Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976196 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon ile bu sezonun 13. haftalarının karşılaştırmasını yaptım;

Geçen Sezon

Fb 32
BJK 25
Gs 23

Bu Sezon

BJK 29
Gs 28
Fb 27

Ç.Rize ve K.Erciyes maçlarını da kazansaydık Fb'nin geçen seneki yakaladığı puanı geçmiş olacaktık.Aslında topladığımız puan gerçekten iyi ama Fb ve Gs kötü olmalarına rağmen fazla puan topladıkları için puan puana devam ediyor lig :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Yetmez çünkü 3 derbi deplasmanı var hepsini kazanmamız gerek şampiyon olmak için
onlar 2. yarının konusu. Ben 16 maç özelinde konustum. Gecen sene derbileri deplasmanlarda daha iyi oynamıştık. Dezavantaj olmayabilir bu durum.

Çevrimdışı adnan

bence suana kadar ki sezonun en kritik virajını döndük çünkü uefa gruplarını bitirdik bu fikstür sıkışıklığında tottehnham macından 3 gün sonra deplasmana gidip maç kazanmak cok önemliydi.artık önümüz daha açık uzun bi süre uefa maçımız yok sakatlık ve yorgunluk bizi artık cok zorlamıycaktır en önemlisi takım kazanmaya alıştı galibiyet serisi yakalamak ve anadolu kluplerine ucuz puanlar kaybetmemek şampiyonluğun yarısından fazlası demektir.
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Çağrı

Geçen sezon ile bu sezonun 13. haftalarının karşılaştırmasını yaptım;

Geçen Sezon

Fb 32
BJK 25
Gs 23

Bu Sezon

BJK 29
Gs 28
Fb 27

Ç.Rize ve K.Erciyes maçlarını da kazansaydık Fb'nin geçen seneki yakaladığı puanı geçmiş olacaktık.Aslında topladığımız puan gerçekten iyi ama Fb ve Gs kötü olmalarına rağmen fazla puan topladıkları için puan puana devam ediyor lig :)

Şu Erciyes ve Rize maçı resmen sinir harbi.

Erciyesle son 5 dakikayı şimdi oynsaak şimdi yeneriz.

Rize'yi de.

+5 dediğin zaman 6 puan fark oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ya bu arada şu maçbaşı olayı zıvanadan çıkmış durumda.

En basit oyuncu 10 bin euro maç başı alıyor. Hayır böyle olacak sabit ücret düşsün nedir bu Allah aşkına.

14 kişi oynuyor 300.000 euro maç başı eder ortalama. E zaten kazandığımız maç başına bu kadar alıyoruz TFF'den ne anlamı kaldı?

Ya da sadece yenince alsınlar maçbaşıları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu Erciyes ve Rize maçı resmen sinir harbi.

Erciyesle son 5 dakikayı şimdi oynsaak şimdi yeneriz.

Rize'yi de.

+5 dediğin zaman 6 puan fark oluyor.
Aynen öyle iki maçı şu anki formumuzla oynuyor olsaydık kazanırdık.Kolay kaybedilen 5 puan oldu bizim için :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Aslında gerçekten çok iyi sezon geçiriyoruz.

Ikınarak kazandığımız çok az maç var bizim hep domine ettik.

Rize ve Erciyes ve Eskişehir maçları sene başı olduğu için gitti onun dışında bir tek Fener maçı var zaten.

Avrupa'da lideriz. Kupa malum.

Mükemmele yakın bir performans.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Yarın iyi bir kura çekmemiz dileğiyle, herkese iyi geceler  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Yarın iyi bir kura çekmemiz dileğiyle, herkese iyi geceler  :)
İnsallah kardesim iyi geceler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Metin Tekin BaşakşehirE Başakspor diyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ahmet cakal yine hakemleri kiskirtiyor haftaya bizi yine lime lime dogruyacaklar.akhisar macinda 10 kisiyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ahmet cakal yine hakemleri kiskirtiyor haftaya bizi yine lime lime dogruyacaklar.akhisar macinda 10 kisiyiz.
En uyuz olduğum şey de saydı işte şu şu maçları BJK hakemle kazandı falan diye de sorsan Fb ve Gs'yın hakemle kazandığı maçlar hangileri diye hiçbirini bilmez maşallah sözde hakemle kazandığımız maçları direk ezbere söyledi.Programa gelirken özel olarak hazırlanmıyorsa bende birşey bilmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

izleme kardeşim

Çevrimdışı Deniz

izleme kardeşim
Benim izleyip izlememem onemli degil ki kardesim su herifler artik masayi elinde tutuyorlar.dunun cakallari bugunun soz sahibi adamlari oldu.daha once de bu oldu.sonuc?iki mac bizi dogradilar.

Çevrimdışı If Else

Keşke sene başında 5+0+3 yabancı kararında ısrar etseydik. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Zaten toplam 6 yabancımız var ve Sivok çoğu zaman sakat. Bizim için çok daha iyi olurdu... fener ve gs bizim yerli kalitemizle hayatta yarışamazdı...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Tolga

Keşke sene başında 5+0+3 yabancı kararında ısrar etseydik. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Zaten toplam 6 yabancımız var ve Sivok çoğu zaman sakat. Bizim için çok daha iyi olurdu... fener ve gs bizim yerli kalitemizle hayatta yarışamazdı...
Fener sıkıntı yaşamazdı ama Gs ciddi şekilde etkilenirdi zaten onlar için değiştirildi bu kural.

Çevrimdışı If Else

Fener sıkıntı yaşamazdı ama Gs ciddi şekilde etkilenirdi zaten onlar için değiştirildi bu kural.

Fener'de Webo yedekte oturamazdı kardeşim. Yedekten gelerek 4 gol attı. Ayrıca Diego filan hiçbiri yedekte oturamazdı. Yarın öbür gün Diego da maç kazandırabilir. Bu yüzden, onlar için de kötü olurdu.
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

gökhanın bir hareketi göterdiğimiz performansımızı avrupadaki başarıları bir kenara bırakıp sanki hakemler beşiktaşı kolluyormuş gibi anse ediliyor tvlerde futboldan başka herşey konuşup hakemler üzerinde algı operasyonu yapıyorlar resmen
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

beşiktaş taraftarı artık gs maçında tercihini yapacak beşiktaş mı yoksa passo mu?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

gs maçı tt arena da ya da kadıköyde olsun  :D

Çevrimdışı Tolga

gökhanın bir hareketi göterdiğimiz performansımızı avrupadaki başarıları bir kenara bırakıp sanki hakemler beşiktaşı kolluyormuş gibi anse ediliyor tvlerde futboldan başka herşey konuşup hakemler üzerinde algı operasyonu yapıyorlar resmen
Diego ya da Webo'dan biri kadroya girebilirdi gene Fb şöyle oynardı o zaman;

Volkan-Gökhan-Bekir-Alves(Kadlec)-Caner-Emre-M.Topal-Alper-Kuyt-Sow-Emenike

Çevrimdışı Kemal

Ulan gökhan bizi itin köpeğin diline dusuruyosun,  neden vuruyosun kardeşim bilmiyo musun ülkedeki renkli medyayı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Diego ya da Webo'dan biri kadroya girebilirdi gene Fb şöyle oynardı o zaman;

Volkan-Gökhan-Bekir-Alves(Kadlec)-Caner-Emre-M.Topal-Alper-Kuyt-Sow-Emenike

yanlış metni mi alıntı yaptın hocam

Çevrimdışı Tolga

yanlış metni mi alıntı yaptın hocam
Aynen yanlış mesajı alıntılamışım pardon :D