Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553688 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Alahlinin hocaya bakmak lazim abi
Takim oyle olur
11 mac 11g attigi 33 puan 33 yedigi 2

güzel maç olmuş ne güzel kaçırmışlar adamları arkaya arkaya

abi sergen gelsin başlasın yarın sene sonuna dek bakarız ışık verirse dewam eder vermezse biter gider o da onun sorunu olur ama ben @Erman1903 ile aynı fikirdeyim bizim kadrodaki oyuncuları eminim parlatacaktır avcı bırakın parlatmayı karartıyor gümüşleri paslı teneke gibi gösteriyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu at yarışı konusu da enteresan at yarışı sevmek bir futbolcuda ne gibi bir performans düşüşü yapar uykusuz mu bırakır gece gezmesi gibimidir gece 12den sonra filan mı koşulur 3 de mi biter yarış izlerken 15bin kalori yakıp uykusuz kalıp güçsüzmü düşürür?  adam yarışseverse bunun ne kötülüğü var  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

güzel maç olmuş ne güzel kaçırmışlar adamları arkaya arkaya

abi sergen gelsin başlasın yarın sene sonuna dek bakarız ışık verirse dewam eder vermezse biter gider o da onun sorunu olur ama ben @Erman1903 ile aynı fikirdeyim bizim kadrodaki oyuncuları eminim parlatacaktır avcı bırakın parlatmayı karartıyor gümüşleri paslı teneke gibi gösteriyor
Hocaya neden para verecez abi
Atiba calistirsin
150bin ustune koysunlar
Oyincu menejer yapalim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Umarım çimlere bir şey olmaz  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1217844940912447490

çok seviyoruz çimleri zarar vermeyi :)

Yönetim herhalde futbol takımından bir şey olmayacak bari para girdisi olsun ekstra dedi :)

Çevrimdışı tangaz

Hocaya neden para verecez abi
Atiba calistirsin
150bin ustune koysunlar
Oyincu menejer yapalim

atiba hocalık yapacaksa mevcut maaşının üstüne 12 milyon tl+150 bin dolar daha vermek gerekir :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Umarım çimlere bir şey olmaz  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1217844940912447490

para lazım  nasılsa düzgün top oynadıgımz da şampiyon olacağımız da yok sene sonu nasılsa çim yenilenecek sene bitene kadar her hafta böle organizasyon yapılabilir :money:

Çevrimdışı tangaz

öfkem dinmeyecek en iyisi biraz dışarı çıkayım yürüyüş filan yapayım 2 tek atayım erzurumun yedeklerinden 3 gol yedik kara mizah gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

öfkem dinmeyecek en iyisi biraz dışarı çıkayım yürüyüş filan yapayım 2 tek atayım erzurumun yedeklerinden 3 gol yedik kara mizah gibi
Hoca zemini suçlamış, sen de hocayı suçla rahatla  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

ben hepsini sucluyorum  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben hepsini sucluyorum  :tabe:
Bunu sırf gönderme olsun diye yazdım. Ben de senin gibi herkesi suçluyorum  :eyes

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bunu sırf gönderme olsun diye yazdım. Ben de senin gibi herkesi suçluyorum  :eyes

:)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Avcı sağolsun
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

bu at yarışı konusu da enteresan at yarışı sevmek bir futbolcuda ne gibi bir performans düşüşü yapar uykusuz mu bırakır gece gezmesi gibimidir gece 12den sonra filan mı koşulur 3 de mi biter yarış izlerken 15bin kalori yakıp uykusuz kalıp güçsüzmü düşürür?  adam yarışseverse bunun ne kötülüğü var  :alala:

İşin spor kısmı güzel ama kumar kısmı pek değil abi. O zamanlar pes falan olmadığından oyuncuların böyle abudik gubidik alışkanlıkları olabiliyordu diye hatırlıyorum. Kumarda kaybeden, parasını yanlış harcayanlar çoktu, kimileri de himmetçi₁ metöcü oldu.

Genç dönemlerini hayal meyal hatırlıyorum ben de, bahsedenler çok da haksız değil tabi ama bugünkü Sergenle arada epey fark var.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2020, 21:44:04 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

İşin spor kısmı güzel ama kumar kısmı pek değil abi. O zamanlar pes falan olmadığından oyuncuların böyle abudik gubidik alışkanlıkları olabiliyordu diye hatırlıyorum. Kumarda kaybeden, parasını yanlış harcayanlar çoktu, kimileri de himmetçi₁ metöcü oldu.

Genç dönemlerini hayal meyal hatırlıyorum ben de, bahsedenler çok da haksız değil tabi ama bugünkü Sergenle arada epey fark var.

ben ilk gol attığı maç dahil her şeyini hatırlıyorum evet kumar kısmı kötü ama sergen hiç öyle at yarışlarında iflas etti vbvb noktasına gelmedi

futbolculuğundaki vurdumduymazlıgı hocalıgına yansımış olsa malatyadan sezon başı istifa ederdi.

Çevrimdışı tangaz

Avcı sağolsun

niye sağ oluyorsa olmasın beşiktaşımı ne hallere düşürdü bir an evvel kovulsun da biz de işimize gücümüze bakalım

Çevrimdışı tangaz

bana niye gönderdin yaw ben hoca olsam şimdi liderdik  :icool:

haa birine saldıracaksam kontenjanımı fikret ormandan yana kullanıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

bana niye gönderdin yaw ben hoca olsam şimdi liderdik  :icool:

haa birine saldıracaksam kontenjanımı fikret ormandan yana kullanıyorum
Gönderme sana değil. Bu yönde eleştiri yapan basına  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

hoca suçlu arıyosa aynaya baksın

Çevrimdışı tangaz

Gönderme sana değil. Bu yönde eleştiri yapan basına  :tabe:

keşke hoca ben olsaydım walla ağız tadıyla maç izlerdiniz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

tek sorun avcı olsa keşke.....

Çevrimdışı tangaz

tek sorun avcı olsa keşke.....

değil elbette ancak saha içindeki sorunlar arsında ilk sırada avcı var.