Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2162118 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Bu ülkede sistem takımı kuracağım demek ne kadar makul? İlk önce bu soruyu kendime soruyorum. Sistem takımı kuracağım diye tonla para harcayacak sonra da o yatırımını korumaya çalışacaksın. Tamam bunları yaptın diyelim o sistemi hangi teknik direktörle yapacaksın? Defoları olan bir sistemi oynatan teknik direktörü takımın başına getirip onun sistemine yatırım yapmak akıl karı mı? Hiçbir şeyin fizibilitesi yapma, hop getir oradan Avcı'yı, sonuç baştan belli zaten.

Sistem takımı kuracağım diye altyapıya, scoutinge, transfere bol para harcadık, yaptık ettik. Ben niye o sistemin başına Avcı'yı getireyim?

abi takımı yıllar sonra 2 sene üst üste şampiyon yapan hatta bunun ilkini  türk spor tarihine geçen efsanevi bir performansla stadsız şampiyon yapan tek td payesi ile yapan adama bile tahammül yok destek yok köstek çok iken cv.si tek ratır olan adama nie emanet edilsin 20 sene
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman Perşembe günü 19.00'da Trtspor'un konuğu olacak.

yine çıktı piyasaya.

şaşırdım ben gelmesini beklemiyordum yıllar sonra verdiği bir sözü tutmuş olacak ay sonu gelecektim ama gelişmeler üzerine 1 hafta öne çektim 23ü geleceğim diyordu işin ucunda mahkeme dava kaybetme para riskini görünce sözünü tutmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

şaşırdım ben gelmesini beklemiyordum yıllar sonra verdiği bir sözü tutmuş olacak ay sonu gelecektim ama gelişmeler üzerine 1 hafta öne çektim 23ü geleceğim diyordu işin ucunda mahkeme dava kaybetme para riskini görünce sözünü tutmuş

yedi yetimin hakkı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın kötü gitmesini beklemiş. Pusu kurmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

fikret yapıca hiç şaşırmıyorum avcı imza attığının ertesi günü barlarda filan apo hocam die bağıran artık eski hocaların devri geçti devir sistem hocaları devri die aklı sıra laf sokan bir zihniyetten bahsediyoruz sonuçta

Çevrimdışı mylife1903

Ne guzel gelmis aydinlatsin herkesi soru isareti kalmasin
Negredonun menejeri de gelmis mi

Çevrimiçi tolga1903

Biz göndermessek yazın da gitmez. Tarihi fark yesek de gitmez çok aşırı gamsız biri. ts maçında tarihi fark yedik yahu kendilerini kulüpten falan saydı adamlar.

atiba elnenye katılırım. atiba elneny tam bir elfreni. sivas bile iki defansif ortasaha ile oynamıyor yahu. bir tanesi biraz daha farklı karakterde oyuncular oluyor.

bu kadro ve teknik ekip izleyenler en fazla 15 dakika keyif verebilir o da devre arasında

Sonunu güzel bağlamışsın ama yapmak zorunda hadi bizi düşünmüyor bundan sonra kasımpaşa falan zor görev verir kendi hocalık kariyeri için zorunda. Tamam artık 6 maçlık serinin kadrosunu yapısını oyun şeklini çözdüler teknik direktör ve ekibinin yeni bir şeyler bulması şart artık patladı caner'i önde kullanıp devre arası sol bek çıkardığı atiba elneny orta sahalı plan. Rakip biraz analiz edince ve sıkı durunca atiba top göremedi önde bir iki gol attı diye sosa zannetti hoca. Acil ne yapabilir buna odaklanmalı ve bu kadroyla yapacak herhangi bir şeyi yoksa üzgünüm ama daha fazla yıpratıp yıpranmaması için bırakmalı.

Çevrimdışı worns

banka yapılandırılması yeniden yapılır mı yapılırsa kaç güne yapılır bilmem ama anç ve ekibi olağanüstü kongreye gitmeyi ciddi ciddi düşünüyormuş.

şaşırmam. yönetim ekibi zaten durumu analiz edip hazırlığını yapıp gelmiş gibi görünmüyor. orman karşıtı rüzgar, camia baskısı falan derken topa girdiler. şimdi de kaçacak yer arıyor gibiler. bunları söyleyince bir çok arkadaş henüz erken yazmıştı. ben bir şeyleri değiştirmelerini beklemiyorum ki? en azından bir çıkış projesi ortaya koymalılardı diyorum. normal şartlarda durumun farkında olan bir yönetim daha ilk bir kaç haftada taraftarın karşısına çıkar yönetim projelerini anlatırdı.

mesela biz şimdi teknik kadroya ve futbolcu ekibine dair kararlar bekliyoruz. bunları düşünüyorlar mı? a takıma dair bir planları var mı? bu bile belli değil. avcı'yla neye göre devam edip etmeyecekler vs. muhtemelen dertleri bunlar bile değil, henüz kendilerinin bile kalıp kalmayacaklarını çözemediler gibi bir his içerisindeyim.

Çevrimdışı yaço58

Acaba yönetim nerde Bi çıkın Bi açıklama yapın camia dibe çökmüş yönetim de gömmüş kafayı kuma bugun mesela direk diabyi kadro dışı bırakırdım bu adamdan Bi cacık olmaz kariusu bile bıraksanız olur koyalım ersini şundan kötü olamaz yönetimin acil bişeyler yapması şart

Çevrimdışı mylife1903

şaşırmam. yönetim ekibi zaten durumu analiz edip hazırlığını yapıp gelmiş gibi görünmüyor. orman karşıtı rüzgar, camia baskısı falan derken topa girdiler. şimdi de kaçacak yer arıyor gibiler. bunları söyleyince bir çok arkadaş henüz erken yazmıştı. ben bir şeyleri değiştirmelerini beklemiyorum ki? en azından bir çıkış projesi ortaya koymalılardı diyorum. normal şartlarda durumun farkında olan bir yönetim daha ilk bir kaç haftada taraftarın karşısına çıkar yönetim projelerini anlatırdı.

mesela biz şimdi teknik kadroya ve futbolcu ekibine dair kararlar bekliyoruz. bunları düşünüyorlar mı? a takıma dair bir planları var mı? bu bile belli değil. avcı'yla neye göre devam edip etmeyecekler vs. muhtemelen dertleri bunlar bile değil, henüz kendilerinin bile kalıp kalmayacaklarını çözemediler gibi bir his içerisindeyim.
Mal canin yongasidir
Yanan eve girdiler
Duzgun para edecek mallari kurtarmalari lazim
Bunlar bizde ne
Vida layic dusundum baska aklima gelmedi, diram herhalde

Çevrimdışı worns

stad yaptım, üstüste şampiyon yaptım, şlde gruptan çıkarttım, sosyal medyada marka yaptım üstüne aleyhime tezahürat yaptılar çok kırgınım ben, aylardır alem yapıyorum hala kendime gelemedim filan diyecektir. başka bişey demesini beklemiyorum.

Çevrimdışı worns

Mal canin yongasidir
Yanan eve girdiler
Duzgun para edecek mallari kurtarmalari lazim
Bunlar bizde ne
Vida layic dusundum baska aklima gelmedi, diram herhalde

vida'da muhtemelen paraya dönüşmeyecek. o kontratı bırakıp gitmeyecek bir yere. ljajic bi ihtimal. başka hakikaten yok. pazara çıksan bütün kadroyu elden çıkartayım desen 10 milyon toplayamazsın. bi de kontratlardan çıkma falan derken eksiye bile düşersin büyük ihtimal.

Çevrimdışı mylife1903

stad yaptım, üstüste şampiyon yaptım, şlde gruptan çıkarttım, sosyal medyada marka yaptım üstüne aleyhime tezahürat yaptılar çok kırgınım ben, aylardır alem yapıyorum hala kendime gelemedim filan diyecektir. başka bişey demesini beklemiyorum.
Ozel ucak diyorlar, faturasini gostersinler bir tane dirone almamis

Nasreddin hica gibi sanki ozel ucak aldin kendine parayi kulup odedi dedik
Amerigadan da ozel ucakla mi gelecek acaba

Çevrimdışı tangaz

camia baskısı ile gelmek zorunda kaldılar hazırlıkları yoktu ben bu nedenle serdal adalıyı destekleyen taraftaydım

Çevrimdışı mylife1903

vida'da muhtemelen paraya dönüşmeyecek. o kontratı bırakıp gitmeyecek bir yere. ljajic bi ihtimal. başka hakikaten yok. pazara çıksan bütün kadroyu elden çıkartayım desen 10 milyon toplayamazsın. bi de kontratlardan çıkma falan derken eksiye bile düşersin büyük ihtimal.
Butun avrupa maldi zaten belese aldigimiz adama 20 verecekti
Pik zamani 10 falan verirlerdi
Simdi 5-6ya satariz sampiyona da var hayatta gitmez, ben vidanin yerinde olsam kendimi sampiyonaya saklarim orda yardiririm sonra ocakta bi imza parasi bi 4 senelik sozlesme soyle monakoda falan ki o da oyle yapacaktir
Bu sattiklarimizi nasil sattik o konuyu anlamadan burnumuz bohtan cikmaz

Çevrimdışı worns

Ben sürpriz hoca adayımı buldum Filippo Inzaghi. Tabi favorim olmazdı çok daha ideal adaylar bulunurdu ama bu arkadaş ne zamandır dikkatimi çekiyor. Bu sene serie byi kasıp kavurdu 15 puan fark attı en yakın rakibine.

1. Bi kere akıllı adam sırf zekasıyla uluslararası seviyede santrafora dönüşmüş adam. Yetenek namına hiç bir şey yoktu adamda. Bu tür adamlardan iyi teknik direktör olacağı inancındayım hep.

2. Prestijli adam. Oyuncular üzerinde hakimiyet kurmakta zorlanmaz. Bir çok oyuncu birlikte çalışmaktan keyif alabilir. Çoğu yabancıdan oluşacak ana kadronda bu tür uluslararası imajı yüksek adamlar daha kolay sinerji yaratabilir.

3. Tr gibi 4-2-3-1 çöplüğüne dönmüş ülkede büyük avantaj yaratabilecek dizilimlere hakim. Genellikle baklava 442 ya da 352 kullanıyor. Zaten bu oyunların kaynağında yetişti, taktiksel olarak güvenilir olduğunu düşünüyorum. Farklılık yaratabilir.

4. Adam entrikanın, kirli dolapların dibini görmüş Milan'da ayakta kaldı. Buranın futbol ortamında sudan çıkmış balığa dönmez. Sinyor Terim'in de dilinden anlar.

5. Yine hem oyuncu havuzu iyidir hem de güzel yerlerde kankaları var. Düşük bütçeli kadro kurulurken eğer projeye ikna edilmişse düzgün oyuncular bulur getirir. Kardeşi Lazio'da iyi durumda. Gattuso Napoli'de. Carlo Everton'da. e milanla da arası iyidir muhtemelen. Düşüşte ve kariyerini parlatmak isteyen oyuncular İnzaghi'yle çalışmaya sıcak bakar. Büyük takımların (özellikle italyada) hocaları da inzaghi'ye oyuncu göndermeye daha kolay ikna olur. Oyuncu ikna etme konusunda daha avantajlı hale gelirsin.

6. Henüz serie a düzeyinden başarılı olamadı. ama potansiyeli olduğu aşikar. büyük bi kulüpten teklif alacak seviyede değil. bu proje onu da motive edebilir. biraz başarılı olursa şampiyonlar ligi düzeyinde kendini gösterecek.

Bizde daha yönetimin kalıp kalmayacağı belli değil bunlar hep fantezi. ben olsam oturur şimdiden bi konuşmaya başlardım.

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 14:50:49 worns ]

Çevrimdışı tangaz

Ben sürpriz hoca adayımı buldum Filippo Inzaghi. Tabi favorim olmazdı çok daha ideal adaylar bulunurdu ama bu arkadaş ne zamandır dikkatimi çekiyor. Bu sene serie byi kasıp kavurdu 15 puan fark attı en yakın rakibine.

1. Bi kere akıllı adam sırf zekasıyla uluslararası seviyede santrafora dönüşmüş adam. Yetenek namına hiç bir şey yoktu adamda. Bu tür adamlardan iyi teknik direktör olacağı inancındayım hep.

2. Prestijli adam. Oyuncular üzerinde hakimiyet kurmakta zorlanmaz. Bir çok oyuncu birlikte çalışmaktan keyif alabilir. Çoğu yabancıdan oluşacak ana kadronda bu tür uluslararası imajı yüksek adamlar daha kolay sinerji yaratabilir.

3. Tr gibi 4-2-3-1 çöplüğüne dönmüş ülkede büyük avantaj yaratabilecek dizilimlere hakim. Genellikle baklava 442 ya da 352 kullanıyor. Zaten bu oyunların kaynağında yetişti, taktiksel olarak güvenilir olduğunu düşünüyorum. Farklılık yaratabilir.

4. Adam entrikanın, kirli dolapların dibini görmüş Milan'da ayakta kaldı. Buranın futbol ortamında sudan çıkmış balığa dönmez. Sinyor Terim'in de dilinden anlar.

5. Yine hem oyuncu havuzu iyidir hem de güzel yerlerde kankaları var. Düşük bütçeli kadro kurulurken eğer projeye ikna edilmişse düzgün oyuncular bulur getirir. Kardeşi Lazio'da iyi durumda. Gattuso Napoli'de. Carlo Everton'da. e milanla da arası iyidir muhtemelen. Düşüşte ve kariyerini parlatmak isteyen oyuncular İnzaghi'yle çalışmaya sıcak bakar. Büyük takımların (özellikle italyada) hocaları da inzaghi'ye oyuncu göndermeye daha kolay ikna olur. Oyuncu ikna etme konusunda daha avantajlı hale gelirsin.

6. Henüz serie a düzeyinden başarılı olamadı. ama potansiyeli olduğu aşikar. büyük bi kulüpten teklif alacak seviyede değil. bu proje onu da motive edebilir. biraz başarılı olursa şampiyonlar ligi düzeyinde kendini gösterecek.

Bizde daha yönetimin kalıp kalmayacağı belli değil bunlar hep fantezi. ben olsam oturur şimdiden bi konuşmaya başlardım.

italyanlar fazla taktikle boğuşuyorlar hayatları taktik idmanla geçiyor uyar mı bu coğrafyaya acep

Çevrimdışı MUSTAFA_

Baya mantıklı bir seçim gibi durdu sen anlatınca şimdi  :D Gelsin yarın başlasın diyeceğim az kaldı  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Avcı gidecek se ki ben gideceğini zannetmiyorum gelecek tek aday var o da sergen.

Ben başka aday göremiyorum maalesef.Hem para olayını da fazla takmaz sergen 1903 liralık sözleşme imzalar sezon sonuna kadar

yeni sezon için de sezon sonu nerde olduğuna bakarak karar verilir kalıp kalmayacağına.

Ama bence sıkıntı daha büyük.Oyuncular avcının oyununu oynayamıyor ve ortaya kaotik rus ruleti futbolu devreye giriyor.

Aman Allahım dün o karyusun hali neydi öyle hele kornere çıktığı ve orta sahada pres yaptığı pozisyon vay babam vay.

Şenol olsaydı içerde kesin dövmüştü karyusu.

Bence avcı kalsın ve sezon sonu başarısız olduğunuda kendisi gider zaten.

6 maç seri yaptığımızda savunma olayını nispeten iyi yapıyorduk ve avcı sistemi değiştirmişti

Direk oyun bu takımın oynayabileceği tek oyundur.Ha inat edip pas oyununa devam edip eğer kendi ayağına sıkmaya devam ederse  kendi bilir

trabzon maçı kader maçı olur orada da zaten basın toplantısında istifasını kendisi verir.

Ha kibar feyzo rolüne bürünüp kovirmisen taklidi yapıp tazminat kovalarsa o zaman vay bizim halimize .

Çevrimdışı Eray_Steiermark

bende sergen süper über demiyorum avcı çok kötü ve bizi her gün daha geriye götürüyor diyorum avcıdan kurtulma formülü türetmeye çalışıyorum oyuncuları nasıl toparlayabiliriz formülünü mevcut imkanlarla bulmaya çalışıyorum aklıma da mevcut mali tabloda sergenden başka seçenek gelmiyor mali durum ortada sergeni getirir 6 aylık kontrat yaparsın durumunu gözlersin sene sonu tekrar değerlendirirsin iyi işler yaparsa tutar yoksa yenisini getirir gelecek yılın planını yaparsın demeye getiriyorum.
Şu anda yapılması gereken ve yapılabilecek tek şey budur. Çünkü bir şey yapılmazsa her şey daha kötüye gidecek.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

Gelmez gelsede bizim taraftar ve ülkedeki medya denen çöplük yüzünden teneke bağlarlar totosuna gönderirler.

Çevrimdışı worns

Baya mantıklı bir seçim gibi durdu sen anlatınca şimdi  :D Gelsin yarın başlasın diyeceğim az kaldı  :ebebe:

Gidip yönetime sunum yapıcam  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'de taraftarın ilk protestosundan sonra kaçar kendisi söylüyor zaten ben baskıya gelemem diye hatta röpörtajıda var ama bulamadım kaldırmışlar herhalde