Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553420 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

kim gelip avcı enkazını şu anda kaldıracak ki keşke kamp başlamadan getirseydik yeni hocayı

yönetimin ne hocayı gönderme ne oyuncu alma niyeti var.

Hoca ve oyuncu grubu ile iyi kötü bu sezonu tamamlarız diye düşünüyor ancak yanılıyorlar.

Halen geç değil sergen boşta üzülmez bosta 2'sini getirsinler takımın basına.

Avcının tazminatını düşünürken avrupadan da oluruz iş işten geçtikten sonra bir faydası yok.

Çevrimdışı tangaz

valla ben işin en başına gidip olcay kalsın tarafındaydım. Senede 10gol 10asist yapan adamı beğenmedi bu taraftar.şu an td için en uygun seçenek aybabadır ayrıca. Takımdaki pırpır adamlar için ilaç olur. Böyle sağa pas sola pas geriye pas ile de bu diabi nkudu boyddan verim filan alamazsın. Avcı defansı tolar dedik ama bu kaleciyle o iş te olmaz kaleye gelen her iki toptan 3ü gol oluyor.

kaleye şımaykıl buffon dassaev noyer vbvb kim geçerse geçsin avcı ile daha da geri gitmeye mahkum savunma 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

yönetimin ne hocayı gönderme ne oyuncu alma niyeti var.

Hoca ve oyuncu grubu ile iyi kötü bu sezonu tamamlarız diye düşünüyor ancak yanılıyorlar.

Halen geç değil sergen boşta üzülmez bosta 2'sini getirsinler takımın basına.

Avcının tazminatını düşünürken avrupadan da oluruz iş işten geçtikten sonra bir faydası yok.

haklısın avrupa kaçarsa ordan gelecek 8-10 milyon yuro uçacak ordan kasaya 50-60 milyon tl giriyor avcının tazminatının 3 katı nerdeyse
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Yarıştan çekilmişken üstüne bir faiz indirimi gelebilir böyle bir şey bekliyorum. Yönetim bu gün yenseydik transfere ihtiyacımız yok diyecekti yenildik artım transfere ihtiyacımız yok der heralde. Tabi bizim önce transfere mi ihtiyacımız var yoksa teknik direktöre mi orası daha önemli. Bir transfer yapılacaksada artık ilk öncelik kaleci oldu.atamıyoruz bari yemeyelim.

Çevrimdışı tangaz

aklıma geldikçe sinirleniyorum diabiyi oyuna soktu sonra layiçi çıkardı filan neyin kafası bu yaa

Çevrimdışı tangaz

Yarıştan çekilmişken üstüne bir faiz indirimi gelebilir böyle bir şey bekliyorum. Yönetim bu gün yenseydik transfere ihtiyacımız yok diyecekti yenildik artım transfere ihtiyacımız yok der heralde. Tabi bizim önce transfere mi ihtiyacımız var yoksa teknik direktöre mi orası daha önemli. Bir transfer yapılacaksada artık ilk öncelik kaleci oldu.atamıyoruz bari yemeyelim.

maçtamıydın murat

Çevrimdışı Erman1903

aklıma geldikçe sinirleniyorum diabiyi oyuna soktu sonra layiçi çıkardı filan neyin kafası bu yaa

Saçma sapan bir hareket yapayım, belki kovarlar da paramı alır yoluma bakarım kafası olmasın...

Çevrimiçi murat

kaleye şımaykıl buffon dassaev noyer vbvb kim geçerse geçsin avcı ile daha da geri gitmeye mahkum savunma 
bu eveleme geveleme futbolunda en azından beklenti top sende kalır zaten gitmiyorsundur kaptırıncada açık vermezsin diye düşünüyor insan. Direkt oyun oynasan kaptırırsın filan gol yersin eyvallah dersinde bu kadar durağan oynayarak bu kadar gol yemek kalede kaleci olmamasıyla da açıklanmaz.fabrinin gözünü bağlasan bu kadar gol yemezdi.

Çevrimiçi murat

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 00:57:22 MURAT ]

Çevrimiçi murat

Bana rebochonun çıkması da saçma gelmilti rokonun da çünkü girenlerden bir beklentim yoktu.

Çevrimiçi Samet Demir

Parametreler bunu gerektiriyor abi. Valla bende Abdullah hoca gelsin istiyordum ama çok net hata olmuş. Bence devre arası transfer bile yapmasınlar. Sergen hoca gelsin böylece seneye çöpe atılmamış olur her anlamda. Yazın çok iyi bir planlama şart.

Yonetim iyi bir refleks göstermeli..

Tahminim seçimlerini kolay olandan yana yapacaklar. Avcı ile sene sonuna kadar devam..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Saçma sapan bir hareket yapayım, belki kovarlar da paramı alır yoluma bakarım kafası olmasın...

makul ve mantıklı bir görüş elin geselisinden de bu beklenebilir şaşırtmaz

Çevrimdışı tangaz

bu eveleme geveleme futbolunda en azından beklenti top sende kalır zaten gitmiyorsundur kaptırıncada açık vermezsin diye düşünüyor insan. Direkt oyun oynasan kaptırırsın filan gol yersin eyvallah dersinde bu kadar durağan oynayarak bu kadar gol yemek kalede kaleci olmamasıyla da açıklanmaz.fabrinin gözünü bağlasan bu kadar gol yemezdi.

rocoya idman yeleği vermem die boşa demiyorum bugün yediğimiz 2 gol olsun rakibin atamadıkları olsun hep roco nedeniyleydi yiyen karyus ve aşırı saçmalaması olunca göz batmadı belki ama evlere şenlikti rocoda

Çevrimdışı tangaz

evet

ekrana yansımayan ama bize söyleyebileceğin enstantaneler var mı

Çevrimdışı tangaz

Bana rebochonun çıkması da saçma gelmilti rokonun da çünkü girenlerden bir beklentim yoktu.

rebochoda sıfır katkı yalnız ne hücuma ne savunmaya katkısı yok bu elemanında

Çevrimiçi murat

ekrana yansımayan ama bize söyleyebileceğin enstantaneler var mı
sivaslıların burası sivas buradan çıkış yok tezahüratları. Avcı ve rıza hemen önümdeydi sma orada da olağan dışı birşey yoktu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hep  saçma gibi görünen kimsenin oyunda fark edemeyeceğini düşündüğü ama 'Vay be nasıl da düşündü . Oyunu döndürdü' dedirtecek bir işler yapma peşinde. Bu kulüp staj, ego tatmin etme yeri değil ama işte Avcı da bunun farkında değil.

Çevrimdışı tangaz

Parametreler bunu gerektiriyor abi. Valla bende Abdullah hoca gelsin istiyordum ama çok net hata olmuş. Bence devre arası transfer bile yapmasınlar. Sergen hoca gelsin böylece seneye çöpe atılmamış olur her anlamda. Yazın çok iyi bir planlama şart.

Yonetim iyi bir refleks göstermeli..

Tahminim seçimlerini kolay olandan yana yapacaklar. Avcı ile sene sonuna kadar devam..

bence de en mantıklı hamle sergenin gelmesi hiç transfer yapılmasın 5-6 hafta herkesi gözlemlesin fırsatlar versin zaten futbolcudan maksimum anlayacak potansiyelde biri sonra işe yaramaz dediklerini kadro dışı bıraksın kalanlarla sezonu tamamlasın bu esanada da yönetimle kafa kafaya verip gelecek sene planlansın tüm transferler kampa yetiştirilsin ve yolumuza bakalım

Çevrimdışı tangaz

sivaslıların burası sivas buradan çıkış yok tezahüratları. Avcı ve rıza hemen önümdeydi sma orada da olağan dışı birşey yoktu.

avcı istifa die bağırdın mı  :D

Çevrimiçi murat

rebochoda sıfır katkı yalnız ne hücuma ne savunmaya katkısı yok bu elemanında
hücumda hücumcular görevini yerine getirebilse aslında savunmada kötü sayılmaz. Bir adriano değil tabi ama şu takımda adriano da birşey yapamazdı. Topu hep kanatlara göndermeye devam ettik kanatta topu alanın tek opsiyonu arkasındaki beke verebilmek veya orta yapmak oldu. 30meyre yakınında kimde desteğe gelmedi özellikle sağ kanat akınlarında. Atiba ve elneni de topu aldığında yakınında kimse yoktu.kanattaki oyuncular da hiç içeri dalarak oyuna katkı vermedi hep kenarda top bekledi aynı quaresma gibi.

Çevrimiçi murat

avcı istifa die bağırdın mı  :D
Yok taraftarın teknik direktör göndermesine karşıyım o kadar zeka sahibi olmasını beklerim.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Hep  saçma gibi görünen kimsenin oyunda fark edemeyeceğini düşündüğü ama 'Vay be nasıl da düşündü . Oyunu döndürdü' dedirtecek bir işler yapma peşinde. Bu kulüp staj, ego tatmin etme yeri değil ama işte Avcı da bunun farkında değil.

canerin sağda olmadıgını zaten top kaptırmaya meğilli oldugunu sağda daha çok hata yaptıgını etkinliğinin sıfırın altına düştüğünü bilmeyen görmeyen yokken  üstelik bunu daha evvel denemişken ve tutmdıgını da çok net örmüşken neden hala dener bir insan avcı inatçı  ötesi bir adam ve bu bize yine zarar verdi gitmezse daha çoook zarar verir yenilen 2.golde top kaybını caner aynen az evvel anlattıgım şekilde yaptı

Çevrimiçi levitate

Kale boşken bile gol yemiyoruz  :ebebe:
biraz emrenin beceriksizliğinden olmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat