Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988296 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen öyle :D ama Ts maçında da gördük kazmanın teki geldi yapıştırdı ayağına bir tane sakatlandı.İleride aynı sakatlığı yeniden ortaya çıkarsa diye korkuyorum açıkçası.
Hocam ben geseyi hala daha Ba'sız da yeneceğimizi düşünüyorum. Sosa'ya bir şey olmasın yeter.

Çevrimdışı Çağrı

Konya maçı kadrosunda bence olur oynar mı oynamaz mı bilemem tabi.Gs maçında sahada olsun benim için yeterli gerçi son dönemdeki formundan uzak olabilir diye düşünüyorum ama onun sahada olması bile rakip savunmayı ciddi derecede rahatsız edecektir.Umarım çabuk iyileşir.

Tam toparlayamadı ki  zaten Tolga.

Yani parçalaya parçalaya atmadı o golleri de teknik özellikleri ile attı bence fiziğinde düşüş olmaz geldiğinde neyse hala o çünkü.

Şubatta asıl Ba'yı görürüz fizik olarak diye tahmin ediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tam toparlayamadı ki  zaten Tolga.

Yani parçalaya parçalaya atmadı o golleri de teknik özellikleri ile attı bence fiziğinde düşüş olmaz geldiğinde neyse hala o çünkü.

Şubatta asıl Ba'yı görürüz fizik olarak diye tahmin ediyorum.
Aynı şekilde düşünüyorum abi Newcastle'daki bir kaç maçını izledim. Daha dinamik orada güçlü bazı pozisyonlarda alıp gidebiliyordu. Burada daha fiziğinin %60'ın da fizik gücünü %80'lere çıkarırsa bu ligde her maç 2 tane sallar. Açıkçası bir aksilik olmazsa bu sene ligde 20 yi geçer diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Aynı şekilde düşünüyorum abi Newcastle'daki bir kaç maçını izledim. Daha dinamik orada güçlü bazı pozisyonlarda alıp gidebiliyordu. Burada daha fiziğinin %60'ın da fizik gücünü %80'lere çıkarırsa bu ligde her maç 2 tane sallar. Açıkçası bir aksilik olmazsa bu sene ligde 20 yi geçer diye düşünüyorum.

Biraz kırılgan asıl sorun bu.

Ama katılıyorum sakatlanmazsa 25'i de geçebilir maç başı 1 ortalama yakalarsa ikinci yarı kardeşim
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba sakatlanmasın kesinlikle 20-25 arası gibi bir gol adediyle gol kralı olur.Ayrıca bu sayı bandında gol atması demek ligi ilk 2 de kesinlikle bitirmemiz hatta şampiyon olmamız için bile yeterli :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba sakatlanmasın kesinlikle 20-25 arası gibi bir gol adediyle gol kralı olur.Ayrıca bu sayı bandında gol atması demek ligi ilk 2 de kesinlikle bitirmemiz hatta şampiyon olmamız için bile yeterli :)

Bilic sakatlanacağını düşünerek 20 dedi sanırım :)

Çünkü Ba'nın 20 golü bizi şampiyon yapmaz bence arkadan katkı yok.

25'i bulduğu takdirde yardıra kanırta :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Cenk2 haftada 5 maça çıkacak.

Kupa maçlarında forvette Furkan Yaman'ı oynatsak isabet olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Manisa 2. Amatör Küme ekiplerinden Çıkrıkçıspor, Kotanspor'dan orta saha oyuncusu Ahmet Eren'i 3 küçükbaş hayvan karşılığında transfer etti.

:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Manisa 2. Amatör Küme ekiplerinden Çıkrıkçıspor, Kotanspor'dan orta saha oyuncusu Ahmet Eren'i 3 küçükbaş hayvan karşılığında transfer etti.

:kop: :kop:

:iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tombalak koçumuz ile Riga maçımız başlıyor :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bu şampiyonlar ligi müziği nasıl bir müziktir yaa  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş PFDK'ya sevkedildi!
Beşiktaş, Trabzonspor maçındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında, siyah-beyazlıların talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildiğini duyurdu.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün, 07.12.2014 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle 2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsünün 8/3. maddesi ile Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Gene ne yaptık arkadaş yuh valla artık :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş PFDK'ya sevkedildi!
Beşiktaş, Trabzonspor maçındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında, siyah-beyazlıların talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildiğini duyurdu.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün, 07.12.2014 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle 2014-2015 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsünün 8/3. maddesi ile Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Gene ne yaptık arkadaş yuh valla artık :s20:
Konya stadının duvarlarına çArşı yazıldığı içindir bizzat şahit oldum. Bir kaç tane de koltuk kırılmıştı. Yani gese maçı konyada olmaz. Fazla heveslenmemek lazım.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Türkay

Cemil Kent : ‘Yeni sezonda formalarımız siyah, beyaz ve çubuklu olacak'

Çubuklu  :sevinc

Çevrimdışı Tolga

Kırmızı olmayacak mı yani ben ihtimal vermiyorum.Bu sezon ki formaların hepsi vodafone'a göre yapıldığını düşünürsek çubuklu formayı nasıl yaparlar bilemiyorum bana mantıklı gelmedi :)

Çevrimdışı Tolga

Konya stadının duvarlarına çArşı yazıldığı içindir bizzat şahit oldum. Bir kaç tane de koltuk kırılmıştı. Yani gese maçı konyada olmaz. Fazla heveslenmemek lazım.
Arkadaş bunu kim yaptıysa bulup gereken yaptırımlar uygulansın sözde paso bunun için çıkartılmadı mı o zaman yapanları bulsunlar çıkartsınlar ortaya.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu formalardan çıkarsınlar yeter rekor kırarlar satışlarda.

Çevrimdışı Tolga

Şu formalardan çıkarsınlar yeter rekor kırarlar satışlarda.
Buradaki çubuklu forma güzel de mesela vodafone logosu beyaz yapılmış.Vodafone'un formalarda kendi logosundaki kırmızıdan vazgeçebileceğini sanmıyorum kabul etmezler yani zaten o yüzden çubuklu olmaz demiştim az önce :)

Çevrimdışı Türkay

Kırmızı olmayacak mı yani ben ihtimal vermiyorum.Bu sezon ki formaların hepsi vodafone'a göre yapıldığını düşünürsek çubuklu formayı nasıl yaparlar bilemiyorum bana mantıklı gelmedi :)

Hatta 2017 e kadar belliymiş

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/60603/cemil_kent_lsquo_yeni_sezonda_formalarimiz_siyah_beyaz_ve_cubuklu_olacak.html

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaş bunu kim yaptıysa bulup gereken yaptırımlar uygulansın sözde paso bunun için çıkartılmadı mı o zaman yapanları bulsunlar çıkartsınlar ortaya.
Hocam passo rant işi geç yapan yapar. Bu olaylar karşılıksız olmadı Konya'nın Nalçacılar taraftar grubu tek başına dolaşan Beşiktaş'lı taraftarlara saldırdığı için oldu.

Çevrimiçi Samet Ç

Buradaki çubuklu forma güzel de mesela vodafone logosu beyaz yapılmış.Vodafone'un formalarda kendi logosundaki kırmızıdan vazgeçebileceğini sanmıyorum kabul etmezler yani zaten o yüzden çubuklu olmaz demiştim az önce :)
Kırmızı Vodafone yazısı rahatsız etmez bence o çubuklu formanın üstünde. Ben forma tasarımlarının bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum sponsor beni ilgilendirmiyor. Yeter ki tasarımları böyle olsun. Bu seneki formaları hiç beğenmedim. Siyah forma az çok hoşuma gitmişti ondan aldım zaten. :)

Çevrimdışı Tolga

Hocam passo rant işi geç yapan yapar. Bu olaylar karşılıksız olmadı Konya'nın Nalçacılar taraftar grubu tek başına dolaşan Beşiktaş'lı taraftarlara saldırdığı için oldu.
Hocam zaten passo konusuna girsek ben çok daha farklı konuşurum da susuyorum burası yeri değil sonuçta.Zaten ben de bilerek söyledim sözde bu yüzden çıkartıldı tribün olaylarının önüne geçmek için ama yine bu tarz olaylar yaşanabiliyor.Sen madem bunu getirdin ve vaadin bu olayları önlemek en azından yapanları bulup çıkartmaksa o zaman gereğini yapacaksın.Yapamıyorsan da bu passoyu kaldıracaksın ki her türlü kalkması da lazım zaten orası ayrı.

Çevrimdışı Tolga

Kırmızı Vodafone yazısı rahatsız etmez bence o çubuklu formanın üstünde. Ben forma tasarımlarının bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum sponsor beni ilgilendirmiyor. Yeter ki tasarımları böyle olsun. Bu seneki formaları hiç beğenmedim. Siyah forma az çok hoşuma gitmişti ondan aldım zaten. :)
Çubuklu da bence hoş durmaz gibi geliyor bana birkaç tasarım görmüştüm de hoşuma gitmemişti tabi bunları şimdiden konuşmakta aslında yersiz :)