Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983934 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Çıkan haberler doğruysa eğer Veli ( Atiba ) İnler Sosa ortasahası yıkar geçer yalnız
ateş eder Ateşşş  :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Bu kez sacece ısıran değil domine eden bir ortasahamız olur.

Son adımda da Atiba öbür sene gider bir top class gelirse aman aman.
Aynen öyle aslında orta saha alınsa bile Gökhan'ın dışında tabi Atiba bu kadronun içerisinde bence yine de olmalı.Rotasyonda kullanabileceğimiz bir nevi joker görevi yapan oyuncular her takıma lazım tabi yabancı sınırında değişim olacağını düşünerek bunu söylüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

İnler Beşiktaşlı  mı ??  :ebebe:
Bilmiyorum twitter da gördüm. 2000 de Beşiktaş kampındaymış.

Çevrimdışı cisse557

Geçen sene Atiba takımın en iyisiydi seneye gönderme planları yapıyoruz  :D

Çevrimdışı Çağrı

Geçen sene Atiba takımın en iyisiydi seneye gönderme planları yapıyoruz  :D

Buna gelişim diyoruz  :D

Almeida gitti Ba geldi Holosko gitti Töre geldi 1 senede  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Almeida gitti ya Holosko'nun gitmesinden daha çok seviniyorum valla :biggrinking:

Çevrimdışı cisse557

Bi türlü Holosko + bir miktar para verip bi takas yapamadık  :D

Çevrimdışı eski inönü

Bilmiyorum twitter da gördüm. 2000 de Beşiktaş kampındaymış.
o zaman bu transfer artık allahın emri diyebiliriz :busted_cop: Hadi be yonetim duy sesimizi. Boyle degerli bir beşiktaşlının hiç beşiktaşta oynamadan emekli olması günahtır

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Veli de kaybedilmemeli abartmasın 2 milyonlar filan imzalasın işte.

Töre 1,5'a oynuyor Veli de 1.4'e imzalasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Acaba hafta sonu sakatlardan hangileri oynayabilecek :akuma:

Ersan,Veli,Oğuzhan'ın son durumları nasıl acaba :alala:

Çevrimdışı cisse557

Acaba hafta sonu sakatlardan hangileri oynayabilecek :akuma:

Ersan,Veli,Oğuzhan'ın son durumları nasıl acaba :alala:
Ersan ve Veli bugün idmana katılmadı. ozzy takımla çalıştı. Ozzy ilk 18 de kesin olur. Veli kesin olmayacaktır. Ersanın hala sakatlığı ne bilmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Ersan ve Veli bugün idmana katılmadı. ozzy takımla çalıştı. Ozzy ilk 18 de kesin olur. Veli kesin olmayacaktır. Ersanın hala sakatlığı ne bilmiyorum.
Veli olsaydı iyiydi aslında Oğuzhan da pek güven vermiyor şuan ki formuyla.

Çevrimdışı eski inönü

Olcay izin vermez onun gitmesine. :D boyle bir ortamı bi daha nerde bulacak. Beşiktaşın sisteminde çok onemli ama gittigi takımda çok sıradan bir oyuncuya dönüşebilir Veli. kariyer planlamasını akıllıca yapsın bence. bu takım bırakılmaz.

Çevrimdışı Tolga

Nereye giderse gitsin bizden alacağından fazlasını alamaz biraz mantıklı bakabiliyorsa zaten gitmez.

Çevrimdışı eski inönü

Veli olsaydı iyiydi aslında Oğuzhan da pek güven vermiyor şuan ki formuyla.
Oguzhan da kendine gelecek hic şüphem yok. :ok: Bu takım ölüyü diriltir. Ayrıca orta sahada çok eksigiz Oguzhan bizim için çok onemli şu an

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş-Trabzon macıyla ilgili fourfourtwo'dan bir degerlendirme yazısı. Şu kısmı iyi okuyun mentalilte farkını gorun;

Aslında her iki takımın yedek oyuncularından Furkan Yaman ile Serdar Gürler’in maç öncesi açıklamaları da maç hakkında bize ipucu verecek cinstendi. Beşiktaş’ın 18 yaşındaki genç forveti Furkan, « Trabzon’u iyi analiz ettik, yeneceğiz » derken; Serdar ise, « Beşiktaş’ı pek de analiz etmedik, oyunumuza bakıp kazanacağız » demişti.

Çevrimdışı eski inönü

Beşiktaş-Trabzon macıyla ilgili fourfourtwo'dan bir degerlendirme yazısı. Şu kısmı iyi okuyun mentalilte farkını gorun;

Aslında her iki takımın yedek oyuncularından Furkan Yaman ile Serdar Gürler’in maç öncesi açıklamaları da maç hakkında bize ipucu verecek cinstendi. Beşiktaş’ın 18 yaşındaki genç forveti Furkan, « Trabzon’u iyi analiz ettik, yeneceğiz » derken; Serdar ise, « Beşiktaş’ı pek de analiz etmedik, oyunumuza bakıp kazanacağız » demişti.

Geçti o 'biz kendi oyunumuzu oynayacagız' gunleri. Artık rakibini en ince ayrıntısına kadar inceleyen ve ona gore bir oyun kurgusu hazırlayan bir teknik ekibimiz var.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 00:28:26 eski inönü ]

Çevrimdışı cisse557

Oğuzhan şampiyon olmadan Avrupaya gitmek istemiyorum dedi ama kardeşim kusura bakma da şu halinle kimse almaz seni alan da sıradan takım olur. Avrupada oynamak için çift yönlü orta saha olman lazım sadece hücum gücünle bi yere varamazsın. Oğuzhan 8 numara futbolcusu olursa çok sağlam olur bence.

Çevrimdışı WarrChief

Oguzhan da kendine gelecek hic şüphem yok. :ok: Bu takım ölüyü diriltir. Ayrıca orta sahada çok eksigiz Oguzhan bizim için çok onemli şu an

oguzhan besiktasın cocugu olmadıgı için suan yokları oynuyor kimse tarafındanda umursanmıyor hiçbir twitter hesabında oguzhandan bahseden kucuk bir yazı dahi yok kaç haftadır:)) sebebi budur aynı zamanda kendisinin yapıcagı iki harekete bakan koskoca besiktas takımını 2,5 sene kadar oyaladı oyaladı gram ilerlemedi
bizim cocugumuz olmadıgı içinde tamamıyla her halukarda sahiplenen olmuyor onu zaten avrupa kulturunu almıs biz ne akdarda ugrassak o hala kafasının dikine gidecektir...

Çevrimdışı Çağrı

oguzhan besiktasın cocugu olmadıgı için suan yokları oynuyor kimse tarafındanda umursanmıyor hiçbir twitter hesabında oguzhandan bahseden kucuk bir yazı dahi yok kaç haftadır:)) sebebi budur aynı zamanda kendisinin yapıcagı iki harekete bakan koskoca besiktas takımını 2,5 sene kadar oyaladı oyaladı gram ilerlemedi
bizim cocugumuz olmadıgı içinde tamamıyla her halukarda sahiplenen olmuyor onu zaten avrupa kulturunu almıs biz ne akdarda ugrassak o hala kafasının dikine gidecektir...

Bu kadar acımasız olmayalım arkadaşlar ben de çok kızıyorum ama bu takımı 2 senedir Oğuzhan taşıdı ve geldiğinden beri çok gelişti Oğuzhan.

Biz çok daha fazlasını istiyoruz hakkımızdır çünkü yapabilir biraz sabır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

900 bin eurosunu tahsil edemeyen Wesley Sneijder, kulübe ihtar çekerken yönetim de parayı bulmak için seferber oldu.

@Çağrı beter olma yolunda emin adımlar ile ilerliyorlar  :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

Uefa nedne onlara ceza vermiyorlar anlamıyorum tüm oyuncuları ihtarlı...! küme düşmeleri lazım  :akuma:

Çevrimdışı Yakup

Uefa nedne onlara ceza vermiyorlar anlamıyorum tüm oyuncuları ihtarlı...! küme düşmeleri lazım  :akuma:

aysal ayrılmadan herkesten 45 gün geçerli borcu yoktur yazısı almıştı. bunun dolmasına son 1 hafta falan kaldı merakla bekliyorum  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

Belli süresi oluyor finansal fair play'in sene sonu tüm bütçe değerlendiriliyor ancak oyuncu Fifa'ya başvurursa 30 gün içinde serbest kalıyor  :sevinc
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli