Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Forum|Fikret Orman Bu forumda Beşiktaş kulubünün her hangi bir değerine, makamına ve makamında oturan kişilere küfür, hakaret, rencide edici ve küçültücü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fikret Orman  [Okunma sayısı 28615 defa] Fikret Orman

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı kuzey

stoper lazım diye ilk yarı boyunca konuşarak, gelen  devre arasında iki stoper alıp ,üç stoperi satan yönetime sormak lazım hani bize stoper lazımdı?Başkan hacıvat ve karagöz oynatıyor millete maalesef insanların bazıları da başarılı buluyor

Çevrimdışı Mehmet K

stoper lazım diye ilk yarı boyunca konuşarak, gelen  devre arasında iki stoper alıp ,üç stoperi satan yönetime sormak lazım hani bize stoper lazımdı?Başkan hacıvat ve karagöz oynatıyor millete maalesef insanların bazıları da başarılı buluyor

Hayatımda çok eleştiri gördüm ama sizinki kadar içi boş olanını görmedim.

3 stoper yollandı 2 stoper alındı diyorsunuz ama Ersan hariç diğer 2 stoperin oynadığı maç sayısı bir elin parmakları etmiyor ki oynadıkları maçlarda da yaptıkları hataları söylemiyorum bile.

Alınan 2 stoper ise geldikleri takımlarda direkt 11 oynayan maç temposuna sahip oyuncular ve Milosevic ve Franco'dan kalite olarak epey öndeler.

Belki Ersan'ı satmasaydık diyebilirsiniz ama Rhodolfo'nun sezonu kapatacağını hiç birimiz bilmiyorduk.

Diyeceğim o ki eleştirirken ilk önce bir bakmak lazım gerçekten geçerli bir eleştiri mi yoksa içi boş, mantıksız bir eleştiri mi diye..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 03:27:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

@kuzey yaşını girer misin profiline.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kuzey

Hayatımda çok eleştiri gördüm ama sizinki kadar içi boş olanını görmedim.

3 stoper yollandı 2 stoper alındı diyorsunuz ama Ersan hariç diğer 2 stoperin oynadığı maç sayısı bir elin parmakları etmiyor ki oynadıkları maçlarda da yaptıkları hataları söylemiyorum bile.

Alınan 2 stoper ise geldikleri takımlarda direkt 11 oynayan maç temposuna sahip oyuncular ve Milosevic ve Franco'dan kalite olarak epey öndeler.

Belki Ersan'ı satmasaydık diyebilirsiniz ama Rhodolfo'nun sezonu kapatacağını hiç birimiz bilmiyorduk.

Diyeceğim o ki eleştirirken ilk önce bir bakmak lazım gerçekten geçerli bir eleştiri mi yoksa içi boş, mantıksız bir eleştiri mi diye..

öncelikle şampiyonluğa giden hiç bir takım sezon ortasında oturmuş kadronun  direk oynayan futbolcusunu satmaz rohodolfo olsun yada olmasın  hele ki yürekten oynayan ersan gibi bir futbolcuyu alexis marcelo iyi olabilir orası tartışılır marcelo kupa maçında adamını kaçırdı sonuç kırmızı kart ve gol o saate kadar sahada konya diye bir takım yoktu dünya starıda olsalar sezon ortasında şampiyonluğa giden takıma iki yeni oyuncuyu direk koymak risktir ben boş yazıyorsam dolusunu sen yazarsın eğer ortada bir kriz varsa bunu yönetimin kendisi yarattı franco bilic zamanında oynuyordu en azından tosicten çok daha iyiler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Şubat 2016, 16:21:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
öncelikle şampiyonluğa giden hiç bir takım sezon ortasında oturmuş kadronun  direk oynayan futbolcusunu satmaz rohodolfo olsun yada olmasın  hele ki yürekten oynayan ersan gibi bir futbolcuyu alexis marcelo iyi olabilir orası tartışılır marcelo kupa maçında adamını kaçırdı sonuç kırmızı kart ve gol o saate kadar sahada konya diye bir takım yoktu dünya starıda olsalar sezon ortasında şampiyonluğa giden takıma iki yeni oyuncuyu direk koymak risktir ben boş yazıyorsam dolusunu sen yazarsın eğer ortada bir kriz varsa bunu yönetimin kendisi yarattı franco bilic zamanında oynuyordu en azından tosicten çok daha iyiler

Ersan'ın sene başından beri yaptığı hataları üst üste koysak değil 7 milyon euro 2 milyon euroluk değeri kalmaz.

Kaldı ki Ersan'ı biz bile isteye satmadık oyuncu beni bırakın bu teklif bir daha gelmez dedi. Onu da bir köşeye koyalım bu 7 milyon euro ile ne yapıldığına da bakman gerek derin eleştiri için.

Oyuncuların ve personelin ödenmeyen 2 aylık maaşı ödendi ve 1 aylığı daha bununla ödenecek. Geçen sene ödenemeyen maaşlardan ötürü şampiyonluk kaçtı kulüp hala kötü zamanlar geçiriyor bu risk yönetimi dahilinde alınan bir karar.

Aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum 1 yıldır konuşuluyor ancak kurulan kadro ortada. Sadece sonuca bakarak burada yapılmış bir iş yok icraat yok dersen yeni nesil popülist taraftardan, özetle Galatasaray taraftarından farkın kalmaz.

Her şey bir plan dahilinde yürütüldü. Kimse ilk 2 yıl şampiyonluk beklemedi bekleyemezdi de zaten. 3. yıl yani geçen sen beklenebilirdi o da ekonomik krizden ötürü kaybedildi. Bu sene vuruş senesi ki emin adımlarla ilerliyoruz.

Pedro ve Milosevic geçen seneki oyun sisteminin oyuncularıydı oynadığımız sistemde ağır ve hamlesiz stoperin yeri yok bu yüzden Tosic'ten daha iyi değiller maalesef aynı düzeydeler. Tosic ise yedek sol bek olmadığı için gitti yoksa o da giderdi.

Şampiyonluğa giden takım oyuncu satmaz ise yine büyük bir iddaadır.  Jackson Martinez'den, Guarin'e kimler kimler gitti devre arası. Bu kulüplerin hep hedefleri var ama satıyorlar. Kaldı ki biz çok değerli bir oyuncu satmadık. Alternatifi yok diye değerli gözüken bir oyuncu sattık.

Nitekim aldıklarımız daha iyi. En azından Marcelo.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı berkotistis

Kendisi Cumhuriyet tarihinin en korkunç olaylarından biri olan 45 erkek çocuğa tecavüz vakasında, davanın olduğu gün HER NE OLURSA OLSUN Karamana gidip suça ortak olan Karaman Valisiyle görüşüp ona plaket ve adının yazılı olduğu BEŞİKTAŞ forması hediye etmiştir. Bu unutulmasın... Bu burada kalsın ve unutulmasın. Şampiyonluklar, başarılar , kupaların canı cehennemi. Bu mu Beşiktaşlılık duruşu ? Dilinden düşürmediğin Süleyman abinin kemikleri sızlıyordur.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 14:18:21 berkotistis ]

Çevrimdışı aşığımsana

Kendisi Cumhuriyet tarihinin en korkunç olaylarından biri olan 45 erkek çocuğa tecavüz vakasında, davanın olduğu gün HER NE OLURSA OLSUN Karamana gidip suça ortak olan Karaman Valisiyle görüşüp ona plaket ve adının yazılı olduğu BEŞİKTAŞ forması hediye etmiştir. Bu unutulmasın... Bu burada kalsın ve unutulmasın. Şampiyonluklar, başarılar , kupaların canı cehennemi. Bu mu Beşiktaşlılık duruşu ? Dilinden düşürmediğin Süleyman abinin kemikleri sızlıyordur. Yazıklar olsun...
Şampiyon olamayınca da başarısız başkan oluyor ben anlamadım sizin bu tutumunuzu. Başkanlık makamı gelip geçicidir şampiyonluklar,kupalar ebedir.Her Beşiktaşlı şampiyonlklar istemelidir. o zaman niye bu kulüp var. Adını koyduğunuz bu Beşiktaşlılık olgusu yüzünden tinerci yaftasını yemeye devam ederiz. Başkana eleştiri yaparken Beşiktaş kulübünü de düşünerek yapılırsa daha faydalı olur. @berkotistis
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

Kendisi Cumhuriyet tarihinin en korkunç olaylarından biri olan 45 erkek çocuğa tecavüz vakasında, davanın olduğu gün HER NE OLURSA OLSUN Karamana gidip suça ortak olan Karaman Valisiyle görüşüp ona plaket ve adının yazılı olduğu BEŞİKTAŞ forması hediye etmiştir. Bu unutulmasın... Bu burada kalsın ve unutulmasın. Şampiyonluklar, başarılar , kupaların canı cehennemi. Bu mu Beşiktaşlılık duruşu ? Dilinden düşürmediğin Süleyman abinin kemikleri sızlıyordur. Yazıklar olsun...
sana yazıklar olsun , Fikret Orman mi tecavüz etti çocuklara hangi hakla bu sözleri kurabiliyorsun , ne kadar kolay insanlara böyle laflar saymak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı berkotistis

Şampiyon olamayınca da başarısız başkan oluyor ben anlamadım sizin bu tutumunuzu. Başkanlık makamı gelip geçicidir şampiyonluklar,kupalar ebedir.Her Beşiktaşlı şampiyonlklar istemelidir. o zaman niye bu kulüp var. Adını koyduğunuz bu Beşiktaşlılık olgusu yüzünden tinerci yaftasını yemeye devam ederiz. Başkana eleştiri yaparken Beşiktaş kulübünü de düşünerek yapılırsa daha faydalı olur. @berkotistis

Ne kadar meraklıymışsınız genelleme yapmaya ?
Kim dedi size kupalar şampiyonluklar gelmeyince başarısız başkan dedim diye ,karşındaki insanı tanımadan yaftalamak ne kadar kolaymış sizin için,
Biraz okuması anlaması olan insan benim az önceki yorumumda Fikret Ormanın her açıklamasında Beşiktaşlılık duruşu vurgusu yaptığını eleştirdiğimi anlar.
Senin dilinde her an Beşiktaşlılık duruşu, Süleyman abi duruşu sözleri çıkar da üstüne böyle bir durum yaparsan insanlarda eleştirir ne bekliyordunuz ?

Çevrimdışı Anıl

sana yazıklar olsun , Fikret Orman mi tecavüz etti çocuklara hangi hakla bu sözleri kurabiliyorsun , ne kadar kolay insanlara böyle laflar saymak
Alıntı
davanın olduğu gün HER NE OLURSA OLSUN Karamana gidip suça ortak olan Karaman Valisiyle görüşüp ona plaket ve adının yazılı olduğu BEŞİKTAŞ forması hediye etmiştir. Bu unutulmasın... Bu burada kalsın ve unutulmasın. Şampiyonluklar, başarılar , kupaların canı cehennemi. Bu mu Beşiktaşlılık duruşu ? Dilinden düşürmediğin Süleyman abinin kemikleri sızlıyordur.
Şu yazıdan nasıl Fikret Orman mı tecavüz etti çocuklara diye bir sonuç çıkardın merak ediyorum. Fikret Ormanla alakalı bir şey bile dememiş, Beşiktaşlılık duruşunu, Süleyman Seba'yı ağzından düşürmeyen birine yakışmayan bir hareket demiş sonuna kadar da haklı. @Ensar

Çevrimdışı aşığımsana

Ne kadar meraklıymışsınız genelleme yapmaya ?
Kim dedi size kupalar şampiyonluklar gelmeyince başarısız başkan dedim diye ,karşındaki insanı tanımadan yaftalamak ne kadar kolaymış sizin için,
Biraz okuması anlaması olan insan benim az önceki yorumumda Fikret Ormanın her açıklamasında Beşiktaşlılık duruşu vurgusu yaptığını eleştirdiğimi anlar.
Senin dilinde her an Beşiktaşlılık duruşu, Süleyman abi duruşu sözleri çıkar da üstüne böyle bir durum yaparsan insanlarda eleştirir ne bekliyordunuz ?
Evet genelleme yaptım.Bu forumda bir insanı tanımak onun görüşünü değerlendirmek için bolca yazınızı okumam gerekir ki bu ne yazıkki mümkün değil. Dediğim gibi genelleme yaptığım için sizin şahsınıza olan bir eleştiri değil bu.Öyle şeyler yazılıyor ki başkan hakkında insan kendini tutamıyor. Sadece eleştirinin dozunu ayarlamak lazım. Beşiktaşlılık duruşuna olan itaflarınız konusunda başkan çok iyi bir duruş sergilemiyor ama  iktidar yalaması tarzı eleştirilerin de ağır olduğunu düşünüyorum. Dönemin şartlarına ayak uyduruyor sonuçta.Malum  olayı zaten eleştiren bir kişiyim ama bunu söze dökmüyorum. @berkotistis
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

Şu yazıdan nasıl Fikret Orman mı tecavüz etti çocuklara diye bir sonuç çıkardın merak ediyorum. Fikret Ormanla alakalı bir şey bile dememiş, Beşiktaşlılık duruşunu, Süleyman Seba'yı ağzından düşürmeyen birine yakışmayan bir hareket demiş sonuna kadar da haklı. @Ensar
Beşiktaş başkanına olayın aslını astarını bilmeden yazıklar olsun Sebanin kemikleri sızliyordur demek mi Beşiktaşlı duruşu ? ayrıca benim orda demek istediğim sanki başkan yapmış o iğrenç olayi gibi üstüne gidiyorsunuz demek , bunu anlamak çok zor değil kardeşim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş başkanına olayın aslını astarını bilmeden yazıklar olsun Sebanin kemikleri sızliyordur demek mi Beşiktaşlı duruşu ? ayrıca benim orda demek istediğim sanki başkan yapmış o iğrenç olayi gibi üstüne gidiyorsunuz demek , bunu anlamak çok zor değil kardeşim
Bence de başkan yapmış gibi üstüne gitmediğimizi anlamak zor değil, olayın aslının astarının bilinmesi çok mühim değil bu konuda. Sonuç olarak ortada bu iğrenç olaya karışmış bir vali ve onu ziyaret edip "Beşiktaş" forması hediye eden bir başkan var. Bireysel olarak ziyaret etsin umrumda değil, ama o adama "Beşiktaş" forması vermek Beşiktaşlılık duruşuna terstir.

Çevrimdışı berkotistis

Evet genelleme yaptım.Bu forumda bir insanı tanımak onun görüşünü değerlendirmek için bolca yazınızı okumam gerekir ki bu ne yazıkki mümkün değil. Dediğim gibi genelleme yaptığım için sizin şahsınıza olan bir eleştiri değil bu.Öyle şeyler yazılıyor ki başkan hakkında insan kendini tutamıyor. Sadece eleştirinin dozunu ayarlamak lazım. Beşiktaşlılık duruşuna olan itaflarınız konusunda başkan çok iyi bir duruş sergilemiyor ama  iktidar yalaması tarzı eleştirilerin de ağır olduğunu düşünüyorum. Dönemin şartlarına ayak uyduruyor sonuçta.Malum  olayı zaten eleştiren bir kişiyim ama bunu söze dökmüyorum. @berkotistis

Söze dökülecek şey var dökülmeyecek şey var, sineye çekilecek şey var çekilmeyecek şey var 
Başkan stat açılışında yaptıkları ortada ama biz dillendirmedik çünkü bizim başkanımız ve renklilere yem yapmadık.
Ancak bu bambaşka. Bunun kabul edilebilir sineye çekilebilir bir yanı olduğunu düşünmüyorum ben.
İnsanlar eleştirecek , bunu eleştirmeyecek neyi eleştirecek ? Biz şimdi eleştirmez tepki göstermezsek daha neler neler görmeyeceğimiz ne malum.
Kötü transfer yaptı diye stadın tipini beğenmedi diye eleştiri yapanlardan değiliz , ama böyle bi durumda eleştirmeyip bizdendir deyip susmakta Beşiktaş taraftarına yakışmaz. Çünkü ortada iğrenç bir durum var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dostum senin için ne  naparsa yapsın sıkıntı yok sanırım başkanın söyledikleri ile yaptıkları örtüşmüyor siyasetle çok içli dışlı olmaya başladı ben de dahil birçok beşiktaşlı bu konudan rahatsız yaptığının savunulacak hiçbir tarafı yok kısaca baştan aşağı yanlış 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence de başkan yapmış gibi üstüne gitmediğimizi anlamak zor değil, olayın aslının astarının bilinmesi çok mühim değil bu konuda. Sonuç olarak ortada bu iğrenç olaya karışmış bir vali ve onu ziyaret edip "Beşiktaş" forması hediye eden bir başkan var. Bireysel olarak ziyaret etsin umrumda değil, ama o adama "Beşiktaş" forması vermek Beşiktaşlılık duruşuna terstir.
Camiayı temsil ediyorsan girmeyeceksin böyle şeylere ben de rahatsızım bu yaptıklarından iktidara çok yakın duruyor

Çevrimdışı b.damatoglu

Ethem Sancak'ın yönetime alınacağı idda ediliyor Başkan yine çok büyük yanlış yapıyor.

Bu işlere girersen elini kaptırırsın kolunu kurtaramazsın.

Beşiktaşı da bu işlerin içine çekersin. Osmanlıspor gibi, Başakşehir gibi, Kasımpaşa gibi Beşiktaş'ı da birilerine arka bahçe yaparsın başkan.

Bu işler Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışmıyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı izmirkartali

Ethem Sancak veya benzerlerini takıma sokmaya çalışan intihar eder. Böyle bir şeye ihtimal bile vermek istemiyorum.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı worns

Takımın geleceğini iktidara yanaşarak şekillendirmek istiyor dediğimizde ne alakası var, tesadüf bunlar denildi.

Reza, Açılış, Karaman, Ethem Sancak... Ne büyük tesadüfler.

Çevrimdışı mylife1903

arkadaslar biraz sakin besiktas buyuk ve cok taraftari olan bir kulup, 20 milyonluk bir camiadan bahsediyoruz, bugun iktidar partisine oy veren 1-2 milyon besiktasli kardesimiz vardir. Simdi boyle yazarsaniz onlarin cani sikilir, hic gerek yok, herkesimden taraftarimiz var, amigomuz bile `afedersin ermeni` butun besiktas taraftarlarini katagorize etmeye calismak buyuk hata.

Baskan siyasete girmesin, ben de istemiyorum camiayi yipratiyor ama iktidar partisine oy veren yahut iktidari destekleyen arkadaslarin da besiktasli olma hakki en az bizim kadar var. lutfen biraz sagduyu, burada buyuk kume besiktastir, kapsayan kume besiktastir, farkli farkli dunya goruslerimiz var, biiz birbirimize baglayan besiktas sevgisidir, isimler uzerinden baskani yahut siyasileri elestirmeye baslarsaniz bazi arkadaslarimiz kiralabilir, lutfen.

baskan siyasete bulasmasin, diyoruz biz kendimiz politika uretiyoruz burada.

dilim dondugunce anlatmaya calistim, @Necmi abi falan daha guzel bir dille yazar, iktidara yanasmak, ethem sancak falan lufen arkadaslar.

Çevrimdışı izmirkartali

Ethem Sancak sıradan bir AKP'li değil. Zaten AKP ile de ilişkisi rant temelli sadece. Her an herkesi toplumun önüne hiçbir dayanak olmadan hedef gösterebilen birisi.

Böyle insanları camiamızda üstelik yönetici olarak görmek istemem.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mylife1903

Ethem Sancak sıradan bir AKP'li değil. Zaten AKP ile de ilişkisi rant temelli sadece. Her an herkesi toplumun önüne hiçbir dayanak olmadan hedef gösterebilen birisi.

Böyle insanları camiamızda üstelik yönetici olarak görmek istemem.
Ben anliyorum ayni noktadayiz ama oraya parti ismi yazdigin zaman alinan arkadaslarimiz olabilir. Siradan biri yahut onemli biri konu besiktas olunca gelsin siyasi kimligini biraksin otursun calissin. Bakti olmuyor bassin gitsin. Murat aksu da siyasi kimligi olan biriydi.
Muhim olan cok sesliligi saglarken bu insanlarin besiktas catisi altinda huzur icinde calisabilmeleridir.

Ha bana sorarsam o asi tutmaz ama yeni turkiye iste

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ethem sancak mıdır nedir her ne haltsa istemem o adamı yönetimde siyasetle alakalı değil bu beşiktaşa yakışmaz gelecekse hasan arat gibiler gelsin

Çevrimdışı mylife1903

Ethem sancak mıdır nedir her ne haltsa istemem o adamı yönetimde siyasetle alakalı değil bu beşiktaşa yakışmaz gelecekse hasan arat gibiler gelsin

Yaaa hepiniz haklisiniz ama bu herifin de hitap ettigi besiktasli kardeslerimiz var, diyorum

Etiketler: