Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553070 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı worns

Abdullah hocanın hatası kendi bildiğinden vazgeçmesiydi. Kötü de olsa eksik de olsa kadro uyum sağlayamıyor da olsa şu kendi taktiğinden vazgeçti, günü kurtarmak için ne oynadığı bilinmeyen Beşiktaşı sahaya sürdü, her kötü oyunda görüp eksikleri düzeltmedi. Halbuki kendi oyunuyla eldeki oyuncu grubunu iki türlü de inat etmeyip orta yolu bulsa en azından takım sinerji yakalardı. Bunlar hocanın verdiği zararlardır. Taktiğin savunmaysa savunma yaptır, hücumsa hücum oynat, pas oyunu oynatacaksan ona göre oyuncuları çalıştır. Yaz boyu pas mas diye çalışan takım 10. Hafta canerin ortalarına, saçma uzun toplara kaldıysa bu plansız kaos futbolundandır. Şampiyon olmayı düşünen kimse böyle oyun oynatmaz. Halbuki biraz inat etse, iki tane oyuncu kendini gösterse en azından bir umudumuz olurdu, sisteme uygun olmayanlara da uygun değil derdik, bazı oyuncular da adaptasyon sağlardı belki. Şu an neresini tutsak elde kalıyor. Hoca bu yüzden değişmeli.

katılıyorum. aslında bence 442 üzerinden kurabileceği yeni bir fırsatta vardı ama keskin bi karar alamadı o geçişi de beceremedi. yazın kafasında kurduğu pas açısı projeleriyle 2'li defansif orta sahalı oyunu içiçe geçirmeye çalıştı iyiden iyiye saçmalamaya başladı takım.

bu kadar kısa sürede bu kadar taktiksel istikrarsızlık bu koşullarla baş edemeyeceğini, bu seviyeyi kaldıramayacağını gösterdi . devre arası son şansıydı. şu maç skordan bağımsız net bir oyun anlayışı gösterebilmeliydi. hala buradaysak devamı için pozitif konuşulamaz artık.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2.gole bidaa bakıyorum normalde kaleci ayağını yana açar bu manken öne açıyor

hala tolgabundan kötüydü diyen var mıcidden merak içindeyim
Geçen gün bir iletide karşılaştırmasını yapmıştım. Karius gol yiyince farklı Tolga aynı golü yiyince farklı tepki gösteriyor bizim taraftar ne hikmetse. Aynı golleri Tolga yese çoktan başka bir ülkeye iltica etmişti. Paketin içindekine değil de paketin görüntüsüne bakan bir taraftar kitlemiz var.

Çevrimdışı mylife1903

Abdullah hocanın hatası kendi bildiğinden vazgeçmesiydi. Kötü de olsa eksik de olsa kadro uyum sağlayamıyor da olsa şu kendi taktiğinden vazgeçti, günü kurtarmak için ne oynadığı bilinmeyen Beşiktaşı sahaya sürdü, her kötü oyunda görüp eksikleri düzeltmedi. Halbuki kendi oyunuyla eldeki oyuncu grubunu iki türlü de inat etmeyip orta yolu bulsa en azından takım sinerji yakalardı. Bunlar hocanın verdiği zararlardır. Taktiğin savunmaysa savunma yaptır, hücumsa hücum oynat, pas oyunu oynatacaksan ona göre oyuncuları çalıştır. Yaz boyu pas mas diye çalışan takım 10. Hafta canerin ortalarına, saçma uzun toplara kaldıysa bu plansız kaos futbolundandır. Şampiyon olmayı düşünen kimse böyle oyun oynatmaz. Halbuki biraz inat etse, iki tane oyuncu kendini gösterse en azından bir umudumuz olurdu, sisteme uygun olmayanlara da uygun değil derdik, bazı oyuncular da adaptasyon sağlardı belki. Şu an neresini tutsak elde kalıyor. Hoca bu yüzden değişmeli.
Cok dogru diyorsun
YA oyunum bu dersin sonuna kadar oynatirsin
Ya oyunum bu ama bu takim bunu oynar dersin sonjna kdar oynarsin
Gecen de yazdim ne emmeye ne gommeye geliyor diye

Çevrimdışı tangaz

ben de diyordum bu takımın kadrosu bu kadar da kötü değil diye. yine diyorum. geçen sene de kötüydük bu sene de kötüyüz niye birini seçmek zorunda kalalım.

şenol hocayı severim o ayrı. uzun uzun adamın başarılarını yazıp lütfen saygılı olalım dedim ama aynı zamanda artık kafası burda değil bişey oynatmıyor da dedim geçen sene. hala da aynı fikirdeyim. üzerine bir şey koyulabilecek geliştirilebilecek bir yönümüz yoktu geçen sene. kazandığımız dönemler de bireysel öne çıkışlar bir şeyler getiriyordu. çoğunlukla burak.

bireysel öne çıkışları şenol sağlıyordu bu sene neden birysel öne çıkamıyor kiimse aksine herkes bireysel geri gitti?

adam son sene önceki sene geri gitti gibi göründü ise fikret ve avanesi yüzünden geri gitti o gidişlerde bile liglerin ikinci yarısı yardırdı resmen 40ar gol 40 ar puan yaptırdı hakemsiler olmasa gene şampiyon yapıyordu miras filan bırakamaz kimse kendimizi kandırmayalım tek miras müzede olur bizim ülkede pep gelse kloop gelse miras bırakamaz her sene 10 oyuncu git gel yaparken ne mirası bırakabilir X bir hoca bırakalım mirası bu nedenle adam ligin bugını çözmüş ona göre oynatıyordu işte netice de alıyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcı aynı hataları yapmakta ısrar ediyor. Maç sonrası neler söylediği beni ilgilendirmiyor. Ben hocayım diyeni sahada görürüm. Maç sonrası herkes konuşur  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1218975062453366784

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Abdullah hocanın hatası kendi bildiğinden vazgeçmesiydi. Kötü de olsa eksik de olsa kadro uyum sağlayamıyor da olsa şu kendi taktiğinden vazgeçti, günü kurtarmak için ne oynadığı bilinmeyen Beşiktaşı sahaya sürdü, her kötü oyunda görüp eksikleri düzeltmedi. Bunlar hocanın verdiği zararlardır. Taktiğin savunmaysa savunma yaptır, hücumsa hücum oynat, pas oyunu oynatacaksan ona göre oyuncuları çalıştır. Yaz boyu pas mas diye çalışan takım 10. Hafta canerin ortalarına, saçma uzun toplara kaldıysa bu plansız kaos futbolundandır. Şampiyon olmayı düşünen kimse böyle oyun oynatmaz. Halbuki biraz inat etse, iki tane oyuncu kendini gösterse en azından bir umudumuz olurdu, sisteme uygun olmayanlara da uygun değil derdik. Şu an neresini tutsak elde kalıyor. Hoca bu yüzden değişmeli.

Allah bilir vazgeçmese neler olurdu, adam hazırlık kampında Oğuzhan'ı 6 numarada kullanmayı düşündüğünü söylüyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Geçen gün bir iletide karşılaştırmasını yapmıştım. Karius gol yiyince farklı Tolga aynı golü yiyince farklı tepki gösteriyor bizim taraftar ne hikmetse. Aynı golleri Tolga yese çoktan başka bir ülkeye iltica etmişti. Paketin içindekine değil de paketin görüntüsüne bakan bir taraftar kitlemiz var.
Abi tolganin rahmetli anasina organze kufur ederdik
Karyus olunca senol mopink yapti
Senolun sistemi yok taaam mi ondan yiyo avci gelince patlama yapacak

Ayken yuken manken
Senol bu hafta kafasini karistirdi ondan yedi

Çevrimdışı worns

abi çok yaşa 45 yaşına geldim sağlam futbol tutkunu ve izleyicisiyim false bek lafını bu sene öğrendim bu yetersiz₁ oyun banayeni terimler öğretti oynadığımız maçların yarısından çogunda yenildik hatta hazırlıkları filan katsak %75-80inde yenildik ama olsun hoca çok bilime dayalı şaapıyor

şenol hoca da dönem dönem false back kullanıyordu. bu sene yapılan denemelerden çok daha başarılıydı. elinde daha önce de çok kez ispanya'da böyle oynamış bir oyuncu vardı çünkü adriano.

hayatında tipik bir kenar oyuncusundan başka bir şey olamamış bırakalım mental olgunluğu hala adam karşılamayı doğru düzgün bilmeyen caner'i bu rolde kullanmaya çalışmak baya değişik bi hayal dünyası gerektiriyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş son 7 resmi maçta 6 mağlubiyet aldı.

❌ 0-4 Wolverhampton
❌ 0-2 Yeni Malatyaspor
❌ 0-2 Erzincanspor
❌ 1-3 Fenerbahçe
✅ 4-1 Gençlerbirliği (Rakip 9 kişi)
❌ 2-3 Erzurumspor
❌ 1-2 Sivaspor

Çevrimdışı Alper1903

2.gole bidaa bakıyorum normalde kaleci ayağını yana açar bu manken öne açıyor

hala tolgabundan kötüydü diyen var mıcidden merak içindeyim

Gelmiş geçmiş en güvenmediğim topçu bu. Mevki fark etmeksizin. Top buna her yaklaştığında saydırmaya başlıyorum. Tolga'dan bile kötü kaleci olmak büyük yetenek ister.

Çevrimdışı MUSTAFA_

❌ 0-4 Wolverhampton
❌ 0-2 Yeni Malatyaspor
❌ 0-2 Erzincanspor
❌ 1-3 Fenerbahçe
❌ 2-3 Erzurumspor
❌ 1-2 Sivaspor
Liverpool'un rekorunu tersten kırmaya çalışıyoruz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

bireysel öne çıkışları şenol sağlıyordu bu sene neden birysel öne çıkamıyor kiimse aksine herkes bireysel geri gitti?

adam son sene önceki sene geri gitti gibi göründü ise fikret ve avanesi yüzünden geri gitti o gidişlerde bile liglerin ikinci yarısı yardırdı resmen 40ar gol 40 ar puan yaptırdı hakemsiler olmasa gene şampiyon yapıyordu miras filan bırakamaz kimse kendimizi kandırmayalım tek miras müzede olur bizim ülkede pep gelse kloop gelse miras bırakamaz her sene 10 oyuncu git gel yaparken ne mirası bırakabilir X bir hoca bırakalım mirası bu nedenle adam ligin bugını çözmüş ona göre oynatıyordu işte netice de alıyordu
Abi kistas sudur
Senola azicik eli yuZu duzgun adamlar versen seni sonuna kadar goturecegi kesin mi?
Soyle diyelim iyi kadro versen sampiyon yapar mi?
Yapar
Avciya iyi kadro versen, yapar diyebiliyr musun?

Çevrimdışı cursedofdragon

Liverpool'un rekorunu tersten kırmaya çalışıyoruz  :ebebe:

Çok istedin @MUSTAFA_ zamanında bu avcıyı.:)

Futbol bilgisi ile güneşi dövüyor dediniz kadrosu iyi dedim o kadroya rağmen 49 gol de kalmıs dedim biz geçen sene +70 gol attık her sene +70 üzeri gol atmıştık.

Sizin de payınız var bu halde olmamızın.

Çevrimdışı tangaz

Allah bilir vazgeçmese neler olurdu, adam hazırlık kampında Oğuzhan'ı 6 numarada kullanmayı düşündüğünü söylüyordu.

iyi kötü 28 gol attık vazgeçmese 18 gol atamazdık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

şu adama açıktan para verip kendi bırakmasını sağlayamayan yönetim boşuna makamları işgal etmesin
+1903

Çevrimdışı sefaköykartali

katılıyorum. aslında bence 442 üzerinden kurabileceği yeni bir fırsatta vardı ama keskin bi karar alamadı o geçişi de beceremedi. yazın kafasında kurduğu pas açısı projeleriyle 2'li defansif orta sahalı oyunu içiçe geçirmeye çalıştı iyiden iyiye saçmalamaya başladı takım.

bu kadar kısa sürede bu kadar taktiksel istikrarsızlık bu koşullarla baş edemeyeceğini, bu seviyeyi kaldıramayacağını gösterdi . devre arası son şansıydı. şu maç skordan bağımsız net bir oyun anlayışı gösterebilmeliydi. hala buradaysak devamı için pozitif konuşulamaz artık.
zaten şenol hocanın avantajı buradaydı. Eldeki neyse onlarla kendi pozitif futbolunu harmanlayıp bir şeyler çıkarıyordu son sezonu hariç. Yoksa özel antrenman programı falan yaptığını oyuncuları über farklı çalıştırdığını sanmıyorum. Kendi oyun tarzıyla eldekileri en uygun noktada buluşturdu çoğu zaman. Zaman zaman hataları vardı ama bu da futbol bakış açısından hatalardı tutarsız değildi. Fener deplasmanları gibi. Yoksa oyuncuları motive edip hem oyunculara uygun hem kendi oynatmak istediğin oyunun arasında bir yerde kalırsan başarılı olabilirsin. Abdullah hoca bütün yaz sistem mistem dedi 10. Hafta döndük caner yandan 25 ortaya. Hoca kriz yönetimini yapamadı maalesef.

Çevrimdışı mylife1903

şenol hoca da dönem dönem false back kullanıyordu. bu sene yapılan denemelerden çok daha başarılıydı. elinde daha önce de çok kez ispanya'da böyle oynamış bir oyuncu vardı çünkü adriano.

hayatında tipik bir kenar oyuncusundan başka bir şey olamamış bırakalım mental olgunluğu hala adam karşılamayı doğru düzgün bilmeyen caner'i bu rolde kullanmaya çalışmak baya değişik bi hayal dünyası gerektiriyor.
Sene basi
(...) anlatamadik caneri neden oynatmadigini senolun adriyanoyu oynatirken, oynamaz caner orda cunku cok net.
Feristah yenge fantezisinden beter

Çevrimdışı autopsy

iyi kötü 28 gol attık vazgeçmese 18 gol atamazdık

Caner ve Atiba olmasa yine atamazdık zaten.

Çevrimdışı sefaköykartali

en azından oğuzhandan regista olur mu olmaz mı yı ya da oraya birini koysak takım işler mi yi düşünürdük bu takımın teknik taktik hiçbir şeyi konuşulmuyor ortada bir oyun aklı yok.

Çevrimdışı mylife1903

❌ 0-4 Wolverhampton
❌ 0-2 Yeni Malatyaspor
❌ 0-2 Erzincanspor
❌ 1-3 Fenerbahçe
❌ 2-3 Erzurumspor
❌ 1-2 Sivaspor
Ben boyle bisi hatirlamiyom bakmak lazim
Buyuk takim 3 mac ustuste yenilmemeli
Gb maci olmasa vazoyet alinirdi
Topcu da istemiyor avciyi herhalde
Eger topcuda bir ariza varsa hoca gidecekse o sabotaj eden hayinlerde gonderilsin

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı tangaz

❌ 0-4 Wolverhampton
❌ 0-2 Yeni Malatyaspor
❌ 0-2 Erzincanspor
❌ 1-3 Fenerbahçe
❌ 2-3 Erzurumspor
❌ 1-2 Sivaspor

net kovulma tablosu

Çevrimdışı mylife1903

Çok istedin @MUSTAFA_ zamanında bu avcıyı.:)

Futbol bilgisi ile güneşi dövüyor dediniz kadrosu iyi dedim o kadroya rağmen 49 gol de kalmıs dedim biz geçen sene +70 gol attık her sene +70 üzeri gol atmıştık.

Sizin de payınız var bu halde olmamızın.
Adebayor demba bayic robinyo falan daha viska demedim
Kabiz olmus
Taraftari olaydi duramazdi orda robinyo ile tek santrafor oynatan adam

Lan bina verilen olanak kime verilmis hangi hica o olanaklarla senelerce calismis
Mesut bakkala hikmet karamana ver onolanaklari seri sampiyon olurlar
Rizaya bah 70myon telik kadro ile 40 puan yapmis

Çevrimdışı tangaz

Abi kistas sudur
Senola azicik eli yuZu duzgun adamlar versen seni sonuna kadar goturecegi kesin mi?
Soyle diyelim iyi kadro versen sampiyon yapar mi?
Yapar
Avciya iyi kadro versen, yapar diyebiliyr musun?

yapamaz abi onca imkanla yapamamış biz de mi yapabilecek  yapamaaaaz