gerçekten. Allah kimseyi annesiz-babasız büyütmesin.

Çevrimdışı WarrChief

Bize mi aday olacak ? bize sırf aday olmasın diye klüp üyeliği yapacagım oyumu ona rakip olana atacagım  :kop:

yokbee tffnin haziranda secimi varya ona aday olmayı sordular:)) bize aday olursa stadın onunde eylem yapıcam kendimi yakarım inanıyorumki beni destekleyenler onlarcası olur:D

kucuk yasta cokca klup gecirmiş hiçbiryerde duramamıs bu kadar macın arasında ilk resmi golunu bizde atmıs hayatı hep inişli cıkıslı olmus hak vermek lazım hep misyon yuklenmiş tabi bazı bunyeler kaldıramaz

bu arada yusuf namoglu cok sert giriş yapmıs baya begendim sanırım bu sefer hakem işlerinde guzel bi adalet olacak
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 01:29:20 WarrChief ]

Çevrimiçi murat

Yusuf Namoğlu konusu geçmişken listeye bir vahap beyazı almamış.bizim için birşey değişmez ama bu hamleden gs karlı çıkacak gibi duruyor.

Çevrimdışı Kemal

YD TFF başına geçerken , şimdi Türk Futbolu düşünsün demiştik, aman tam destek hep destek 15 yıl daha TFF başkanı kalsın çünkü o görevi bıraktığında Beşiktaşa salça olacak aman diyeyim aman.

Çevrimdışı panic13

Beşiktaş'ın başına Aziz Yıldırım gelse, YD kadar zarar veremezdi. En azından görev bilinci ile hareket eder, bazı pozitif hareketler yapardı. Keşke 2009'da şampiyon olmayaydık da şu YD daha önce görevi bıraksaydı :(

GS'nin durumu ortada, RİVA'yı veya GS adasını satmadan ekonomik krizden çıkmaları mümkün değil. Arap sermayesi diyorlar ama bu kadar borçlu bir kulübü kimse almaz. Dahası sneijder ve muslera dışında para edecek adam yok.

FB de en az GS kadar borçlu ama Aziz Yıldırım faktörü yüzünden gün yüzüne çıkmıyor, yakında onların da yaldızı dökülmeye başlayacaktır.

Beşiktaşımız YD'den geç kurtuldu, gerçi zararın neresinden dönülse kardır. Stad bittikten gelir akmaya başladıktan 3 yıl sonra biz de atılım yapmaya başlarız. Ama en az 2018-2019 sezonuna kadar özkaynak ve nokta transfer işine devam. Ondan önce yapılacak erken ekonomik hamleler geri dönülmeze sokabilir bizi. GS'nin yeni stadığı olduğu halde( ceplerinden beş kuruş bile harcamadılar) sadece 3 yıl içinde düştükleri durum ortada. Ekonominin ne olacağı belli değil, aynen bu şekilde dikkatli adım atmak lazım. Üzerine koya koya gitmek lazım.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2014, 09:54:22 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı BavyeraKartali

Herkese selamlar olsun...Zevkle takip ettigim foruma üsenmeyip kayit oldum.Aranizda bulunmaktan cok mutluyum :)
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı WarrChief

Herkese selamlar olsun...Zevkle takip ettigim foruma üsenmeyip kayit oldum.Aranizda bulunmaktan cok mutluyum :)

hosgeldinizz stad ve futbol bolumunde bizlere eslik ederseniz cok seviniriz hakikaten buralar maç gunleri mac onceleri cok atesli oluyor :bandit: :ok:

Çevrimdışı Yakup

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi murat

:hosgeldin .katılımlarını bekliyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

:hosgeldin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoş geldin  :hosgeldin

Çevrimdışı BavyeraKartali

Hos bulduk arkadaslar.Almanya`dan kucak dolusu sevgiler ve Besiktasima basarilar diliyorum.Aktif kullanici olmak ve kendi capimda yorumlarimla katilimda bulunmam dilegiyle...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''