Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990999 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Rasim derin bakışları içinden haydaaa diyor  :biggrinking: bu program bildiğin komedi

Çevrimdışı Tolga

Rasim derin bakışları içinden haydaaa diyor  :biggrinking: bu program bildiğin komedi
zaten bu programı canın çok sıkkınsa gülmek için açacaksın ciddiyet 0 :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Togay_1981

İsmail Kartal Eskişehir'li oyuncuları yerde yatarak vakit geçirmek ve oyunu soğutmakla suçlamış. Son yıllarda iç saha maçlarımızda son Fener maçında ki Emenike kadar yatarak vakit geçiren kimseyi görmedim. Kartal herhalde dalga geçiyor olmalı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En önemlisi de solda Kesinlikle Kerimle başlanmalı  :ok:
Olcayın düzeleceği yok  :iscrewy: Formsuzluğu devam ediyor  :bandit:
İyi Bir Kerim Karabük Defansını Hallaç pamuğu gibi atar  :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 23:32:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ayı niye gelmemiş acaba.eskişehirin 2. golde tam bir ayı kovalamacası yaşanmış :evillol: özetlerde kale arkası görüntüsünü seyredin.

Buradaki ayı gizli özne , yüklemi taşıyan Volkan mı oluyor  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Buradaki ayı gizli özne , yüklemi taşıyan Volkan mı oluyor  :biggrinking:
2.golün kale arkasını seyrettinmi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 23:40:46
  • Beşiktaş / Bodrum
2.golün kale arkasını seyrettinmi?

Yok abi göremedim ne olmuş?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 23:41:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Football Manager 2015'i inceledim biraz.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın borcu birbirine çok yakın ikisi de 800 milyon civarı gözüküyor.

Bilmeyenler için , football manager menajerler ve borsadan gerçek rakamları kullanıyor tamamen oyuncu maaşları gelir ve giderler dahil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Football Manager 2015'i inceledim biraz.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın borcu birbirine çok yakın ikisi de 800 milyon civarı gözüküyor.

Bilmeyenler için , football manager menajerler ve borsadan gerçek rakamları kullanıyor tamamen oyuncu maaşları gelir ve giderler dahil.
ihtimal vermiyorum da aziz bugün bir dönem sonra başkanlığı bırakacağım demiş acaba borçlardan dolayı kaçmaya mı çalışıyor diye düşünmeden edemiyor insan :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 23:49:28
  • Beşiktaş / Bodrum
ihtimal vermiyorum da aziz bugün bir dönem sonra başkanlığı bırakacağım demiş acaba borçlardan dolayı kaçmaya mı çalışıyor diye düşünmeden edemiyor insan :)

Done olsun diye söyledim zaten 3-4 sene sonra çıkar kokusu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Çağrı

@manyak1903 48 saat süre vermişti Çebi ve yönetime Fulya ile ilgili hala bir şey açıklamadı  Fulya ile ilgilenen kişi ya da ben kaçırdım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Takımımızın ilk 11’i: Cenk, Serdar, Pedro, Ersan, İsmail, Veli, Atiba, Kerim, Sosa, Gökhan, Demba Ba #YükselBeşiktaş

Takımımızın ilk 11’i: Cenk, Serdar, Pedro, Ersan, İsmail, Veli, Atiba, Kerim, Sosa, Gökhan, Demba Ba #YükselBeşiktaş
Oleeeyy bee  :sevinc
Cenk Gönen ve Kerim Frei ilk 11 de  :ok:

Kerim Frei ve Cenk Goneni,ilk 11 de görünce Ben  :sevinc
İsmaili İlk 11 de Görünce Ben  :akuma:  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Kerim Frei ve Cenk Goneni,ilk 11 de görünce Ben  :sevinc
İsmaili İlk 11 de Görünce Ben  :akuma:  :s20:
normalde ismail konusunda ben de aynı fikirdeyim ama motta bu sezon gerçekten çok kötü oynuyor o yüzden ismail'in bugün oynamasını doğal karşılıyorum.

Abi bir gün Hakiakaten Kalpten gidecez
Ya Anlamsızca Topu ilerde Tutan Sosayla Gokhanı oyundan alıp , Niye bizi Kanser ediyorsun be Biliç :alala:
Bu Arada Yine Kızardık  :by2: Pektemek :bawling:
Önce Secde, Sonra Gol,yememe duası yaptık :bandit: Nihayetinde Kazandık :sevinc
Tebrikler BEŞİKTAŞım  :super:
Lider Beşiktaş İle GururLan  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Sagbek stoper şart oğlu şart , yönetim bu işi cozmezse bu taraftarın yüzüne bakmasın.

Yılın başında satın pektemegi diye bas bas bağırdim , bu adam bide tosunun önünü kesiyo.

Çevrimdışı Anil

Şuana kadar Bilici en çok savunanların biriydim. Hala öyleyim ama oyuncu değişiklikleri hayal kırıklığı

Çevrimiçi blackeagle35

Hep söylüyorum bu takımın esas eksiği çift yönlü,topu yere indiren,ileriye taşıyan bir orta saha..Tek transfer yapacaksak buraya bu tarz bir oyuncu almalıyız..

Çevrimdışı Anil

Hep söylüyorum bu takımın esas eksiği çift yönlü,topu yere indiren,ileriye taşıyan bir orta saha..Tek transfer yapacaksak buraya bu tarz bir oyuncu almalıyız..

Bence takımın eksiği sağ bekden bile önce stoper. Acilen a kalite bir stoper almamız lazım. Demba ba forvette ne katkı veriyorsa yeni stoper de aynı katkıyı vermesi şart

Çevrimiçi blackeagle35

Bence takımın eksiği sağ bekden bile önce stoper. Acilen a kalite bir stoper almamız lazım. Demba ba forvette ne katkı veriyorsa yeni stoper de aynı katkıyı vermesi şart
O da önemli bir eksiğimiz ama stoper senin oyunu vermeni engellemezki..Bizim en büyük sorunumuz oyunu rakibe vermemiz..Bunu çözmenin yolu da orta sahayı kuvvetlendirmek..

Çevrimdışı Deniz

Sag bek ve stoper eksigimiz var ama en buyuk eksigimiz mantalitemiz..skor korumayi bilmiyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba