Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yarıştan çekilmişken üstüne bir faiz indirimi gelebilir böyle bir şey bekliyorum. Yönetim bu gün yenseydik transfere ihtiyacımız yok diyecekti yenildik artım transfere ihtiyacımız yok der heralde. Tabi bizim önce transfere mi ihtiyacımız var yoksa teknik direktöre mi orası daha önemli. Bir transfer yapılacaksada artık ilk öncelik kaleci oldu.atamıyoruz bari yemeyelim.
Bu takım 1-2 transferle düzelmez. Çok neden sayılır istenirse. En başta teknik direktörün bakış açısı yanlış. Kusurlu bir oyunu elinde o oyunu oynayamayacak kusurlu oyuncularla oynuyor. Elinde kusursuz oyuncu olsa oyun yine kusurlu. O ne olacak? Muhafazakar, sabit fikirli bir kişi. Bazı konularda değişiklik yaptı diyorsun. Birkaç hafta sonra bakıyorsun tekrar eskiye dönme eğilimi gösteriyor.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

hücumda hücumcular görevini yerine getirebilse aslında savunmada kötü sayılmaz. Bir adriano değil tabi ama şu takımda adriano da birşey yapamazdı. Topu hep kanatlara göndermeye devam ettik kanatta topu alanın tek opsiyonu arkasındaki beke verebilmek veya orta yapmak oldu. 30meyre yakınında kimde desteğe gelmedi özellikle sağ kanat akınlarında. Atiba ve elneni de topu aldığında yakınında kimse yoktu.kanattaki oyuncular da hiç içeri dalarak oyuna katkı vermedi hep kenarda top bekledi aynı quaresma gibi.

quaresma aldıgında 2 çalım atar dağlara taşlara da olsa orta keserdi bunlar onu bile yapamıyor  :D

rebochoya dönecek olursak kesilikle bizim seviyenin elemanı değil adriano ile mukayese etmeye kalkışmak ise futbola ihanettir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bunun da mı ahı var üstümüzde?

keşke bu gelse idi en azından real alt yapısından filan iyi çocuklar getirirdi futbolu avcıdan 5 kat pardon 15 kat fazla bildiği kesin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

bunun da mı ahı var üstümüzde?
yüksek ihtimalle

emre değil hakan

hepsi birbirine benziyor zaten ha emre ha hakan ne farkeder :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

quaresma aldıgında 2 çalım atar dağlara taşlara da olsa orta keserdi bunlar onu bile yapamıyor  :D

rebochoya dönecek olursak kesilikle bizim seviyenin elemanı değil adriano ile mukayese etmeye kalkışmak ise futbola ihanettir  :D
son senesinindeki adrianoyla kıyaslanır bence.

Çevrimiçi levitate

keşke bu gelse idi en azından real alt yapısından filan iyi çocuklar getirirdi futbolu avcıdan 5 kat pardon 15 kat fazla bildiği kesin
25 olsun mu :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

yüksek ihtimalle

hepsi birbirine benziyor zaten ha emre ha hakan ne farkeder :D
emre kesme kalıyor yanında.

Çevrimdışı tangaz

son senesinindeki adrianoyla kıyaslanır bence.

son sene oynadı mı ki  :alala:

Çevrimdışı tangaz

25 olsun mu :D

25 de olur 50 de avcı futbolu bilmediği için + sonsuz da olabilir

Çevrimdışı Erman1903

Hep  saçma gibi görünen kimsenin oyunda fark edemeyeceğini düşündüğü ama 'Vay be nasıl da düşündü . Oyunu döndürdü' dedirtecek bir işler yapma peşinde. Bu kulüp staj, ego tatmin etme yeri değil ama işte Avcı da bunun farkında değil.

Ben kafasındaki tüm planlar tükendiği - yolu kalmadığı için böyle atışlar yaptığını düşünüyorum. Yoksa sistem adamı olarak bilinen bir hoca bu kadar kitap dışı iş yapmaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hücumda hücumcular görevini yerine getirebilse aslında savunmada kötü sayılmaz. Bir adriano değil tabi ama şu takımda adriano da birşey yapamazdı. Topu hep kanatlara göndermeye devam ettik kanatta topu alanın tek opsiyonu arkasındaki beke verebilmek veya orta yapmak oldu. 30meyre yakınında kimde desteğe gelmedi özellikle sağ kanat akınlarında. Atiba ve elneni de topu aldığında yakınında kimse yoktu.kanattaki oyuncular da hiç içeri dalarak oyuna katkı vermedi hep kenarda top bekledi aynı quaresma gibi.
İşte o kusurlu oyunu tasvir ediyorsun. Hücumda oyuna genişlik kazandırma diyor buna Avcı. Orta sahan topu ayağına alacak. Top orta sahanda iken hücumda diğer oyuncular enlemesine sahaya yayılacak, bunu yaparken zaman kaybedeceğiz, karşı takım savunmada pozisyonu almış olacak, sahaya enlemesine yayılan takımda oyuncular topu ayağına bekleyecek, topu ayağına aldığında merkezden dalamayacak çünkü merkez kapatılmış, kanatlardan dalmak zorunda ama rakip savunma pozisyon aldığı ve kalabalık olduğu için kanatlardan da etkili yüklenmek mümkün değil. Asıl kötü tarafı hücumdayken topu kaybetmen. Sen sahaya enlemesine yayılırken diklemesine büyük boşluklar veriyorsun. İşte rakip topu kazandığında o boşluklardan etkili pozisyonlar buluyor. Rakip takımların Xg'si az olmasına rağmen fazla gol bulmaları sadece kaleci değil aynı zamanda teknik direktör tercihleriyle de alakalı.

Bu durumdayken transfer yapsak ne olacak? Şampiyon mu olur takım yoksa elimiz kolumuz daha çok mu bağlanır?

Çevrimdışı tangaz

Ben kafasındaki tüm planlar tükendiği - yolu kalmadığı için böyle atışlar yaptığını düşünüyorum. Yoksa sistem adamı olarak bilinen bir hoca bu kadar kitap dışı iş yapmaz.

sistem mistem bildiği yok marifet oranaktaymış

Çevrimiçi tolga1903

Bilmiyorum ben mi çok takıyorum bu duruma ama tüm duran topları caner'in kullanması artık illallah ettirdi. Bu adamın sağ taraftan kullandığı kornerlerin tamamı çöpe gitti bugün. Top geri dönüyor ve sol ayakla içeriye orta açmaya çalışıyor gücü yetmiyor. Bu takımda en iyi duran top kullanan oyuncu her şeye rağmen adem ljajic topa dokundurmuyor burak ve caner.

Ben hocaya hep güvendim yaptığı hataları düzelteceğine inandım ama bugün sol bek oyuncusunu 40 dakika sağ çizgide kullanması ve o bölümde oynanan skandal oyunun artık savunulacak durumu yok. Yine de hakarete çok kötü konuşmaya karşıyım ancak içinde umut bırakmadı avcı insanın. Bu kötü kadro en kötü şekilde nasıl kullanılır dersi verdi bugün neden hocam hadi sen göremiyorsun biz senin bu yardımcılarına niye maaş ödüyoruz? Mesela neden her maç rebocho çıkmak zorunda neyi istiyorsun da yapamıyor bu adam? Hayır zaten bir elin parmaklarını geçmeyecek vasat üstü oyuncun var şunların yerleriyle bari oynamasan olmuyor mu atiba elneny nkudu caner ljajic burak biz bu 6'lı ile rakip 9 kişi kalmadan kaleye gidemiyoruz görüyorsun biliyorsun ısrar ediyorsun amacın kendini kovdurmaksa bizde para da yok hocam.

Üzülüyorum kendi fikrim bu adam kötü hoca değildi gönül isterdi eline daha iyi kadrolar verelim ancak erzurum malatya bratislava gaziantep fk şu yenildigimiz oyun olarak hiçbir şey vaad etmediğimiz takımlardan kötü olamaz kadro kusura bakma hocam. Yazık oldu çok yazık.
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 01:25:32 tolga1903 ]

Çevrimdışı tangaz

eğer avcıyı gönderemeyeceksek tüm kiralıkları yollayalım böyle yapınca eli mahkum diğerlerini oynatacak belki içlerinden bir kaçı kazanç olur

Çevrimdışı Erman1903

rebochoda sıfır katkı yalnız ne hücuma ne savunmaya katkısı yok bu elemanında

Belki de yanılıyorumdur ama bu hocanın özellikle kenar oyuncularının beynini çok bulandırdığını, performanslarının bu yüzden daha da düştüğünü düşünüyorum. Caner ve Gökhan tecrübeli futbolcular oldukları, Abdullah hoca tarafından daha önceden de tanındıkları için bu olayı aştılar. Diğerleri hala bu sorunu yaşıyor.

Çevrimdışı tangaz

Belki de yanılıyorumdur ama bu hocanın özellikle kenar oyuncularının beynini çok bulandırdığını, performanslarının bu yüzden daha da düştüğünü düşünüyorum. Caner ve Gökhan tecrübeli futbolcular oldukları, Abdullah hoca tarafından daha önceden de tanındıkları için bu olayı aştılar. Diğerleri hala bu sorunu yaşıyor.

olabilir zira avcının performansını düşürmediği oyuncu yok her kötülük avcıdandır deseler inanırım o derece. bir süredir söylüyorum ruiz misal geldiğinde taş gibi oynuyordu avcıyla çalıştıkça geri gidiyor her maç daha kötü oynuyor

Çevrimdışı Erman1903

olabilir zira avcının performansını düşürmediği oyuncu yok her kötülük avcıdandır deseler inanırım o derece. bir süredir söylüyorum ruiz misal geldiğinde taş gibi oynuyordu avcıyla çalıştıkça geri gidiyor her maç daha kötü oynuyor

Abi saymakla bitmez, ben oyuncuları eleştirmeyi bıraktım. Hoca takımın başına geçti; şu ana kadar bildiklerinizi unutun, baştan başlıyoruz dedi. Şu bizim Douglas bile geçen sene ligin flash bekiydi. Artık nasıl hazırladıysa takımı amatör futbolcu gibi gözüküyordu maçlarda. Daha sonra da sakatlandı zaten.

Çevrimdışı tangaz

Abi saymakla bitmez, ben oyuncuları eleştirmeyi bıraktım. Hoca takımın başına geçti; şu ana kadar bildiklerinizi unutun, baştan başlıyoruz dedi. Şu bizim Douglas bile geçen sene ligin flash bekiydi. Artık nasıl hazırladıysa takımı amatör futbolcu gibi gözüküyordu maçlarda. Daha sonra da sakatlandı zaten.

katılıyorum avcının elinde herkes kayboldu sakatlanana dek dorukhan bile geçen senenin çok gerisindeydi ne zaman milli takıma gitse kendine geliyordu güven yalçın misal şenol bizi uyarmıştı güven bıraktıgımda daha iyiydi geri gitmiş buldum demişti sene başı milli maçlar sonrasında

şenol demişken adam 3 gün önce karyusu gömdü karyus sağ olsun 3 gün sonra altına imza attı. yalnız karyus bile bu kadar kötü gol yemiyordu geçen sene özellikle şenol buna fırçayı bastıktan sonra ligin  ikinci yarısı saç baş yoldurmamıştı böyle

Çevrimdışı haluk.m

Bence hoca kadar oyuncularda suçlu, her maç 2-3 oyuncu dışında kendini zorlayan yok.  Takımı sıfırlamak şart, çok iyi bir teknik direktör geldi diyelim, sizce kaç oyuncuyu kadroda tutmak ister ?

Çevrimdışı Zafer55

Bence hoca kadar oyuncularda suçlu, her maç 2-3 oyuncu dışında kendini zorlayan yok.  Takımı sıfırlamak şart, çok iyi bir teknik direktör geldi diyelim, sizce kaç oyuncuyu kadroda tutmak ister ?
Şuan mücadele edilen lig için mevcut kadro yeterli.Herhangi bir td ,çok sayıda oyuncumuzu kadroda tutmak ister.

Çevrimiçi tolga1903

Çoğunu istemeye istemeye oynatacak. Sergen'in ayrıldığı çoğu takımda transfer mevzuları öne çıktı mesela bütçe verilmedi istediği alınmadı vs. Şimdi gelse aptal değil sergen görüyor bunlarla yol olmayacağını biz kadar bizi hiç tanımayan yabancı hoca ses etmez anca.

Çevrimdışı worns

Doğru. Ljajic de stoperler de böyle sorunlar yaşadı. Takımdaki hemen herkes ortalama pozisyonu belirgin, yapabilecekleri sınırlı, mental açıdan da değişken oyunlara uygun olmayan oyuncular. Alıp bunlara önce nerdeyse herkesin rollerini değiştirmesi gereken taktik yüklemeler yaptı. Hadi takımda istediğin oyuna uygun 6-7 oyuncu vardır. 2si akıllıdr yeni rolünü kotaracak gibidir. 2si de idare eder vs Zorlarsın zamanla o mevkilere de takviye yaparsın. Bizde öyle garip bir durum vardı ki sene başında hocanın yaratmaya çalıştığı taktiksel yapıya uygun oyuncu 3ü geçmiyordu. Bu oyuncular bu rol değişimlerini %100 verimle gerçekleştiremeyeceklerine göre bu takımın toplam yapabilirliğini ciddi oranda düşürmek demek. "sistem, oyuncuyu değerli kılar." aslında bu yanlış bir yaklaşım değil. aynı şekilde uygun olmayan sistem de takımın değerini marjinal biçimde düşürebilir bunu yaşadık.

Çevrimdışı tangaz

son 7 maçta tek galibiyet var 9 kişilik gençlere karşı
yine son 7 maçta 9 kişilik gençlere attıgımız 4 golle beraber 8 gol atıp 17 gol yemişiz

bu ayıp da senin eserin sn.avcı

avcı istifa şeyi trendtopic olmuş sosyal medyada