Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985168 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

Hocam %80 net gelirli bir proje uretsek kulüp bir sn düşünmez uygulamaya koyar zaten ama yok öyle bir ihtimal.  5 liranin 3 lirasini vodafone vs almiyorki yarisi vergi olarak gidiyor zaten. Vergi vermeden gelir elde edebileceğimiz bir sey olabilir mi pek sanmıyorum
olabileceğini düşünmekteyim.
ben 5 liranın 3 ünü kimin aldığını değil neden 5 liramın 2 sini benim beşiktaşım alıyor kısmındayım.(3 alsın 4 alsın yani.almıyor yazmışım da )

vodafone alıyor da demedim zaten.ama iyi bir para alıyordur eğer biz 20 milyon TL alacaksak o ayrı konu.vergiler ve alt yapı hizmetinden sonra kalan para beşiktaşa aktarılıyor diyor.kayan yazıda.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 21:41:58 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Türkay

Maça kırmızı forma ile çıkıyoruz :sevinc
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 17:22:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İddayı anlamak da mümkün değil dün Gs kendi evinde Trabzon'a 1,50 çıktı bugün biz Paşa'ya kendi evimizde 1,70 çıkıyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 17:24:06
  • Beşiktaş / Bodrum
komik değil komedi : ) Güldürü. 2. Gülmeye neden olan olay veya olaylar. 3. mec. Yalan ve yapmacık söz veya davranış.
Buradan 1 milyon kişi katılsın 20 milyon parayla sorunum yok.

madem 1 milyon kişi katabiliyorsun işin içine , daha iyisini de düşünmeliyiz diyorum.Sorun 1 milyon kişinin olmaması.sorun 1 milyon kişi olacaksa neden 20 milyon tl.

dikkat edersen ben kız arkadaşı için 5 lira yatırıyorsa dedim.orada da bir ince var.

Ben de işin orasındayım ya zaten :)

Kuru sıkı atmayı çok seviyor bizim taraftar açın hesap para yatıralım şunu yapalım bunu yapalım diye bu herkesin verebileceği bir para hem de tek mesaj ile.

Olmayacağını ben de biliyorum o yüzden özveri gösterse herkes dedim. Göstermeyecek bu farklı konu. Maç bileti 20 lira olunca neden 10 değil biz halkız diyen adam buraya da 5 lira vermez , vermeyecektir.

He aynı adam neden yıldız getirmiyorsunuz diye yönetime çemkiren adam da olacaktır. Bu da 1 milyon kişi gelmeyeceği kadar kuvvetli bir ihtimal.

O yüzden ne bizim 14 ne fenerin 35 milyon taraftarı var.

Önemli olan para ödeyebilen taraftar sayısı o da bizde 250,000 fener Gs'de 400,000 seviyesinde anca vardır.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2014, 17:25:47 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

necip oynuyormuş gene şaka gibi bilic gerçekten de bugün  sana çok kızdım :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Maça kırmızı forma ile çıkıyoruz :sevinc
bu habere sevindim sonunda be :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 18:08:01
  • Beşiktaş / Bodrum
necip oynuyormuş gene şaka gibi bilic gerçekten de bugün  sana çok kızdım :s20:

Bence doğru karar :) Ben Kerim'e şans vermesini bile cesaret olarak görüyorum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bence doğru karar :) Ben Kerim'e şans vermesini bile cesaret olarak görüyorum
hocam bari sen yapma necip ne anlar stoper oynamaktan herkes kendi yerine verimlidir bugün hata yaparsa necip e de çok suç atmamak lazım adamın yeri sadece ön liberoyken bir maç sağ bek bir maç stoper oynuyor atınç böyle bir maçta da bu kadar eksik varken oynamayacakta ne zaman oynayacak bence çok büyük bir hata ayrıca kerimin son haftalardaki performansından dolayı oynaması bence en doğrusuydu.iyi giden birşeyi bozmaya hiç gerek yok.

Çevrimdışı Deniz

Eğer bilic necip aşkı yüzünden 1 puan dahi kaybederse arkasındaki o taraftar gücü artık destek falan vermez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 19:23:07
  • Beşiktaş / Bodrum
hocam bari sen yapma necip ne anlar stoper oynamaktan herkes kendi yerine verimlidir bugün hata yaparsa necip e de çok suç atmamak lazım adamın yeri sadece ön liberoyken bir maç sağ bek bir maç stoper oynuyor atınç böyle bir maçta da bu kadar eksik varken oynamayacakta ne zaman oynayacak bence çok büyük bir hata ayrıca kerimin son haftalardaki performansından dolayı oynaması bence en doğrusuydu.iyi giden birşeyi bozmaya hiç gerek yok.

Hocam maç bitince yorumlayalım ben tecrübe açısından ve Paşa'da uzun adam olmadığı için ve Paşa hızlı olduğu için Necip oynamalı dedim.

Atınç'ın bu maçta ne kadar defosu varsa çıkar ortaya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

necip..a takıma çıktı çıkalı en verimli maçi..bir topu çizgiden çıkarttı bir asist birde gol atarsa var yaaaa... :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 19:51:08
  • Beşiktaş / Bodrum
necip..a takıma çıktı çıkalı en verimli maçi..bir topu çizgiden çıkarttı bir asist birde gol atarsa var yaaaa... :ebebe:

İlk devre itibariyle ben haklı çıktım sanırım Necip konusunda  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 20:01:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Elde keşke imkan olsa Kaderabek ve Linnes'i birlikte alsak biri sağa biri sola koysak Motta'yı yollasak devre arası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 20:28:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuanki Adem bizim Muhammed'in 5 yıl sonraki hali olacak.

Tutalım mı tutmayalım siz karar verin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 20:52:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba Ba 16 Maç 12 Gol

Almeida 31 Maç 13 gol

Hey yavrum hey..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demba Ba 16 Maç 12 Gol

Almeida 31 Maç 13 gol

Hey yavrum hey..

Almeida'nın ortalamasına iyi diyorduk bir de  :kop: Tabi o zaman forvetimiz yoktu   :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba 16 Maç 12 Gol

Almeida 31 Maç 13 gol

Hey yavrum hey..
demba ba gibi golcü forvetin olursa şampiyonlukta iddialı olursun

kural şudur atanın da tutanın da iyi olacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 21:03:22
  • Beşiktaş / Bodrum
demba ba gibi golcü forvetin olursa şampiyonlukta iddialı olursun

kural şudur atanın da tutanın da iyi olacak

Rıdvan hepimize ezberletti bunu ama adam haklı  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Takımi tebrik edelim tum maclarimizi basaksehirde oynayalim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 21:05:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim artık görmemiz gereken bir şey var.

Önde öyle bir adam var ki elimizde 6 pozisyon bulsak 5 gol bile atabilir maç başı. Bizim üretmemiz gerek.

Bir sağ bek bir ortasaha her maç 4 fazla pozisyon ve oyunu yıkmak demek.

2 sene önceki Gs'ye  Ba'yı koysanız 45 gol atabilirdi abartısız söylüyorum. Buna çalışmak gerek. Her maç 4-0 5-1  bitebilir oyunu yıktığımızda adamın gole çevirme oranı çok yüksek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

şimdi sıra basket takımında bu derbiyi kazanırsak basket takımının da ivmesi çok artacaktır :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 21:08:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz geçen sene diyorduk ki ilk 11 deki adamlarımız yedek olduğu zaman kadro sınıf atlamış demektir.

Kenarda Pedro , Sivok , Olcay , Oğuzhan , Cenk , Pektemek , İsmail , Tolga var.

Kadro kalitesi 1 sınıf atladı. Bir ortasaha al Veli yedek kalsın , sağ bek al Serdar yedek kalsın , stoper al Ersan yedek kalsın işte o an kadro kalitesi avrupa çapında olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Bu haftayi lider bitirecegiz dedi dersiniz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2014, 21:20:16
  • Beşiktaş / Bodrum
"Ara transferde 5-6 değil ama 2-3 kaliteli oyuncu bize çok iyi katkı sağlar. Geniş bir kadromuz yok ve 6 haftada 13 maç oynayacağız. İngiltere'de bile böyle bir fikstür yok. Oyuncularım böyle bir tempoya alışkın değil. Bu sebeple çok dikkatli olup, rotasyonu en iyi şekilde ayarlamamız lazım."

-Bilic
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli