Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974061 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Yönetim Kurulu, bu akşam yaptığı toplantının sonucunda Çaykur Rizespor ile perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının büyük bir olasılıkla Bolu'da oynanmasını kararlaştırdı.

Ancak yarın yine de Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşüp, Çaykur Rizespor maçının yeri ve saati konusunda yayıncı kuruluşla aralarının bulunmasını isteyecek. Yayıncı kuruluş, ısrarla maçın saat 20.30'da oynanmasını istemişti fakat, Olimpiyat Stadı'nın da dün itibariyle bakıma alınması Beşiktaş'ın saha bulma konusunda yeniden işini zora soktu.

Haber Kaynağı: DHA
Bu seyahatler de can sıkmaya başladı artık. 111 yıllık camiaya koskoca İstanbul'da stat vermiyorlar ya ben daha ne diyeyim. Yazıklar olsun. Bir de Bilic bu maça alt yapı çıkmaz ise vay halimize Bolu yakın ama yine de seyahat yapıyorsun. Hava değişikliği oluyor. Bu sene şampiyon olursak bu takımın bütün bireylerinin heykellerinin müzede yer alması lazım.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 23:57:56 Samo1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Genel borca göre olmuyor Finansal fair play kardeşim.

Son sene kazandığın gelirin , giderinden en fazla 6 milyon euro az olmalı.

Ynai 6 milyon euro zarar etmelisin.

Geçen sene bunu Gs nasıl aştı peki? Futbolcu değerlerini şişirdi , 2019'a kadar vip ve locaları verdi tek yıllık gelir gösterdi.

Ancak bu sene gösterecek bir şey kalmadı. Yolun sonu.
Doğrudur abi o konularda pek bir bilgim yok.

Çevrimdışı Deniz

Kupadan elenelim abi artık iyice yük olmaya başladı.Götürsünler a2 takımını oynatsınlar o gençleri izleriz hem,hem de kamburdan kurtuluruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Caner Erkin yemek yerken bayılmış hastahaneye kaldırılmış. Düşerken de kafayı vurmuş.

Çevrimdışı Tolga

Bu seyahatler de can sıkmaya başladı artık. 111 yıllık camiaya koskoca İstanbul'da stat vermiyorlar ya ben daha ne diyeyim. Yazıklar olsun. Bir de Bilic bu maça alt yapı çıkmaz ise vay halimize Bolu yakın ama yine de seyahat yapıyorsun. Hava değişikliği oluyor. Bu sene şampiyon olursak bu takımın bütün bireylerinin heykellerinin müzede yer alması lazım.
Özellikle bu kısma yüzde yüz katılıyorum.Şampiyon olursak tarih yazarız bu sezon açık ve net söylüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Caner Erkin yemek yerken bayılmış hastahaneye kaldırılmış. Düşerken de kafayı vurmuş.
Geçmiş olsun iyidir inşallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Caner nargile içtiği için bayılmış neyse geçmiş olsun diyelim :)

Çevrimdışı Deniz

Caner nargile içtiği için bayılmış neyse geçmiş olsun diyelim :)

Ahmet çakar klasiği yine olaya bir iddia atıyor.

Çevrimdışı Tolga

Ahmet çakar klasiği yine olaya bir iddia atıyor.
Ertem'le Sinan Engin'de teyit ettiler doğru gibi haber.

Çevrimdışı Çağrı

Ya beyler Beyaz futbolu açtım ilk kez izliyorum 3 dakika zor dayandım kapattım Allah aşkına nasıl izliyorsunuz bu programı bu magazin programı bildiğin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya beyler Beyaz futbolu açtım ilk kez izliyorum 3 dakika zor dayandım kapattım Allah aşkına nasıl izliyorsunuz bu programı bu magazin programı bildiğin.
Ben gülmek için izliyorum da şuan daha makaraya sarmadılar :D

Çevrimiçi Samet Ç

ben de izlemem ama bugün özellikle açtım rasim liverpool kurasına ne diyecek diye.

Çevrimdışı Deniz

Ertem'le Sinan Engin'de teyit ettiler doğru gibi haber.
Al birini vur ötekine  :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Yahu beyler biz çok güzel futbol muhabbeti ediyoruz biz de mi bir program yapsak? :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Yahu beyler biz çok güzel futbol muhabbeti ediyoruz biz de mi bir program yapsak? :evillol:
Bizim ki reyting rekoru kırar hocam çekemezler bizi.  :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Ülkede yapılan futbol programlarını izleyince herkes yapabilir diyorum :lol:

Çevrimdışı Deniz

Biz de usulüne göre oynarız ben rasimlik yaparım  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Haydaaa... 

Çevrimdışı Tolga

Ben de çok güzel Ahmet Çakar'lık yaparım :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Bu arada liverpool çıkmasına ben çok sevindim yönetim elini cebine atar iyice sağ bek + ön libero + stoper transferi gelebilir  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de çok güzel Ahmet Çakar'lık yaparım :kop: :kop:
Benden de Sinan Engin olur. Emre aslında saha dışında çok iyi bir çocuk.  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada liverpool çıkmasına ben çok sevindim yönetim elini cebine atar iyice sağ bek + ön libero + stoper transferi gelebilir  :)
Sağ bek ön libero tamam da stoper sene sonunda bence bugün başkan da öyle dedi.

Çevrimdışı Tolga

Liverpool konusunda bugünde yazdım bence bilerek karşımıza çıkardılar sırf 1 maçta olsa izlensin herkes tarafından takip edilsin diye.Şuan ki Liverpool'la yarın oynasak kesin eleriz derim ama 2 ay sonra hem bizim hem onların form durumu nasıl olur bilmiyorum.Devre arası transferler ve 2 ay sonraki form durumları turu geçecek tarafı belirleyecektir.Şu an şartlar % 50 % 50.Sağ bek ve ön libero transferi olacak gibi ama galiba Atınç'ın performansından sonra stoper alınmayacak gibi gözüküyor.Bilic'in açıklamalarından ben böyle anladım yine de belli olmaz tabi. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Dewe liverpool maçı için organizasyon hazırlamaya çalışıyor ama düşündüğü organizasyon bayağı pahalıya patlar. 25-30 bin tl kadar. 100 metrelik pankarttan bahsetti. Ayrıca bayrak da olacakmış.