Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3988124 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Neden yenilesin ki anlaşmayı yapmış zaten adam :)

Ben sponsoru değil kendime göre mantıklı olanı savunuyorum yani bana göre verilen rakamlar dünya piyasasında bile iyi.

Sen dersin ki neden yılda 10 milyon euro değil. 2 sene içinde onu alan çıkarsa ben de haklısın derim ama pek imkan vermiyorum :)
:S neyse .gs nin eskisi anlaşması var önümüzde.
ben isterim ki ,ne senin gibi fazla iyi niyetli olalım ne de televiyondakiler gibi art niyetli saldırgan.Biz olanı görelim olanı bilelim , olana göre hareket edelim.Beşiktaşın borcu seneye 300 sonra kademeli 200 görür diyip , 300 olması gereken dönemde ,borçlar artıyor siz de endişelisiniz ben de demesinler.

bu arada madem kongre üyesisin, şunu sor bir öğren bakalım.Beşiktaş ileriye dönük mevcut sponsor anlaşmalarından kullanmış mı(kredi , temlik , faktoring gibi) ? bakalım kulağına neler çalınacak.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:27:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Stoper sözleşmesi bitecek adamlar haziran ayında

ANDREA RANOCCHIA Stoper Hedef buysa süper olur tam istediğimiz adam. 1,95 boy

CHRISTOPHER SAMBA Bu adam da dehşet olur. 1,93 boy

KYRIAKOS PAPADOPOULOS İyi olur ama uzun değil yine de çok iyi stoper.

Hepsi 6 ay sonra serbest
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:29:12
  • Beşiktaş / Bodrum
:S neyse .gs nin eskisi anlaşması var önümüzde.
ben isterim ki ,ne senin gibi fazla iyi niyetli olalım ne de televiyondakiler gibi art niyetli saldırgan.Biz olanı görelim olanı bilelim , olana göre hareket edelim.Beşiktaşın borcu seneye 300 sonra kademeli 200 görür diyip , 300 olması gereken dönemde ,borçlar artıyor siz de endişelisiniz ben de demesinler.

bu arada madem kongre üyesisin, şunu sor bir öğren bakalım.Beşiktaş ileriye dönük mevcut sponsor anlaşmalarından kullanmış mı(kredi , temlik , faktoring gibi) ? bakalım kulağına neler çalınacak.

Öğrenemiyorum malesef her şey gizli. Kaç kişiye sordum kimse bilmiyor.

Tammiyle dedikodu olan bir şey var 8 milyon dolar kadar Beko'nun kırdırıldığı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

hazır yabancı kontenjanımız varken devre arası sag bekle beraber bir orta saha satış opsiyonlu kiralanıp sezon sonuna kadar denenebilir bence. Stopere zaten senin dedigin gibi Ba-Sosa kalibresinde bir adam şart Pedronun yanına
sağ bek şart.asteras maçında düzgün bir sağ bek öldürürdü rakibi.
ve orta sahaya kiralık çok iyi olur.denemiş olursak da çok iy, olur.hem adamımız olur hem de kötü çıkarsa almayız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:32:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Tamamen farazi olacak ama iki italyan alsak bu takım sınıf atlar.

İkisinin de kontratı bitiyor.

Sağ beke Abate

Stopere Ranocchia

Hadi pamuk eller cebe   :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Öğrenemiyorum malesef her şey gizli. Kaç kişiye sordum kimse bilmiyor.

Tammiyle dedikodu olan bir şey var 8 milyon dolar kadar Beko'nun kırdırıldığı.
ben görüyorum ama ilginç.

bu arada senin için demiyorum ama çarpık bir kongre yapısına bu kadar güvenme.inşallah son zamanlarda bireysel üye olanlarla burası da düzelecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:34:12
  • Beşiktaş / Bodrum
ben görüyorum ama ilginç.

bu arada senin için demiyorum ama çarpık bir kongre yapısına bu kadar güvenme.inşallah son zamanlarda bireysel üye olanlarla burası da düzelecek.

Tam anlayamadım? Beşiktaş'ın kongresi yapısı zaten rezalet ama ne için dediği anlayamadım.

He şunu da eklemeliyim ama yeni üye olanlar da eskiler kadar çarpık geliyor çok fazla birilerinin adamları dalıyor kulübe değişen bir şey yok yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:38:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Hala Prandelli'nin tazminat miktarını öğrenmek için bekliyorum ama nedense hiçbir gazete yazmıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

Tam anlayamadım? Beşiktaş'ın kongresi yapısı zaten rezalet ama ne için dediği anlayamadım.

He şunu da eklemeliyim ama yeni üye olanlar da eskiler kadar çarpık geliyor çok fazla birilerinin adamları dalıyor kulübe değişen bir şey yok yani.
harcanan sponsor gelirlerini kastettim.

1200 liranın 3000 lira oylamasında 1200 olarak devam etmesini sağlasınlar şimdilik.

Zaten çok miktarda kişi bekletiliyor ve bununda 2016 da oy kullanamasınlar diye olduğunu düşünmekteyim.oy kullanmaya hak kazandıklarında bir seçim olmayacak gibi.

Çevrimdışı manyak1903

Hala Prandelli'nin tazminat miktarını öğrenmek için bekliyorum ama nedense hiçbir gazete yazmıyor.
tazminatı yokmuş ki.kendi ağzından da demiş , sözleşmemde tazminat maddesi bulunmuyor diye.geri kalanı yönetime bırakıyor.haberde öyle geçiyordu.

ama alacak kısmını nasıl çözecekler o kısmı ben de bekliyorum  :evillol: başka ne gibi ödemeler olacak acaba.

Çevrimdışı Türkay

Galatasaray'ı keşke prandelli varken yakalasaydık ne güzel olurdu. Keza Trabzonsporu da Ersun Yanalsız yakalamak lazımdı ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:45:19
  • Beşiktaş / Bodrum
harcanan sponsor gelirlerini kastettim.

1200 liranın 3000 lira oylamasında 1200 olarak devam etmesini sağlasınlar şimdilik.

Zaten çok miktarda kişi bekletiliyor ve bununda 2016 da oy kullanamasınlar diye olduğunu düşünmekteyim.oy kullanmaya hak kazandıklarında bir seçim olmayacak gibi.

Şimdi üye olsalar da 2016'da kullanamazlar zaten tüzüğe göre bir seçim beklemek zorundalar. Eğer bu dadeğişmediyse  böyleydi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 19:46:22
  • Beşiktaş / Bodrum
tazminatı yokmuş ki.kendi ağzından da demiş , sözleşmemde tazminat maddesi bulunmuyor diye.geri kalanı yönetime bırakıyor.haberde öyle geçiyordu.

ama alacak kısmını nasıl çözecekler o kısmı ben de bekliyorum  :evillol: başka ne gibi ödemeler olacak acaba.

Onun anladığı tazminat ekstra tazminattır  :kop:

Hakedişleri verseler 3 yıllık zaten 7 milyon euro  :evillol: İtalyanlara göre hakediş tazminat diye geçmiyor olabilir  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray'ı keşke prandelli varken yakalasaydık ne güzel olurdu. Keza Trabzonsporu da Ersun Yanalsız yakalamak lazımdı ya
Korkmaya gerek yok kardeşim kötü bir geseyi yenmek bana umut vermez. Önemli olan iyi olan geseyi ve febeyi yenmek. Ki gese hiçbir zaman iyi olmayacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Daily Mail'de Kurt Zouma ile ilgilendiğimiz yazılmış keşke gerçek olsa.

Çevrimdışı manyak1903

Şimdi üye olsalar da 2016'da kullanamazlar zaten tüzüğe göre bir seçim beklemek zorundalar. Eğer bu dadeğişmediyse  böyleydi.
işte bunlar hep vahamet : (

Çevrimdışı manyak1903

Onun anladığı tazminat ekstra tazminattır  :kop:

Hakedişleri verseler 3 yıllık zaten 7 milyon euro  :evillol: İtalyanlara göre hakediş tazminat diye geçmiyor olabilir  :evillol:
bence her şeyi üstüne aldı , bence daha çok hakediyor  :evillol: başka insan o kadar 4 takamaz.

Çevrimdışı Deniz

Ama arkadaslar atladiginiz bir nokta var.bugun gs hangi t direktoru getirse en az 4 transfer isteyecekti.bugun getirdikleri hamza eldekiyle yetinmeyi iyi bilen,ayni zamanda gsnin icinde oldugu sartlari da cok iyi bilen bir t.ditektor.keske bir yabanci getirselerdi mourinho bile gelse bu ne bicim takim der 6 ayda giderdi ama hamza kolay kolay bu isi birakmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 20:33:52
  • Beşiktaş / Bodrum
bence her şeyi üstüne aldı , bence daha çok hakediyor  :evillol: başka insan o kadar 4 takamaz.

Hatrı kalmasın 4 milyon euro ile veda etsin  :icool: Buradan da Schalke 04'e gider  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 20:35:02
  • Beşiktaş / Bodrum

ST Etienne'e kiraladılar geçen sene aslında neden olmasın ama pişmesi için olursa olmaz.

Bize uzun süre kalacak adam lazım Zouma'yı alır Mou seneye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 20:36:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ama arkadaslar atladiginiz bir nokta var.bugun gs hangi t direktoru getirse en az 4 transfer isteyecekti.bugun getirdikleri hamza eldekiyle yetinmeyi iyi bilen,ayni zamanda gsnin icinde oldugu sartlari da cok iyi bilen bir t.ditektor.keske bir yabanci getirselerdi mourinho bile gelse bu ne bicim takim der 6 ayda giderdi ama hamza kolay kolay bu isi birakmaz..

Alamazlardı ki Deniz ona göre adam seçeceklerdi no money no transfer :)

4 katlı binanın 4. katındaki 4. odada 4 çekmeceli komidin var oradan alsınlar 100 doları  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

2 yıllığına kiralasak  filan güzel olur.

Çevrimdışı Deniz

Alamazlardı ki Deniz ona göre adam seçeceklerdi no money no transfer :)

4 katlı binanın 4. katındaki 4. odada 4 çekmeceli komidin var oradan alsınlar 100 doları  :kop:
Komidinin altında  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 20:59:42
  • Beşiktaş / Bodrum
2 yıllığına kiralasak  filan güzel olur.

Yine de soru işareti bence çok genç.

Biz de çok genciz. Biraz daha ağır bilen oyuncu lazım bize çaylak yerine.

Ama olağanüstü bir stoper ona laf söyleyemem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 21:01:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli