Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989461 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Sosa maça cikmayabilirmis (Küfür Yasak)₆

ysariusta

• Ziyaretçi

Sosa'da sıkıntı varmış beyler. Ozi de çok hastaymış, soyunma odasında kusmuş. :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'da sıkıntı var beyler kendini deniyor şu anda umarım oynar her maç öncesi bir aksilik çıkıyor  :bawling:

Çevrimdışı Kemal

ysariusta

• Ziyaretçi

Moral bozacak bir şey yok, Sosa oynuyor.  :super: Ben yeneceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

Sosa sakatsa bittik.oguzhan da yok.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Sosa sakatsa bittik.oguzhan da yok.
biz iyiyiz Trabzon bitik. Bu kadar top kaybetmeye devam ederlerse farkı açarız

Çevrimdışı Çağrı

Kabul ediyorum çok teknik değil ama ortasahamızın Hücum presi DÜnya çapında. Abartısız söylüyorum bunu.

Bizim ortasahamızı kimse küçümseyemez. Yeter ki Trabzon gibi açık oynamayı seven yumuşak takımlar gelsin darmadağan ederiz.

Bu ortasaha Arsenal'de düşmedi Trabzon nedir ya.

Bizi zorlayacak tek takım tipi çok iyi topa sahip olup ortasahamızı pasla yoran ortasha tipidir.

Onun dışında Trabzon gibi teknik kapasitesi 1 oyuncusu bile sınırlı olan olan takımları biz paramparça ederiz ediyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

orta sahada sosa gibi oyun görüşü en az bir oyuncuyadaha ihtiyaç var
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

orta sahada sosa gibi oyun görüşü en az bir oyuncuyadaha ihtiyaç var

Atiba kadar iyi pasan ama çok da iyi pas atan bir adam bulunduğunda bu takım çok fena hale gelecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Son dönemlerde bu kadar baştan sona kadar rakibi ezdiğimiz büyük bir maç hatırlamıyorum herkes muhteşemdi ve kusursuz bir oyun vardı sahada liderliğimizin devam etmesinin yanında üst üste 4. galibiyetimizi aldık burası da çok önemli :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bir stadımız olsaydı şuan 5-6 puan farkla liderdik.

Rize maçı berabere bitmezdi. Eskişehir de berabere bitmezdi.

Fener maçında kartlar öyle şak şak çıkamazdı.

4 maçta puan kaybettik. İkisi Anadolu takımı , Erciyes'e son 5 dakikada , Fener evet harbi harbi kaybettik.

Süper bir sezon geçiriyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Her neyse çok önemli bir virajı dönmüş olduk haftaya G.Antep maçı var onu da alırsak önümüz açılacak :)

Çevrimdışı Çağrı

Her neyse çok önemli bir virajı dönmüş olduk haftaya G.Antep maçı var onu da alırsak önümüz açılacak :)

Antep'i de yeneceğiz ve o maç bundan daha zor olacak ama Ba işi bitirecek 0-2 bekliyorum orada da :)

İç sahada Akhisar'ı da yeneceğiz.

En kritik maç Konya. Konya'yı da yenersek gs maçını kazanamasak bile lider bitiriz.

5 maçımız kaldı 4 galibiyet çıkarırız buradan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Antep'i de yeneceğiz ve o maç bundan daha zor olacak ama Ba işi bitirecek 0-2 bekliyorum orada da :)

İç sahada Akhisar'ı da yeneceğiz.

En kritik maç Konya. Konya'yı da yenersek gs maçını kazanamasak bile lider bitiriz.

5 maçımız kaldı 4 galibiyet çıkarırız buradan.
Normal şartlarda gs maçı hariç kalan maçların hepsini kazanmalıyız.Aslında 16.Hafta sonunda ilk yarının biteceğini düşünürsek son 4 maçın 3ünü kazanmalıyız.gs'yı da yenip inş lider bitiririz ilk yarıyı :)

Çevrimdışı Çağrı

Normal şartlarda gs maçı hariç kalan maçların hepsini kazanmalıyız.Aslında 16.Hafta sonunda ilk yarının biteceğini düşünürsek son 4 maçın 3ünü kazanmalıyız.gs'yı da yenip inş lider bitiririz ilk yarıyı :)

Bendeki de muhtemelen psikolojiktir ama ben Gs ile berabere kalıp kalan maçları kazanacağımızı düşünüyorum

Normal şartlardaa Galatasaray'ı da ezeriz ama ddediğim gibi psikoojik olarak alabileceğimizi düşünmüyorum şuan
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bendeki de muhtemelen psikolojiktir ama ben Gs ile berabere kalıp kalan maçları kazanacağımızı düşünüyorum

Normal şartlardaa Galatasaray'ı da ezeriz ama ddediğim gibi psikoojik olarak alabileceğimizi düşünmüyorum şuan
Yok zor maç tabi ben de kazanırız diyemiyorum da son 4 maçın 3'ünü alıp bir de gs'yı yenersek çok iyi olur :)

Çevrimdışı Çağrı

Basit düşünelim 12 puan dahaa alırsak 5 maçta 38 puan yapar bu çok iyi puan.

Bu sene 72-73 şampiyon olacak çünkü. İkinci devre içeride 9 maçımız var ve hepsi basit. Derbi yok.

Hepsini alırsak 27 puan. Ediyor 65. 8 deplasmanın 3ü derbi. Bunları kayıp bile etsek kalan 5 deplasmandan 3ü bizi şampiyon yapıyor.

Yani iç sahada tüm maçları kazan 8 deplasmanda 3 galibiyet al şampiyon ol.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konyada Takımımızı yalnız bırakmayan 36.543 Kartala sonsuz teşekkürler :claps: :claps:
Muhteşem bir mücadele sergiledik , Alnımızın akıyla tertemiz Bir Galibiyet Aldık :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Tslulara bakıyorum da hala akıllanmamışlar valla pes :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Hamsiler ne diyor :D
Hala kendi hatalarından dolayı kaybettiklerini söyleyenler var şaka gibi :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

Ben tsnin ilk yari bu kadar salakca oynayacagini hic dusunmemistim... Ilk yari efsane oynadik diyebiliriz heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Evimiz de 4 tane atarız diyen gördüm ben  :kop:
Evlerinde 5 yiyecekler abartmıyorum şu devre arasını lider bitirsek bu takıma en az 3 tane takviye yapar yönetim inanıyorum ben buna sağ bek alınır ön libero alınır stoper alınır.