Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987440 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 00:03:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben fikrimi değiştirdim öncelik kesinlikle sağ bek değil stoperdir.

Ben Ersan'ın bu hallerinden bıktım artık YETER! Adam akıllı her çıktığı kafaya vuracak 1,90 üstü taş gibi adam bulsunlar gerçekten YETER!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben fikrimi değiştirdim öncelik kesinlikle sağ bek değil stoperdir.

Ben Ersan'ın bu hallerinden bıktım artık YETER! Adam akıllı her çıktığı kafaya vuracak 1,90 üstü taş gibi adam bulsunlar gerçekten YETER!

Bence ikisi birarada olsa daha iyi   :iscrewy: Serdar bende güven falan bırakmadı  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

Sağ bek ve stoper şart oğlu şart bu takıma.Bir de ön libero..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat

Atiba bugün disiplinsizlikten kendini attırdı.Acilen gerekli ceza verilmeli.Daha sezonun başındayız.Var mı böyle takıma ihanet ? :s20:
Bilic: "Atiba çok dürüst bir oyuncu, hakeme kesinlikle küfür etmediğini söyledi. Atiba'ya ceza vermeyeceğim."  :)
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALI RIZA

Ğs prandeli yollayacagına şelçuk denen 2 yıldır top oynamayn adamı yollasın  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

ben saymaya başlasam çok yere oyuncu isterim açıkçası.sağ bek,stoper,ön libero hatta kaleci bile lazım yani bana göre.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bilic: "Atiba çok dürüst bir oyuncu, hakeme kesinlikle küfür etmediğini söyledi. Atiba'ya ceza vermeyeceğim."  :)

Kendisi bilir..Yarın bu hareketler takımda artarsa Bilic pişman olur.Ceza vermesi şart...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 00:59:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Kendisi bilir..Yarın bu hareketler takımda artarsa Bilic pişman olur.Ceza vermesi şart...

Töre yapsa tamam da Atiba'ya ben de vermezdim. Atiba bunu muhtemelen bir daha asla yapmaz hakem çıldırttı adamı.

Ban kim böyle kırmızı yer desen son söyleyeceğim isim Pedro ondan önce Atiba olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Töre yapsa tamam da Atiba'ya ben de vermezdim. Atiba bunu muhtemelen bir daha asla yapmaz hakem çıldırttı adamı.

Ban kim böyle kırmızı yer desen son söyleyeceğim isim Pedro ondan önce Atiba olurdu.
Ben para cezasından bahsetmiyorum,ciddi anlamda uyaracak,gerekiyorsa stadın etrafında 10 tur koşturacak o tarz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 01:07:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben para cezasından bahsetmiyorum,ciddi anlamda uyaracak,gerekiyorsa stadın etrafında 10 tur koşturacak o tarz :)

O ceza olmaz ki Atiba'ya 30 tur da koşar  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

O ceza olmaz ki Atiba'ya 30 tur da koşar  :kop:
Koşsun bugün beni çok sinirlendirdi  :)

Çevrimdışı manyak1903

genel olarak iki tane barnak basayım

1-bizim takım geçen sene aralarında ben daha çok koşuyorum diye hoş bir rekabet içindeydi.
işte bu oyuna benzer şekilde, 2 handikap veya 3 handikap ile maça başlasınlar.

Bunu eğlenceye çevirip , 1 attık yeniliyoruz 2 attık berabere 3 atalım diye hücum etsinler.gerçek skor 2-1 olduğunda 2-3 yeniliyoruz desinler.

Yoksa tamamen genç olma ve böyle saçma skorlarla beraber gelen bir özgüvensizlikleri var.Bu taraftarda bile etki bırakıyor artık.

yediğimiz ilk gol için yerleşme sorunu var.Uzak ve kaleyi cepheden gören bir yerdi.O zaman normal bir defans pozisyonu alıp ,2 stoper direkt arkaya koşu yapacak ve 2 tane kafacıyı herkesin ileri çıktığı yere bırakacaksın.O zaman ne mi olur.Bugünkü gibi 2 kafacı ba ve atiba diyelim topun inebileceği yerde olur ,Ersan ve Franco kale sahası içine koşar doğrudan.O zaman ya top öne koyduğun kafacılardan geçmez ya da geçtiğinde o kel kafayı boş vuramaz.Kısaca pozisyon almada eksiklik var.Bakıyorsun top geliyor , herkes ya top çıkıyor diye bırakmış ya da topun gittiği yere koşuyor.O top oraya gidiyorsa kalene dönecektir.Antrenman şart bunun için , bol bol hava topu atıp çalışsınlar.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

2-oyuncu değişiklikleri

evet sosa - oğuzhan değişiklikleri olabiliyor , malum.

O zaman bunu iki maçtır töre biraz eksik oynuyor,oradan örnekle

bugün önce töreyi çıkarıp oğuzhanı alsaydık , sosa ve oğuzhan top tutardı , ba yı da bolca beslerlerdi.ve orta saha da direnç olurdu.oğuzhan da sosa ile oynadığı için bir şeyler kapardı.

1.değişiklik oğuzhan-töre

ikinci değişiklik , şimdi olcay solda iyi.Ama sosayı çıkarıyoruz.O zaman koy mustafayı şimdi sağ kanada.Hem orta saha direnci hem de duruma göre 2. forvet ya da hava topları için fazladan bir oyuncu.

2.değişiklik mustafa sosa

bugün kırmızıdan dolayı necip.o da olcayın yerine.

3.değişiklik necip-olcay

ha kırmızı olmadı.o zaman olcay'ın yerine kerim konabilir.

ama ben şuna dikkat çekiyorum.ben doğrudan oğuzhan sosa değiştirmem.aynı değişikliği yaparım ancak 2 oyuncuyla.buna da gayet müsait anlattığım gibi.

bundan önce mesela cenk tosunun alınabileceği maçlar vardı.yani 2.forveti bir sal oyuna ,oyun yapısını görelim.zaten olmadı ba yı çıkarırsın yine kapanırsın veya diğer değişiklikleri ona göre yaparsın.biz direkt isim isime , görev yerine göre değişklik yaptığımızdan , bazen çıkardığımız oyuncuyu arıyoruz.aldığımız verim vermeyince.

bastım barnak kaçtım  :evillol: , iyi geceler
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2014, 01:51:03 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Abdullah

River-Boca maçı canlı River 1-0 önde dk.20

dünkü maçımızda hakem gerçekten kötüydü.çok saçma kararlar verdi.
serhat uluerenin bugünkü yazısını okudum.gülmekten ölüyordum.hikmet karaman meğersem türk futbolunu kurtaracakmış eğer şans verilirse.paranız olmadığından t.d. alamıyorsunuz.nasıl bir medya algısı yaşıyorlarsa bunlara taraftarlarıda dahil hikmet karaman iyi hocaymış türkiyenin geleceğini kurtaracakmış.Allahım adamlarda nasıl bir ego var bu renklilerde.batıyoruz bile demiyorlar sıkıntı içindeyiz falan filan...

Çevrimdışı Yakup

gs hamza hamzaoğlu ile anlaşmış.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Hamza hamzaoglu hic iyi olmadi..az butceyle cok is yapan biri.

düşünsenize milli takımın başında rıza yardımcısı sergen.beşiktaş teklif götürecek sergene gel t.d . ol diye.ne güzel dümen.bunlardaki lobi medya bizde olacaktıki.

Çevrimdışı Yakup

hamzanın sneijdere olan sözleri ne olacak ? acaba sneijder mi hamza mı kalacak en çok merak ettiğim konu şuan  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 11:31:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Hamza hamzaoglu hic iyi olmadi..az butceyle cok is yapan biri.

2 ayda batacaklar tamamen çok yanlış tercih.

Kadroları mütevazi olsa iyi olurdu ama o yabancıların hiçbirine söz geçiremeyecek Tayfur sendromu yaşayacaklar bizim gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

2 ayda batacaklar tamamen çok yanlış tercih.

Kadroları mütevazi olsa iyi olurdu ama o yabancıların hiçbirine söz geçiremeyecek Tayfur sendromu yaşayacaklar bizim gibi.

başta sneijder :)

Çevrimdışı WarrChief

hamzanın sneijdere olan sözleri ne olacak ? acaba sneijder mi hamza mı kalacak en çok merak ettiğim konu şuan  :D
hahaha harbiden  işte dusunulmeden yapılan bir hoca transferi fakat bizim için kotu oldu bizim maca kadar toparlar takımı:((
biliyorsunuzki bize ters gelen bir takım yaratıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 11:36:50
  • Beşiktaş / Bodrum
başta sneijder :)

Sneijder , Melo bir kazan kaldırsınlar adam geldiğine geleceğine pişman olur.

Gs kadro yapısı olarak kaliteli olsa da aşırı derece de karaktersiz ve ego sahibi oyunculardan kurulu.

Mesela seneye bizim takımın başına kimi koyarsan koy ( Schuster gibi manyağın teki olmasın yeter ki ) çok rahat adapte olur çünkü oyuncular karakterli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Motta alındığında da dedim loglarda vardır ve haala diyorum, bu adamdan cacık olmaz. Ne olur Uğur Boral yerine 3. sol bek olur bu takıma , zaten az bir paraya da aldık , ihtiyaç anında camı kırarsınız. Son 2 maçtır kırmızı için direkten döndü önümüzdeki 2-3 maç içinde alıntı yaparım bu yazıyı.

Şu takıma Lescottu boşuna almayı çalışmadılar.

Ersan : Zaten yazmışsınız yaptıklarını.
Sivok : 3 maç oynar , 6 maç sakattır.
Pedro : Hava topu 0 , süpürücüdür.
Atınç : Bilic zaten saolsun hiç kullanmıyor.
Motta : Her maç kartı cebinde , cebindeyi bıraktım acayip adam kaçırıyor
Serdar : Serdar

Linnes , Holebas, Lescott bu takıma Avrupada üstün başarı sağlatırdı ama olmadı işte.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2014, 11:40:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Motta alındığında da dedim loglarda vardır ve haala diyorum, bu adamdan cacık olmaz. Ne olur Uğur Boral yerine 3. sol bek olur bu takıma , zaten az bir paraya da aldık , ihtiyaç anında camı kırarsınız. Son 2 maçtır kırmızı için direkten döndü önümüzdeki 2-3 maç içinde alıntı yaparım bu yazıyı.

Şu takıma Lescottu boşuna almayı çalışmadılar.

Ersan : Zaten yazmışsınız yaptıklarını.
Sivok : 3 maç oynar , 6 maç sakattır.
Pedro : Hava topu 0 , süpürücüdür.
Atınç : Bilic zaten saolsun hiç kullanmıyor.
Motta : Her maç kartı cebinde , cebindeyi bıraktım acayip adam kaçırıyor
Serdar : Serdar

Linnes , Holebas, Lescott bu takıma Avrupada üstün başarı sağlatırdı ama olmadı işte.

Abi aslında Motta iyi oyuncu. Gerçekten iyi oyuncu. Fizi koordinasyon olarak belki ligdeki en iyi sol bektir.

Ama Motta'yı yeterince kasmıyorlar sanırım. Geçen sene bu adam uçuyordu arkadaşlarım Dani Alves gibi bir şey bulmuşsunuz diyordu.

Ama şimdi kontratı aldı ve kamçılayan yok Motta'yı zorlarsa Bilic bu kdar kötü olmadığını göreceğiz aslında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli