Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978293 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hamit maçtan sonra şöyle demiş:

Şampiyonlar liginde çok istikrarlıydık başladığımız gibi bitirdik demiş.  :kop: :kop: :kop:
Son dakika da Burak Anderlecht'e o golü atamasa 0 çekeceklerdi aslında o zaman Hamit'in söylediği söz cuk otururdu :lol: :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret Orman'ın da dediği gibi.
Selamün Aleyküm Demba Ba
Hoşgelmişsin Beşiktaş'a
Maçtan sonra Eyüp Sultan'a
Yeter ki koy şu cimboma
 :kop: :kop: :kop: :kop:
yarın cincon başkanu duygun bey çıkıp beste yapar ortalık karışır...!

Çevrimdışı Tolga

yarın cincon başkanu duygun bey çıkıp beste yapar ortalık karışır...!
O emanetçi başkan onun yerine Abdürrahim Albayrak beste yapar I Love You hocam diye :lol: :lol:

Çevrimiçi mayguntr

Aynen KOBRA bu sene sağdan gelen ortalardan çok gol atacak. Bir de KOBRA şu mükemmel volelerinden bir tane geseye atsa diyorum. Şundan olabilir mesela.

abi o golden 3 bin liram yatmıştı iddaa'da  :bandit:

Linnes orta Ba gol sesini duymak şimdiden heycanlandırıyor.Gökhan içeriye kat ettiğinde arkasında büyük boşluk kalıyo insan bekliyoki serdar gele ama kara tren geliyo o gelmiyo  :lol:

Çevrimdışı cisse557

Vay be bayağıdır haber1903 e girip yorumları okumuyordum bi bakayım dedim. sezon başında herkes başkana sallıyordu şimdi herkes büyük başkan falan yazmış sallayan hiç kimse yok.
İyi giderken her şey ne kadar güzel :)

Çevrimdışı eski inönü

Vay be bayağıdır haber1903 e girip yorumları okumuyordum bi bakayım dedim. sezon başında herkes başkana sallıyordu şimdi herkes büyük başkan falan yazmış sallayan hiç kimse yok.
İyi giderken her şey ne kadar güzel :)
malesef turkiye gercegi

Çevrimdışı eski inönü

şimdi biz yarın antepi yenersek renklilere cok saglam mesaj vermiş oluruz. ''İstediginizi yapın bizi geçemeyeceksiniz''  :super:

Çevrimdışı Tolga

şimdi biz yarın antepi yenersek renklilere cok saglam mesaj vermiş oluruz. ''İstediginizi yapın bizi geçemeyeceksiniz''  :super:
Aynen katılıyorum özellike Demba Ba yokken puan kaybetmemizi bekleyenlere inat kazanıp gücümüzü ispatlamalıyız :ok:

Çevrimdışı cisse557

Liderlik 2-3 haftadır at yarışına döndü. Her gün birisi burun farkıyla öne geçiyor sonunda kazanan biz oluyoruz  :icool:
Yarın yine bi sprinte kalkma zamanı :)

Çevrimiçi mayguntr

Bi istatistik dikkatimi çekti antep'in evindeki son 5 maç 0-0 yada 1-0 bitmiş.Ama evlerinde 11 puan toplamışlar 6 maçta. Nerdeyse 2 puan ortalamasıyla oynuyorlar zor bir maç bizi bekliyor.Atiba'nın dinlenmiş olması bence bize baya olumlu yansıyacak, Kerim,Gökhan,Olcay,Cenk üçlüsünü ileride bence bozmaya gerek yok Sosa-Atiba ikili  oynar defanstada Serdar-Ersan(Atınç)-Pedro-Motta ideal geldi bana.İnşallah bilic Necip aşkından vazgeçer yoksa Atiba-Necip ikilisi çok defansif kalacak antep'e karşı maç 0-0 a doğru yürür o zaman.

Çevrimdışı cisse557

Rahmi Koç'un Süleyman Seba'ya yazdığı mektup.

Takım o kadar çok kazanmış ki beraberlik tatmin etmez haldeymiş.

Bu yolda ilerliyoruz.

Yeni statla eski günlerimize geri döneceğiz İnşallah.

Çevrimdışı Tolga

Rahmi Koç'un Süleyman Seba'ya yazdığı mektup.

Takım o kadar çok kazanmış ki beraberlik tatmin etmez haldeymiş.

Bu yolda ilerliyoruz.

Yeni statla eski günlerimize geri döneceğiz İnşallah.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Serdar Taşçı transferi bir ara gündeme gelmişti acaba yerli stoper olarak düşünülemez mi :)

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sezon şöyle bir bomba transfer yapsak nasıl olur  :icool:

IBARBO :ok: :ok:

Çevrimdışı Kemal

14 aralık 1991 de Beşiktaş atkisi tasidigindan galatasaraylilar tarafından katledilen Mühendis Oktay i saygı ve rahmetle anıyorum.

Bugün bu tarihte onun için kazanmaliyiz

Çevrimdışı WarrChief

Hasan'da yusuf yusuf yaptığını söylüyor gesenin. Şu adamı hiç sevmem milli maçtan sonra Beşiktaş çöküşe geçecek dedi üst üste 5 galibiyet aldık yarın da bu kadar eksiğe rağmen yenersek psikolojik üstünlük elimize geçecek renklileri tutanlar adamların en önemli oyuncusu KOBRA yok yinede çatır çatur kazanıyorlar diyecek.

aksam yenilmeyelim ama onun dısındaki iki sonuca ben varım yenmesekte olur sonucta su sıralar hayli yorulduk gecen sene çnk boyle bir tempo gormemis oyuncularımız adaptasyonları cabuk oldu guzel evet ama ikinci yarıyıda dusunmek lazım

önceliğimiz sakkatlıkların olmaması
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 10:52:27 WarrChief ]

Çevrimiçi Samet Ç

aksam yenilmeyelim ama onun dısındaki iki sonuca ben varım yenmesekte olur sonucta su sıralar hayli yorulduk gecen sene çnk boyle bir tempo gormemis oyuncularımız adaptasyonları cabuk oldu guzel evet ama ikinci yarıyıda dusunmek lazım

önceliğimiz sakkatlıkların olmaması
İlk yarıda kalan bütün maçlarımızı kazanmalıyız ve lider kapatmalıyız bu takımın öz güvene ihtiyacı var hala o yüzden lider kapamak önemli.

Çevrimdışı WarrChief

İlk yarıda kalan bütün maçlarımızı kazanmalıyız ve lider kapatmalıyız bu takımın öz güvene ihtiyacı var hala o yüzden lider kapamak önemli.

bu konuda fazlasıyla katılıyorum fakat kamoyundaki algı değişmicektir nasılmı bunu diyebiliyorum ersun yanaldan adama ,ikinci yarı dusucek dediler becermiycek dediler herif devamını getirdi yaptı takımı sampiyon

fakat hocamız ve takımın kazanmayı su sıralar sevmesi alısması ve devam ettirmesi dediğin gibi cok faydalı oalcaktır aslında  haklısın

Çevrimdışı Çağrı

Zor maçımız yok hepsi aynı seviye maçlar hepsinde agresif oynarsak hepsini kazanırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Gelecek sezon şöyle bir bomba transfer yapsak nasıl olur  :icool:

IBARBO :ok: :ok:
Bu adamı isteyen bi kaç kişi daha gördüm de bizde nerede oynayacak ki?

Çevrimdışı Kemal

Katılmıyorum mutlaka yenmemiz gereken bir maç antep maçı , önümüzde devreye kadar puan kaybedebilecegimiz 2 zor maç var.

Çevrimiçi Samet Ç

Zor maçımız yok hepsi aynı seviye maçlar hepsinde agresif oynarsak hepsini kazanırız.
Aynen abi benim merak ettiğim Tottenham maçı gibi zor maçlardan çıktıktan sonra agresifliği sürdürebilecek miyiz?

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adamı isteyen bi kaç kişi daha gördüm de bizde nerede oynayacak ki?
Sağ ve Sol kanatta veya forvet arkasında gezici forvet olarak yani Emenike'nin rolünde.

Çevrimdışı cisse557

Sağ ve Sol kanatta veya forvet arkasında gezici forvet olarak yani Emenike'nin rolünde.
Biz de tek oynayabilecek yeri sol kanat o zaman. Orda da yabancı sınırına takılır.

Çevrimiçi Samet Ç

Biz de tek oynayabilecek yeri sol kanat o zaman. Orda da yabancı sınırına takılır.
Yabancı sınırı kalkar merak etme  :)