Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989502 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 20:59:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu çok akılsız Eskişehir yani çok fazla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 20:59:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi açıyor olabilir de bize çalınmayan öyle çok penaltı var ki bu şekilde kuralı unutmuş olabilirim.

:D :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:00:16
  • Beşiktaş / Bodrum
:D :D

Hayır omzunu açacağına vücudunu götürse oraya penaltı olmayacak ama panik oldular çok
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

1 dakika kaldı ama en az 2-3 dakika daha oynatır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:00:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız Lawal Amerikan futbolu oynadı fenerlilerle  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hayır omzunu açacağına vücudunu götürse oraya penaltı olmayacak ama panik oldular çok
Aynen öyle de çok panikler bu arada bitti maç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:01:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Buna şükür beyler bu hafta da lideriz  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

yarın mutlak kazanmamız lazım fener her zaman içerde puan kaybetmez değerlendirmek zorundayız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:03:24
  • Beşiktaş / Bodrum
O ne o yanlış mı gördüm dedim Mersin 20 puan yapmış  :saeek:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:03:50
  • Beşiktaş / Bodrum
yarın mutlak kazanmamız lazım fener her zaman içerde puan kaybetmez değerlendirmek zorundayız.

Yarın kazanırsak haftaya da fener puan kaybeder deplasmanda bir anda 4 puan fark oluşacak
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yarın kazanırsak haftaya da fener puan kaybeder deplasmanda bir anda 4 puan fark oluşacak
fener haftaya balıkesir ile oynuyor banko kazanırlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:04:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre bittiğinde fener'den 6 puan önde girmemiz lazım ne yapıp ne edip her maçımız deplasmanda olacak ikinci yarı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:04:52
  • Beşiktaş / Bodrum
fener haftaya balıkesir ile oynuyor banko kazanırlar

Yeni teknik direktör gelecek o olmasa kesin derdim ben de ama ilk maçlar sakat olur biliyorsun belli olmaz
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O ne o yanlış mı gördüm dedim Mersin 20 puan yapmış  :saeek:
sezon başı küme düşerler diye baktığım takımların başında geliyordu ama şu ana kadar topladıkları puanlarla ligte kaldılar denebilir :)

Çevrimdışı Tolga

Yeni teknik direktör gelecek o olmasa kesin derdim ben de ama ilk maçlar sakat olur biliyorsun belli olmaz
gerçi ben bugünde fener kazanır bir şekilde diyordum yanıldım umarım haftaya da yanılırım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
sezon başı küme düşerler diye baktığım takımların başında geliyordu ama şu ana kadar topladıkları puanlarla ligte kaldılar denebilir :)

Zaten ligde kalmak açısından çok önemli yaptıkları helal olsun :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2014, 21:07:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Neler oluyor yahu Dormund Almanya'da sonuncu  :saeek:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

Güzel bir sürpriz oldu bizim için. Yarın güzel bir futbolla alalım3 puanı. Puan farkı ile lider olalım. Biliç'ten beklentimiz takımın erciyes maçı gibi temposuz yavaş bir şekilde maça başlamaması. Artık bu seferde fırsatı kullanamaz ise kendisi hakkında bir tartışma yapmak yersiz.

Çevrimdışı Togay_1981

Fener'in pozisyonu bence penaltı idi. Hatta ilk golleri öncesinde ki pozisyonda penaltı bana kalırsa. Emre 'de iç sahada kaşındı atıldı. Demem o ki bunlar şöyle böyle ittiriliyor muhabbetine fazla girmeden işimize bakalım. Takımın liderlik vasfı gösterip göstermeyeceği yarın ilk 15 dakika da belli olur.

Çevrimdışı Tolga

Güzel bir sürpriz oldu bizim için. Yarın güzel bir futbolla alalım3 puanı. Puan farkı ile lider olalım. Biliç'ten beklentimiz takımın erciyes maçı gibi temposuz yavaş bir şekilde maça başlamaması. Artık bu seferde fırsatı kullanamaz ise kendisi hakkında bir tartışma yapmak yersiz.
benim daha büyük endişem son dönemde sıkça yaşadığımız skoru tutamama problemi.yine aynı sorunla karşılaşmayız umarım.

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı hocam şimdi ne demek istediğimi verilen penaltı ile daha iyi anlamışsındır :).İstedin kadar kadro kur adamlar penaltı şampiyonu olduğu sürece sen şampiyon olamazsın.bu ligin temizlenmesi çok ama çok zor.Her gün bunu defalarca görüyoruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Fener'in pozisyonu bence penaltı idi. Hatta ilk golleri öncesinde ki pozisyonda penaltı bana kalırsa. Emre 'de iç sahada kaşındı atıldı. Demem o ki bunlar şöyle böyle ittiriliyor muhabbetine fazla girmeden işimize bakalım. Takımın liderlik vasfı gösterip göstermeyeceği yarın ilk 15 dakika da belli olur.
Abi sana şu kadar diyorum 1000 kişiye sor 999 u penaltı değil der öyle penaltı falan olmaz.Rıdvan bile penaltı diyene gülerler diyor.hiç tartışılacak bir yanı bile yok bence.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba