Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989463 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 21:02:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
The comments come after the Eagles president Fikret Orman said recently: “We are working together with Chelsea to sign a player."
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Bence bizim takima Linnes dışında genç gelmesin artık. Geleceksede pilot takıma gitsin. Stopere öyle bir adam almaliyiz ki herkese rahatlik versin. Matteo Ferrari gibi komple bir stoper olmalı  Şimdilerden örnek verecek olursak Demichelis gibi birisi olması lazım  tabiki imkansız ama :D Kesinlikle aradigimiz Tarz ne egemen nede Franco. Bizim komple bir stoper almamız lazım bence. Gelecek ve defanstaki tüm sorulara  Ernst Sosa etkisi yapacak.

Çevrimdışı manyak1903

Ama arkadaslar atladiginiz bir nokta var.bugun gs hangi t direktoru getirse en az 4 transfer isteyecekti.bugun getirdikleri hamza eldekiyle yetinmeyi iyi bilen,ayni zamanda gsnin icinde oldugu sartlari da cok iyi bilen bir t.ditektor.keske bir yabanci getirselerdi mourinho bile gelse bu ne bicim takim der 6 ayda giderdi ama hamza kolay kolay bu isi birakmaz..
atlanılan nokta , bu gelen adam zaten kalıcı değil.6 ay sonra yönetimleri bile değişecek.Başkan değişecek , yönetim değişecek .Kısaca 6 ay sonra ne olacağım demeyen , kalacak mıyım gidecek miyim derdi olmayan bir ismi getirdiler.

Gönderirken de sorun olmayacak biri ve 6 aylık hocalık kabul edebilecek biri.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 21:08:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Eyüpspor'a kiraladığımız Alperen Doğan 3. ligde 11 maçta 5 golle oynuyor ve çocuk sağ açık forvet değil.

Seneye kampta denenmesi muhtemel.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Yine de soru işareti bence çok genç.

Biz de çok genciz. Biraz daha ağır bilen oyuncu lazım bize çaylak yerine.

Ama olağanüstü bir stoper ona laf söyleyemem.

ya böyle bir formül ya da terry ayarında dediğin gibi kaşar  birini getirmek lazım.

vidic,coloccini vb
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 21:14:30 forzatunga ]

Çevrimdışı manyak1903

Alamazlardı ki Deniz ona göre adam seçeceklerdi no money no transfer :)

4 katlı binanın 4. katındaki 4. odada 4 çekmeceli komidin var oradan alsınlar 100 doları  :kop:
100 dolar mı , bence onu da alıştıkları gibi 25 25 25 25 vermeli  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek,stoper,ön libero transferleri şart oğlu şart
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

ŞİKEYE GEL ŞİKEYE DAHA DK 1 GOL 1 !!

SPORX.COM ‏@sporx  4 dk.4 dakika önce
Akhisar Belediyespor'da sarı kart gören Bilal Kısa cezalı duruma düştü. Gelecek hafta Galatasaray maçında oynayamayacak.

kupa maçı yok mu bunların cezayı kupada çekemiyor mu nasıl iş bu ?  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 21:19:57
  • Beşiktaş / Bodrum
İyice sınıf atlamaktan bahsediyorsak Tadic ayarında sol kanat da şart ama bunlar tabi ki hemen olmayacak yine :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

hamza hamzaoğlu nun gelmesinin gs için faydalı mı faydasız mı olacağını kalan haftalardaki performansı belirleyecek(ilk yarı için) benim şahsi fikrim gsde ki en büyük sorun motivasyon eksikliği onu giderebilecek bir hoca getirselerdi bizim için çok daha sıkıntılı olabilirdi.ayrıca sneijder ve melo gibi egosu yüksek olan oyuncuları idare edebileceğini de kolay kolay sanmıyorum.he yine de 10 hafta da 19 puan toplayan prandelli den kötü olmayacaktır o ayrı tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Nur Çebi: "Samimi söylüyorum futbolcularımızın hepsine teklif var ama şampiyon olmadan göndermem"  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 22:17:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Hamza'nın gelmesiyle Samet'in gelmesi arasında hiçbir fark yok bakalım basın bizi küçülttüğü gibi komidinsporu da küçültecek mi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Hamza'nın gelmesiyle Samet'in gelmesi arasında hiçbir fark yok bakalım basın bizi küçülttüğü gibi komidinsporu da küçültecek mi.
Fark var aslında.Hamza Başarılı bir akhisar kariyerinden ve milli takımdan geldi,samet bucadan... :)

Çevrimdışı Fatih

Fark var aslında.Hamza Başarılı bir akhisar kariyerinden ve milli takımdan geldi,samet bucadan... :)
Gekas'i cikar her sene kume duser...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anil

Gekas'i cikar her sene kume duser...
Akhisarın tüm başarısını Gekasa bağlamak hata olur.

Çevrimdışı Tolga

katılıyorum

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle

Çevrimdışı Tolga

geçen sene gekas yoktu niasse vardı gene başarılı oldular.

Çevrimdışı Fatih

8 mac 9 gol...Takimi sirtlayan goturen oyuncu..Bilal Kisa'nin etkisi de cok fazla lakin adam ceza sahasi icine girdigi zaman karsi takim direkt santra yapiyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

8 mac 9 gol...Takimi sirtlayan goturen oyuncu..Bilal Kisa'nin etkisi de cok fazla lakin adam ceza sahasi icine girdigi zaman karsi takim direkt santra yapiyor...
Demba Ba da 16 maçta 13 gol attı o olmasa biz küme mi düşecez abi ? :).Gekasın katkısı inkar edilemez ama akhisar takım olarak iyi gidiyor son 2 senedir..

Çevrimdışı Anil

Bu arada Niasse adı geçince baktımda 323 dakika 3 gol 1 asisti var bu senede.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kasılmayan özü sözü bir sahici kapsrisi olmayan bir adam basketbol koçu gibi takımını yöneten biri diğerleri takım elbisesi ıslanmasın derken bizimkisi çamura bile aldırış etmiyor helal olsun
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 23:52:41 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı manyak1903

Çebi canlı yayın tekrar
http://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin

borç konusunda acayip güzel kafalıyor  :kop: inşallah dedikleri gibi yaparlar.

Çevrimdışı Kemal

Yanlış mı okuyorum Kurt Zouma ya burun mu kivirdiniz  :)