Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984022 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Bu arada bunlarda golden sonra secdeye baslamislar

Çevrimdışı Çağrı

Şu cicinhoyuda vitrin yapıp bize kakalamaya calisiyolarya Allah akıl fikir versin adam asist İstatistiği hariç Necip ten beter sagbekte
:claps: :claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sivas stadı açılmadan düşer.

Fener top oynamıyor
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bu Sivas düşsün artık yeter bu ligde kaldiklari

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Bu Sivas maçı midemi bulandırdi

Çevrimdışı Anil

Katılmıyorum.

Aksine Pedro'nun değeri gitgide daha da fazla anlaşılacak. Pedro'nun gelişimi olursa hava topu üzerine olmayacak ki? Markaj ve top kapma üzerine olacak.

Lucio Dünya'nın en iyi stoperlerinden biriydi ama o obya rağmen hava toplarında çok etkisizdi. Onu eşsiz yapan teknik ayağı markajıve top kapmasıydı.

2 stoperle oynanmaz zaten büyük takımların hepsinde biri teknik ve havadan zayıf stoperlerin dikkatli incelersen.

Zaten stoperler anlaşarak çıkarlar hep iyi olan çıkan hava toplarına. Semih çok mu iyi havadan= Hayır Ujfaluji hamle yapıyordu bu yüzden. Bülent Korkmaz aynı şekilde Popescu ile.

Lugano Edu aynı şekilde. Ramos - Pepe , Stam - Frank De Boer , Maldini - Nesta o kadar çok örnek var ki aman derim elimizde bu anlamda bulunmaz bir cevher var.
Pedro nun yerden muhteşem bir stoper olduğunu inkar etmiyorum ama eğerki yanına aldığımız oyuncu dan sonra bu hava hakimiyeti sorunu düzelmezse tüm oklar Pedro ya dönecek.. Ki bizim beklerimiz havadan etkisiz liberolar etkisiz kanatlar keza.. Duran top savunmasını nasıl hallederiz onu düşünmek gerek.. Ba her pozisyonda defansa boşuna gelmiyor..Eger bu düzelecekse tamamiyle sen haklısın. Ama ben sanmıyorum düzelecegini

Çevrimdışı Tolga

Fener içeride yine kazandı ki şaşırmadım ama yarın Gs puan kaybedebilir.Konya kolay deplasman değil :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı forzatunga

fener sivas maçı komedi gibiydi.skor aldatmasın fener top filan oynamadı.

Çevrimiçi Samet Ç

Fener içeride yine kazandı ki şaşırmadım ama yarın Gs puan kaybedebilir.Konya kolay deplasman değil :)
Bana bu hafta biz puan kaybedeceğiz gibi geliyor hocam hayırlısı olsun.

Çevrimdışı Tolga

Bana bu hafta biz puan kaybedeceğiz gibi geliyor hocam hayırlısı olsun.
Bu hafta puan kaybedersek geçen hafta kazandığımız maçın bir anlamı kalmaz mutlaka kazanmalıyız ama kolay değil işimiz tabi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu hafta puan kaybedersek geçen hafta kazandığımız maçın bir anlamı kalmaz mutlaka kazanmalıyız ama kolay değil işimiz tabi.
Hocam ben hala daha takıma kritik olabilecek maçlarda güvenemiyorum. Umarım bu işin de üstesinden geliriz. İlk yarıyı lider kapamamak çok önemli.

Çevrimdışı Çağrı

Şaka gibi olaylar

Fenerbahçe maç içinde teknik direktör İsmail Kartal ve Emre Belözoğlu arasında taktik konuşması yaşandı. Emre birkaç kez yeni taktik dizilime itiraz etse, sonuçta hocasını dinlemek zorunda kaldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Önder Özen zamanında takım planlaması konusunda konuşurken 24 kişilik kadroyu 8+8+8 olarak 3'e ayırıyordu. Bunlardan ilk 8 uluslararası seviyede oyuncular, ikinci 8 ulusal milli düzeyde oyuncular son 8 de ulusal milli olmaya aday ve altyapıdan gelen oyuncular. 3 yılın sonunda bu kadro hedefine ulaşmak istiyordu. Şimdi bizim kadroya bakıldıgında agırlıklı ulusal milli duzeyde olan oyuncular oldugunu goruyoruz. Uluslararası duzeyde daha 2 bilemedin 3 oyuncumuz var ve şimdiden neler yapabiliyoruz hepimiz gorduk. Seneye uluslararası seviyede oyuncu sayımızın 5'e, 6'ya çıktıgını düşünün. Bir de buna ek olarak kadro ve sistem istikrarımız iyice saglanmış olacak. Yani mevcut oyuncular artık sistemi ve birbirlerini ezbere biliyor olacak. Kerim, Gokhan, Cenk, Atınç gibi gençler daha da tecrube kazanmış olacak. Yani demem o ki eğer bu takım planı bozulmaz ve istikrarlı bir şekilde sürerse 2015-2016 sezonu Beşiktaş'ın patlama yaptıgı yıl olur. Sonraki sezon da gücünü Avrupa'ya kanıtladıgı yıl olur :super: Bu sezona da patlama diyebilirsiniz ama ben asıl patlamanın fragmanı oldugunu düşünüyorum bu sezonun  :ok:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 23:36:50 eski inönü ]

Çevrimdışı cisse557

Şu stat yapılıp da kümeye düşmemeye oynayan takımlara sinir oluyorum  :akuma: ulan sen 2. ligde oyna diye mi yapılıyor o stat? Alttan Antalya gelsin de yeni statlarda maç yapalım.

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özen zamanında takım planlaması konusunda konuşurken 24 kişilik kadroyu 8+8+8 olarak 3'e ayırıyordu. Bunlardan ilk 8 uluslararası seviyede oyuncular, ikinci 8 ulusal milli düzeyde oyuncular son 8 de ulusal milli olmaya aday ve altyapıdan gelen oyuncular. 3 yılın sonunda bu kadro hedefine ulaşmak istiyordu. Şimdi bizim kadroya bakıldıgında agırlıklı ulusal milli duzeyde olan oyuncular oldugunu goruyoruz. Uluslararası duzeyde daha 2 bilemedin 3 oyuncumuz var ve şimdiden neler yapabiliyoruz hepimiz gorduk. Seneye uluslararası seviyede oyuncu sayımızın 5'e, 6'ya çıktıgını düşünün. Bir de buna ek olarak kadro ve sistem istikrarımız iyice saglanmış olacak. Yani mevcut oyuncular artık sistemi ve birbirlerini ezbere biliyor olacak. Kerim, Gokhan, Cenk, Atınç gibi gençler daha da tecrube kazanmış olacak. Yani demem o ki eğer bu takım planı bozulmaz ve istikrarlı bir şekilde sürerse 2015-2016 sezonu Beşiktaş'ın patlama yaptıgı yıl olur. Sonraki sezon da gücünü Avrupa'ya kanıtladıgı yıl olur :super: Bu sezona da patlama diyebilirsiniz ama ben asıl patlamanın fragmanı oldugunu düşünüyorum bu sezonun  :ok:

Haklısın bence de.

Bu uluslararası 8 oyuncudan bazıları bizim kendi takımımızdan çıkabilir 2 sene içinde Töre gibi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Çıkan haberler doğruysa eğer Veli ( Atiba ) İnler Sosa ortasahası yıkar geçer yalnız
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şaka gibi olaylar

Fenerbahçe maç içinde teknik direktör İsmail Kartal ve Emre Belözoğlu arasında taktik konuşması yaşandı. Emre birkaç kez yeni taktik dizilime itiraz etse, sonuçta hocasını dinlemek zorunda kaldı.
İşin en sinir olduğum tarafı birinin teknik direktörü oyuncusundan başkanından taktik direktif alır diğeri eleştirilen,yerden yere vurulan hocası ile belli bir puan toplayıp hocasını kovup sonra da yeni bir hocayla devam ederken borçlarla uğraşıp önüne gelenden 4 yiyip zirve yarışında bizimle hala mücadele edebilmesi.Bizim normal şartlarda şu an çok rahat farkı açmamız gerekirdi normal bir ligte ama hem takımların çoğunun gerçekten kötü olması hem de hakemlerin her hafta göstere göstere bariz yapmış oldukları hatalar neticesinde bugün hala puan puana mücadele devam ediyor.Başka bir ligte oynuyor olsaydık yani biz,fb ve gs bugün atıyorum İngiltere liginde oynuyor olsaydık bugün ikisinden de fazla puanımız vardı çok açık ve net söylüyorum.Şu puan tablosuna bakınca hala bu iki takımla nasıl yakın puanda olduğumuza şaşırıyorum doğrusu.

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Tolga

Çıkan haberler doğruysa eğer Veli ( Atiba ) İnler Sosa ortasahası yıkar geçer yalnız
Gökhan İnler gelsin abartmıyorum Emre'nin falan oynadığı bu ligte 4-5 sene çok rahat oynar :)

Çevrimdışı Çağrı

İşin en sinir olduğum tarafı birinin teknik direktörü oyuncusundan başkanından taktik direktif alır diğeri eleştirilen,yerden yere vurulan hocası ile belli bir puan toplayıp hocasını kovup sonra da yeni bir hocayla devam ederken borçlarla uğraşıp önüne gelenden 4 yiyip zirve yarışında bizimle hala mücadele edebilmesi.Bizim normal şartlarda şu an çok rahat farkı açmamız gerekirdi normal bir ligte ama hem takımların çoğunun gerçekten kötü olması hem de hakemlerin her hafta göstere göstere bariz yapmış oldukları hatalar neticesinde bugün hala puan puana mücadele devam ediyor.Başka bir ligte oynuyor olsaydık yani biz,fb ve gs bugün atıyorum İngiltere liginde oynuyor olsaydık bugün ikisinden de fazla puanımız vardı çok açık ve net söylüyorum.Şu puan tablosuna bakınca hala bu iki takımla nasıl yakın puanda olduğumuza şaşırıyorum doğrusu.

Şaşmamak lazım Tolga aslında şöyle bakmak gerek.

Aldığı Puan 13 haftada 27 puan.

Yani biz bile ortalama 20-22 toplardık ölümüzle. Burada onları iyi olduğu için değil biz saçma puanlar bıraktığımız için bitişik.

Erciyes 3 puan

Rize 2 Puan

Eskişehir 2 puan

Normalde şuan 8 puan öndeydik bu maçlar çok kılı kılına giden puanlar.

Bir de derbiyi kazansan 14 puan olur. Biz henüz mükemmel değiliz aynı şekilde seneye yakalasak panzer gibi ezeriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Haklısın bence de.

Bu uluslararası 8 oyuncudan bazıları bizim kendi takımımızdan çıkabilir 2 sene içinde Töre gibi :)
evet aynen oyle  :ok: Takım içinde de sınıf atlamaları olacak zaten. Bence biz Geliyoruz ya  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Şaşmamak lazım Tolga aslında şöyle bakmak gerek.

Aldığı Puan 13 haftada 27 puan.

Yani biz bile ortalama 20-22 toplardık ölümüzle. Burada onları iyi olduğu için değil biz saçma puanlar bıraktığımız için bitişik.

Erciyes 3 puan

Rize 2 Puan

Eskişehir 2 puan

Normalde şuan 8 puan öndeydik bu maçlar çok kılı kılına giden puanlar.

Bir de derbiyi kazansan 14 puan olur. Biz henüz mükemmel değiliz aynı şekilde seneye yakalasak panzer gibi ezeriz.
Tabi bizim de kaybettiğimiz basit puanlar var onu da es geçmiyorum zaten ama oynana futbol açısından ve şartları değerlendirdiğimde bu farkın normalden çok daha fazla olması gerekirdi ama ben inanıyorum bu farkı bir yerde yakalayacağız.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan İnler gelsin abartmıyorum Emre'nin falan oynadığı bu ligte 4-5 sene çok rahat oynar :)

Bu kez sacece ısıran değil domine eden bir ortasahamız olur.

Son adımda da Atiba öbür sene gider bir top class gelirse aman aman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli