Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989555 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

yarın bize kazandırmazlar göz göre göre doğrarlar adamların çekindiği utandığı bir durum yok net bir şekilde amaçlarına ulaşmak için gerekli bütün eylemleri yapıyorlar yarın da yaparlar.

Çevrimdışı eski inönü

Fenerle gs bir şekilde yarışın içinde tutulmaya çalışıyor. Sene başından beri bir b.k oynamadılar, yine de puan olarak kafa kafayayız.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deniz yapıyorlar yapacaklar tabi ki ama gördün nadir de olsa kırmızı çıkarıverdi ve öyle ya da böyle puan kaybetti :)

Şimdi yarın biz kazanamazsak malesef söz hakkımız olmayacak. Kazanırsak zaten lideriz :)
@Çağrı , Biz Ayrıcalık değil Adalet istiyoruz
Bize bu şekilde sürekli maç Kazandırmaya çalışsalar biz ister miyiz  :alala: Asla Kabul etmeyiz  :ok:
Beşiktaşlılık Duruşu bunu gerektiriyor :iscrewy: Biz Haksız yere rakibi atan hakeme Eyyamcı , Haksız yere bize Penaltı veren hakeme , pozisyon dışarda Allah belanı versin diyen taraftarız  :ok:
Her zaman Şerefimizle oynar Hakkımızla kazanırız  :ok:
Bu yapılanları Gordukçe Kendimle ve babamla Bir kez daha Gurur duyuyorum , Babamla beni Beliktaşlı yaptığı için , kendimle de iyi Beşiktaşlıyım diyebildiğim için Gurur duyuyorum  :bandit:
İyiki Beşiktaş var
Sen ben Yok Beşiktaş var  :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eski inönü

bu pozisyona penaltı diyen adam dönsün pozisyonu tekrar tekrar izlesin. Rıdvan Dilmen penaltı degil diyor burda hala penaltı diyenler var

Çevrimdışı cisse557

Bu koçlar bizi şampiyon yapmaz aga. Neymiş gs fb bu kadar kötü olmasına rağmen çok övülen Beşiktaş'ın 1 puan gerisindeymiş. Neden acaba? Hakemlerle aldıkları puan kaç oldu sayamadım artık. 6 puan alsan hakemle şampiyonsun zaten. Göz göre göre adamlar hakkın olanı çalıyor. Yazık ya. Bu ülkenin bütün kurumlarından nefret ediyorum. Her yerde adaletsizlik, eyyam, becerisizlik.

Çevrimdışı Deniz

Fenerle gs bir şekilde yarışın içinde tutulmaya çalışıyor. Sene başından beri bir b.k oynamadılar, yine de puan olarak kafa kafayayız.
Aynen hocam aynen..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Nurullah Arslan ‏@ArslanNrl  5m5 minutes ago
Hüseyin Sabancı Bu yıl Fenerbahçe'nin oynadığı 11 maçın 6 sında görev aldı bu kadar belli etmeyin bari

derbi de demba ba nın gözünün önünde düşürülmesine penaltı vermeyen (Hakaret Yasak)₅

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yarın maçı almak farz oldu artık
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

o değilde işin kötüsü fbnin bu sezon en kolay kazandığı maç bizim maçtır heralde :s20: :s20:.bizim maç dışında her maçta çok zorlandı.

bir tek bizi 2 farklı yenmişler şu işe bak
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2014, 21:44:59 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

o değilde işin kötüsü fbnin bu sezon en kolay kazandığı maç bizim maçtır heralde :s20: :s20:.bizim maç dışında her maçta çok zorlandı.

Bilicin Necip aşkı ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Togay_1981

Muhtemelen de yıl sonuna kadar böyle olacak. O maçta da bizim aleyhimize hatalar yapıldı ama daha deplasmanda golü zor atmış takıma mahkum olarak maça başlamak ve 3 dakika bile kaleyi savunamamak çok iyi analiz edilmesi gereken bir şeydi. Ama bu hiç konuşulmadı tabi.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız tvlerde fenevin kalan fikstürü mükemmel diyorlardı 2 haftada 4 puan kaybetti.  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Yalnız tvlerde fenevin kalan fikstürü mükemmel diyorlardı 2 haftada 4 puan kaybetti.  :biggrinking:
Kaybetmedi kazandı resmen :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaybetmedi kazandı resmen :claps:

fener aldığı 2 puana sevinsin bence de :ok:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ErmanS

Merhabalar,
Ilk post um buraya denk geldi. Şike soruşturmasından beri hakemler çok kötü. Daha önce kötü niyetli oluyorlardı maçı aldı fenere gsye verdi diyebiliyorduk. Hatta 100.yılımızda bize verilen maçlar da vardı. Son 2 3 senedir sadece kötüler. Her maçta yanlış kararlar. Yanlış kararı telafi ediyim diye eyyamlar. Hakemin ilk buyuk hatasına kadar iyi kötü bir maç izliyoruz. Ondan sonra hakemlerin maçı katledişini izliyoruz. Gerçekten demiroreni passoligi hakemleri elele verip futboldan soguttular. Tek zevk veren her sıkıntıya karşı çıkıp çatır çatır topunu oynayan Beşiktaş. Bir de biraz tecrubelenip oyunu tutmayı öğrensek 15 20 puan farkla şampiyon olacağız

Çevrimdışı WarrChief

sıkıldım yoruldum yeminle ben kimim yahu sıradan bir taraftar bu takımlara yatırım yapmıs insanlar nasıl sabredebiliyorlar encok buna sasıyorum hepinize yazıklar olsun...

dün hakemin birisi refleks gosteriyor golu attıgında gsciğinin bu bariz birsekilde bilinc altındakinin dısa vurulmus hali

fazla değil 24 saat gecmeden birbaska "büyük" takımın macında aleni oalrak dakika uzatmak ve lehine penaltı veriliyor kaldıki 11 haftada bir takıma 5 penaltı demek  yorumu izahı yok

ben size soyluyorum yarında bize tersi yapılırsa o yonetim orada durursa bende cok buyuk yemin ediyorum bu tepkiyi verecek "adam"lar gelene kadar pasif taraftarlıgıma donus yaparım...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dedem 86 yaşında oda Beşiktaşlı  :bandit:
Ömer Şişmanoğlu'nun kaçırdığı Golü Görünce çıldırdı , Ben bile atarım onu yahu Boş kaleye atamadı diyo  :biggrinking:
Dede o bizim Futbolcu kiraya verdik dedim  :bandit: İyi bişey olsa vermezdik zaten , baksana yahu boş kaleye atamıyor diyo  :D Dedeme bak yaa  :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Togay_1981

Dedem 86 yaşında oda Beşiktaşlı  :bandit:
Ömer Şişmanoğlu'nun kaçırdığı Golü Görünce çıldırdı , Ben bile atarım onu yahu Boş kaleye atamadı diyo  :biggrinking:
Dede o bizim Futbolcu kiraya verdik dedim  :bandit: İyi bişey olsa vermezdik zaten , baksana yahu boş kaleye atamıyor diyo  :D Dedeme bak yaa  :evillol:

Dedemiz haklı vallahi. Allah uzun ömürler versin.

Şu ligde en çok canımı sıkan olaydır bu. Fener kalesine sayısız kez gidip atamazlar Beşiktaş kalesine bir kere gelirler gol :) Eskişehir maçı buna örnektir bu yıl ki.

Çevrimdışı murat

maçın özetini izledim penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok.şu rahim lawal iyi oyuncu benim görüşüm.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 22:44:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Artık maça odaklanmamız gerek yarın muhtemelen Oğuzhan yine yedek kalacak Sosa oynayacak umarım bunlar ders oluyordur Oğuzhan'a.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Artık maça odaklanmamız gerek yarın muhtemelen Oğuzhan yine yedek kalacak Sosa oynayacak umarım bunlar ders oluyordur Oğuzhan'a.
Sosa Ozi yaparım ben olsam

Çevrimdışı FARUK

asteras maçında çok kötüydü ya zahmet edip ayağını uzatmadı kaç kere topa
önünde sosa gibi süper bir örnek var işte
adam gocunmadan her topa koşuyor

Çevrimdışı Tolga

şuan ki fiziksel durumuyla anca yedek olur bu takımda.(60 tan sonra yorgun defansa karşı etkili olur.)ne zaman gerçek anlamda kuvvetlenir o zaman ilk 11de oynar.

Çevrimdışı adnan

maçın ilk yarısında volkanın cezasahası dışında eliyle çıkıp karşıladığı pozisyon var kimse ondan bahsetmemiş sanırım net kırmızı kart o pozisyon ve daha ilk yarı
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Tolga

maçın ilk yarısında volkanın cezasahası dışında eliyle çıkıp karşıladığı pozisyon var kimse ondan bahsetmemiş sanırım net kırmızı kart o pozisyon ve daha ilk yarı
fener o kadar kötü ki hakem sayesinde bile anca 1 puan alabiliyorlar futbolun biraz adaleti varsa fb nin şampiyon olmaması gerekir.