Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993664 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

2016 demek istedin heralde :alala:
  amaaan kafamı kaldı bizde kardeşim  :D evet 2016

Çevrimdışı Çağrı

Geçenlerde Ahmet nur çebi söyledi şu an kulüplerin istemediği kulüpler birliği yasasını tüzüğe sokmuş bizim yönetim. yani 2006 dan sonra gelen yönetim kulüp harcamalarından sorumlu olacaklar. Bu olaya çok sevindim artık kulübe kan emiciler gelemeyecekler

Evet ama tüzükler çok kolay değişiyor malesef. Yani 2016 da gelen de bu ne ya bu enkaz diyip o maddeyi kaldırabilir.

Bunun dernekler yasası olarak çıkması gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

amaaan kafamı kaldı bizde kardeşim  :D evet 2016
olur öyle arada  :D :D

Çevrimdışı cisse557

Türkiye kupası kadar gereksiz kupa yok. takımlara eziyetten başka bir şey değil. Grup nedir Allah aşkına tek maç eleme usulü yap olsun bitsin

Çevrimdışı cisse557

Evet ama tüzükler çok kolay değişiyor malesef. Yani 2016 da gelen de bu ne ya bu enkaz diyip o maddeyi kaldırabilir.

Bunun dernekler yasası olarak çıkması gerek.
İnşallah öyle olur ama gelecek yönetim bunu hemen değiştirmeye kalkarsa art niyet ararım ben orda. Gelen adam kendi harcamalarından sorumlu olacak sonuçta istediği kadar enkazı devralsın. Geldiğimizde durum böyleydi şimdi böyle diyerek kendi dönemiyle sorumlu olacaklar. Bence enkaza göre değiştirilebilecek bişey değil

Çevrimdışı Deniz

Ben de cenke güvenmiyorum ama aynı zamanda tolgaya da güvenmiyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

İnşallah öyle olur ama gelecek yönetim bunu hemen değiştirmeye kalkarsa art niyet ararım ben orda. Gelen adam kendi harcamalarından sorumlu olacak sonuçta istediği kadar enkazı devralsın. Geldiğimizde durum böyleydi şimdi böyle diyerek kendi dönemiyle sorumlu olacaklar. Bence enkaza göre değiştirilebilecek bişey değil

Haklısın kesinlikle katılıyorum ama gelen adam genelde kendi reklamını yapmak için geliyor.

Bunuda en kısa sürede yapmak istiyor.

3 yıllık plan yapıp ilk sene yapılayın sonra 2 sene şampiyon olayım demiyor.

İlk sene yıldızları dolduruyor çıldırt bizi başkan moduna aktifleniyor.

Hal böyle olunca..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Tolgayı trabzona geri yollasak ve ospinayı alsak keşke :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Üüzlerek söylüyorum ki bu yapılanmamız da biraz tesadüfi.

Hadi ilk seneyi geçtim ama ikinci sene Etoolar , Ronaldinho'lar yine direkten döndük biz aslında.

Biraz da Önder Özen mücadele etti o yüzden kimse kimseye 3 yıldır planlandık yapılandık yalanını yutturmaya kalkmaz umarım şampiyon olunca.

Planlayan tek kişi Önder Özen'di.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Adam sırf Deniz Atalay ve Kavalcı huysuzlanmasın diye her biten transferden sonra hepsinin adlarını sayıp onların çok büyük payı var diyip duruyordu.

Beşiktaş üzerinden reklam yapmaya çalışanın da vermez ya , Allah belasını versin ne diyim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tolgayı trabzona geri yollasak ve ospinayı alsak keşke :D

Ben memnunum Tolga'dan ama geri yollayıp bu iyi çıkmadı bir de Onur'u deneyelim diyebiliriz  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Haklısın kesinlikle katılıyorum ama gelen adam genelde kendi reklamını yapmak için geliyor.

Bunuda en kısa sürede yapmak istiyor.

3 yıllık plan yapıp ilk sene yapılayın sonra 2 sene şampiyon olayım demiyor.

İlk sene yıldızları dolduruyor çıldırt bizi başkan moduna aktifleniyor.

Hal böyle olunca..
Bizim kulüp de buna o kadar uygun ki. Ülkemize benzeyen en iyi kulüp Beşiktaştır herhalde. İçerde  kendi menfeatini düşünüp kulüp umrunda olmayan adamlarla dolu

Çevrimdışı cisse557

Önder Özen gibi adamı kaybettiğimiz için ben de çok üzgünüm. Tvde Beşiktaş bölümüne geçince Önder Özen den başka kimse konuşmuyor adam o kadar benimsemiş ki takımı konuşmalarından belli oluyor

Çevrimdışı forzatunga

Adam sırf Deniz Atalay ve Kavalcı huysuzlanmasın diye her biten transferden sonra hepsinin adlarını sayıp onların çok büyük payı var diyip duruyordu.

Beşiktaş üzerinden reklam yapmaya çalışanın da vermez ya , Allah belasını versin ne diyim.

geçen a.nur çebi hala önder özenin listesiyle hareket ediyoruz dedi asporda

Çevrimdışı cisse557

Seneye kadroyu nasıl oluşturacaklar ben onu düşünüyorum. Atiba, Sosa, Demba ba, Sağ bek, Stoper. etti 5 yabancı. Ön libero alacağız dediler yabancıysa oynama şansı yok Türkse oynayabilecek iyi birisi yok. Stoperin birisi de mecburen Türk olacak. Ersan'ın durumu malum. Çok çetrefilli bi olay bu yabancı sınırıyla kadro kurmak

Çevrimdışı Çağrı

Bizim kulüp de buna o kadar uygun ki. Ülkemize benzeyen en iyi kulüp Beşiktaştır herhalde. İçerde  kendi menfeatini düşünüp kulüp umrunda olmayan adamlarla dolu

Ben de hep aynı şeyi düşünürüm. Beşiktaş Türkiye'dir aslında.

Son dakikada kaybeder. Düzensiz ve istikrarsızdır.

En önemlisiyse çapı kulüpten küçük adamlar çapını büyütmek için gelirler hep.

Çapı kulübe ihtiyaç duymayan bir adam geldiği gün daha kolay olacak her şey.

Çaptan kastım parası değil bu arada. Hayatındaki başarıları ve özgüveni.

Seba Mit'ten geliyor özgüveni tavan yapmış bir başkandı ve sonuçları gördük.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Atiba seneye ligde oynamaz büyük ihtimalle Veli ile yeni  ön libero oynar. Avrupa'da da Veli oynamaz.

Sosa ve Ba etti üç.

Motta kesin oynamayacak.

Sağ bek de oynarsa Ersan yerini garantiliyor malesef. Ama yabancı kuralı en az 6 olacaktır seneye eminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Aynen söylemek istediklerimi daha da açtın. Atiba gibi topçu dururken Velinin oynaması üzüyor beni. Hep ön liberoda şöyle essien tarzı bi orta saha olsun istedim. Hem hücuma kattı verecek hem defansif özelliği iyi olacak hem de Atiba gibi oyunu yönlendirebilecek

Çevrimdışı ALI RIZA

veli de gidebilir teklifleri var  :alala: ismaili de teklif veren klübe satarsak sola sağlam atam alırsak süper olur  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Sol bek yok ki ülkede  :s20:

Aslında yine en iyi yerli sol bek bizde. Caner sol bek değil bildiğin ortasaha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

benim ismail den çok bir beklentim kalmadı artık bence bundan sonra üzerine koyabileceğini de düşünmüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

@Tolgaozkhrmn  ben de düşünmüyorum ederi bu. Sadece biraz güçlenip biraz koordinasyonunu düzeltebilir o kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Yav şu adam topçu olmuş sol bek ne arar bu ligde

Çevrimdışı ALI RIZA

sağ da yok  :evillol: sonra diyorlar dünyanın en iyi oyuncuları bizde  :kop: