öncelikle şampiyonluğa giden hiç bir takım sezon ortasında oturmuş kadronun direk oynayan futbolcusunu satmaz rohodolfo olsun yada olmasın hele ki yürekten oynayan ersan gibi bir futbolcuyu alexis marcelo iyi olabilir orası tartışılır marcelo kupa maçında adamını kaçırdı sonuç kırmızı kart ve gol o saate kadar sahada konya diye bir takım yoktu dünya starıda olsalar sezon ortasında şampiyonluğa giden takıma iki yeni oyuncuyu direk koymak risktir ben boş yazıyorsam dolusunu sen yazarsın eğer ortada bir kriz varsa bunu yönetimin kendisi yarattı franco bilic zamanında oynuyordu en azından tosicten çok daha iyiler
Ersan'ın sene başından beri yaptığı hataları üst üste koysak değil 7 milyon euro 2 milyon euroluk değeri kalmaz.
Kaldı ki Ersan'ı biz bile isteye satmadık oyuncu beni bırakın bu teklif bir daha gelmez dedi. Onu da bir köşeye koyalım bu 7 milyon euro ile ne yapıldığına da bakman gerek derin eleştiri için.
Oyuncuların ve personelin ödenmeyen 2 aylık maaşı ödendi ve 1 aylığı daha bununla ödenecek. Geçen sene ödenemeyen maaşlardan ötürü şampiyonluk kaçtı kulüp hala kötü zamanlar geçiriyor bu risk yönetimi dahilinde alınan bir karar.
Aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum 1 yıldır konuşuluyor ancak kurulan kadro ortada. Sadece sonuca bakarak burada yapılmış bir iş yok icraat yok dersen yeni nesil popülist taraftardan, özetle Galatasaray taraftarından farkın kalmaz.
Her şey bir plan dahilinde yürütüldü. Kimse ilk 2 yıl şampiyonluk beklemedi bekleyemezdi de zaten. 3. yıl yani geçen sen beklenebilirdi o da ekonomik krizden ötürü kaybedildi. Bu sene vuruş senesi ki emin adımlarla ilerliyoruz.
Pedro ve Milosevic geçen seneki oyun sisteminin oyuncularıydı oynadığımız sistemde ağır ve hamlesiz stoperin yeri yok bu yüzden Tosic'ten daha iyi değiller maalesef aynı düzeydeler. Tosic ise yedek sol bek olmadığı için gitti yoksa o da giderdi.
Şampiyonluğa giden takım oyuncu satmaz ise yine büyük bir iddaadır. Jackson Martinez'den, Guarin'e kimler kimler gitti devre arası. Bu kulüplerin hep hedefleri var ama satıyorlar. Kaldı ki biz çok değerli bir oyuncu satmadık. Alternatifi yok diye değerli gözüken bir oyuncu sattık.
Nitekim aldıklarımız daha iyi. En azından Marcelo.