Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982141 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

evet maç %95 bitti yarın kazanıp liderliği sürdürmemiz lazım

Çevrimdışı Tolga

Prandelli kalsaydı Gs böyle maçları da alamazdı hoca değişikliği takıma yeni bir hava getirmiş bu belli.Zaten ligin kalitesi de ortada sezonun sonuna kadar kopma olmaz gibi duruyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Konya bu kaleciyle çok yol alamaz adam fıçı gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

evet maç %95 bitti yarın kazanıp liderliği sürdürmemiz lazım

Dur bakalım bir gole bakar belli olmaz şimdiden çok erken daha :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yazın buraya konya maçı berabere bitecek 2-0 a rağmen
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

Konya'da her topu alan bir kez kendi etrafında dönüyor bu şekilde bırak Gs'yi Balıkesir'e bile atamazsın ki gol.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Dur bakalım bir gole bakar belli olmaz şimdiden çok erken daha :)
%5 olasılığı o yüzden bıraktım. He belki Torje Djalma Hleb aynı anda oynarsa belki 2-2 olabilir ama zor.

Çevrimdışı Çağrı

%5 olasılığı o yüzden bıraktım. He belki Torje Djalma Hleb aynı anda oynarsa belki 2-2 olabilir ama zor.

Zaten hangi akıl Djalma ve Torje'yi yedek bırakır Gs'nin üstüne gidersen dağıtırsın çekilirsen sen dağılırsın.

Kocaman beyinsiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Zaten hangi akıl Djalma ve Torje'yi yedek bırakır Gs'nin üstüne gidersen dağıtırsın çekilirsen sen dağılırsın.

Kocaman beyinsiz.
Kocaman hep böyle hocam fenevde de öyleydi. Bu arada 3 oldu maç bitti %5 olasılığı da ortadan kaldıralım.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Çağrı

Kendi ayağına da kafasına da sıktı Konya yazık.

Neyse biz de oynamadık daha ben korkuyordum hiç korkmama gerek kalmadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

Yani sezon sonuna kadar full çekmek lazım. Ligin kalitesi ortada. Hiç mazeret yok. Yarından başlayıp tek tek alıp ilk yarıyı lider bitirmek lazım.

Çevrimdışı Tolga

Dün de söyledim ligimiz o kadar vasat altı ki şu Fb ve Gs bile bu hallerine rağmen hala zirve yarışındalar ve belli ki bu böyle devam edecek artık.

Çevrimiçi Samet Ç

konyalılar stadın kapasitesinin sonu 1903 ile bitiyor diye alınmış yetkililer de 78 koltuk daha eklemiş. bu nasıl bir saçmalıktır  :kop: :kop: :kop: Beşiktaş ile uğraşanın çocuğu olmaz.  :biggrinking:

Çevrimdışı WarrChief

mahalleyi inlettim arkadas nasıl bir goldur bu son gol kapattım izlemiyorum delirdim yav biz hiçbir zaman boyle rahat mac kazanamayız herif hakem bir tane kart gostermedi bu cincona delirdim yav

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada gesenin bu çıkışı maksimum bizim maça kadar sürer bizim maçta çıkış olur yıkılış.

Çevrimdışı Çağrı

Öyle gerizekalılar ki göstere göstere ofsayttaki adama attı gol olacak pozisyonu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle gerizekalılar ki göstere göstere ofsayttaki adama attı gol olacak pozisyonu
Hem mallar hem beceriksiz.

Çevrimdışı Çağrı

Aptal Aykut neyi bekliyor değişiklik için? Alsana 35'te Djalma ve Torje'yi göster oyuncularına maç bitmedi de ne olacak içeri girince büyü mü yapaacaksın?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yilmaz Canpolat ‏@canpolatyilmaz  4 sn.5 saniye önce
SAG.  BEKIMIZ.  HAYIRLI.  OLSUN

Çevrimdışı Tolga

Bu arkadaş kim şimdi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arkadaş kim şimdi :)
Bu arkadaş kulüpten biri herhalde. Çok az yazıyor transfer haberlerini falan.

Çevrimdışı WarrChief

4 ocaktaki maca ısındırıyoruz konya stadına çimlerine gsyi hay alalhım sinirlerim tavannn

Çevrimdışı Anil

twitter dan 2 sene önce takip ederdim. daha hic doğru dediğini hatırlamıyorum :D