Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974036 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Demba Ba donuyomus bu hafta ama Cenkın sakatlandıgı nerde var ?

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba, Mustafa Pettemek derken şimdi de Cenk Tosun sakatlanınca geriye sadece 18'lik Furkan Yaman kaldı.

Beşiktaş 3 kulvarda yoluna tam gaz devam etse de sakatlıklar da hız kesmiyor. Siyah beyazlılarda Demba Ba ve Mustafa Pektemek'ten sonra şimdi de Cenk Tosun sakatlandı. Böylece Bilic'in elinde forvet oyuncusu olarak sadece 18'lik Furkan kaldı.

Siyah beyazlılarda Cenk Tosun'da 1. dereceden bağ yırtığı var. Cenk, Gaziantepspor maçının son 25-30 dakikalık bölümde zarzor oynadı. Durumu kesinleşmedi ama büyük ihtimalle Rizespor ile oynanacak kupa maçına yetişemeyecek. Cenk'in durumu akşam saatlerinde belli olacak.

ELDE 18 FURKAN KALDI.
Rizespor maçında Cenk'in yanı sıra Demba Ba ve Mustafa Pektemek de oynayamayacağı için Bilic'in elinde forvet olarak sadece altyapıdan yetişen Furkan Yaman kalıyor. Eğer Bilic, Olcay gibi orta sahadan hücuma yönelik bir ismi forvete çekmezse, Rizespor maçında 18 yaşındaki Furkan'ı ilk 11'de görebiliriz.

DİĞER SAKATLARIN DURUMU
NECİP: Arka adalede yırtık var. MR soncu bekleniyor.

ATIBA: Atiba'nın belinde problem var. Maçta belinin üzerine düştüğü için ödem oluştu. Büyük ihtimalle ciddi bir durumu yok.

MOTTA: Motta'nın da ciddi bir durumu yok, ayak bileği burkulduğu için maça devam edemedi ama ciddi bir durum söz konus değil. 1-2 günlük dinlenme yeterli olacak.

Kaynak:NTV SPOR
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

NTV SPOR da diyor kupa maçında oynamayacakmış da ben daha çok ligi düşünüyorum oynamazsa ne yaparız biz elimizde forvet kalmadı.
kupa maçında dinlendirilecek dedi ciddi oldunu sanmıyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Ya şaka gibi yedeiğin yedeğini aldık 3 forvet de yetmedi :D

Asıl Afrika kupası olunca fener düşünsün 3 forveti de gidecek  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

kupa maçında dinlendirilecek dedi ciddi oldunu sanmıyorum
Bilmiyorum valla sakatlık haberi çıkınca artık korkuyorum birşey olmaz diye bakıyoruz 2-3 hafta olmuyorlar.Umarım ciddi birşeyi yoktur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Kupamaçı önemli değil 1 puan alsakbile yeterli  :evillol: yedekleri oynatmalı oguzhana koş emri verilmeli

Çevrimdışı Anil

Ya şaka gibi yedeiğin yedeğini aldık 3 forvet de yetmedi :D

Asıl Afrika kupası olunca fener düşünsün 3 forveti de gidecek  :kop:
Webo milli takımı bıraktı.Emenike de sanırım bir nedenden dolayı gitmeyecek

Çevrimdışı Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Ismail Senol ‏@ismailsenol  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, 16:00'da NTV Spor canlı yayınında Liverpool eşleşmesini değerlendirecek.

Çevrimdışı Tolga

Ismail Senol ‏@ismailsenol  2 dk.2 dakika önce
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, 16:00'da NTV Spor canlı yayınında Liverpool eşleşmesini değerlendirecek.
Bunu kaçırmamak lazım o zaman zamanında bilgilendirdiğin teşekkürler hocam :super:

Çevrimiçi Samet Ç

cenk 1 . derece yırtık 1 hafta olmaz. Veli bu hafta oynar atiba kupa maçında oynamaz ligde oynar kobra bu hafta kadroda olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Webo milli takımı bıraktı.Emenike de sanırım bir nedenden dolayı gitmeyecek
Emenike td ile uzlaşamıyor diye biliyorum ama gidecektir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bunu kaçırmamak lazım o zaman zamanında bilgilendirdiğin teşekkürler hocam :super:
Önemli değil.  :)

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba oynarsa problem yok ama benim canımı sıkan her maçtan sonra oyuncuların ufak tefek sakatlıklar yaşaması.Bu daha böyle ne zamana kadar gidecek.3 forvetimiz vardı sözde hepsi birden 1 hafta içinde sakatlandı.Bunun artık gerçek sebebini bulmalılar ve bu sorunu kökten çözmeliler.Gs ve Fb'de niye bu kadar sakatlık yaşanmıyor.Demekki biz çözüm yolunu hala bulamadık.

Çevrimdışı Anil

Kura çekimini izlerken aklına Green Street Hooligans daki Millwall kurası sahnesi gelenler ?  :boxin:

Çevrimiçi Samet Ç

Kura çekimini izlerken aklına Green Street Hooligans daki Millwall kurası sahnesi gelenler ?  :boxin:
Aynen .  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada kura çekiminde kafamı karıştıran şeyler var ben bilerek karşımıza Liverpool çıkartıldığını düşünüyorum. Arsenal'den sonra bu kura ile iyice kafamda netleşti artık. Ayrıca bu eşleşme ciddi derecede heryerde yankı bulacak.Diğer eşleşmelerin hiçbir espirisi olmadığını bildikleri için UEFA'nın reytingini arttırmak amaçlı özellikle böyle bir eşleşme yapıldığını ciddi ciddi düşünüyorum.

Çevrimdışı Anil

Bu arada kura çekiminde kafamı karıştıran şeyler var ben bilerek karşımıza Liverpool çıkartıldığını düşünüyorum. Arsenal'den sonra bu kura ile iyice kafamda netleşti artık. Ayrıca bu eşleşme ciddi derecede heryerde yankı bulacak.Diğer eşleşmelerin hiçbir espirisi olmadığını bildikleri için UEFA'nın reytingini arttırmak amaçlı özellikle böyle bir eşleşme yapıldığını ciddi ciddi düşünüyorum.
Olabilir demiyorum ama her senede Arap sermayesi takımlarının Barça-Real gibi kuralar çekmeside tesadüf olmayabilir..

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Liverpol taraftar forumuna bir göz gezdirdim de adamları iyi korku salmış, özellikle İstanbul'a tekrar gelecekleri için bir heyecan var, tabi o talihsiz skoru hatırlayıp rahat geçeriz diyenlerde var, özellikle ANÇ'nin yorumunu taşımışlar son sayfaya buradan bir korku sallmışız gibi geldi.

Beni en çok umutlandıran konu ilk maçın orada olması ve admaların fikstürünün çok zorlu olması, hatta bir kupa maçlarıda varmış galiba o haftalarda, gün hesaplaşma günüdür korkacağımız bir takım kesinlikle değil, Tottenham'a karşı oynadığımız ciddiyetle oynar isek bence 2. maçta berabere bile kalsak turu atlarız.  :hiho:

Çevrimdışı Çağrı

Liverpol taraftar forumuna bir göz gezdirdim de adamları iyi korku salmış, özellikle İstanbul'a tekrar gelecekleri için bir heyecan var, tabi o talihsiz skoru hatırlayıp rahat geçeriz diyenlerde var, özellikle ANÇ'nin yorumunu taşımışlar son sayfaya buradan bir korku sallmışız gibi geldi.

Beni en çok umutlandıran konu ilk maçın orada olması ve admaların fikstürünün çok zorlu olması, hatta bir kupa maçlarıda varmış galiba o haftalarda, gün hesaplaşma günüdür korkacağımız bir takım kesinlikle değil, Tottenham'a karşı oynadığımız ciddiyetle oynar isek bence 2. maçta berabere bile kalsak turu atlarız.  :hiho:

Biz bunları orada da burada da yeneceğiz :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

cenk tosun lige yetişemesse mustafa pektemekin gelip ben oynarım derse hiç şaşırmam :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Ünal Aysal'ın uluslararası bir işadamı olduğunu vurgulayan Polat; "Demek ki bu arkadaşımız parayı iyi biliyor. Peki böyle yetenekleri olan bir insan Galatasaray kaynaklarını bu kadar bonkörce ve sorumsuzca hacayabilir mi? Galatasaray'ı yine borç yapmak durumunda bıraktılar. 1.5 milyar  borç var. Sporcular birer birer ayrılmaya başladı. Galatasaray bundan böyle mal ve hizmet satanlardan, mal ve hizmet alamayacaklar. 2014-15'te Galatasaray'ın karşısında başka bir dert daha var. UEFA Finansal Fair Play kuralları karşısına çıkacak" diye konuştu.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 17:11:14 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray'ı çok zor günler beklediğini söyleyen Polat; "5 sene uğraşarak Galatasaray'ı kuyudan çıkardık. Pembe tablolar çizmemek gerekiyor. Artık zor durumda. Çok kötü bir dönem olacak. Kim gelirse gelsin altından kalkamayacaklar" diyerek sözlerini bitirdi.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Galatasaray'ı çok zor günler beklediğini söyleyen Polat; "5 sene uğraşarak Galatasaray'ı kuyudan çıkardık. Pembe tablolar çizmemek gerekiyor. Artık zor durumda. Çok kötü bir dönem olacak. Kim gelirse gelsin altından kalkamayacaklar" diyerek sözlerini bitirdi.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
:super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı Çağrı

Biz 3 sene sadece vipleri ve locaları stad yapımı için harcadık belki ama gittiği yer belli. Stadyum.

Gs 2020'ye kadar vermiş  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli