Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

katılıyorum. aslında bence 442 üzerinden kurabileceği yeni bir fırsatta vardı ama keskin bi karar alamadı o geçişi de beceremedi. yazın kafasında kurduğu pas açısı projeleriyle 2'li defansif orta sahalı oyunu içiçe geçirmeye çalıştı iyiden iyiye saçmalamaya başladı takım.

bu kadar kısa sürede bu kadar taktiksel istikrarsızlık bu koşullarla baş edemeyeceğini, bu seviyeyi kaldıramayacağını gösterdi . devre arası son şansıydı. şu maç skordan bağımsız net bir oyun anlayışı gösterebilmeliydi. hala buradaysak devamı için pozitif konuşulamaz artık.
Buyuk takim fazla rakibe de bakmaz cikar kendi topunu oynarsin. Olursa olur olmazsa olmaz muhim degil ama bu duzeni bozuyor avci. Yok rakibi incelemismis bilmem ne. Incelediysen de yanlis anlamisin onu konusmuyorum zaten de
Fbye bak mesela ersunu gomuyor herifler ama deplasmanda da kendi evinde de aliyor topu kendi bisiler yapmaya calisiyor, pozisyon veriyir pozisyon buluyor. Bi istek bi hirs var adamlarda topu obur sahada oynuyorlar falan.
Zaten sen buyuk takimsan kafan da oyle bir oyum varsa lens boyd diyabi nekodu bunlarxan sadece 1 tanesi 24 kisilik kadroda olur o da yedek oturur mac 2-0 falan olunca 70. Dakikada oyuna girer, takim cekilip dinlenirken bunlari at gibi kosturursun

Daha gecen sene besiktasi izlemis adam 16 milyon bitcesi varken kaleci almiyorsa onun sozlesmesini cevirip boru yapacaksin sonra kafasina kafasina vuracaksin

Çevrimdışı mylife1903

şenol hoca da dönem dönem false back kullanıyordu. bu sene yapılan denemelerden çok daha başarılıydı. elinde daha önce de çok kez ispanya'da böyle oynamış bir oyuncu vardı çünkü adriano.

hayatında tipik bir kenar oyuncusundan başka bir şey olamamış bırakalım mental olgunluğu hala adam karşılamayı doğru düzgün bilmeyen caner'i bu rolde kullanmaya çalışmak baya değişik bi hayal dünyası gerektiriyor.
Yaw senol yapar bisiler de cikip bunu 6-8 top ileri vurduk tgs 4.5 rcstb 12 falan diye anlatmaz, havadan sudan konusur. Taraftar ciddi tiravmatik senolda falan ftde yok mu saniyorlar bu rakamlari, mac bitmis yorumu yapar fazla malzeme vermeden yurur gidersin.
Adriyano neler oynadi burda cikip senolun yagli balli anlattigini gormedik zaten dedigini de anlamiyorduk bi ordan bi burdan 200km hizla konusuyordu herif sonra futboldan baslayip sosyoloji falan derken donup siir okuyordu falan

Boyle konusan insan eziklik icinde kendini ispat etme derdindedir cunku geldigi yere hak ederek gelmemistir koltuk da buyuk geliyordur kendini sisirip koltugu doldurmaya calisirken kendine de borozanci tayfa devsirme isleridir bunlar. Cokomelli 2.34 falan ayni hikaye

Çevrimdışı mylife1903

Gelmiş geçmiş en güvenmediğim topçu bu. Mevki fark etmeksizin. Top buna her yaklaştığında saydırmaya başlıyorum. Tolga'dan bile kötü kaleci olmak büyük yetenek ister.
Tolga reyize laf yok allah carpar karyus gibi olursun
Bu kotu kaleci degil yalniz bunun olay baska
1 ulkeyi kucuk goruyor
2 lige tepeden bakiyir
3 tembel
4 lafa sahada degil

Yetenek ve fizik konusunda sorumuz yok.

Bunun gecen sezon maci vardi mustafa elkebir oynuyordu
Bunu gorunce gulmistir karyus, lan herife bah 120kg 45 yasinda falan herhalde, ben ki kimlere karsi oynamisim benzemYa ronaldoya beyle gecit vermemis orta dunya ve kuzeyin kiraliyim bu nasi topcu, sonra mac baslayinca elkebirden bir messi kontrolu sonra zimba gibi sutu gorunce bu ne lan diyo tabi bu eplde oynasin sakiri gibi bisiymis bu diye ocinden gecirirken dan dan hop kutpat besiktas hasat, sonra toparlayamazsin da ipin ucu kacti bi kere. Alanya ile oynuyon heriflerin oyunculari tikir tikir pas yapiyo sivasla oynuyon adam bi sut cekiyo havada iki kere yon degistiriyor bu hazir degil kafa olarak maca

Çevrimdışı mylife1903

Bence istifa edecek olsa Orhan Ak ettiğinde ederdi.
Istifa etmesi gereken an yonetimin degsitigi zamandi. Anc falan uyuz olmustur zaten.
Seni getiren gitmis arkadas nezaketen istifani verirsin, adamlik bunu gerektirir
Gecen sezonlarda ne diyorduk

Paraci bu paraci. Sadece parayi dusunuyor, tazminat icin ozellikle yApiyor
Kovulmaya calisip parasini almaya calisiyor bu hoca

Çevrimdışı mylife1903

bizim gol atma olasılığımız mı ne beinde maçsonu istatistiğinde 1,17 görünüyordu 1 gol atmışız sivasınki ise 1,33 iken nasıl 2 gol yemeyi başardık hey allahım bu nasıl bir beceridir
Cok bilimsel bisi be abi
50 orta yapmisin 600 pas yapmisin 1.17

Çevrimdışı mylife1903

aklıma geldikçe sinirleniyorum diabiyi oyuna soktu sonra layiçi çıkardı filan neyin kafası bu yaa
Layice mopink yapayooo

Bide sey fantezisi vardi
Vida ile layic bu sisteme uymuyo falan diye takimin en degerli iki oyuncusunu gonderme isi
Vidanin arpasi cok o oaraya bize lukus falan ona varim da avcinin sistemine uymuyor diye gondermek nasi bi kafadir. Avciyi gonderir vidayi layici oynatani getirirsin
Bu epl falan cok bozuyor futbolseveri. Sistemle kazaniyorlar falan he sistem kaleciye 60-70 stopere 50 ver sonra sistem yerler oyle sistemi

Çevrimdışı mylife1903

Avcı bize sülük gibi yapıştı bunu bilin arkadaşlar.
Bizim başkanda yol yaptı ilk geldiğinde hoca karakterli biri kendi gider falan da beklesinler daha.
Bu adam iyi bir analizciymiş sadece o kadar.
İyi tespit ediyor ama nasıl sergeni sırf motivasyon özelliği iyi dediysem bunun da sadece tespiti iyi. bize bunların bütünü lazım.
Ne sergen ne avcı bu takımın teknik direktörü değildir.
Bugün yollar ayrılmalı çıkıp kovun hem daha çok kişiyi kulübeye çekersin hem taraftarı yanınızda alırsınız.
Teknik direktörlük motivasyon, iyi analiz, oyuncu yönetimi ve bir çok şeyin birleşimi.
(...)
Yönetimi değiştiricek halimiz yok bari kangren olduk elimizi keselim.
Bu ayni sey yahu
Beyinde pirohrama cikan bizim eski calisan varya hah onder ozen
O da boyle guzel suslu suslu konusur beylik laf ederdi cikar maca 3-5 yerdi sonra
Ridvan da boyleydi
Konsuur konusur sonra 6. Hafta gotune tekmeyi yerdi

Avcinin takim calistirmasi zaten ilginc. Ibb firsati gelmemis olsa anadolu takimlarinda surunen bulent uygun tarzi bi hoca olurdu buyuk takimlara saldirir sonra kazaninca cikip ukala ukala konusurdu kendini goztermek icin.

Az karakterliyse ostifa eder
Tazminatini almak icin kendini kovdurmaya calisiyor

Çevrimdışı mylife1903

süper ligdeki ilk asistini bize karşı messi vari asistiyle yapan fatih aksoy.. bizi yenmek için gerekirse canını verecek rıza çalımbay.. son 8 resmi maçında sadece Beşiktaş'ı yenen sergen yalçın.. ben artık kaldıramıyorum bu kadar şeyi
alıntıdır

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim ya. Nerde öz evlat varsa saplıyor. Şifoda yapar şovunu. Öyle bir duruma geçtikki gelen geçen tokatlıyor. Allah kahretmesin sizi bu kulüp uzun yıllardan beri bu halde değildi tabatalı dönemde bile.
Yahu hep boyleydi yeni olmadik
2 kula alinca taraftar kendini yuve sandi
Eskiden samet ziya falan tokatliyordu
Simdi riza sergen sifo

Allahi var sifo cok tekme attirtmAz. Riza ile samet tam kavgacidir
Bu riza quaresma ile guti sezonda hazirlik macinda guti basta almeyda quaresma falan hepsini sakatlamis macta kavga cikmis diye haberler vardi. Sinan engin tepki vermisti ayiotir ya hazirlik macindaboyle tekme atilir mi falan diye
Lig macindan sonra da simao galiba demisti yarabbi sukur ispanyada 2 sezonluk tekmeyi burda 45 dakikada yedim diye

Çevrimdışı mylife1903

Bizim sayemizde mi gitti, adam bizi 2 kere sampiyon yapti. Kim olsa yapardi diyen futboldan anlamiyordur cok net. Kalede Tolga, solbekte Ismail, acikta Olcayla ortada Oguzhan'la oynayarak yapti hemde.

Tsli adam da klubun buyuklugunu biliyordu, Besiktas'in buyuklugune yakisir sekilde oynatti sampiyon yapti. Dominant rakip makip demedi, bu Avci denen herif daha ilk mactan ezdi Besiktas'i, ligin dominant ekipleriymis lafa bak...
Gomez ile sosa yapmis abi
Gomez sonra takimlari kume dusurmus
Sosa milanda antremana cikamamis tsde oynuyo

Kadroyu sisirip sisirip hoca gomup, ibb kadrosunu gomup gomup hoca sisirenleri de avci ile ayni cuvaka koyup kopruden atarsak 4-5 seneye toparlariz

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hoca dinamit gibi patlayan bir kulüpte yıllarca tdlik yaptı. Tsnin mallıklarını biliyoruz hiç bir zamanda kendisine fazla sahip çıkılmadı, hep adam yıpratıldı.
Bu takım ona kimsenin sahip çıkmadığı kadar çıktı, ilk geldiği günden biri hep arkasında oldu.O nasıl bizi parlattıysa bizde onu parlatıp milli takıma gönderdik ve adı üst düzey tdler olarak söylenmeye başladı. win-win durumu oldu. 2 sene yaptığı fo şeyleri ayrı, taraftar hep normal eleştirilecek şeyleri eleştirdi.

Birisini överken koskoca Beşiktaş'ı da gömmeyin. Beşiktaş olmasa şuan bursa gaziantep sempatik iyi top oynatıyor denilecekti, bizden başka kim güvenip alacaktı kendisini fb alsa 2.gün başkanlarını indirirlerdi, gs desen kala kala şenol güneşe mi kaldık diye basarlardı mekanı. Biz güvendik inandık kendisine iyide bir kadro verdik gomez gibi forvet kaç yıldır gelmedi türkiyeye sosa dediğin adam hala tsyi ayakta tutuyor.Şenol güneş Beşiktaş taraftarını daha çok arar asıl, bakma milli takım iyi bi kötüye gitsin bak nasıl adamı kesicekler o zaman görürsün Beşiktaş taraftarını.

Beşiktaş taraftarı haklı olarak sadece giden ilk yarıları eleştirdi ve quaresmanın ortalarını eleştirdi. Abi ne var bunda Beşiktaş antrenörüsün tabi eleştirileceksin 20de 20 yapmıyorsan.fb fobisini de eleştirdi,  birde geçen sene kadroyu kötü kullandığı konusunda eleştiriler aldı falan. Genel olarak desteklendi şenol güneş.Elbet hatalarımız vardır taraftar olarak ama yani yıprattı bitirdi durumu olmadı hiç bir zaman, bir ts taraftarı gibi yapmadık kendisine, hiç bir zaman görmediği desteği gördü bizden.

okan buruk geçen sene ikinci dönem ve bu sene ligin en iyi top oynatan hocası. Rizeyi on numara top oynattı muriç denen balonu o ortaya çıkardı, bu sene crivelli denen futbolumcu adamı futbolcu yaptı.Adamın hakkını yememek lazım 2 maçtır kendi evinde 4-0 kapatıyor ilk yarılarını. Düşünsene bir de bu baskıyla arenada ilk yarı 4-0 falan yensek 2 maç falan. İnanılmaz şeyler hayal ettiriyor ve iyi de bir hoca hakkını yememek gerek. Bu seneyi şampiyon tamamlayacaklar umarım gsye değil avrupaya gider.
Diyabi ortasi veriyoruz bu sene quaresma ortasi elestirene

Mesela diyabi de quaresma gibi 20 orta yapsa her mac 10 asist yapar yani, nAh yapar

Çevrimdışı mylife1903

cenk gönen'i de andırıyor, yalnız duygusallık konusunda fevzi ile benzerlikleri daha çok. bitime iki dakika kala gol için çıkışı, geri dönerken yaptıkları... iç parçalayıcıydı. biz mayıs'ta alınan şampiyonluğa "kupa neden mart'ta gelmedi" diye mana verirken kaybeden olmayı hak etmiştik. hak ettiğimizi yaşıyor muyuz emin değilim, ama hak ettiğimizden fazlasını yaşamıyoruz.
Az bile az
Ergenlere anlatmaya calistik
Luce sonrasi oluyor bah basimiz belaya gorecek diye
Taroh tekerrur eder sonra etmez ya sen ders aliyorsan

Luceye korkak cingene rumen kirosu paraci ihtiyar mAlin teki dendi
Sonra noldu efenim delbokse sonra bizkm cocuk fiza falan derken sarmala girdi camia simdi de aynisi olacak
Avci yolcu bizkm cocuklardan biri is basi sonra obur sene 10. Hafta o da yolcu bu isin sonu aykut kocamana kadar gidecek aha buraya yazdim
Senola korkak dediler mi check
Rumen degil laz dendi mi check
Paraci dendi mi check
Ihtiyar dendi mi check

Eeeee dongu iste

Bizim cocuklardan biri loadink

Çevrimdışı mylife1903

Ben Beşiktaş altyapısından yetiştim ve Serpil Hamdi Tüzün gibi çok değerli hocalardan birçok şey gördük. Ben 10 sene önceki Rıza Çalımbay değilim, kendimi çok geliştirdim.

Hahahahaha ne hallere düştü koca Beşiktaş, rıza bile bizle tiktok geçiyor.
Abv riza ne diuon lan sen
Ayip lan les kargasi
Lan giremezsin o kapidan bir daha git sivasi calistir
Lafa bah lafa

Çevrimdışı mylife1903

Sabah kovsunlar bunu beyinsipor gitsin yanina gurkan kubilah ile taner karamani alsin sivacisi guntekin de sunsun bir guzel teori anlatsinlar rakam versinler falan
Iddia tuyosu alinmaz bunlardan

Çevrimdışı mylife1903

Rasim kara ya da ziya dogan gelsin sene sonuna kadar o insanlara borcumuz var camia olarak
Hoca olsrak makat reyiz gelsin ona azicik fazla pAra verince kulup yonetimine muhasebeye falan herseye bakiyor komple kulubun anahtarini versinler
Zaten gitmek istemeyen lens ozzi gibi topcular antremanda olur ya da zoru gorunce hemen tirsip kacarlar onlardan da kurtuluruz

Çevrimdışı emre_1978

Macin 80 falan dakikasi herhalde
La rakip eksik sen maglupsun
Ortasahada top kapip orda pas yapip sonr akaleciye oynuyor oyuncular
Taraftardan bi ses cikti o pasta
Tam avci gelmeden yazdigim gibi
Oyle daha geri pasi oynatsin bir sonrki ic saha macinda
Taraftar kulubeye sokmaz
Saka misiniz lan topcular neyin geri pasi sivasla oynuyon rakip eksik
Kaleciye oynuyon sonra kaleci ileri vuruyor
Ayagi iyiyse ortasaha oynasin karyus ne las veriyonuz manyak misiniz lan

Işin kötüsü o geri pası veren top taşımasını, takımı pozisyona sokmasını beklediğin adam.
Başımıza ne geleceğini az çok bilerek gittiğim için o dakikaya kadar gayet sakin ve çaresizce seyrediyordum ama o anda bende de kayış koptu.

Miras işini söylemişsin, bu kadar kısa sürede bu kadar çok mağlubiyet alınması ve bunun artık sıradan hale gelmesi hiç hayra alamet değil. Bu kafayla bir iki seneye ne olduğunu anlamadan orta sıra takımına döneriz.

Ben bizim tribünlerden hocaya topluca küfür edildiğini hatırlamıyorum, Avcı ilk olacak birkaç haftaya bence.

Çevrimdışı mylife1903

Işin kötüsü o geri pası veren top taşımasını, takımı pozisyona sokmasını beklediğin adam.
Başımıza ne geleceğini az çok bilerek gittiğim için o dakikaya kadar gayet sakin ve çaresizce seyrediyordum ama o anda bende de kayış koptu.

Miras işini söylemişsin, bu kadar kısa sürede bu kadar çok mağlubiyet alınması ve bunun artık sıradan hale gelmesi hiç hayra alamet değil. Bu kafayla bir iki seneye ne olduğunu anlamadan orta sıra takımına döneriz.

Ben bizim tribünlerden hocaya topluca küfür edildiğini hatırlamıyorum, Avcı ilk olacak birkaç haftaya bence.
Yahu aldin topu don ileri dogru sisir sonra ribaunda kos o bile geri pasindan iyidir
Bir tane daha oldu vida ileri cikmis orda kalmis top bekliyo yaninda kisa adamla eslesme var cocuk uyanik kaliyo ilerde top sekiyo geliyo bizim ortasahaya gene basliyorlar orda alguluk ver gulum vida da cildiriyor ileride
Caner disinda sorumluluk alan ileri oynamaya calisan gg yirtinan atiba nekodu sitandsrt kalanlar olse uzulmem
Sadece hoca ile ya da kalite ile de aciklanamaz askerler komutani takmiyor arkadas, boyle pisirik top oynanmaz.
Kendi evinde rakip 20 faul yaparken sen 5 faulde kalmazsin tamam faulsuz oyna pozitif iyna cok guzel ama bu mac o mac degil. Sokacaksin kiramponu yatabareye fatihin pasi verecegi belli ofsayti kolluuo adam kay orda ver ayagini eline

Çevrimdışı tangaz

abi allahaşkına ne yaptı şenol hocaya taraftar. kazandığı başarılar ölçüsünde destekledi, uzun süre de sahip çıktı. son dilimde bile hala tribünlerde lehine tezahürat yapılıyordu. ben şenol hocanın kariyerinin hiç bir anında bu kadar desteklendiği bir yer hatırlamıyorum. efsanesi olduğu ve orta sıra takımı olmuşken iki kere şampiyonluğa oynattığı ts'de bile kaç kez kovuldu kaç kez ıslıklandı. bizde hakettiği şekilde ciddi bir kredisi vardı 2.5 sezonluk başarıları nedeniyle ve son anına kadar bir saygısızlık yapılmadı. geçen sene içerde genk'den 4 yedi sarpsborg'lu malmö'lü gruptan çıkamadı bi tek o aralıkta bol bol ıslık vardı onun bile yoğunluğu oyunculara karşıydı ve gerilim yükseldikçe yönetim hedefe çakılıyordu.

yönetimle içerde yaşadığı sorunların taraftarla bir ilgisi yok. fikret orman yönetimi gerekli ortamı sağlayamadı diye eleştirilebilir bu konunun farklı bir yönü.

acısıyla tatlısıyla sorunlu dönemleri olsa da başarılı bir dönemi geride bıraktık şenol hocayla. kariyerinin sonunda tekrar milli takıma gitmesi de fena olmadı. zaten çok iyi bir milli takım hocası olacağından emindim turnuvada da iş yapacaktır. bizim için ise bu dönem geride kaldı. zaten hoca 67 yaşında ve fb gerilimi yönetimle gerilim derken baya yorulmuştu. artık birşeyleri yeniden kuracak enerjisinin kalmadığı hissediliyordu. bir noktada bitecek bir dönemdi.

bu kadroyu ver fatoşa 5 yıl üst üste şampiyon yapar diyenlerin peşinden gitmedi mi taraftar kadromuz sivastanda mı kötü denmesinin üstünden henüz bir yıl geçti tolganın da son maçıydı galiba neler yazıldı neler çizildi burası dahil bir sürü yerde...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tayfun kötü hoca değil ama bu seviye için yeterli deneyimi yok.

Bayram ne alaka? Adamın en büyük başarısı Ümraniye'de fena top oynatmamak :) göztepe'de bile tutmadı.

Sergen, Tayfun, Bayram falan bunlardan normal koşullarda ancak yardımcı antrenör olur Beşiktaş'a ciddi bir yabancı teknik direktörün yanında çalışabilirler.

önemli bir td yanında çalışıp pişecek bir sergen çok iyi olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Biz göndermessek yazın da gitmez. Tarihi fark yesek de gitmez çok aşırı gamsız biri. ts maçında tarihi fark yedik yahu kendilerini kulüpten falan saydı adamlar.

atiba elnenye katılırım. atiba elneny tam bir elfreni. sivas bile iki defansif ortasaha ile oynamıyor yahu. bir tanesi biraz daha farklı karakterde oyuncular oluyor.

bu kadro ve teknik ekip izleyenler en fazla 15 dakika keyif verebilir o da devre arasında

bu iyiymiş

Çevrimdışı tangaz

Yaw senol yapar bisiler de cikip bunu 6-8 top ileri vurduk tgs 4.5 rcstb 12 falan diye anlatmaz, havadan sudan konusur. Taraftar ciddi tiravmatik senolda falan ftde yok mu saniyorlar bu rakamlari, mac bitmis yorumu yapar fazla malzeme vermeden yurur gidersin.
Adriyano neler oynadi burda cikip senolun yagli balli anlattigini gormedik zaten dedigini de anlamiyorduk bi ordan bi burdan 200km hizla konusuyordu herif sonra futboldan baslayip sosyoloji falan derken donup siir okuyordu falan

Boyle konusan insan eziklik icinde kendini ispat etme derdindedir cunku geldigi yere hak ederek gelmemistir koltuk da buyuk geliyordur kendini sisirip koltugu doldurmaya calisirken kendine de borozanci tayfa devsirme isleridir bunlar. Cokomelli 2.34 falan ayni hikaye

fikrete bilmem kaç sayfa beşiktaş analizi ile sunum yapmış zaten sene sonu demek ki başaksiti bu nedenle şampiyonluğu kaybetmiş fikretle işi pişirmişler adam salmış takımını beşiktaş analizi yapıp fikrete sunum hazırlıyormuş.

Çevrimdışı tangaz

Cok bilimsel bisi be abi
50 orta yapmisin 600 pas yapmisin 1.17

çaiçara daha taze demedi mi 3. bölgede verimli değildi avcının futbolu die ahanda rakamlarla ispatıdır

Çevrimdışı tangaz

banka yapılandırılması yeniden yapılır mı yapılırsa kaç güne yapılır bilmem ama anç ve ekibi olağanüstü kongreye gitmeyi ciddi ciddi düşünüyormuş.

Çevrimdışı mylife1903

banka yapılandırılması yeniden yapılır mı yapılırsa kaç güne yapılır bilmem ama anç ve ekibi olağanüstü kongreye gitmeyi ciddi ciddi düşünüyormuş.
Ooooo kaos en guzeli
Fabrika ayarlarina komple donuyoruz
Yakinda hakemi de yeneceksin falan baslar
Sonra musalla tasi turkusu
90. Dakikada taraftari aglatan gol yiyerek maglubiyet
Fb macinda sahaya dalip topcuya hocaya saldiran taraftar

Ya bunlar hep senolun yuzunden abi
Ilk sampiyon yapti sonra gideydi iyiydi kendi citayi yuksege koydu
Taraftar bizi yuve zanetti, zanetti de iyi topcuydu be, bi caner degil tabi

Çevrimdışı tangaz

Ooooo kaos en guzeli
Fabrika ayarlarina komple donuyoruz
Yakinda hakemi de yeneceksin falan baslar
Sonra musalla tasi turkusu
90. Dakikada taraftari aglatan gol yiyerek maglubiyet
Fb macinda sahaya dalip topcuya hocaya saldiran taraftar

Ya bunlar hep senolun yuzunden abi
Ilk sampiyon yapti sonra gideydi iyiydi kendi citayi yuksege koydu
Taraftar bizi yuve zanetti, zanetti de iyi topcuydu be, bi caner degil tabi

cafu mu zanetti mi desen ben zanettiyi transfer ederdim abi

bu arada musalla taşı dün vizyondaydı bir ara duymadın sanırım
bu fikretin bıraktığı enkaz öyle böyle kaosa dönmeyecek adam beşiktaşı bitiren başkan olarak tarih sayfalarına girecek yaptığı stada giremeyecek kesin bilgi yayabilirsiniz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

cafu mu zanetti mi desen ben zanettiyi transfer ederdim abi

bu arada musalla taşı dün vizyondaydı bir ara duymadın sanırım
bu fikretin bıraktığı enkaz öyle böyle kaosa dönmeyecek adam beşiktaşı bitiren başkan olarak tarih sayfalarına girecek yaptığı stada giremeyecek kesin bilgi yayabilirsiniz.
Ekonomiyi ben yarattım diyordu. Öyleyse yarattığı borcu ödesin. Borcu 225 milyon dolara indirmiş Yıldırım Demirörenle de anlaşınca 125 milyon dolara iniyormuş ya.İşte şu anki borca(500 milyon dolar) göre  aradaki farkı ödesin efsane başkan Fikret Bey. Şu son sezon getirdiklerini de aldığı yerlere geri koysun.

Yok statı ben yaptım o ne olacak  diyorsa önce çıksın stat kaç milyon dolara mal olmuş onu açıklasın, stat ihaleleri nasıl yapılmış, kimler ne ihaleleri almış, usulsüzlük var mı onlar bir ortaya çıksın. Fikret Bey'in de yararına bu işler ne güzel aklanmış, mağdurluğu ortaya çıkmış olur.