Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554378 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı f_madida

Abi sizde hakikatten yani öyle isimler söylüyorsunuz ki avcıyı savunuyor gibi oluyorum.

Tayfun korkut dediğin adam kimdir, allah korusun o gelecekse avcı kalsın.

Avcıdan kurtulalım olayı anlık nefret sadece, kulübe yararlı biri gelmeyecekse kurtulsak nolacak. giden geleni aratıyor bizde örnek karius. tolga gitsin de kurtulalım allah kahretmesinler havada uçuşuyordu bak şimdi kariusa neler diyoruz.
İsim değişecek ve takım ilerlemek yerine daha geriye gidecekse hiç gerek yok.

Senol hocaya etmedigini birakmadi Besiktas taraftari. Kolay mi o ayarda TD bulup getirmek.

Ona bakarsan Okan Buruk diyenler var ben de ona gicik oluyorum, Okan kim yahu?

Gecsin bari Sergen oynatsin 6 ay, sonra bakariz. Tolga Karius'tan iyiydi bu arada. Karius resmen Fevzi ayarinda bir kaleci bir kafasini direklere vurmasi eksik.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

tsli adama emanet ettik, adam bizim sayemizde millit akıma yeniden alındı, 3d oyuncağı yapılırken adam gitti bordo mavi kravat giydi. Böyle fanatik trabzonlu bir adam yine rıza falan saplıyordu bunu o zamanlar demiyordunuz. Bu avcı mavcı olayı değil yıllar boyunca yatıyor gibi gözükmeyeyim diye ekstra hırsla oynuyorlar. Buna gerek yok, normal çıkın oynayıp tıpkı fb gs maçları gibi.

Bizim sayemizde mi gitti, adam bizi 2 kere sampiyon yapti. Kim olsa yapardi diyen futboldan anlamiyordur cok net. Kalede Tolga, solbekte Ismail, acikta Olcayla ortada Oguzhan'la oynayarak yapti hemde.

Tsli adam da klubun buyuklugunu biliyordu, Besiktas'in buyuklugune yakisir sekilde oynatti sampiyon yapti. Dominant rakip makip demedi, bu Avci denen herif daha ilk mactan ezdi Besiktas'i, ligin dominant ekipleriymis lafa bak...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Erman1903

Doğru. Ljajic de stoperler de böyle sorunlar yaşadı. Takımdaki hemen herkes ortalama pozisyonu belirgin, yapabilecekleri sınırlı, mental açıdan da değişken oyunlara uygun olmayan oyuncular. Alıp bunlara önce nerdeyse herkesin rollerini değiştirmesi gereken taktik yüklemeler yaptı. Hadi takımda istediğin oyuna uygun 6-7 oyuncu vardır. 2si akıllıdr yeni rolünü kotaracak gibidir. 2si de idare eder vs Zorlarsın zamanla o mevkilere de takviye yaparsın. Bizde öyle garip bir durum vardı ki sene başında hocanın yaratmaya çalıştığı taktiksel yapıya uygun oyuncu 3ü geçmiyordu. Bu oyuncular bu rol değişimlerini %100 verimle gerçekleştiremeyeceklerine göre bu takımın toplam yapabilirliğini ciddi oranda düşürmek demek. "sistem, oyuncuyu değerli kılar." aslında bu yanlış bir yaklaşım değil. aynı şekilde uygun olmayan sistem de takımın değerini marjinal biçimde düşürebilir bunu yaşadık.

Evet, hemen hemen herkes sorun yaşadı. Oyunculara uymayan ciddi bir taktiksel yükleme yapıldı, çalışmadan geri dönülmesi ise onları kafalarında yüzlerce soru işareti ile bıraktı. Yanlış temel atıldığı için oyuncularımız hocaya ve kendilerine güvenlerini kaybettiler.

Dünyanın en iyi hocası bile olsan eğer bu hataya düşersen oyuncu grubunu geri kazanamazsın.

Çevrimdışı tangaz

allahım kurtar bizi şu gese sevdalısından
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim sayemizde mi gitti, adam bizi 2 kere sampiyon yapti. Kim olsa yapardi diyen futboldan anlamiyordur cok net. Kalede Tolga, solbekte Ismail, acikta Olcayla ortada Oguzhan'la oynayarak yapti hemde.

Tsli adam da klubun buyuklugunu biliyordu, Besiktas'in buyuklugune yakisir sekilde oynatti sampiyon yapti. Dominant rakip makip demedi, bu Avci denen herif daha ilk mactan ezdi Besiktas'i, ligin dominant ekipleriymis lafa bak...
İlk şampiyonlukta hocanın payı büyük ikinci şampiyonlukta hocanın payı en fazla %25 geri kalan pay oyuncuların.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Senol hocaya etmedigini birakmadi Besiktas taraftari. Kolay mi o ayarda TD bulup getirmek.

Gecsin bari Sergen oynatsin 6 ay, sonra bakariz. Tolga Karius'tan iyiydi bu arada. Karius resmen Fevzi ayarinda bir kaleci bir kafasini direklere vurmasi eksik.

Şenol hoca dinamit gibi patlayan bir kulüpte yıllarca tdlik yaptı. Tsnin mallıklarını biliyoruz hiç bir zamanda kendisine fazla sahip çıkılmadı, hep adam yıpratıldı.
Bu takım ona kimsenin sahip çıkmadığı kadar çıktı, ilk geldiği günden biri hep arkasında oldu.O nasıl bizi parlattıysa bizde onu parlatıp milli takıma gönderdik ve adı üst düzey tdler olarak söylenmeye başladı. win-win durumu oldu. 2 sene yaptığı fo şeyleri ayrı, taraftar hep normal eleştirilecek şeyleri eleştirdi.

Birisini överken koskoca Beşiktaş'ı da gömmeyin. Beşiktaş olmasa şuan bursa gaziantep sempatik iyi top oynatıyor denilecekti, bizden başka kim güvenip alacaktı kendisini fb alsa 2.gün başkanlarını indirirlerdi, gs desen kala kala şenol güneşe mi kaldık diye basarlardı mekanı. Biz güvendik inandık kendisine iyide bir kadro verdik gomez gibi forvet kaç yıldır gelmedi türkiyeye sosa dediğin adam hala tsyi ayakta tutuyor.Şenol güneş Beşiktaş taraftarını daha çok arar asıl, bakma milli takım iyi bi kötüye gitsin bak nasıl adamı kesicekler o zaman görürsün Beşiktaş taraftarını.

Beşiktaş taraftarı haklı olarak sadece giden ilk yarıları eleştirdi ve quaresmanın ortalarını eleştirdi. Abi ne var bunda Beşiktaş antrenörüsün tabi eleştirileceksin 20de 20 yapmıyorsan.fb fobisini de eleştirdi,  birde geçen sene kadroyu kötü kullandığı konusunda eleştiriler aldı falan. Genel olarak desteklendi şenol güneş.Elbet hatalarımız vardır taraftar olarak ama yani yıprattı bitirdi durumu olmadı hiç bir zaman, bir ts taraftarı gibi yapmadık kendisine, hiç bir zaman görmediği desteği gördü bizden.

okan buruk geçen sene ikinci dönem ve bu sene ligin en iyi top oynatan hocası. Rizeyi on numara top oynattı muriç denen balonu o ortaya çıkardı, bu sene crivelli denen futbolumcu adamı futbolcu yaptı.Adamın hakkını yememek lazım 2 maçtır kendi evinde 4-0 kapatıyor ilk yarılarını. Düşünsene bir de bu baskıyla arenada ilk yarı 4-0 falan yensek 2 maç falan. İnanılmaz şeyler hayal ettiriyor ve iyi de bir hoca hakkını yememek gerek. Bu seneyi şampiyon tamamlayacaklar umarım gsye değil avrupaya gider.

Çevrimdışı Egos

cenk gönen'i de andırıyor, yalnız duygusallık konusunda fevzi ile benzerlikleri daha çok. bitime iki dakika kala gol için çıkışı, geri dönerken yaptıkları... iç parçalayıcıydı. biz mayıs'ta alınan şampiyonluğa "kupa neden mart'ta gelmedi" diye mana verirken kaybeden olmayı hak etmiştik. hak ettiğimizi yaşıyor muyuz emin değilim, ama hak ettiğimizden fazlasını yaşamıyoruz.

Futbol bir ekip işidir. Kimseyi şampiyon yaptı diyemezsin, win-win durumu vardı. Takımın hali hazırda bir oyun ezberi vardı üstüne gomez gibi bir bitirici st eklenmişti. Elbet katkısı büyük. Keşke kalmaya devam etseydi, ama bizim sayemizde gitti. İyi bir kulüp, destek veren taraftar ve yeteneklerini gösterebileceği ten uyumu olan bir takım buldu. Şuan bursaporda dursa gidebilir miydi ??? Ya da 2 şampiyonluğu ard arda hangi takımda alabilirdi ?? Çünkü alması için bir takımın onu alması lazım ne fb ne gs onu almazdı, looser bir görüntüsü vardı. Bizim sayemizde winner oldu adam

Çevrimdışı tangaz

tsli adama emanet ettik, adam bizim sayemizde millit akıma yeniden alındı, 3d oyuncağı yapılırken adam gitti bordo mavi kravat giydi. Böyle fanatik trabzonlu bir adam yine rıza falan saplıyordu bunu o zamanlar demiyordunuz. Bu avcı mavcı olayı değil yıllar boyunca yatıyor gibi gözükmeyeyim diye ekstra hırsla oynuyorlar. Buna gerek yok, normal çıkın oynayıp tıpkı fb gs maçları gibi.

adam trabzon efsanesi zaten bordo mavi kravat takmasında bir beis yok

diğer taraftan teseli adamı getirdik demişsinde adam sportmen kişiliğinden başka bir duruş mu sergilemiş beşiktaşa karşı tesede futbolcu yada hocayken gidip havaalanında taraftara mı saldırmış sonra tv.lere bağlanıp biz de kasımpaşa çocuguyuz böle 2 tane çapulcuya papuç bırakmayız mı demiş beşiktaş taraftarını kastederekten? zaten ülkenin hangi kurumuna kasımpaşa kökenliden fayda gelmiş anca geyseye işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

İlk şampiyonlukta hocanın payı büyük ikinci şampiyonlukta hocanın payı en fazla %25 geri kalan pay oyuncuların.

Bence tam tersi, ilk şampiyonlukta bir oyun ezberi uzun zamandan beri birbiriyle oynayan oyuncular vardı. Küçük dokunuş ve özgüvenle bilic döneminde tıpkı nereye geldiğini bilmeyen avcı v2 gibi özgüveni de kaybetmiştik. Oyun ezberi, küçük dokunuşlar ve olmamız gereken takım durumuna sokarak ilk şampiyonluğu getirdi. İkinci senesinde o oyun ezberi azalmaya bireyselliğe dönmeye başlamıştı böylece hocanın katkısı azaldı.

Çevrimdışı Erman1903

süper ligdeki ilk asistini bize karşı messi vari asistiyle yapan fatih aksoy.. bizi yenmek için gerekirse canını verecek rıza çalımbay.. son 8 resmi maçında sadece Beşiktaş'ı yenen sergen yalçın.. ben artık kaldıramıyorum bu kadar şeyi
alıntıdır

Ben hayatımda böyle bir şey görmedim ya. Nerde öz evlat varsa saplıyor. Şifoda yapar şovunu. Öyle bir duruma geçtikki gelen geçen tokatlıyor. Allah kahretmesin sizi bu kulüp uzun yıllardan beri bu halde değildi tabatalı dönemde bile.

Efsane harbiden... Valla haklısın gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

adam trabzon efsanesi zaten bordo mavi kravat takmasında bir beis yok

diğer taraftan teseli adamı getirdik demişsinde adam sportmen kişiliğinden başka bir duruş mu sergilemiş beşiktaşa karşı tesede futbolcu yada hocayken gidip havaalanında taraftara mı saldırmış sonra tv.lere bağlanıp biz de kasımpaşa çocuguyuz böle 2 tane çapulcuya papuç bırakmayız mı demiş beşiktaş taraftarını kastederekten? zaten ülkenin hangi kurumuna kasımpaşa kökenliden fayda gelmiş anca geyseye işte.

kabul edelim tsli oluşu sportemenlikten ziyade fb maçlarında bizi çok yaktı. türkiye kupası nelere mal oldu bizim için. 3-0lık maçı karşıda fb değilde barca olsa vermezdik mesela.
ayrıca tsli olması gram umrumda değil sadece o yorumda gsli diye belirtilmesine söyledim. futbol profesyonelleşti artık malum rızada Beşiktaş aşığı, hatta youtube videosunda izlediğime göre temiz kalplide biri ama gazeteciler onu öyle gaza getiriyor ki aşkı zarar veriyor. Öyle bir adamki türkiye milli takım antrenörlüğü değil Beşiktaş antrenörlüğü için yanıyor.
Hoş son kadıköy galibiyetini de onun yönetimiyle aldık.

Çevrimdışı tangaz

oraya gidenin karakteri bozuluyor. şenol geyseye gitse hem karakter olarak bozulurdu, hem de onu indirirlerdi zaten.
gsnin lise tayfası çok fena, çok egolular adamlar ftyi antremanda kovdu. hani diyorlar ya beşiktaş taraftarı mahvetti şenol güneşi falan bi orda böyle bi 4 yıl yaşasa, asıl o zaman görürdü mahvedilmeyi, yönetim taraftar mahvederdi onu. ama tabi iyiki gitmemiş bize gelip 2 şampiyonluğu yaşattı.

fatoş gibi bir kazmanın futbolcahilinin böyle ilahlaştırıldığı bir yerde şenola uzanan eli kırardı geyse taraftarı liseyi bile yakardı

fatoş gibi bir kazmanın futbolcahilinin böyle ilahlaştırıldığı bir yerde şenola uzanan eli kırardı geyse taraftarı liseyi bile yakardı

fatoş 5-6 şampiyonluk 1 uefa bilmem kaç türkiye kupası varken antremanda kovuldu.
hemde önceki sezon şampiyon yapmıştı sanırım.
geyse taraftarı dediğin tamamen seyircidir.
şampiyonluk ve başarıyı severler gsyi değil, lise öyle bir karar verdiği anda herkes susardı, köfte ekmekçi tayfa yahu bu dursun özbeke bile birşey diyemiyorlardı köfte ekmek verdiği için ki liseli tayfası bütün kulübü yönetiyor ona mı laf edicekler  :lol:
fb taraftarı sahip çıkıyor ersun örneği gibi. fbye gitse asıl sıkıntı orda başlayabilirdi.

Neyse özet olarak geçmiş geçmişte kaldı.
şenol hocamız gitti türk milli takımına
avcı kesinlikle bizim kalibrede biri olmadığını kanıtladı
yönetim desen hadi onlara biraz daha süre vereyim ama şuanlık pek iç açıcı değil.

Takımı baştan aşağıya yenilemek zor ondan yönetimi böyle kabul etmemiz gerek onlar hakkında bir değişiklik yapamayız.
Başkan eğer başkansa bune kardeşim Beşiktaş kendi evinde gelen geçen yeniyor diyip hocayı kovmalı.
Hücum futbolu seven, ön taraftaki oyuncuları parlatmasıyla öne çıkabilecek yabancı vizyonlu bir td getirilmeli.
Gelecek sene için ümit veren bir oyun oynanmalı en azından seneye iyi transferlerle olabilir ya diyebilmeliyiz.
Bu hoca sene sonuna kadar takımın inciğini cinciğini çözüp seneyede güzel bir transfer bütçesi verip takımdaki şu ölü toprağı atmalı.

Ben Beşiktaş altyapısından yetiştim ve Serpil Hamdi Tüzün gibi çok değerli hocalardan birçok şey gördük. Ben 10 sene önceki Rıza Çalımbay değilim, kendimi çok geliştirdim.

Hahahahaha ne hallere düştü koca Beşiktaş, rıza bile bizle tiktok geçiyor.

Çevrimdışı worns

abi allahaşkına ne yaptı şenol hocaya taraftar. kazandığı başarılar ölçüsünde destekledi, uzun süre de sahip çıktı. son dilimde bile hala tribünlerde lehine tezahürat yapılıyordu. ben şenol hocanın kariyerinin hiç bir anında bu kadar desteklendiği bir yer hatırlamıyorum. efsanesi olduğu ve orta sıra takımı olmuşken iki kere şampiyonluğa oynattığı ts'de bile kaç kez kovuldu kaç kez ıslıklandı. bizde hakettiği şekilde ciddi bir kredisi vardı 2.5 sezonluk başarıları nedeniyle ve son anına kadar bir saygısızlık yapılmadı. geçen sene içerde genk'den 4 yedi sarpsborg'lu malmö'lü gruptan çıkamadı bi tek o aralıkta bol bol ıslık vardı onun bile yoğunluğu oyunculara karşıydı ve gerilim yükseldikçe yönetim hedefe çakılıyordu.

yönetimle içerde yaşadığı sorunların taraftarla bir ilgisi yok. fikret orman yönetimi gerekli ortamı sağlayamadı diye eleştirilebilir bu konunun farklı bir yönü.

acısıyla tatlısıyla sorunlu dönemleri olsa da başarılı bir dönemi geride bıraktık şenol hocayla. kariyerinin sonunda tekrar milli takıma gitmesi de fena olmadı. zaten çok iyi bir milli takım hocası olacağından emindim turnuvada da iş yapacaktır. bizim için ise bu dönem geride kaldı. zaten hoca 67 yaşında ve fb gerilimi yönetimle gerilim derken baya yorulmuştu. artık birşeyleri yeniden kuracak enerjisinin kalmadığı hissediliyordu. bir noktada bitecek bir dönemdi.

Çevrimdışı ferdi1903

Sanki topcularda avciya karsi gibiler.

Çevrimdışı worns

Ben Beşiktaş altyapısından yetiştim ve Serpil Hamdi Tüzün gibi çok değerli hocalardan birçok şey gördük. Ben 10 sene önceki Rıza Çalımbay değilim, kendimi çok geliştirdim.

Hahahahaha ne hallere düştü koca Beşiktaş, rıza bile bizle tiktok geçiyor.

Bugün telefon açsalar Sivas'ı şu halde bırakır gelir.

Çevrimdışı worns

Tayfun Korkut olabilir mesela o da bosta.

Bayram Bektas da istesek gelebilir.

Avci'dan kurtulalim da gerisi kolay bence.

Tayfun kötü hoca değil ama bu seviye için yeterli deneyimi yok.

Bayram ne alaka? Adamın en büyük başarısı Ümraniye'de fena top oynatmamak :) göztepe'de bile tutmadı.

Sergen, Tayfun, Bayram falan bunlardan normal koşullarda ancak yardımcı antrenör olur Beşiktaş'a ciddi bir yabancı teknik direktörün yanında çalışabilirler.

Çevrimiçi tolga1903

Yaza kadar istifa etmediği sürece abdullah avcı gitmeyecek gibi duruyor eğer herhangi bir maçta tarihi fark yemezsek. Madem başımızda durmaya devam edecek sene başında o küme düşeriz korkusu yaşatan değişik oyun düzeninden nasıl vazgeçtiyse şimdi de caner eksenli saçma sapan oyundan vazgeçmek zorunda.

Lütfen 10 asisti var çok iyi falan denilmesin bugün 14 korner kullandı bu adam 14. Hayır bu kadar yüklenmenin ona da faydası yok sağ açık deniyor sol açık deniyor sol bek deniyor merkez orta sahada oyun kurduruyor sürekli onun orta tehdidiyle oynamaya çalışıyoruz ya nedir bu?Azimli oyuncu asla kabul etmiyor yenilgiyi hırsı tavan vs bunların hiçbiri sahada torino ve inter'in duran topçusu ljajic varken istisnasız her duran topu kullanması için sebep değil. Yine hiçbirisi sağ kanat oynatmak için de sebep değil. Sürekli tekrar edicem bu adamın 40 dakikaya yakın sağ kanat oynaması resmen izleyenlere ve takıma hakaret.

Bir diğer husus atiba elneny orta saha merkezi. Erdem mi oynar oğuzhan mı oynar veya dorukhan'ı mı iyilestirirler ljajic'i geriye mi çeker trabzon'un sosa kullanımı gibi ne yapacaksa yapsın iki defansif orta saha oyuncusunun olduğu orta saha modeli de çöktü hoca görmek istemiyor. İstediği kadar atiba'yı hücumda kullansın atiba gol becerisi son derece düşük oyuncu kilit pası da öyle aman aman yapamaz olmuyor yani elneny'nin zaten oralarda işi yok birinden vazgeçmeli zaten böyle de defansımız evlere şenlik bari daha etkin hücum etmeye çalışırsın.

Madem kadro bu ve takviye yapılması da imkansız artık bu kadronun en azından izleyenlere keyifli 5 10 dakika olsun izletmesi lazım. Sahada ne yaptığını bilmeyen bir adamın orta açsın diye ayağına bakılan top kaybedince kalecisi olmayan kalesinde çat diye golü gören iğrenç futbolu kimse kabul etmiyor hoca sana ayrılan sürenin sonuna gelmeden önce lütfen düzelt artık kariyerin için yap bişeyler.

Yaza kadar istifa etmediği sürece abdullah avcı gitmeyecek gibi duruyor eğer herhangi bir maçta tarihi fark yemezsek. Madem başımızda durmaya devam edecek sene başında o küme düşeriz korkusu yaşatan değişik oyun düzeninden nasıl vazgeçtiyse şimdi de caner eksenli saçma sapan oyundan vazgeçmek zorunda.

Lütfen 10 asisti var çok iyi falan denilmesin bugün 14 korner kullandı bu adam 14. Hayır bu kadar yüklenmenin ona da faydası yok sağ açık deniyor sol açık deniyor sol bek deniyor merkez orta sahada oyun kurduruyor sürekli onun orta tehdidiyle oynamaya çalışıyoruz ya nedir bu?Azimli oyuncu asla kabul etmiyor yenilgiyi hırsı tavan vs bunların hiçbiri sahada torino ve inter'in duran topçusu ljajic varken istisnasız her duran topu kullanması için sebep değil. Yine hiçbirisi sağ kanat oynatmak için de sebep değil. Sürekli tekrar edicem bu adamın 40 dakikaya yakın sağ kanat oynaması resmen izleyenlere ve takıma hakaret.

Bir diğer husus atiba elneny orta saha merkezi. Erdem mi oynar oğuzhan mı oynar veya dorukhan'ı mı iyilestirirler ljajic'i geriye mi çeker trabzon'un sosa kullanımı gibi ne yapacaksa yapsın iki defansif orta saha oyuncusunun olduğu orta saha modeli de çöktü hoca görmek istemiyor. İstediği kadar atiba'yı hücumda kullansın atiba gol becerisi son derece düşük oyuncu kilit pası da öyle aman aman yapamaz olmuyor yani elneny'nin zaten oralarda işi yok birinden vazgeçmeli zaten böyle de defansımız evlere şenlik bari daha etkin hücum etmeye çalışırsın.

Madem kadro bu ve takviye yapılması da imkansız artık bu kadronun en azından izleyenlere keyifli 5 10 dakika olsun izletmesi lazım. Sahada ne yaptığını bilmeyen bir adamın orta açsın diye ayağına bakılan top kaybedince kalecisi olmayan kalesinde çat diye golü gören iğrenç futbolu kimse kabul etmiyor hoca sana ayrılan sürenin sonuna gelmeden önce lütfen düzelt artık kariyerin için yap bişeyler.

Biz göndermessek yazın da gitmez. Tarihi fark yesek de gitmez çok aşırı gamsız biri. ts maçında tarihi fark yedik yahu kendilerini kulüpten falan saydı adamlar.

atiba elnenye katılırım. atiba elneny tam bir elfreni. sivas bile iki defansif ortasaha ile oynamıyor yahu. bir tanesi biraz daha farklı karakterde oyuncular oluyor.

bu kadro ve teknik ekip izleyenler en fazla 15 dakika keyif verebilir o da devre arasında

puh yazıklar olsun size koskoca Beşiktaşı ne hale getirdiniz. Benim sinirim haftalardır üzerimde gitmiyor. Gerçekten samet aybaba döneminde bile bu durumda değildik.

Çevrimdışı mylife1903

Bana rebochonun çıkması da saçma gelmilti rokonun da çünkü girenlerden bir beklentim yoktu.
Abi o konuyu kimse anlamiyor
Mesela neden caner cikmaz
Alirsin bir acik oyuncusu defansi kurcalamazsin
Caner cikmayacaksa canerle bekte baslarsin onune oyuncu koyarsin

Rokonun kaptirdigi gireydi simdiye sileye goturmuslerdi
Seytan tuyu var galiba ayni seyi tosic yapsa anasina kufur yerdi buna laf eden yok

Ismaelden kurtuluyon ya baskasi ismaele bagliyo ozzi gibi ya da yeni ismaeller aliyon, kilinik vaka

Çevrimdışı mylife1903

ben de diyordum bu takımın kadrosu bu kadar da kötü değil diye. yine diyorum. geçen sene de kötüydük bu sene de kötüyüz niye birini seçmek zorunda kalalım.

şenol hocayı severim o ayrı. uzun uzun adamın başarılarını yazıp lütfen saygılı olalım dedim ama aynı zamanda artık kafası burda değil bişey oynatmıyor da dedim geçen sene. hala da aynı fikirdeyim. üzerine bir şey koyulabilecek geliştirilebilecek bir yönümüz yoktu geçen sene. kazandığımız dönemler de bireysel öne çıkışlar bir şeyler getiriyordu. çoğunlukla burak.
Bu is sivi ile alakalidir
Mesela senol seni 2 sene sampiyon yapmis, demektirki yapabilitesi var hem de yuksek
Senol kupayi alamiyorsa olay baska yerdedir daha adamin dediklerinin yapilmamasina falan girmeden kagit ustunde soyluyorum. Keramet bizde degil.
Taraftar anlamiyor sen bayern yuve alahly falan degilsin. 10 sene ustuste sampiyon oluyon kulubeye okuz koyuyon gene sampiyon oluyon sonra hoca getiriyon olamiyon hah onu kovarsin
20 senede 4 kere kupa aldik galiba 2 sini alana laf edersen allah carpar adami

Avci ne yapmis, avci kim ki
Tek satir sivisi var
Inceleri goreceksin bu adam milli takim tdsi oldugunda siyasi ortama mesaj vermek icin cember sakal birakan tiynette biri bunu getiren de zaten fo.

Ayni sey gibi kens hikayesi
Arkadas lens 2 sene ustuste kupa alan takima gelmedi mi? Geldi takimi bozdu bu kadar basit