Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2162307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı worns

italyanlar fazla taktikle boğuşuyorlar hayatları taktik idmanla geçiyor uyar mı bu coğrafyaya acep

gelse 352 oynatır. çok büyük alengirli kaymalar filan gerekmez disiplinli olmaları gerekir oyuncuların. bizim düşük profilli kadrolara daha uygun prensipleri var aslında.

bizim ligin bugu 352 olacak bence ilk 3'lüye dönen avantaj yaratacak. anadolu takımlarının çok tipik bir oyunu var. merkezi kapat, tek santraforu kucağa al, rakip topla oynuyorsa fiziksel olarak güçlü oyuncularla pres yap. 3'lü diziliş iki yerden avantaj sağlar hem geride bir oyuncu fazla olur daha kolay top çıkartırsın. hem de iki santrafor bir ofansif orta sahayla merkezde bol al ver yapıp kalas stoperleri aşabilirsin. çoğu takım 451 oynuyor öyle muhteşem bekleri filan da yok. merkezde kalabalık olmak büyük takımlar için avantaj sağlayabilir.

bi ara fb'nin apaçisi pereira bunu çözmüş gibiydi. 15-16da madara olduktan sonra ikinci sezona 352 üzerinden kadro hazırlıyordu. az kalsın o sene yarı final yapan monaco'yu eleyecekti bir golle elendiler. sonra da kovuldu neyse ki :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gidip yönetime sunum yapıcam  :D
Hemen yap. Yoksa kayıp sayısı artacak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Lafa gelince büyük camia diye böbürleniyoruz, 7 maçın 6 sını kaybetmiş bir adama ertesi günü gösteriyoruz.

Kaybedilmişlik, tepkisizlik ruhuna işlemiş bu camianın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lafa gelince büyük camia diye böbürleniyoruz, 7 maçın 6 sını kaybetmiş bir adama ertesi günü gösteriyoruz.

Ben de senin gibi hocanın yetersiz kaldığını düşünüyorum. Ancak hocanın tazminatını ve içinde bulunduğumuz ekonomik durumu ve TFF limit sorununu göz önüne alırsak şu anda  yönetimin eli kolu bağlanmış durumda. Transfer bile yapamayan yönetimin hoca ile ilgili bir aksiyonun olacağını düşünmüyorum. En azından işler çıkılmaz duruma gelinceye kadar bekleyeceklerdir  :tabe: Bu tepkisizlik konusunda genel olarak bahsediyorsan herkes sesini çıkarıyor. Eğer forumdan bahsediyorsan burada da elinden geldiğince herkes forum kuralları içerisinde tepkisini gösteriyor. Yöneticilerden bahsediyorsan elleri kolları bağılı ses çıkaramıyorlar. Bizim bilmediğimiz anlaşmalar dönüyor arka planda. Şu an ondan ses çıkaramıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Avcı gidecek se ki ben gideceğini zannetmiyorum gelecek tek aday var o da sergen.

Ben başka aday göremiyorum maalesef.Hem para olayını da fazla takmaz sergen 1903 liralık sözleşme imzalar sezon sonuna kadar

yeni sezon için de sezon sonu nerde olduğuna bakarak karar verilir kalıp kalmayacağına.

Ama bence sıkıntı daha büyük.Oyuncular avcının oyununu oynayamıyor ve ortaya kaotik rus ruleti futbolu devreye giriyor.

Aman Allahım dün o karyusun hali neydi öyle hele kornere çıktığı ve orta sahada pres yaptığı pozisyon vay babam vay.

Şenol olsaydı içerde kesin dövmüştü karyusu.

Bence avcı kalsın ve sezon sonu başarısız olduğunuda kendisi gider zaten.

6 maç seri yaptığımızda savunma olayını nispeten iyi yapıyorduk ve avcı sistemi değiştirmişti

Direk oyun bu takımın oynayabileceği tek oyundur.Ha inat edip pas oyununa devam edip eğer kendi ayağına sıkmaya devam ederse  kendi bilir

trabzon maçı kader maçı olur orada da zaten basın toplantısında istifasını kendisi verir.

Ha kibar feyzo rolüne bürünüp kovirmisen taklidi yapıp tazminat kovalarsa o zaman vay bizim halimize .
Isin kotusu “oynayamiyor” degiller “oynamiyorlar”
Topculari da afaroz edeceksin
O doyabi senelerin topcusu 5mye yerden pas mi atamiyor, yalan
Hadi elneni reboko karyus falan parali asker lesyoner kiralik ayaklarini fazla uzatmadilar
Burak ile layic efenim basimiz agrimasin pozundalar
Gg caner atiba vida falan bunlar oynamaya bisiler yapmaya calisiyor ama kopuk kopuk

Ts maci degil de gs maci deplasmanda fena olabilir
Gecen senenin mevzusu var
Ft unutmaz oyle isleri

Çevrimdışı mylife1903

Gelmez gelsede bizim taraftar ve ülkedeki medya denen çöplük yüzünden teneke bağlarlar totosuna gönderirler.
Ilk352 oynadigimiz mac
Demode sistem efenim 95 yilinda daum falan diye baslar bunlar huni takarlar

Çevrimdışı mylife1903

gelse 352 oynatır. çok büyük alengirli kaymalar filan gerekmez disiplinli olmaları gerekir oyuncuların. bizim düşük profilli kadrolara daha uygun prensipleri var aslında.

bizim ligin bugu 352 olacak bence ilk 3'lüye dönen avantaj yaratacak. anadolu takımlarının çok tipik bir oyunu var. merkezi kapat, tek santraforu kucağa al, rakip topla oynuyorsa fiziksel olarak güçlü oyuncularla pres yap. 3'lü diziliş iki yerden avantaj sağlar hem geride bir oyuncu fazla olur daha kolay top çıkartırsın. hem de iki santrafor bir ofansif orta sahayla merkezde bol al ver yapıp kalas stoperleri aşabilirsin. çoğu takım 451 oynuyor öyle muhteşem bekleri filan da yok. merkezde kalabalık olmak büyük takımlar için avantaj sağlayabilir.

bi ara fb'nin apaçisi pereira bunu çözmüş gibiydi. 15-16da madara olduktan sonra ikinci sezona 352 üzerinden kadro hazırlıyordu. az kalsın o sene yarı final yapan monaco'yu eleyecekti bir golle elendiler. sonra da kovuldu neyse ki :)
Senelerdir diyorum bu igrenc 4231den cikalim diye
Atanamamis kanat oyuncularini oynatiyoz gavurun
Yani einde riberi robben olur oyna anasini satim quaresma ile falan oynuyon el mecbur

Yillardir yaziyom bek oyuncusu uciz 6 tame al ya 45dakika gaza bas cikart koy oburunu sakatlaninca 3. Bassin gaza
Ustelik atiba var atiba
352yi 271 yaparsin sokup cikartmali
Klasik 10numara oynatirsin icinden gwcersin anadolu takimlarinin cucugunu sikarsin ortasahada

Deli lazim deli

Yahu sagbek cenneti turkiye mesela tsli parayra hastasiyim yillarin topcusu al koy gg ile gitsin gelsin 45 dakika
Baktin temposi iyi at ggyi sitopere gg kadar iyi hava topuna cikan adam mi var bizde

Ahhh luce ah

Çevrimdışı Nartallo

Ortada net bir başarısızlık var, kötü teknik idare var, futbolcular hazır değil, konsantre değil, oynamaya çalıştıkları şeyi benimsemiş değil.

17 milyon EUR’luk bir transfer fiyaskosu var.

Ligde 54 puanın 30’unu almışsın, kupada alt lig takımlarına iki maçtır yeniliyorsun, Avrupa’da 6 maçın 5’ini kaybetmişsin, şu tabloda kariyerlinin, kaledeki zıpzıpın çıkamaması lazım o sahaya.

Bunlar geniş geniş takılıyorlar, hiçbir üzüntü, kaygı görmüyorum. Önümüzdeki 6 maçı daha kaybetsek bir halt olmayacak gibi

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yönetimden hamle gelmesi gerekiyor.En azından bir tisort bile cikarabilirlerdi.Suanlik hicbir projeleri yok.Farklı bir üyelik yapısına geçersin.Düşük ücrete  üyelik olur bunun karsiliginda kartal yuvasi indirimi, bilet cekilisi, kombine önceliği ve indirimi vb haklar elde eder.Harekete dönüştürülür.500 bin üyeye ulaşmak zor olmaz bence her yil.200 Tl olsa yıllık 100 milyon tl gelirin olur.Bunun maliyeti yüzde 10 olsa 90 milyon tl gibi bir kar olur her sene düzenli.Bahsettigim divan kurulu uyeligi degil.Avrupada uygulaniyor yanlis hatirlamiyorsam.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 17:17:19 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı tangaz

fikret bütün değerlerimizi bitirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Inzaghi benim de kabulum, şu an Samet hoca ile menemene bile razıyım.

Münkünse kiralık kontratların hepsini iptal edelim. Sürekli süre alırsa Boyd bile iyi kötü bir şeyler oynayacaktır.

Lakin bu hocayla olmuyor, olmayacak...

Çevrimdışı tangaz

Münkünse kiralık kontratların hepsini iptal edelim. Sürekli süre alırsa Boyd bile iyi kötü bir şeyler oynayacaktır.

ben sadece elneniyi tutarım oda yokluktan sayısal eksiklikten sebep onun dışında kiralıklar gitsin eldeki tapululuardan kim ne verebiliyor net görelim seneye bizimlesin değildsin diyebilelim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Komik olacak ama oynanan oyun şekli olarak şenol güneşin son 2 senesi ve bu sene dahil samet aybabanın dönemine razıyım. O zaman yine keyif veriyordu adam yoktu ama bir heyecan bir hücum futbolu vardı. Ve sosalı gomezli kadronun oyun ezberi oyun yükselişi temeli o sezon atılmıştı.

ben sadece elneniyi tutarım oda yokluktan sayısal eksiklikten sebep onun dışında kiralıklar gitsin eldeki tapululuardan kim ne verebiliyor net görelim seneye bizimlesin değildsin diyebilelim...

elneny kaç maçtan beri kötü. o da gözümden düşmeye başladı. takımı salmış gibi gidicem beni sal kafasında kendisi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

elneny kaç maçtan beri kötü. o da gözümden düşmeye başladı. takımı salmış gibi gidicem beni sal kafasında kendisi.

seni kıracağıma kafası kırılacak çok kişi var onları kırarım elnenide gitsin kartal filan oynasın

seni kıracağıma kafası kırılacak çok kişi var onları kırarım elnenide gitsin kartal filan oynasın

fatihin futbolcu ilan edildiği yerde kartal xavi olur zaten  :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı MUSTAFA_

fatihin futbolcu ilan edildiği yerde kartal xavi olur zaten  :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
Seneye olacakları az çok tahmin edip öyle konuşuyoruz. Seneye seviye o kadar düşecek ki Veli Kavlak gibi Fatih bizim en iyi oyuncumuz olacak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Seneye olacakları az çok tahmin edip öyle konuşuyoruz. Seneye seviye o kadar düşecek ki Veli Kavlak gibi Fatih bizim en iyi oyuncumuz olacak  :ebebe:

Velinin askerleriyiz  :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı Erman1903

Ben Elneny'ide tutmam abi. Tam bir gölge oyuncusu. Ne pasörlüğü var, ne kesiciliği. Tek özelliği pozisyonunun oyuncusu olması.

Onun yerine şu arkadaşı transfer ederim,

Joao Schmidt
https://www.transfermarkt.com.tr/joao-schmidt/profil/spieler/198859

Wyscout'a göre kaydı tutulduğu zamandan beri süper maç içi istatistiği yapıyor. Çok iyi sol ayağı var ve Maç başına 25 civarı dikey, 25i diagonal olmak ortalama 80 pas ortalamasıyla oynuyor. (Gerçi malum kişi dolayısıyla bu pas sayısı muhabbetine çoğumuz gıcığız.) Son derece yüksek defansif aksiyon ve başarı yüzdesi, 5'in üzerinde kafa topu mücadelesi. Anladığım kadarıyla Atalanta ile olan kontratı bu ay sonunda bitecek. (Pardon, kiralık sözleşmesiymiş bu ay sonu biten, Atalantayla olan kontrat Haziranda bitiyormuş.)

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 18:50:08 Erman1903 ]

Loris Karius, Beşiktaş kariyerinde 58 resmi maçta kalesinde 84 gol görerek maç başına 1,45 gol yeme oranına ulaştı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Loris Karius, Beşiktaş kariyerinde 58 resmi maçta kalesinde 84 gol görerek maç başına 1,45 gol yeme oranına ulaştı.

Azmış. Direk satın alma opsiyonunu kullanalım. Bu kadar az kalamaz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Senelerdir diyorum bu igrenc 4231den cikalim diye
Atanamamis kanat oyuncularini oynatiyoz gavurun
Yani einde riberi robben olur oyna anasini satim quaresma ile falan oynuyon el mecbur

Yillardir yaziyom bek oyuncusu uciz 6 tame al ya 45dakika gaza bas cikart koy oburunu sakatlaninca 3. Bassin gaza
Ustelik atiba var atiba
352yi 271 yaparsin sokup cikartmali
Klasik 10numara oynatirsin icinden gwcersin anadolu takimlarinin cucugunu sikarsin ortasahada

Deli lazim deli

Yahu sagbek cenneti turkiye mesela tsli parayra hastasiyim yillarin topcusu al koy gg ile gitsin gelsin 45 dakika
Baktin temposi iyi at ggyi sitopere gg kadar iyi hava topuna cikan adam mi var bizde

Ahhh luce ah

aynen bak bu yönü de var. efektif iç forvet zaten bulamıyoruz. kaç yıldır ideal bir kenar forvet kim oynadı bu takımda diye sorarsan bi tek 1.5 sezonluk Babel derim. O da şansa düşmüş numunelik bir örnek. gerisi hep rollerine yarım yamalak uydurulmaya çalışılan oyunculardı. bulamayacağız da etkilisi çok pahalı ortalık kontra oynayan takımların tipik kenar oyuncularıyla dolu. bu sene bir pazara çıktık bulduğumuz adamlar boyd, nkodou, diaby

iki üç tane üç ciğerli, disiplinli kanat bek bulmak o kadar da zor değil.

Çevrimdışı Erman1903

Komik olacak ama oynanan oyun şekli olarak şenol güneşin son 2 senesi ve bu sene dahil samet aybabanın dönemine razıyım. O zaman yine keyif veriyordu adam yoktu ama bir heyecan bir hücum futbolu vardı. Ve sosalı gomezli kadronun oyun ezberi oyun yükselişi temeli o sezon atılmıştı.

Hiçbir şey yoksa bile takım ruhu vardı kardeşim, yüzler gülüyordu...

Azmış. Direk satın alma opsiyonunu kullanalım. Bu kadar az kalamaz  :ebebe:

Daha kötüsünü görmedim ben yaşımın yettiği kadarıyla.