Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976536 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Şimdi İstanbul da güzel bi karşılama yakışır takıma  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Gs konyayi kabul etmedi ve liderizya o maç sabah 9 da oynasın 70 000 kişi gider

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı;  şu atınc hangi takımda oynamaz kardeşim söyle bana

Abi iyi çocuk. Ama yine de acele etmeyelim yavaş yavaş ama gerçekten iyi sakin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Atinc nukan:macin en cok hava topu kazanani (8),en cok top uzaklastiran (11),en cok pas yapan (49) oyuncusu oldu :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bu sene ligin devre arası 16. hafta olacak.

Yani Galatasaray son maç.

Kalan maçlarımız :

Akhisar

Konya (D)

Galatasaray

5 maçtı üst üste kazanıyoruz. Bu 3 maçı da kazanırsak devreye 3-4 puan önde gireriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Çok önemli bir durum daha var.

Ligin ikinci yarısına başlangıcımız rakiplere göre çok kolay olacak.

Diyelim ki 3 puan önde girdik başlangıç maçlarımız şunlar.

Gençlerbirliği

Mersin

Rize

Bursa

Bu maçları kazanabiliriz biz. Bursa iç saha çünkü.

Bu sırada Fener ; Paşa , Karabük Deplasmanı , Trabzon , Antep deplasmanı geçirecek.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Saat 17 de oynanirsa stad dolar yoksa zor..
Gündüz derbilerini özledim çocukluğumun hatırası olarak kaldı,premier ligde var biz de yok.şu lig tv nin Türk futboluna en büyük zararı maçların gece oynanması oldu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Şu 3 maç içinde en sıkıntılı maç Akhisar kofteleriyle yapacağımız maç

Çevrimdışı Çağrı

Şu 3 maç içinde en sıkıntılı maç Akhisar kofteleriyle yapacağımız maç

Ben de aksine çok kolay geçeceğini düşünüyorum :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ben de aksine çok kolay geçeceğini düşünüyorum :)

Sen köfte seviyosun sanırım kardeşim :)  inşallah öyle olur

Çevrimdışı Çağrı

Sen köfte seviyosun sanırım kardeşim :)  inşallah öyle olur

Çok severim abi hele ki böyle futbol oynamaya çalışan açık alan bırakan köfteleri çok severim :) İlk yarıda çekeriz iplerini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Önümüzdeki 3 maçı da kazanırsak ligin 2. yarısında ibre fazlasıyla bize döner :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Önümüzdeki 3 maçı da kazanırsak ligin 2. yarısında ibre fazlasıyla bize döner :ok:

Fener daha belediyeye kaybedecek evinde :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı eski inönü

Bu sene ligin devre arası 16. hafta olacak.

Yani Galatasaray son maç.

Kalan maçlarımız :

Akhisar

Konya (D)

Galatasaray

5 maçtı üst üste kazanıyoruz. Bu 3 maçı da kazanırsak devreye 3-4 puan önde gireriz.

6 puan cıkarsak beni fazlasıyla memnun eder. 16 maçta 35 puan yapmış oluruz daha ne olsun

Çevrimdışı Tolga

6 puan cıkarsak beni fazlasıyla memnun eder. 16 maçta 35 puan yapmış oluruz daha ne olsun
6 puan alacaksak bile Gs'yı yenmemiz lazım ki onlarla aramızdaki fark açılmasın.

Çevrimdışı eski inönü

6 puan alacaksak bile Gs'yı yenmemiz lazım ki onlarla aramızdaki fark açılmasın.
tabi cok daha iyi olur

Çevrimdışı Kemal

Erman Toroğlu denen kabzimal dogramaya başlamış besiktasi

Çevrimdışı ilhan mansız

bu takımın 11-11 hiçbir takıma yenilmeyeceğini çok iyi biliyorlar. tüm dertleri bizim 10 kişi kalmamız. Gökhan ı bu çakallara yedirmemeliyiz. Tüm oyuncularımıza sahip çıkıp destek olursak inşallah çok kolay bir şampiyonluk alacağız.

Çevrimdışı Deniz

Sallayin onu adam yerine koymak bile hata.birazdan ahmet cakal da baslayacaktir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Evet birazdanda gs li çakal ahmet başlar şimdi bicagini  biliyodur

Çevrimdışı Tolga

Sallayin onu adam yerine koymak bile hata.birazdan ahmet cakal da baslayacaktir.
Gene çıkıp der Bjk'ı şampiyon yapmak istiyorlar diye.

Çevrimdışı Çağrı

Yetmez çünkü 3 derbi deplasmanı var hepsini kazanmamız gerek şampiyon olmak için
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Puan ortalamamız 2,25.

Bunu 34 haftaya yayabilirsek 76-77  yapıyor.

Yeter mi? Yetebilir yüksek ihtimalle yetecektir.

Galatasaray 65'i göremeyecek bence hatta işin güzel yanı 2003'teki gibi Galatasaray maçı ile şampiyonluğumuzu ilan etmemiz mümkün olabilir :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli