Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978485 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Şu Ali Dürüstün açıklamalarını duyunca sinir oluyorum bildiğin 3.5 attılar ya. Ama Önder Özenle Hasan Şaş çok iyi açıkladı olayı. Önder Özen "Bunlar 110 yıllık kulüpler jest yapılır tartışması bile olmaz" dedi Hasan Şaş da "O jestler eskide kaldı Gs yönetimi Trabzon atmosferinden sonra hayatta orda oynamaz" dedi

Önder Özen adam kelimesinin tam karşılığı. Hani biraz manupletif bir adam olsam diyeceğim ki Beşiktaş'ın medya gücü eksikliğini doldurmak için istifa etti  :kop:

G.Saray kabul etmeyecek biz bunu da unutmayacağız bundan sonra nefretin son haddine gelecek iş. Denizde su sahilde kum yok bu son sene bu düşmanlığı edindiklerine çok pişman olacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

gruplarda oynamamış oyuncu oynayabiliyor.

As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA
Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for
more than one club in the course of the same season. Exceptionally, however,
a player who has been fielded in the first, second, third qualifying round or the
play-offs of the UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled
to play in the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another
club as from the group stage. Moreover, as from the start of the round of 32, a
player can be registered in accordance with paragraphs 18.18 to 18.21 below.
A substitute player who has not been fielded is entitled to play for another club
competing in the UEFA Champions League or UEFA Europa League in the
course of the same season, provided that he is registered with the UEFA
administration in accordance with the present regulations.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Ali Dürüstün açıklamalarını duyunca sinir oluyorum bildiğin 3.5 attılar ya. Ama Önder Özenle Hasan Şaş çok iyi açıkladı olayı. Önder Özen "Bunlar 110 yıllık kulüpler jest yapılır tartışması bile olmaz" dedi Hasan Şaş da "O jestler eskide kaldı Gs yönetimi Trabzon atmosferinden sonra hayatta orda oynamaz" dedi
Hasan'da yusuf yusuf yaptığını söylüyor gesenin. Şu adamı hiç sevmem milli maçtan sonra Beşiktaş çöküşe geçecek dedi üst üste 5 galibiyet aldık yarın da bu kadar eksiğe rağmen yenersek psikolojik üstünlük elimize geçecek renklileri tutanlar adamların en önemli oyuncusu KOBRA yok yinede çatır çatur kazanıyorlar diyecek.

Çevrimdışı Türkay

Benim dediğimi demiş Hasan Şaş herkes bu durumun farkında şimdi çıkarlar eveleyip gevelerler, saçma sapan bahaneler uydururlar her zaman yaptıkları gibi.

Olimpiyat da oynamamamız için gerekli sebep yok sözüne Önder Özen senin yokta Beşiktaşın var daha geçen elektrikler kesildi dedi Nefretimsin Galatasaray  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Olimpiyat da oynamamamız için gerekli sebep yok sözüne Önder Özen senin yokta Beşiktaşın var daha geçen elektrikler kesildi dedi Nefretimsin Galatasaray  :akuma:
Konya stadını keşke daha önceden keşfedebilseydik o zaman Gs'lıların itiraz edebilecek durumları olamazdı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Twitter da bir çok kişi Martin Linnesi aldığımızı söylüyor. Bu çocukta bu kadar ısrar edildiğine göre sağlam bi bekimiz olacak :)

Çevrimdışı forzatunga

yahu olimpiyat stadını maç yapılamayacak duruma sokmak o kadar kolay ki gerekli operasyon yapılır istenirse başka statta oynanır.

Çevrimdışı Çağrı

gruplarda oynamamış oyuncu oynayabiliyor.

As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA
Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for
more than one club in the course of the same season. Exceptionally, however,
a player who has been fielded in the first, second, third qualifying round or the
play-offs of the UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled
to play in the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another
club as from the group stage. Moreover, as from the start of the round of 32, a
player can be registered in accordance with paragraphs 18.18 to 18.21 below.
A substitute player who has not been fielded is entitled to play for another club
competing in the UEFA Champions League or UEFA Europa League in the
course of the same season, provided that he is registered with the UEFA
administration in accordance with the present regulations.

Evvvvett işte budur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter da bir çok kişi Martin Linnesi aldığımızı söylüyor. Bu çocukta bu kadar ısrar edildiğine göre sağlam bi bekimiz olacak :)
Ligin en iyi sağ beki olur.

Çevrimdışı Tolga

Gelirse iddia ediyorum bu ligin tozunu attırır umarım söylendiği gibi transfer nihai sonuca ulaşmıştır. :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Ligin en iyi sağ beki olur.

Bizim lig için fiziği yeterli.

Ben baya izledim baya da inceledim izlemeyenler için örnekleme yapayım.

Gökhan Gönül'ün patladığı yıllarıdaki performansı ve fiziği. Tam olarak bu fazlası değil eksiği de değil.

Avrupa maçlarında fiziği biraz eksik kalacak o kadar olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gökhan Gönül'ün patladığı yıllarıdaki performansı ve fiziği. Tam olarak bu fazlası değil eksiği de değil.

Ben hızıyla fiziksel sıkıntılarını da aşacağını düşünüyorum bizim ligte dediğin gibi bu fiziki yapısı yetecektir :)

Çevrimdışı cisse557

İyi iyi bunları duymak güzel. Bi de İnler gelirse ortalığı inletiriz  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de Gökhan Gönül'ün 1 gömlek üstü diye düşünüyorum ve daha da gelişime açık.

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray maçını Fener'in stadında oynayalıum bence fener buna izin verir  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Linnes-Töre kanadı rakibi felç eden cinsten olacak desenize şuna  :super:

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle tabi yine de temkinli olmak lazım bu Molde'nin ne yapacağı belli olmaz son anda yine pürüz çıkartırlar falan  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Bir de İnler'in hücuma katılıp Sosa'ya destek verdiğini hayal et  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen KOBRA bu sene sağdan gelen ortalardan çok gol atacak. Bir de KOBRA şu mükemmel volelerinden bir tane geseye atsa diyorum. Şundan olabilir mesela.

Çevrimdışı cisse557

Galatasaray maçını Fener'in stadında oynayalıum bence fener buna izin verir  :kop:
Ben vereceğine hiç ihtimal vermiyorum hatta bizim kaybetmemizi isteyeceklerini düşünüyorum. Aziz Yıldırım kim iyiyse onunla uğraşıyor. Bu sene Gs-Fb bir kere bile birbirlerine dalaşmadılar. Fb bu sene rakip olarak bizi görüyor bu çok açık belli. Mahmut Uslu bu haftaki açıklamasında bile bize yapılan hakem hatalarını dile getirdi.

Çevrimdışı cisse557

Aynen öyle tabi yine de temkinli olmak lazım bu Molde'nin ne yapacağı belli olmaz son anda yine pürüz çıkartırlar falan  :icool:
Aynen bi an önce anlaşsalar da kurtulsak biz de  :)

Bir de İnler'in hücuma katılıp Sosa'ya destek verdiğini hayal et  :ebebe:
Her maç 5 lik diyorsun yani  :icool:

Aynen KOBRA bu sene sağdan gelen ortalardan çok gol atacak. Bir de KOBRA şu mükemmel volelerinden bir tane geseye atsa diyorum. Şundan olabilir mesela.

Penaltıdan atmasına bile razıyım hocam yeter ki şunlara kral kimmiş göstersin  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen bi an önce anlaşsalar da kurtulsak biz de  :)
Her maç 5 lik diyorsun yani  :icool:
Penaltıdan atmasına bile razıyım hocam yeter ki şunlara kral kimmiş göstersin  :)
Fikret Orman'ın da dediği gibi.
Selamün Aleyküm Demba Ba
Hoşgelmişsin Beşiktaş'a
Maçtan sonra Eyüp Sultan'a
Yeter ki koy şu cimboma
 :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Selamün Aleyküm Demba Ba
Hoşgelmişsin Beşiktaş'a
Yeter ki koy şu cimboma
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı cisse557

Selamün Aleyküm Demba Ba
Hoşgelmişsin Beşiktaş'a
Yeter ki koy şu cimboma
:D

Çevrimiçi Samet Ç

Hamit maçtan sonra şöyle demiş:

Şampiyonlar liginde çok istikrarlıydık başladığımız gibi bitirdik demiş.  :kop: :kop: :kop: