Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Forum|Fikret Orman Bu forumda Beşiktaş kulubünün her hangi bir değerine, makamına ve makamında oturan kişilere küfür, hakaret, rencide edici ve küçültücü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fikret Orman  [Okunma sayısı 28647 defa] Fikret Orman

Çevrimdışı Deniz

valla Deniz geçen seneki maçların çoğuna ve bu seneki maçların tümüne gitmiş biri olarak ben senin kadar tepki koymuyorum donmadımmı gerçek anlamda dondum ıslanmadımmı ıslandım ama bir sonraki maç gene gittim o yüzdende yok hava soğukmuş yok yağmur yağıyormuş gibi lafları ben mazeret olarak kabul etmem takım sahada en kötü şartlar içinde formasıyla duruyorsa bende tribünde durabilirim kalın giyinirim yağmurluğumu alırım sırtıma ama takımı yanlız bırakmam 13000 kombine satıldıysa o stadda minimum 13000 kişi olmalı takımı orda yanlız bırakıp ondan sonra şampiyonluk isteyemezsin biz tribünde duramıyoruz biliç saha kenarında bütün yağmuru ve rüzgarı yiyerek dimdik duruyor hiç kimseye sallamak için bahane aramayın doğuda bir avuç insan vardı nerde kombine sahipleri niye gelmedi kimse boş konuşmasın sanki gelmeyenler kale arkası kombineli yok gelmişler geri dönmüşler bunlar boş laf
Eger o stada o gun gelen binlerce kisi dakikalarca bu durum icin bagirdiysa ortada bir yanlis vardir Necmi abi.mesele ona buna sallama meselesi degil ortada bir yanlis var ve yanlisa yanlış demek de gerekir.yukarda da dedigim gibi musteri degil taraftariz.x kisisi y kisisinden 20 lira az verdi diye suyu ruzgari yemek zorunda degil orda 30 bin kisilik koca tribun var oraya 3000 kisiyi sigdiramiyorlarsa bu buyuk bir hatadir.uc kurus icin ben inaniyorum yonetim de taraftarina bu cileyi cektirmek istemezdi.o gun dusunememislerdir diye tahmin ediyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

3 hafta once heryeri karamsarlık kaplamısken simdi hersey cok guzel hayat ne güzel be:))

bu arada baskanımız tvlere az cıkar oldu buda iyiye isaret caktırmayınn :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı WarrChief

oyle bir baskan varki taraftarına dava acmıs

taraftarı yargılanır ortalıkta gorunmez

her taraftar grubuyla iyiyim der koruması yanından hiç ayrılmaz

klube uye olmaya calısanın parasını alır istediği zaman onayladıgı bir ortam yaratır

onun dısında en ufak bir sıkıntısı oldugunda ben stad yaptım der sıyrılır

oyle yada boyle basarı var diye bu cok deşilmicektir sanmıyorum fakat bunları unutmayan milyonlar var  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Öyle bir başkan var ki;
- 173 mahkeme dosyasını kapatmış,
- klübün mali yapısını düzeltmiş, son derece kısıtlı olanaklarla çok iyi birtakım kurmuş
- beleşçileri, klüpten nemalananları uzaklaştırmış.
- devletten bir kuruş yardım almadan 100 milyon USD ilk stad yatırımına girişmiş, bu uğurda yediği küfürleri bile sineye çekmiş ve
 bunların farkında olan milyarlarca Beşiktaşlı var

Çevrimdışı ALI RIZA

oyle bir baskan varki taraftarına dava acmıs
taraftarı yargılanır ortalıkta gorunmez
her taraftar grubuyla iyiyim der koruması yanından hiç ayrılmaz
klube uye olmaya calısanın parasını alır istediği zaman onayladıgı bir ortam yaratır
onun dısında en ufak bir sıkıntısı oldugunda ben stad yaptım der sıyrılır
oyle yada boyle basarı var diye bu cok deşilmicektir sanmıyorum fakat bunları unutmayan milyonlar var  :ok:
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız...! Stat önemli... mecburi bu işlere arka planda bakmak lazım Ali Rıza Dizdar klüp avukatı onun orada olması yeterli...!

Çevrimdışı Fatih

Fikret Orman'in adliyeye gidip gitmeme zorunlulugu yok... Gitmemenin tek sebebi siyasi olarak algilaniyor... Ortada stat filan olmasaydi da gitmezdi... Dernek baskanlari haric baskanin hic bir taraftar grubuyla arasi iyi degil... Ama kulupten temsilen birisinin gidip taraftarin yanina olmasi gerekirdi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı WarrChief

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız.... Stat önemli... mecburi bu işlere arka planda bakmak lazım Ali Rıza Dizdar klüp avukatı onun orada olması yeterli....

aynn hocam mecburen oyle devam

Fikret Orman'in adliyeye gidip gitmeme zorunlulugu yok... Gitmemenin tek sebebi siyasi olarak algilaniyor... Ortada stat filan olmasaydi da gitmezdi... Dernek baskanlari haric baskanin hic bir taraftar grubuyla arasi iyi degil... Ama kulupten temsilen birisinin gidip taraftarin yanina olmasi gerekirdi...

yok zaten baskanın sayfasında bunu soyluyorum normalde o gitmiyorsa ki suan turkiyede deil birini gondereydi iyidi
fakat boyle yapmaya devam ettiği için bircok istanbul taraftarı boyle davranıyor sonucu cıkıyor benim ister istemez bir yanımda boyle dusunuyor....
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 23:14:10 WarrChief ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Avukat aliriza dizdar yok mu _? BJK temsil eden büyük ihtimalle odur mantıklı olan odur

Çevrimdışı Fatih

Avukat aliriza dizdar yok mu _? BJK temsil eden büyük ihtimalle odur mantıklı olan odur
Ali Riza Dizdar divan kurulu uyesi.. Yonetimle alakasi yok... Bugun Ayhan Guler'in avukatligini yapiyor...

Çevrimdışı Fatih

Erol Özdil (dewe) avukatı: Müvekkilimin çalışmalarıyla ilgili Demirören ve Fikret Orman'ın tanık olarak dinlenmesini istiyoruz.

Guzel yerden girmis...  :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Riza Dizdar divan kurulu uyesi.. Yonetimle alakasi yok... Bugun Ayhan Guler'in avukatligini yapiyor...
yönetim gelemiyor yönetim uzak duruyor başımızda stat gibi büyük bela var her türlü hakarete bile ses çıkartmıyor...! tapelerde edilen küfürlere bile ses cıkartmadı neden stat tüm temlikleri izinler vs devlet elinde...! dünyanın en güzel yerine stat yapıyorsak bazı şeyleri görmeyeceksin  :akuma:
Onun için Avukatlar BJK bütünleşen kişiler bir nevi temsili olarak görev alıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Erol Özdil (dewe) avukatı: Müvekkilimin çalışmalarıyla ilgili Demirören ve Fikret Orman'ın tanık olarak dinlenmesini istiyoruz.

Guzel yerden girmis...  :lol: :lol:
Fikretçim gitmesin oradan neydüğü belirsiz 2 zoppo cıkacak bağıracak gelde işin içinde çık Yıldırım gitsin  :kop: edilen laflara alışık  :kop:
Fikret Orman Sırf stat yapıyor diye savunuyorum yoksa Tamer kıran efendi ile tribünde taraftara oyunculara ettikleri dün gibi aklımızda...! Nerde tamer kıran efendi acaba  :alala:

Çevrimiçi Necmi

aynn hocam mecburen oyle devam

yok zaten baskanın sayfasında bunu soyluyorum normalde o gitmiyorsa ki suan turkiyede deil birini gondereydi iyidi
fakat boyle yapmaya devam ettiği için bircok istanbul taraftarı boyle davranıyor sonucu cıkıyor benim ister istemez bir yanımda boyle dusunuyor....
gönderemezsin bu mümkün değil Beşiktaş bir dernektir derneklerde yarı resmi kuruluştur ve devletin kontrolündedir. Kafana göre gidip siyasi olarak açılmış bir davada taraf olamazsın o yüzden seçilmiş birinin orda bulunması sakıncalıdır ne yapsaydı Beşiktaşımı riske atsaydı Çarşının haklı davasını sonuna kadar savunuyorum ama kulübün uzak durması gerekir bu bir siyasi dava dernek olarak böyle bir işe bulaşamazsın başına çorap örerler kapatmaya kadar gider Yönetim bazında uzak durmaları Beşiktaş menfaatinedir. Olayları düşünmeden yargılamayın ne yapacaklar Beşiktaş kulübü olarak devlete savaşmı açacaklar. Kulüp ne gezi olaylarında taraf olabilirdi nede şimdi olabilir. Geziye sadece forza değil bir çok Beşiktaş taraftarı katıldı bu günde desteği verecek olan Beşiktaş taraftarıdır.

Çevrimdışı WarrChief

gönderemezsin bu mümkün değil Beşiktaş bir dernektir derneklerde yarı resmi kuruluştur ve devletin kontrolündedir. Kafana göre gidip siyasi olarak açılmış bir davada taraf olamazsın o yüzden seçilmiş birinin orda bulunması sakıncalıdır ne yapsaydı Beşiktaşımı riske atsaydı Çarşının haklı davasını sonuna kadar savunuyorum ama kulübün uzak durması gerekir bu bir siyasi dava dernek olarak böyle bir işe bulaşamazsın başına çorap örerler kapatmaya kadar gider Yönetim bazında uzak durmaları Beşiktaş menfaatinedir. Olayları düşünmeden yargılamayın ne yapacaklar Beşiktaş kulübü olarak devlete savaşmı açacaklar. Kulüp ne gezi olaylarında taraf olabilirdi nede şimdi olabilir. Geziye sadece forza değil bir çok Beşiktaş taraftarı katıldı bu günde desteği verecek olan Beşiktaş taraftarıdır.

buda cok yanlıs bir sistemmiş olacak sey değil:((

o zaman abi bu kadar avukat bu kadar işi bilen insanda gidip bunları diyince insan dusunuyor o zaman prosedurde problem yok fakat klup gelmiyor karısmıyor:)) simdi saf olarak boyle dusunuyoruz fakat işin aslı boyle değilse yapıcak birsey yok

ama yonetimin yapmadıkları coksey var hatalarıda yok değil bu konuda o zaman anlastık :tabe: :lol: :iblush:

Çevrimiçi Necmi

buda cok yanlıs bir sistemmiş olacak sey değil:((

o zaman abi bu kadar avukat bu kadar işi bilen insanda gidip bunları diyince insan dusunuyor o zaman prosedurde problem yok fakat klup gelmiyor karısmıyor:)) simdi saf olarak boyle dusunuyoruz fakat işin aslı boyle değilse yapıcak birsey yok

ama yonetimin yapmadıkları coksey var hatalarıda yok değil bu konuda o zaman anlastık :tabe: :lol: :iblush:
elbette yönetimin hatalı olduğu konular var yapmadığı yapamadığı şey var benim söylemek istediğim doğru tahlil doğru eleştiri başarıyı getirir o yüzden yönetimide eleştirirken bu eleştirinin haklılık payını iyi tahlil etmek gerekiyor eksiyi artıyı yapılabilirliği ortaya koyacaksın ondan sonra eleştireceksin yoksa mesnetsiz bir eleştiri eleştireni zor duruma sokar yönetim eleştirirken ne istiyoruz gitmesinimi yoksa doğru işler yapmasınımı bu yönetimin gitmesini isteyebileceğimiz bir durum bana göre yok hataları olmuyormu oluyor ama ders çıkartmasınıda biliyor transfer konusunu bu sene gördük o kadar hatanın üzerine bu sene eleştirilecek bir şey kalmadı stad konusundada oldukça başarılılar mali konularda bir şey diyemiyorum ortada stad maliyeti var ama olumsuz yanları camiayı yönetmeyi beceremiyorlar üst üste hatalar yapıyorlar taraftar ilişkileri olumsuz ak koyun kara koyun birbirine karıştırıyorlar aslında bunlar belkide başardıkları işlerden çok daha kolay konular ama sonuç olumsuz bir şeyi algılayamadılar Beşiktaş taraftarı her kesime yayılmış çok büyük bir guruptur doğru bir yönlendirmeyle büyük bir güce dönüşür ortada deniz varken gölde boğulmanın manası yok şu an için özetlersek tek olumsuz görünen konu taraftar ve camia ilişkileri taraftarla ilgili sorunuda çözmek kısmen kolay ama camia içinde bir sorun varki çözümsüz  bunu çözecek olan camianın kendisidir. öncelikle Beşiktaşın kanını emerek beslenen vampirlerden bu kulübü kurtarmak gerekiyor bu tipler ve kurumlar menfaatleri için Beşiktaşa kötülük yapmaktan çekinmiyorlar

Çevrimdışı WarrChief

elbette yönetimin hatalı olduğu konular var yapmadığı yapamadığı şey var benim söylemek istediğim doğru tahlil doğru eleştiri başarıyı getirir o yüzden yönetimide eleştirirken bu eleştirinin haklılık payını iyi tahlil etmek gerekiyor eksiyi artıyı yapılabilirliği ortaya koyacaksın ondan sonra eleştireceksin yoksa mesnetsiz bir eleştiri eleştireni zor duruma sokar yönetim eleştirirken ne istiyoruz gitmesinimi yoksa doğru işler yapmasınımı bu yönetimin gitmesini isteyebileceğimiz bir durum bana göre yok hataları olmuyormu oluyor ama ders çıkartmasınıda biliyor transfer konusunu bu sene gördük o kadar hatanın üzerine bu sene eleştirilecek bir şey kalmadı stad konusundada oldukça başarılılar mali konularda bir şey diyemiyorum ortada stad maliyeti var ama olumsuz yanları camiayı yönetmeyi beceremiyorlar üst üste hatalar yapıyorlar taraftar ilişkileri olumsuz ak koyun kara koyun birbirine karıştırıyorlar aslında bunlar belkide başardıkları işlerden çok daha kolay konular ama sonuç olumsuz bir şeyi algılayamadılar Beşiktaş taraftarı her kesime yayılmış çok büyük bir guruptur doğru bir yönlendirmeyle büyük bir güce dönüşür ortada deniz varken gölde boğulmanın manası yok şu an için özetlersek tek olumsuz görünen konu taraftar ve camia ilişkileri taraftarla ilgili sorunuda çözmek kısmen kolay ama camia içinde bir sorun varki çözümsüz  bunu çözecek olan camianın kendisidir. öncelikle Beşiktaşın kanını emerek beslenen vampirlerden bu kulübü kurtarmak gerekiyor bu tipler ve kurumlar menfaatleri için Beşiktaşa kötülük yapmaktan çekinmiyorlar

hakikaten öyle herseyi çözuyorlar gelişme kaydediyorlar fakat bu konuda  hep geri gidiyorlar farkında değiller kendilerince o bedava biletci taraftarı hep genelliyorlar
çnk bu yanıdnaki bir genc yonetici vardı oda her kucuk olayda o kesime laf atıyor halbuki tamam onlar gitti yoklar sen artık temiz saf taraftarınlansın ama sen hala onlara gonderme yaparak oburkulerinide uzaklastırıyorsun
su sıralar bakıyorum bu hatadan donen azbucuk bizim baskan ama komple donen tek yonetici Ahmet baskan   acıklamalarından bunu goruyoruz ama camiayı esas temsil edenin hala mesafeli olmasından dolayı olsa gerek tam ısınamadı ikilinin arası:)) bence stadla olası bir basarıyla buda cozulecektir inanıyorum :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Bazı bilmediğimiz şeyler var bu kesin.

Herkes nasıl başkan görmek ister?

Çarşı ruhlu , güçlü , taraftarına sahip çıkan , duruşu düzgün olan. Peki bu siyasi ve ekonomik düzende bu mümkün mü?

Bakın dün Hasan Arat gitmiş davaya. Peki aynı Hasan Arat başkan olsa şuan sizce gidebliir miydi?

Bazı şeyleri bilmek lazım. Fikret Orman'ın tam olarak nasıl biri olduğunu bu stad bitmeden göremeyeceğiz acı gerçek bu. Gerçekten isteyrek mi gitmiyor , sahip çıkmıyor yoksa zorla mı?

Bana ses kayıtları zorla yaptığını gösteriyor.

Ne zaman ki stad biter devlete ihtiyaç kalmaz borçlar düzene girer herkes istediğimiz gibi başkan oluverir. Haksız yere dem vurmamak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Bazı bilmediğimiz şeyler var bu kesin.

Herkes nasıl başkan görmek ister?

Çarşı ruhlu , güçlü , taraftarına sahip çıkan , duruşu düzgün olan. Peki bu siyasi ve ekonomik düzende bu mümkün mü?

Bakın dün Hasan Arat gitmiş davaya. Peki aynı Hasan Arat başkan olsa şuan sizce gidebliir miydi?

Bazı şeyleri bilmek lazım. Fikret Orman'ın tam olarak nasıl biri olduğunu bu stad bitmeden göremeyeceğiz acı gerçek bu. Gerçekten isteyrek mi gitmiyor , sahip çıkmıyor yoksa zorla mı?

Bana ses kayıtları zorla yaptığını gösteriyor.

Ne zaman ki stad biter devlete ihtiyaç kalmaz borçlar düzene girer herkes istediğimiz gibi başkan oluverir. Haksız yere dem vurmamak gerek.

sadece bunu anlatmak için paneller bile yapılsa inanmayan yine inanmıyor.  :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

hahahahahahahah

İbrahim Hacıosmanoğlu: Şampiyonlar Liginde final oynayıp, bırakma hayalim var.

ibo boyle birsey diyor ne guldum gece gece

bizim baskansa tam tersi avrupada bir kupa kaldırmak diyor CL olamayacagına gore al bahsediyor tabi fakat ibonunki hayli ucukmus yahu:D

bu konu altında bahsedeyim dedim nedense  :biggrinking:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Buyuk baskan..

Çevrimdışı Easthanbool

Fikret Orman: Hakem hatalarının arkasında organize bir iş olduğunu düşünmüyorum. MHK'nın elindeki hakemler bu isimler. Yapacak bir şey yok.

Güle güle Fikret Orman.Sana oy moy yok!
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman: Hakem hatalarının arkasında organize bir iş olduğunu düşünmüyorum. MHK'nın elindeki hakemler bu isimler. Yapacak bir şey yok.

Güle güle Fikret Orman.Sana oy moy yok!
2016'da bu yönetim yine seçilecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı muhalefet

Nereye kadar susacaksın ey Fikret Orman?

Çevrimdışı frkndgnr

Başarısız olduğu aşikar

Çevrimdışı Burak Akay

KAP'a yapılan açıklamada;

Şirket esas sözleşmemizin 6. maddesinde 500.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 240.000.000,00-TL olan çıkanlmış sermayemizin; tamamı nakden karşılanmak suretiyle (% 66,67 bedelli) 400.000.000,00- TL'ye çıkanlmasına,
Mevcut ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının, nominal değeri olan 1,00 TL karşılığında kullandırılmasına,

Yapılacak olan sermaye artışında yeni pay alma hakkı süresinin 15 (onbeş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin, izleyen ilk işgünü akşamı sona ermesine,

Yapılacak sermaye arttırımında (A) grubu pay sahiplerine (A) grubu, (B) grubu pay sahiplerine (B) grubu pay verilmesine,
Yeni Pay alma hakkının kullanılmasından sonra kalan payların (B) grubu olarak, nominal değerin altında olmamak üzere Borsa Ìstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşan fiyattan halka arz edilmesine ve halka arz süresinin 2 iş günü olmasına,

Konu ile ilgili belgelerin hazırlanarak ihraç edilecek paylara ilişkin izahnamenin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine,

Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek payların şirket ortaklarına Sermaye Piyasası Kurulu'nun kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayıt Kurulu A.Ş.' nin Genel Mektupları çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,

Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayını takiben bahse konu sermaye artırımına ilişkin hususların gerçekleştirilmesi ve mevzuatın gerektirdiği tüm iş ve işlemlerin yapılması hususunda Beşiktaş Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Uğur Gökhan Sarı'nın yetkili kılınmasına,
toplantıda bulunan üyelerin oybirliği ile karar verilmiştir." ifadelerine yer verilmiştir.

Kulübümüzün zaten büyük bir bölümü halka arz edilmedimi bu şekilde klüp hissedarların elinde yani Millet anca cebini dolduruyor reklamını yapıyor yazık
İyi Günde Kötü Günde

Etiketler: