Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3993488 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Beklemediğim kadar iyi daha 4 gün var
Evet abi ki bazı tribünler dün satışa sunulmuş.

Çevrimdışı Çağrı

''Bugün internet sitelerinde yer alan Kulübümüzün 75 Milyon Dolar kredi aldığına yönelik haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.

Konu ile ilgili basın-yayın organlarında yayınlanan haberlere taraftarlarımızın ve camiamızın itibar etmemesini rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

Burda ki faiz tartışmalarını gördükten sonra iyi ki yalanlanmış dedim
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı WarrChief

Bu anlaşma böyle ise çok kötü bir anlaşma birinin durdurması gerek Demirören bunu yaptı ondan belimizi doğrultamıyoruz 4 senedir bu kredi daha da ağır!

cok güzel demişsin benim soylediklerime geliyoruz rahatsızlık verici seyler bunlar yahu stad 100milyon dolar biz 150milyon odicez dar anlamda fiyasko genis anlamlara girersek belki kuratırlar ama klubun borcu cok fazla bu sekilde yapılarak sacmalıyorlar oda ayrı bir dava.... yani teminat verilen varlıklarıda tukettiler 10yıl artık rehin bunlar peki biz bir baska basımız sıkıstıgında hangi varlıkları gostererk kredi cekece esas onemli nokta burası?=??

Çevrimdışı WarrChief

Ben de onu diyorum bu stadın 150 milyon doları aşar maliyeti
herkes 103 diyorda finansman giderlerini hiç saymadılar tabi onunla 150civarlarına geliyor zaten,, cagrı hocanın dediği gibide yap işlet muhabbetine dondu sadece buradaki mantık basit ben yaptım:)) aslı oyle değil:))

bua rada yalanlamıslar ama zaten bizimkiler hep 50 ila 80milyonluk krediyi birsekilde cekeceklerdi ben işin temeline kızıyorum

Atiba’nın ortada yarattığı “sağlam etki”yi yaratabilecek lider karakterli bir stoper lazım. Sağ bek zaten yolda.

Ali Ece Linnes iddasında ısrarcı.

linnesten ben sogudum:)) defansı yetersiz bir oyuncu su asamada bize sıkıntı verecektir:((
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 22:13:16 WarrChief ]

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

o değilde fener yenilmiş he :icool:
Yenilmesi güzel hocam alışkanlık yapar. 3 maçtır kazanamıyorlar. Maçta çoğu oyuncu paf takımdandı ama kayseride bir kaç önemli oyuncusunu oynatmadı. Ayrıca fenerde mert alves egemen hasan ali mehmet topuz webo gibi oyuncular ilk 11 de başladı.

Çevrimdışı Tolga

Yenilmesi güzel hocam alışkanlık yapar. 3 maçtır kazanamıyorlar. Maçta çoğu oyuncu paf takımdandı ama kayseride bir kaç önemli oyuncusunu oynatmadı. Ayrıca fenerde mert alves egemen hasan ali mehmet topuz webo gibi oyuncular ilk 11 de başladı.
yenilmesi iyi tabi fb ve gsyın nerede olursa olsun yenildiği her maça sevinirim ben :D ama statüyü değiştirenlere de bu skor iyi kapak olmuştur.akılları sıra kupayı izlenir hale getireceklerdi büyük takımlar ne yapılırsa yapılsın kupayı önemsemiyor bu bir gerçek :)

Çevrimiçi Samet Ç

yenilmesi iyi tabi fb ve gsyın nerede olursa olsun yenildiği her maça sevinirim ben :D ama statüyü değiştirenlere de bu skor iyi kapak olmuştur.akılları sıra kupayı izlenir hale getireceklerdi büyük takımlar ne yapılırsa yapılsın kupayı önemsemiyor bu bir gerçek :)
Ben öyle bir 5 dakika baktım. Fox ta benim filmim var onu izliyorum Titanik.  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  37 sn.38 saniye önce İstanbul
Trabzonspor maçının başlama saatinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır uçak tren ve maç seyehati programinizi lütfen buna göre yapın.

Çevrimdışı Tolga

Ben öyle bir 5 dakika baktım. Fox ta benim filmim var onu izliyorum Titanik.  :icool:
iyi yapmışsın hocam :D

Çevrimiçi Samet Ç

iyi yapmışsın hocam :D
Filmi 9. kez izliyorum hayatımda sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim 3 filimden biri. Green Street Holigans, Milyoner ve Titanik. Neyse konu dışına çıkmayalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta Tolga Zengin sevinci yaşanıyor... Yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan tecrübeli kalecinin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer ile oynanacak maçta kaleye geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın 2 Kasım'da Fenerbahçe ile oynadığı derbide sakatlanan kaleci Tolga Zengin'in tedavisi tamamlandı.

Omzunda yırtık meydana gelen tecrübeli kaleciye ilk olarak 10 günlük bir tedavi öngörülmüştü. Bu sürede omzunda yeniden yırtık oluşan milli kaleci, sahalardan 1 ay uzak kaldı.

31 yaşındaki kaleci sakatlığını geride bırakarak takımla birlikte antrenmanlara başladı. Milli kalecinin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer ile oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

Ligde Karabükspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Siyah-beyazlı takım, Sarıyer ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Antrenmana babasını kaybeden Uğur Boral ile tedavisi süren Cenk Gönen katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Tomas Sivok ise takımdan ayrı çalıştı.

Ntvspor

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ta Tolga Zengin sevinci yaşanıyor... Yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan tecrübeli kalecinin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer ile oynanacak maçta kaleye geçmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ın 2 Kasım'da Fenerbahçe ile oynadığı derbide sakatlanan kaleci Tolga Zengin'in tedavisi tamamlandı.

Omzunda yırtık meydana gelen tecrübeli kaleciye ilk olarak 10 günlük bir tedavi öngörülmüştü. Bu sürede omzunda yeniden yırtık oluşan milli kaleci, sahalardan 1 ay uzak kaldı.

31 yaşındaki kaleci sakatlığını geride bırakarak takımla birlikte antrenmanlara başladı. Milli kalecinin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sarıyer ile oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor.

Ligde Karabükspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Siyah-beyazlı takım, Sarıyer ile oynayacağı kupa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Antrenmana babasını kaybeden Uğur Boral ile tedavisi süren Cenk Gönen katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Tomas Sivok ise takımdan ayrı çalıştı.

Ntvspor
Tolga iyileşmişse bu maçta oynatmak hata olur trabzon maçında sahada olsun yeter :)

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga iyileşmişse bu maçta oynatmak hata olur trabzon maçında sahada olsun yeter :)
Aynen Cenk'e güvenim hiç yok .

Çevrimdışı Tolga

Aynen Cenk'e güvenim hiç yok .
aynen öyle cenk kupa maçında oynasın sadece :)

Çevrimdışı Çağrı

herkes 103 diyorda finansman giderlerini hiç saymadılar tabi onunla 150civarlarına geliyor zaten,, cagrı hocanın dediği gibide yap işlet muhabbetine dondu sadece buradaki mantık basit ben yaptım:)) aslı oyle değil:))

bua rada yalanlamıslar ama zaten bizimkiler hep 50 ila 80milyonluk krediyi birsekilde cekeceklerdi ben işin temeline kızıyorum

linnesten ben sogudum:)) defansı yetersiz bir oyuncu su asamada bize sıkıntı verecektir:((

Defansın yetersiz olduğunu hangi maçından çıkardın merak ettim gerçekten  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Defansın yetersiz olduğunu hangi maçından çıkardın merak ettim gerçekten  :biggrinking:
linnes in hücuma çok çıkmasından dolayı böyle düşünüyor olabilir ama çok hücuma çıkan bir bekin savunması illa kötü olacak diye de birşey yoktur tabi :)

Çevrimdışı forzatunga

valla linnes olmuyorsa da zorlamamak lazım.lanzini olayında da sanki alamazsak ölücez gibi bir ortam oluşmuştu ama sonuçta sosa geldi çok daha tecrübeli ve bizim orta sahaya daha uygun bir isim olduğu aşikar.norveç ligini kriter alarak çok da aman aman bir sağ bek olduğunu tahmin etmiyorum ben açıkcası,çok düşük maliyet ile olacaksa riske girilebilir tabi.
linnes olmaz X gelir artık biraz bilic' in tercihlerine güvenmek lazım atiba ve sosa dan sonra.

Çevrimdışı Çağrı

Filmi 9. kez izliyorum hayatımda sıkılmadan tekrar tekrar izlediğim 3 filimden biri. Green Street Holigans, Milyoner ve Titanik. Neyse konu dışına çıkmayalım.

Yine batıyor değil mi  :kop:

En büyük Beşiktaş!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı cisse557

Geçenlerde Ahmet nur çebi söyledi şu an kulüplerin istemediği kulüpler birliği yasasını tüzüğe sokmuş bizim yönetim. yani 2006 dan sonra gelen yönetim kulüp harcamalarından sorumlu olacaklar. Bu olaya çok sevindim artık kulübe kan emiciler gelemeyecekler

Çevrimdışı Tolga

Geçenlerde Ahmet nur çebi söyledi şu an kulüplerin istemediği kulüpler birliği yasasını tüzüğe sokmuş bizim yönetim. yani 2006 dan sonra gelen yönetim kulüp harcamalarından sorumlu olacaklar. Bu olaya çok sevindim artık kulübe kan emiciler gelemeyecekler
2016 demek istedin heralde :alala: