Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556580 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

anlamak yetmiyor işte tek başına. yönetmek, uygulamak bunlar bir ton ayrı beceri gerektiriyor.

herkes anlattıklarına takıldı da adam anlattığının %20'sini uygulayamadı ki. sene başında dedik durduk bu oyuncularla bunu yapamazsın diye. bi ara daha iş görebilecek bi 442 denedi onda da ısrar etmedi adam. bi de üstüne saha içi tutmayan ve ısrar ettiği fanteziler eklendi. kafaca dağılmış bi adamın portresi bu.
Yaw sene basi canerden cakma bek yapti falan
Yikama yaglama cekiyorlardi
Senol neden oynatmamis boyle iste hoca buydu
Be kardesim caner oynayamaz orda onun icin oynatmamis olamaz mi adriyano ile ortasahayi destekleyen adam

Mustehak

Simdi cimbizlayin bu mactan

Çevrimdışı tangaz

Hehe abi bu bakan falan olmaliymis
Saglik bakani olsa koleradann10 milyon olse
Kcisleri bakanina salar

tam yeni türkiye insanı yeminle az gurur olur da gider insan şu rezaletten sonra
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih Aksoy: "Bu takımı 2 sezon şampiyon yapan Oğuzhan Özyakup ıslıklandı. Benim ıslıklanmam da normal. Islıklandığım için üzgünüm. Beşiktaş'a dönersem, eğer taraftarları kırdıysam onların gönüllerini almak istiyorum." (A Spor)
Kanal kanal geziyor arkadaş susmuyor küfür edicem şimdi

Tamamen maçın siniriyle yazıyorsun bunları. Seneye bize dönüp oynayınca bunları keşke söylemeseydim diyeceksin. Adam sadece bize karşı böyle oynamıyor. Bu sene her maçında böyle sert oynuyor. Bizim kendi sözleşmeli oyuncumuz. Bence bu konuyu kapatalım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı f_madida

Fatih Aksoy: "Bu takımı 2 sezon şampiyon yapan Oğuzhan Özyakup ıslıklandı. Benim ıslıklanmam da normal. Islıklandığım için üzgünüm. Beşiktaş'a dönersem, eğer taraftarları kırdıysam onların gönüllerini almak istiyorum." (A Spor)
Kanal kanal geziyor arkadaş susmuyor küfür edicem şimdi

Fatih konustukca batiyor. Oglum ya sus, ya da konusacaksan ozur dile o El Neny pozisyonu icin. Besiktas disinda bir buyuk klupte de pek oynayacak bir durumu yok acikcasi, ortasaha icin cok yavas, belki rotasyonda on libero olur. Stoper rotasyonu olabilir bir nebze.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı caner.eryigit

İkisinin birbiriyle zerre alakası yok. Mal bu çocuk herhalde.
(...) alt yapıyı bu gece itibariyle kapatsınlar boşuna masraf

Çevrimdışı f_madida

tam yeni türkiye insanı yeminle az gurur olur da gider insan şu rezaletten sonra

kendin demissin yeni turkiye insani diye, denklem acik:

para > gurur

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Yaw sene basi canerden cakma bek yapti falan
Yikama yaglama cekiyorlardi
Senol neden oynatmamis boyle iste hoca buydu
Be kardesim caner oynayamaz orda onun icin oynatmamis olamaz mi adriyano ile ortasahayi destekleyen adam

Mustehak

Simdi cimbizlayin bu mactan

sene başı takım kazanamıyor ama ne oynadıgı belli bir plan var ortada futbol oynuyoruz futbol diyorlardı abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

Tamamen maçın siniriyle yazıyorsun bunları. Seneye bize dönüp oynayınca bunları keşke söylemeseydim diyeceksin. Adam sadece bize karşı böyle oynamıyor. Bu sene her maçında böyle sert oynuyor. Bizim kendi sözleşmeli oyuncumuz. Bence bu konuyu kapatalım  :tabe:
Ya abi ne alakası var adamın mücadele etmesine birşey dediğimiz yok yaptığı hinliklerden bahsediyorum.
Yazdıklarınla alakası yok benim şikayetlerimin büyük ihtimalle bu arkadaş renklidir.

Çevrimdışı mylife1903

Bu sekil bizim yarali yuz kurtulacak baska yolu yok

Çevrimiçi sefaköykartali

+1903. Elin çirkef topçusu caneri burağı oynatacağına altyapından çıkma böyle mücadeleci adam bulmuşsun beğenmiyorsunuz. Sonra derbide kimse itiraz etmiyor diye ağlanmayın, boş edebiyat yapmaya lüzum yok mükemmel maç oynadı fatih necip oynasın diye kiraya verenler görüp de utanır belki.

Çevrimdışı caner.eryigit

İnsan biraz akıllı olur her kanala çıkıp açıklama yapıyorsun müptezel.
Akıllı adam maç heyacanıyla adrenalinden birşeyler yaşandı yanlış anlaşımışsam özür dilerim dersin geçersin neyin ayarını veriyorsun soytarı

Çevrimdışı mylife1903

+1903. Elin çirkef topçusu caneri burağı oynatacağına altyapından çıkma böyle mücadeleci adam bulmuşsun beğenmiyorsunuz. Sonra derbide kimse itiraz etmiyor diye ağlanmayın, boş edebiyat yapmaya lüzum yok mükemmel maç oynadı fatih necip oynasın diye kiraya verenler görüp de utanır belki.
Kotu oynasa mac satsa kufur etmemiz lazim
Normal oynadi cocuk
Elin arabina itilip kakilsin mi
Orda abilerin araya girip elneniye sekil yapmasi lazimdi

Çevrimdışı tangaz

fatih net saçmalamıştır bu kafayla dönmesin dönecekse kalsın rızanın yanında

Çevrimdışı autopsy

anlamak yetmiyor işte tek başına. yönetmek, uygulamak bunlar bir ton ayrı beceri gerektiriyor.

herkes anlattıklarına takıldı da adam anlattığının %20'sini uygulayamadı ki. sene başında dedik durduk bu oyuncularla bunu yapamazsın diye. bi ara daha iş görebilecek bi 442 denedi onda da ısrar etmedi adam. bi de üstüne saha içi tutmayan ve ısrar ettiği fanteziler eklendi. kafaca dağılmış bi adamın portresi bu.

Olur mu hocam, Oğuzhan'dan regista yaratarak 4-3-3 falan oynayacaktı. Üzerine oturduğum organla gülmüştüm buna da söyleyince kabahatli olduk. Hangi oyuncuyla ne oynayabileceğini göremeyen adam anlasa ne olur anlamasa ne olur. En iyi ihtimalle rasyonellikten uzak hayalperestin tekidir, anlıyorsa dahi. Büyük takım hocalığı çok başka meziyetler istiyor ve ağzı laf yapmak ya da hayalperestlik bu meziyetlerden bazıları değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

35 orta yapılmış az mı çok mu bu şimdi

14 korner atmışız eklersek 50 ediyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Kotu oynasa mac satsa kufur etmemiz lazim
Normal oynadi cocuk
Elin arabina itilip kakilsin mi
Orda abilerin araya girip elneniye sekil yapmasi lazimdi
Ya abi biz başka birşey mi yazıyoruz yaptıkları normal şeyler değil kusura bakma.
Kanal kanal dolaşıp öyle soytarılık yapamaz kusura bakma.

Çevrimdışı mylife1903

Konu kapanmıştır bence  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1218969316042907660
Adamin kadrosu iyi dedik
Anlatamadik
Ver o kadroyu senol gunese 5 sene sampiyon yapsin
Biyle miydi?

Çevrimdışı tangaz

evet haftalarca bunu söyledim gelmeden gelirken geldikten sonra 2-3 maç 4er gol attıar onları düş maç başı ortalaması daha da vahim çıkacaktır

Çevrimdışı mylife1903

35 orta yapılmış az mı çok mu bu şimdi

14 korner atmışız eklersek 50 ediyor
Ortalari quaresma kesmeyince taktigi de senol yapmayinca bu sayi gundeme gelmez abi

Çevrimdışı Erman1903

Karius'dan Burak'a kadar tüm futbolcular eleştirilebilir. Benimde hiç beğenmediğim futbolcular var, örneğin Elneny; bana göre bomboş bir futbolcu. Fakat oynamaya çalıştığımız bu olmayan sistem içinde hiçbir futbolcumuzu artık eleştirmeyeceğim.

2016 yılında bu foruma ilk üye olduğumda tavsiye ettiğim 9 kaleciden biri olan Karius hariç. Bunun avelliği sistemle falan açıklanamaz. Aklı varsa paraya pula bakmaz gider alt sıra Bundesliga takımlarından birinde kaleciliğe tekrar başlar.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 22:10:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi biz başka birşey mi yazıyoruz yaptıkları normal şeyler değil kusura bakma.
Kanal kanal dolaşıp öyle soytarılık yapamaz kusura bakma.

Riza gazliyordur riza

Çevrimiçi sefaköykartali

Elya asiro yetenekli oyuncu yalniz
Bunun futbol bilgisi dusuk ayrica
Nezaman ne yaoacagini bilmiyo

Cocuga da fazla yuklenmemek lazkm
Adam gecen sene 20 dakika top oynamis
20 derken dakika ortalamasi degil
Toplam 20 dakika butun sezon lig maci gormus adam
elia 32 yaşında abi bi zahmet futbol bilgisi biraz daha iyi olsun. Üstelik nkoudou 24 yaşında olmasına rağmen potansiyeli gösterdiği an tottenham a sıçramış, sakatlıktan dolayı gerilemiş bir oyuncu. Doğru oyunu oynatırsak artılarını gösterirsek iş yapan bir oyuncuya dönüşür. Caneri false back oynatmanın tam zıttından bahsediyorum yani :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Konu kapanmadı tam tersine yeni açılıyor Mustafa. Bu teknik direktörün bu olduğu biline biline gelsin diye ölüp bitti taraftar. Adam istikrarlı, sistemi var mı var, Başak'ta yaptığını bizde uygulamaya çalışıyor mu çalışıyor. Pardon ama kim neye isyan ediyor?