Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975619 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Biz 3 sene sadece vipleri ve locaları stad yapımı için harcadık belki ama gittiği yer belli. Stadyum.

Gs 2020'ye kadar vermiş  :iblush:
2020 ye kadar verirse alışır duramaz sonrada vermeye devam eder :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

Gs'yın ne kadar borcu olursa olsun bunları yine bu sezon olduğu gibi üst tarafta tutabilmek için herşeyi yaparlar ilerleyen yıllarda.Gs'yın batması için 3-4 sezon şampiyon olmaması lazım ki hem ekonomik hem de sportif olarak çöküntü yaşasınlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Gs'yın ne kadar borcu olursa olsun bunları yine bu sezon olduğu gibi üst tarafta tutabilmek için herşeyi yaparlar ilerleyen yıllarda.Gs'yın batması için 3-4 sezon şampiyon olmaması lazım ki hem ekonomik hem de sportif olarak çöküntü yaşasınlar :)

Konu artık şampiyonluktan çıkttı Tolga :)

İsterse 5 sene olsun bir şey fdarketmeyecek ki. Borç döndürülemeyecek düzeyde asıl sorun bu.

Türkiye'de şampiyon olsa Şampiyonlar ligine gidemeyecek kafadan 3 sene. Bu kadro da korunur sanmayın çok satışlar göreceğiz 1 sene içinde Muslera ve Sneijder başta olmak üzere :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hala Konya'ya gelmeyiz diye düşmanlığa da devam ediyorlar.

Gerçi şu tablodan sonra belki Konya'ya gidecek otobüs paraları yoktur diye düşündüm acıdım  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hala Konya'ya gelmeyiz diye düşmanlığa da devam ediyorlar.

Gerçi şu tablodan sonra belki Konya'ya gidecek otobüs paraları yoktur diye düşündüm acıdım  :biggrinking:
Normalde de kazanmamızı zaten istiyordum ama bunlar şimdi Olimpiyat'ta oynarsak avantaj olur diye bakıyorlar ya Trabzon'u yendiğimiz gibi şöyle eze eze yenmemizi daha çok istiyorum :) :)

Çevrimdışı cisse557

Cem Dizdar ntvsporda muhteşem konuşuyor.

Çevrimdışı Çağrı

Cem Dizdar ntvsporda muhteşem konuşuyor.

Pek sevmem kendisini şaşırdım
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Pek sevmem kendisini şaşırdım

Arsenal maçlarından öncede herkesin aksine Beşiktaş'ın Arsenal'ı yenebileceğini iyi takım olduğunu falan söylemişti, zaten kendisi de Beşiktaşlı. Ben çok severim çok doğru yorumları oluyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Arsenal maçlarından öncede herkesin aksine Beşiktaş'ın Arsenal'ı yenebileceğini iyi takım olduğunu falan söylemişti, zaten kendisi de Beşiktaşlı. Ben çok severim çok doğru yorumları oluyor.

Biliyorum Beşiktaşlı olduğunu ama ben de sana dinlediğim konuşmasından birkaç kesit sunayım ;

-Fener ve Gs taraftarı Beşiktaş'ın 2 katı olduğu için onların şampiyonluk şansı her sene Beşiktaş'ın iki katıdır.

-Beşiktaş'ın şampiyonluğu sürpriz sayılması normaldir.

Olaya bu şekilde bakan adam ağzıyla kuş tutsa gözümde saygı kazanamaz. Hel ki 90'lı yıllar ıgörmüş bir adam.

Neymiş stadta loca çokmuş bjk taraftarına hitap etmiyormuş. İnsanların parayı inkar etmesi güzel romantizm olsa da Beşiktaş'ın dibine dinamit dayayacak şeyleri söylediklerinin farkına varamıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arad aben bir şeyi anlamış değilim hiç umrumda değil ama madem fener şikeden 2 yıl gidemedi Avrupa'ya kupa neden hala fener'in müzesinde bilen var mı?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

metin albayrak: demba ba bu hafta oynayacak :super: :super: :super:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Demba şubatta afrika kupasında değil, değil mi?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

milli takım hocasıyla sorunları var gitmeyeceğini açıklamıştı tabi işler değişirse bilmem

Çevrimdışı Kemal

TS-RİZE maçına bakıyorumda Allah bizi Holoskodan kurtaranlardan razı olsun, karşı karşıyada yine yaptı yapacağını ilk yarı.

Ne Demba Ba ymış her gol atan secdeye yatmaya başladı arkadaş :)

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca ile sorunları var kadroya almıyor. Ba yanılmıyorsam trtspor da açıklama yapmıştı hoca ile sorunlarım var diye. Son ön 2 ön eleme maçına da çağırmamıştı.

Çevrimiçi Samet Ç

Adnan Polat: Galatasaray uçak biletlerinin parasını bulamayacak dönemlere doğru gidiyor!

Adnan Polat: Uefa'nın kriterlerine Galatasaray'ın uyması mümkün görünmüyor. O yüzden almayacaklar!

Adnan Polat: Ünal Aysal, Galatasaray'da yaptıklarını kendi şirketlerinde yapmaz!

Çevrimdışı Çağrı

Adnan Polat: Galatasaray uçak biletlerinin parasını bulamayacak dönemlere doğru gidiyor.

Adnan Polat: Uefa'nın kriterlerine Galatasaray'ın uyması mümkün görünmüyor. O yüzden almayacaklar.

Adnan Polat: Ünal Aysal, Galatasaray'da yaptıklarını kendi şirketlerinde yapmaz.

Konya'ya bilet parasını biz verirdik aslında  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Konya'ya bilet parasını biz verirdik aslında  :kop:
Aynen bir özel uçak ayarlardık onlara.  :D

Çevrimdışı Tolga

Adnan Polat'ı dinliyorum da eğer bu Gs gelecek sezon Avrupa'da olursa herhalde dünyadaki her kulüp Avrupa'da olur  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Adnan Polat'ı dinliyorum da eğer bu Gs gelecek sezon Avrupa'da olursa herhalde dünyadaki her kulüp Avrupa'da olur  :)
1.5 milyar borç var almazlar. Ama belli de olmaz. Kafam karıştı. Biri çıkıyor 846 milyon borç var diyor biri 1 milyar diyor biri 1.5 diyor arttıkça artıyor az daha karıştırsalar 2-3 milyar olacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Rasim gese satılsın diyor. Ulan sizi daha kim alır (Küfür Yasak)₆ borcu olmayan takımı alır yabancı sermayeler yaptığı pahalı transferler ile de reklamını yapar borç ödemek için kulüp almazlar. Boş boş konuşuyorlar.

Çevrimdışı Tolga

1.5 milyar borç var almazlar. Ama belli de olmaz. Kafam karıştı. Biri çıkıyor 846 milyon borç var diyor biri 1 milyar diyor biri 1.5 diyor arttıkça artıyor az daha karıştırsalar 2-3 milyar olacak.
Bizi almayan Uefa bunları alırsa valla pes derim artık.Gerçi bizimkisi sadece borçlarla alakalı değildi ama o da bir etkendi yani.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Yönetim Kurulu, bu akşam yaptığı toplantının sonucunda Çaykur Rizespor ile perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının büyük bir olasılıkla Bolu'da oynanmasını kararlaştırdı.

Ancak yarın yine de Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşüp, Çaykur Rizespor maçının yeri ve saati konusunda yayıncı kuruluşla aralarının bulunmasını isteyecek. Yayıncı kuruluş, ısrarla maçın saat 20.30'da oynanmasını istemişti fakat, Olimpiyat Stadı'nın da dün itibariyle bakıma alınması Beşiktaş'ın saha bulma konusunda yeniden işini zora soktu.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı Çağrı

Genel borca göre olmuyor Finansal fair play kardeşim.

Son sene kazandığın gelirin , giderinden en fazla 6 milyon euro az olmalı.

Ynai 6 milyon euro zarar etmelisin.

Geçen sene bunu Gs nasıl aştı peki? Futbolcu değerlerini şişirdi , 2019'a kadar vip ve locaları verdi tek yıllık gelir gösterdi.

Ancak bu sene gösterecek bir şey kalmadı. Yolun sonu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli