Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979383 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Udinese Porto'dan çok daha iyi bu konuda onbların sıkıntısı Porto kadar bütçeleri yok.

Udinese ekini alamasak da bir tanesini alıp bu yapıyı kurması için buraya getirmek gerek.
Keşke nerede.

Çevrimdışı Tolga

Holosko + bir miktar para  :lol: Gerçi holosko olmadığına göre artık Necip + bir miktar para  :lol:
Bak yine Holosko çıktı ortaya heryerden de çıkıyor arkadaş :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Abi Ali Ece boşuna mı duruyor adamın bilmediği futbolcu izlemediği takım yok
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

İKİ DiREK ARASI ‏@ikidirekarasi  4 dk.4 dakika önce
Konya stadını istemeyen G.saray yönetimine teklifimiz Arena'da yarı yarıya oynayabiliriz

Güzel teklif.

Çevrimdışı Türkay

Konya stadını istemeyen G.saray yönetimine teklifimiz Arena'da yarı yarıya oynayabiliriz

Güzel teklif.

Kan çıkar abi  hayatta izin vermezler  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

çeyrek finale çıkmadan oynayamaz çünkü moldenin uefa elemelerinde oynadı linnes

Heh bu önemli işte.

Ben de şöyle biliyorum kulübü elemelerde elendiyse yani yola devam etmiyorsa gruplardan sonra oynayabiliyor ama emin değilim hiç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı adnan

Biz asil topcudan anlayan adami kendi ellerimizle kaybettik.ibrahim altinsay...
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimiçi Samet Ç

O adam yapamaz öyle bir görev. Çok isyankar işine karışılmasından hoşlanmaz. Zamanın da ön libero için Victor Wanyama'yı önermiş bizim çok bilmiş yöneticiler Kenya'lı topçu mu olur diye sıcak bakmamış. Adam şu anda Southampton'da döktürüyor.

Çevrimdışı Çağrı

Kan çıkar abi  hayatta izin vermezler  :lol:

Tamam işte dedikleri gibi kanları sarı kırmızı mı akıyor bi görmüş oluruz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı WarrChief

Güzel teklif.

haydaaa yahu boyle teklifmi olur resmen sacmalık zaten olmus bir kral var derbide rakip takım giremiyor neyin kafası bu:)) haberin gercekciliği sıfır

Çevrimdışı cisse557

Biz yukarıda tutunmaya böyle devam edelim gerisi sıkıntı degil.açıkcasi benim dusuncem bu sene rakibimiz fener.para alamayan topculara yeni t.d nin gaziyla kac mac daha kazandirabilcekler.basketbolda patlak verdiler zaten adamlari tek tek gidiyo.sira futbola da gelicek o yuzden ne bu konya macini ne de gs yi gozumde buyutmuyorum
Aynen birebir katılıyorum. Umarım Fener taraftarı passoligi protesto etmeye devam ederler.

Çevrimdışı Çağrı

haydaaa yahu boyle teklifmi olur resmen sacmalık zaten olmus bir kral var derbide rakip takım giremiyor neyin kafası bu:)) haberin gercekciliği sıfır

Haber değil bu tiye almışlar :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:kop: :kop: Haber değil bu hocam.

Çevrimdışı Çağrı

O adam yapamaz öyle bir görev. Çok isyankar işine karışılmasından hoşlanmaz. Zamanın da ön libero için Victor Wanyama'yı önermiş bizim çok bilmiş yöneticiler Kenya'lı topçu mu olur diye sıcak bakmamış. Adam şu anda Southampton'da döktürüyor.

Scoutluk başka bir meziyet sadece bilmekle izlemekle olmaz.

Oyuncu potansiyeli , kararkteri zırtı pırtı her şeyini didik didik edecek günde 18 saat maç izleyecek oradan oraya uçacak kolay adapte olacak insanlardan bahsediyoruz.

Çok zor bir iş hayatını vermesi gerekiyor adamın ailesi kızı filan var en başta.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ali ece sadece 60 lı 70 li yıllardaki futbolcuların çocuğunun adı ayakkabısı numarısını filan bilir dikkat edin hangi maçı yorumlarsa yorumlasın hep eskileri anlatıyor oynanan maçı yorumlaması çok zayıf futbolcuları bile 40 sene önceki adamlarla karşılaştırıyor eğer biri olacaksa bu adam ibrahim altınsaydır
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı WarrChief

Haber değil bu tiye almışlar :)

hayır ne bileyim boyle yazınca dedim noluyoruz:D

:kop: :kop: Haber değil bu hocam.

:lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Scout ekibinin başında olacak kişi futbolcu izlemesinin yanında iyi bir ekonomi bilgisine de sahip olması gerekir.Çünkü tüm yetkiyi ona vereceğinden bu işlerle de uğraşmak zorunda ya da ekibinde böyle birilerine yer vermesi gerekir.

Çevrimdışı Türkay

En azından Ali Ece isim versin şunları şunları izleyin diye bizim scoutlar onları izlesinler sonuçta eskisinden çok daha kurumsal bi kulübüz fikirleri değerlendirilir bence

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu konuda tek adam ibrahim altınsay
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı WarrChief

ali ece sadece 60 lı 70 li yıllardaki futbolcuların çocuğunun adı ayakkabısı numarısını filan bilir dikkat edin hangi maçı yorumlarsa yorumlasın hep eskileri anlatıyor oynanan maçı yorumlaması çok zayıf futbolcuları bile 40 sene önceki adamlarla karşılaştırıyor eğer biri olacaksa bu adam ibrahim altınsaydır

belki besiktas fmden bilirsiniz gundogdu programı vardı bilicin geldiği senede yapıyorlardı orada sunucu bir arkadas vardı kaan kıran diye @Kaan_KIRAN hesbıda

herneyse o zamanlar  monterodur daha bircok ismi soylemişti program esnasında ve ogunden bugune soylediği bütün isimler büyük kluplere gitti mesela bu atlh madride giden eleman vardı bizde istemiştik adını unuttum onu mesela ilk ondan duymustum:))  baya guzel cevherler var o konuda baya sanslıyız hepside ebsiktaslı fakat  bizde bunları toparlıcak bir catıdada birleştiricek onder hcoaydı ama onunda burokraside gaarip sekilde gerekli seyleri yapamayısı bircok umudumuzu kırdı...

bu kaan arkadasımız ali eceylede tanısıklarmıs mail yoluyla ogrenmiştim fakat işte bir catı yok eksiklik bu

Çevrimdışı Türkay

Şu Ali Dürüstün açıklamalarını duyunca sinir oluyorum bildiğin 3.5 attılar ya. Ama Önder Özenle Hasan Şaş çok iyi açıkladı olayı. Önder Özen "Bunlar 110 yıllık kulüpler jest yapılır tartışması bile olmaz" dedi Hasan Şaş da "O jestler eskide kaldı Gs yönetimi Trabzon atmosferinden sonra hayatta orda oynamaz" dedi

Çevrimdışı Tolga

Şu Ali Dürüstün açıklamalarını duyunca sinir oluyorum bildiğin 3.5 attılar ya. Ama Önder Özenle Hasan Şaş çok iyi açıkladı olayı. Önder Özen "Bunlar 110 yıllık kulüpler jest yapılır tartışması bile olmaz" dedi Hasan Şaş da "O jestler eskide kaldı Gs yönetimi Trabzon atmosferinden sonra hayatta orda oynamaz" dedi
Benim dediğimi demiş Hasan Şaş herkes bu durumun farkında şimdi çıkarlar eveleyip gevelerler, saçma sapan bahaneler uydururlar her zaman yaptıkları gibi.

Çevrimdışı Türkay

Hasan Şaş: 4 Ocakta Olimpiyata elektrikli battaniyeyle gitseniz ısınamazsın dedi iyi güldüm  :kop:

Çevrimdışı cisse557

İşte tipik düzgün karakterli birisi ile tipik Gs'li. Güzel bir hikaye.