Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982500 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anil

Bunu yazmamın sebebi de Gekas ın bugün attığı goldür :D Gekas in attığı golleri izleyin son 2 sezonda baskı felan bende katılmıyorum ama Almeida o golleri antrenmanda atamaz :D Sizinde bana katılmayasiniz gelmiş :D

Çevrimdışı Anil

Fernandes ve Almeida büyük takım oyuncusu demedik ki  :icool:
Bende Gekas ve Bilal için demedim abi :D Daha fazla katkı verecekleri kesin dedim :D

Çevrimdışı Tolga

Fernandes ve Almeida büyük takım oyuncusu demedik ki  :icool:
Almeida tamam ama ben Fernandes konusunda katılamayacağım.Oynadığı süre içerisinde bu takıma önemli puanlar kazandırdı.En büyük hatamız ondan farklı bir şekilde hiç alışık olmadığı bir yerde yani forvet arkası oynatarak yıldız yaratmaya çalışmamızdır.Buna belki de mecburduk elimizdeki oyuncular açısından fakat Fernandes o mevkinin oyuncusu olmadığı gibi hiçbir zaman da o derecede yıldız olmadı.Biz kendi kendimize ondan çok fazla şeyler istedik.Derbi kazandırsın, çıksın tek başına sürekli maç alsın vb. şeyleri isteyince gözümüze hep yetersizmiş gibi geldi.Fernandes şuan ki takımda olsa orta sahaya direnç katmayabilir belki ama ciddi derecede kalite katardı.Bunu da görmezden gelemeyiz ama tabikide saha dışı unsurlarla ön plana daha çok çıktığı için sabırları taşırmıştı o ayrı bir konu tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

Almeida tamam ama ben Fernandes konusunda katılamayacağım.Oynadığı süre içerisinde bu takıma önemli puanlar kazandırdı.En büyük hatamız ondan farklı bir şekilde hiç alışık olmadığı bir yerde yani forvet arkası oynatarak yıldız yaratmaya çalışmamızdır.Buna belki de mecburduk elimizdeki oyuncular açısından fakat Fernandes o mevkinin oyuncusu olmadığı gibi hiçbir zaman da o derecede yıldız olmadı.Biz kendi kendimize ondan çok fazla şeyler istedik.Derbi kazandırsın, çıksın tek başına sürekli maç alsın vb. şeyleri isteyince gözümüze hep yetersizmiş gibi geldi.Fernandes şuan ki takımda olsa orta sahaya direnç katmayabilir belki ama ciddi derecede kalite katardı.Bunu da görmezden gelemeyiz ama tabikide saha dışı unsurlarla ön plana daha çok çıktığı için sabırları taşırmıştı o ayrı bir konu tabi :)

evet aklı başında,futbol oynamaya niyeti olan bir fernandes şu takımın ortasahasına cuk otururdu sadece duran topları kullansa bile 10 asist civarı yapardı.Çok etkili korner kullanıyordu.Açıkcası duran toplarda çok etkisiziz bu sezon.

Çevrimdışı Anil

büyük takım oyuncusu olmada tek etken tekniği ise evet ama işin içine mental özellikler girdiğinde fernandes Beşiktaşın oyuncusu kesinlikle değil.

Çevrimdışı Tolga

evet aklı başında,futbol oynamaya niyeti olan bir fernandes şu takımın ortasahasına cuk otururdu sadece duran topları kullansa bile 10 asist civarı yapardı.Çok etkili korner kullanıyordu.Açıkcası duran toplarda çok etkisiziz bu sezon.
Katılıyorum duran toplardan bu sezon gol attık mı hiç hatırlamıyorum mesela.Fernandes bu konuda bize Sivok ile birlikte çok katkı sağlamıştır yani demem o ki Fernandes kesinlikle büyük takım oyuncusudur sadece problemli bir oyuncuydu o kadar :)

Çevrimdışı Tolga

büyük takım oyuncusu olmada tek etken tekniği ise evet ama işin içine mental özellikler girdiğinde fernandes Beşiktaşın oyuncusu kesinlikle değil.
Herkesin kendi fikridir saygı duyarım ama ben oyuncunun önce yeteneğine ve sonra takıma yaptığı katkıya bakarım ikisi de Fernandes de vardı.Doğru yerde ve doğru şekilde kullanamadık çoğu dönem eğer bugün Sosa'nın olduğu bir orta sahada aklını futbola vermiş bir Fernandes bize büyük güç katardı.Ben niye gitti diye tartışmıyorum sadece büyük takımın oyuncusu olduğunu söylemeye çalışıyorum zaten bu saatten sonra konuşmakta aslında gereksiz tabi :)

Çevrimdışı Çağrı

Fernandes nerede oynayacağını bilemeyen bir adam benim gözümde.

Bitiriciliği yok 10 numara oynayamaz.

Koçup pres yapmaz ısırmaz çift yönlü ortasaha oynayamaz.

Hava topu almaz markajı iyi değildir ön libero olamaz.

O yüzden küçük takımın 10 numarası olabilir sadece benim gözümde.

Ya da 4-3-3'ün tek ön libero ile oynanan versiyonunda 2 ofansif ortasahadan biri olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Amman Tanrım Konya stadı full!
Öyle olacağı söyleniyordu biletler tükenmiş galiba :)

Çevrimdışı Çağrı

Öyle olacağı söyleniyordu biletler tükenmiş galiba :)

Artık yensinler şu taraftarla bi zahmet biz de keyfini çıkaralım :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Artık yensinler şu taraftarla bi zahmet biz de keyfini çıkaralım :)
Ben bugün Konya'dan birşeyler bekliyorum :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

gese şu anda 11 kişi defans yapıyor

Çevrimdışı Çağrı

Konya kötü takım biz rahat yeneriz ama Galatasaray kaybedecek bugün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yarın kazasız atlatalım da benim için yeter aslında :)

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Konya kötü takım biz rahat yeneriz ama Galatasaray kaybedecek bugün.
dörtten aşağı kabul etmem :lol:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

bu Sivasspor'da tam fenerin köpeği baskanlari azizin kankisi :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Emre şahin

Çevrimiçi Samet Ç

Buyur buradan yak anasını satayım

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Konya gerçekten çok kötü takım aşırı kalitesiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Konya gerçekten çok kötü takım aşırı kalitesiz.
Bize gelince aslan kesilirler söyledi dersiniz

Çevrimiçi Samet Ç

Tam Torje'lik Djalma'lık maç neden yedek bu adamlar ?  :bandit:

Çevrimdışı Tolga