ali ece sadece 60 lı 70 li yıllardaki futbolcuların çocuğunun adı ayakkabısı numarısını filan bilir dikkat edin hangi maçı yorumlarsa yorumlasın hep eskileri anlatıyor oynanan maçı yorumlaması çok zayıf futbolcuları bile 40 sene önceki adamlarla karşılaştırıyor eğer biri olacaksa bu adam ibrahim altınsaydır
belki besiktas fmden bilirsiniz gundogdu programı vardı bilicin geldiği senede yapıyorlardı orada sunucu bir arkadas vardı kaan kıran diye @Kaan_KIRAN hesbıda
herneyse o zamanlar monterodur daha bircok ismi soylemişti program esnasında ve ogunden bugune soylediği bütün isimler büyük kluplere gitti mesela bu atlh madride giden eleman vardı bizde istemiştik adını unuttum onu mesela ilk ondan duymustum:)) baya guzel cevherler var o konuda baya sanslıyız hepside ebsiktaslı fakat bizde bunları toparlıcak bir catıdada birleştiricek onder hcoaydı ama onunda burokraside gaarip sekilde gerekli seyleri yapamayısı bircok umudumuzu kırdı...
bu kaan arkadasımız ali eceylede tanısıklarmıs mail yoluyla ogrenmiştim fakat işte bir catı yok eksiklik bu