İşin en sinir olduğum tarafı birinin teknik direktörü oyuncusundan başkanından taktik direktif alır diğeri eleştirilen,yerden yere vurulan hocası ile belli bir puan toplayıp hocasını kovup sonra da yeni bir hocayla devam ederken borçlarla uğraşıp önüne gelenden 4 yiyip zirve yarışında bizimle hala mücadele edebilmesi.Bizim normal şartlarda şu an çok rahat farkı açmamız gerekirdi normal bir ligte ama hem takımların çoğunun gerçekten kötü olması hem de hakemlerin her hafta göstere göstere bariz yapmış oldukları hatalar neticesinde bugün hala puan puana mücadele devam ediyor.Başka bir ligte oynuyor olsaydık yani biz,fb ve gs bugün atıyorum İngiltere liginde oynuyor olsaydık bugün ikisinden de fazla puanımız vardı çok açık ve net söylüyorum.Şu puan tablosuna bakınca hala bu iki takımla nasıl yakın puanda olduğumuza şaşırıyorum doğrusu.
Şaşmamak lazım Tolga aslında şöyle bakmak gerek.
Aldığı Puan 13 haftada 27 puan.
Yani biz bile ortalama 20-22 toplardık ölümüzle. Burada onları iyi olduğu için değil biz saçma puanlar bıraktığımız için bitişik.
Erciyes 3 puan
Rize 2 Puan
Eskişehir 2 puan
Normalde şuan 8 puan öndeydik bu maçlar çok kılı kılına giden puanlar.
Bir de derbiyi kazansan 14 puan olur. Biz henüz mükemmel değiliz aynı şekilde seneye yakalasak panzer gibi ezeriz.