Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990107 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

benim daha büyük endişem son dönemde sıkça yaşadığımız skoru tutamama problemi.yine aynı sorunla karşılaşmayız umarım.

Skoru korumak için ya skoru tutmayı öğrenmeliyiz ki çok zor diğer seçenek olarak her maç 4-5 tane atmalıyız. 2. seçenek daha makul gibi  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

@Samo1903 hocam süpriz bekliyorum demiştin o süpriz gerçekleşti bugün :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi blackeagle35

Yahu yapmayın nasıl penaltı bu pozisyon..Adam sabit şekilde duruyor,elleri doğal konumda,kol açık değil..Hakem baştan vermiyor zaten..Olur iş değil..Gollerinden önceki pozisyon net penaltı..

Çevrimdışı Tolga

Skoru korumak için ya skoru tutmayı öğrenmeliyiz ki çok zor diğer seçenek olarak her maç 4-5 tane atmalıyız. 2. seçenek daha makul gibi  :lol:
aslında 2sini beraber halletmemiz lazım bazı maçlarda oyunu tutmalıyız bazı maçlarda da yakaladık mı 4-5 yapmalıyız fakat bir türlü şu sıkıntıyı çözemedik o yüzden yarın ki maç için de net birşey diyemiyorum çünkü iyi oynarken ya da öndeyken bir anda ne olduğunu anlayamadan skor eşitleniyor.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

penaltıyla alakası yok .omuz açma tabirini de ilk defa burda duydum.top çarptıktan sonra onun etkisi ile hareket ediyor kolu zaten fenerliler bile penaltı olmadığını söylüyor.
neyse bugün yazdıklarımın teyidi olmuş oldu bu maç.hakemlere rağmen şampiyon olmak gibi pembe hayaller kurmayın sonra hayal kırıklığına uğrarsınız.
fb ve gs hakemlerin dahi kurtaramayacağı kadar kötü olacak ancak öyle olur bu iş, bu sene olabilir gibi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu yapmayın nasıl penaltı bu pozisyon..Adam sabit şekilde duruyor,elleri doğal konumda,kol açık değil..Hakem baştan vermiyor zaten..Olur iş değil..Gollerinden önceki pozisyon net penaltı..
Sinirden Çıldırdım resmen  :akuma:
Fenevi kurtarmak için +7 verdiler yetmedi üstüne birde Olmayan pozisyondan Penaltı verdiler  :s20:  :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Togay_1981

Abi sana şu kadar diyorum 1000 kişiye sor 999 u penaltı değil der öyle penaltı falan olmaz.Rıdvan bile penaltı diyene gülerler diyor.hiç tartışılacak bir yanı bile yok bence.

Çalınan için mi çalınmayan için mi dedin onu anlayamadım ? Bir de aynı pozisyon bize olsa ne deriz mesela ?

Yorum meselesi bunlar tabi ama bence çalınan pozisyon penaltı. Kolu tam kapatamadığı gibi sanki açarak kendine avantaj sağlıyor gibi. Hasan Ali'nin şutu çekeceği de en az 1 saniye önceden belli. Çalınmayan içinse ben ciddi bir avantaj görmüştüm ama madem bu kadar kesin yargın var bir daha seyredeyim :)

Burada önemli olan adamların 10 kişi de olsa bir şekilde oyunu o tarafa yıkmaları. Mesela biz yapabiliyor muyuz onu ?

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Biz  günlerce stadımıza kavuşalım da başarılar gelsin diye kendimizi yırtalım onlar ayarlanmış şampiyonluklarını yürüye yürüye kazansınlar.Allah belanızı versin tff ve lig tv...

A. YILDIRIM , Y. DEMİRÖREN VE YAYINCI KURULUŞ GİTMEDİĞİ SÜRECE BU LİGDEN HİÇBİR ŞEY OLMAZ.   :ranting2: :ranting2: :ranting2:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Türkay

Güntekin Onay acayip iğneleyici konuşuyor helal  :claps: :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı forzatunga

Rıdvan Dilmen: "Penaltıyı tartışmaya gerek yok, bence penaltı değil. Penaltı dersek insanlar bizle dalga geçer

Çevrimdışı Deniz

Güntekin Onay:"Bu pozisyon 90. dkda eskişehir lehine olsa ve penaltı verilse ve fenerbahçe 2 puan kaybetse tolga özkalfaya asla maç vermezler.Şimdi de vermesinler."
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Biz  günlerce stadımıza kavuşalım da başarılar gelsin diye kendimizi yırtalım onlar ayarlanmış şampiyonluklarını yürüye yürüye kazansınlar.Allah belanızı versin tff ve lig tv...

A. YILDIRIM , Y. DEMİRÖREN VE YAYINCI KURULUŞ GİTMEDİĞİ SÜRECE BU LİGDEN HİÇBİR ŞEY OLMAZ.   :ranting2: :ranting2: :ranting2:
bu düzen özellikle lig tv ile beraber geldi ve uzun sürede başımızda lig tv gibi bir bela olduğu müddetçe önceden hazırlanmış sezonları oynuyor gibi olacağız.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samo1903 hocam süpriz bekliyorum demiştin o süpriz gerçekleşti bugün :ok:
:biggrinking: haftaya da Balıkesir yapabilir bir süpriz fener gerçekten çok kötü bu sezon hatta Ersun bir açıklama yapmış şampiyonlukta Trabzon ile Beşiktaş çekişecek diye altına imzamı atarım. He haftaya fener puan kaybederse çok zor günler bekliyor fenevi

Rebel_Eagle1903 sadece saydıkların yeterli değil  :iscrewy:
Kesinlikle İthal hakemler getirilmeli  :bandit:
Dun Cinconun maçında Hakemin yaptığı hareketi gördünüz mü?? Top defanstan dönse gelişine Vurup Golü Atacak resmen !! Taraflı Türk Hakemleri Gururla sunar  :akuma:

ysariusta

• Ziyaretçi

Rıdvan nedendir bilmiyorum, Tolga Özkalfa'yı hiç sevmiyor. Kişisel olarak da defalarca eleştirdi. Penaltı değil demesi normal. Ben penaltı gördüm. Tekrar izleyince kararımı bildiririm.  :evillol: :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Biz yarın kazanalım yeter, önemli olan lider olmak. Önde gidelim. O zaman geriden gelenler zamanla düşecektir. Şampiyonluk için önemli bir durum liderlik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:26:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı hocam şimdi ne demek istediğimi verilen penaltı ile daha iyi anlamışsındır :).İstedin kadar kadro kur adamlar penaltı şampiyonu olduğu sürece sen şampiyon olamazsın.bu ligin temizlenmesi çok ama çok zor.Her gün bunu defalarca görüyoruz..

Deniz yapıyorlar yapacaklar tabi ki ama gördün nadir de olsa kırmızı çıkarıverdi ve öyle ya da böyle puan kaybetti :)

Şimdi yarın biz kazanamazsak malesef söz hakkımız olmayacak. Kazanırsak zaten lideriz :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Rıdvan nedendir bilmiyorum, Tolga Özkalfa'yı hiç sevmiyor. Kişisel olarak da defalarca eleştirdi. Penaltı değil demesi normal. Ben penaltı gördüm. Tekrar izleyince kararımı bildiririm.  :evillol: :evillol: :evillol:
Yapma @Yunus abi  :s20: Böyle Penaltımı olur :akuma:
Bu Pozisyonlara Penaltı verilse her maç 4-5 Penaltı çalınması lazım  :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

Biz yarın kazanalım yeter, önemli olan lider olmak. Önde gidelim. O zaman geriden gelenler zamanla düşecektir. Şampiyonluk için önemli bir durum liderlik.
bir de liderlik psikolojisi var.lider olmaktan daha zor olan liderlik baskısını kaldırabilmek biz genelde bu konuda da problem yaşıyoruz.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

bu düzen özellikle lig tv ile beraber geldi ve uzun sürede başımızda lig tv gibi bir bela olduğu müddetçe önceden hazırlanmış sezonları oynuyor gibi olacağız.

kesinlikle lig tv bu ülkenin baş belasıdır Türk futbolu bu duruma geldiyse lig tvnin etkisi %60-70 diyebiliriz..

Rebel_Eagle1903 sadece saydıkların yeterli değil  :iscrewy:
Kesinlikle İthal hakemler getirilmeli  :bandit:
Dun Cinconun maçında Hakemin yaptığı hareketi gördünüz mü?? Top defanstan dönse gelişine Vurup Golü Atacak resmen !! Taraflı Türk Hakemleri Gururla sunar  :akuma:

hakemler zaten rezalet bir de aldıkları emirleri uygulayacam diye sahada o kadar komik duruma düşüyorlar ki. bizim tottenham maçında ki alman hakem gibi hakemler olacak ki fener gs bakalım napıyor..
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:28:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Özkalfa vermedi zaen penaltıyı kale arkası hakemi verdi adını hiç bilmediğimiz bilmeyeceğimiz hakem.

Kale arkası hakemi orta hakemi kurtarıyor pis işleri onlara yıkıyorlar artık bu uygulama kalkmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Aziz yarın karabük maçındaki hakeme etki etmek için her türlü pisliği yapmaya bugünden başlar demedi demeyin..

ysariusta

• Ziyaretçi

Yapma @Yunus abi  :s20: Böyle Penaltımı olur :akuma:
Bu Pozisyonlara Penaltı verilse her maç 4-5 Penaltı çalınması lazım  :iscrewy:
Ben öyle gördüm  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:30:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Lig tv'yi yoketmek çok kolay mesele bitecek mi onunla.

Bence o işin başlangıç kısmı. Çıkarsın havuzdan kendin yayınlarsın yine şuan kazandığını kazanırsın anadolu takımları batar çünkü açık kanala düşerler :)

İş lig tv ile bitmiyor mafya ve futbol üzerinden dönen birbirlerine iş ve ihale servisleri var asıl.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli