Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554722 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Nereye yazılacak bu burger king stata mı formaya mı  :alala:

Yemekhaneyi kapatacaklar bence Atiba ya İskender, diğerlerine sezon sonuna kadar 3 öğün Burger King çocuk menüsü yeter de artar bile  :D tüm masrafları da sponsor karşılar  gayet karlı bir sürü et tavuk balık falan alınıyor boşa masraf oluyordu...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı worns

Sosyal medyada bol bol personele aylardır maaş ödenmediği, özellikle kulübe bağlı Kartal Yuvalarında çalışanların ciddi sıkıntı içinde olduğuna dair haberler görüyorum. Asgari ücrete ya da az üstüne çalışan, borç harç içinde hayatını idame ettirmeye çalışan insanlara ikide bir şunu yaşatmaları ayıptır. Oyuncunun parasını ödemezsin takvime yayarsın vs hadi neyse onlar bile bi ölçüde kabul edilebilir ama hayatını sürdürmek için kulüpten aldığı paraya ihtiyaç duyan ve çalışmaya devam eden insanlara şunu yaşatmayın. Kulübün prestijine uzun vadede şundan daha zarar veren bir şey yok benim gözümde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Karabay

Evet erzurum tribünlerinden de üç üç üç seslerini duyduk çok şükür.

Bu sahada hiçbir oyuncu yüzde onunu koymuyor ama hepsi halinden çok memnun. Kenara bakıyorum hocaya sanki Beşiktaş değil de Siirt köyhizmetlerinin hocası gram enerji yok.

Tüm kornerler ısrarla ön direk. Artık ben bunun bir taktik olduğunu falan düşünmüyorum bildiğin bizim oyuncuların gücü yetmiyor topu tepemiyorlar.

Velhasıl öyle bir hale geldimki, gol atıyoruz sevinemiyorum, gol yiyoruz üzülemiyorum. Umudu geçtim bütün yaşam enerjimi aldılar.

Çevrimiçi yaço58

Karius sözleşmem bitsin de gideyim modunda Allah yardımcımıs olsun

https://twitter.com/CemGnc2/status/1217491851391000577

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güven Yalçın da ben forvet değilim diyor  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Ulen yensek halbuki belki gelen parayla giulermeyi alacaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karius sözleşmem bitsin de gideyim modunda Allah yardımcımıs olsun

https://twitter.com/CemGnc2/status/1217491851391000577
Kurallara uyacağız diyorlar da yarın o kendilerini getiren tribünler tepelerine binince ne yapacaklar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Bu Abdullah Avci denen futbol katili herifin eline vermek icin transfer yapacaklarsa hic yapmasinlar zaten. Gelecek oyunculari da koreltir, berbat oglu berbat bir teknik direktor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ripley

Yönetim transfer yapmayacaksa bari şu hasiç denen çocuğun problemini çözsünler bu diyabi (...) boydla bu taraftar kafayı çizer.
bir de biz neden kalecisiz oynadık bu akşam? herkes kaleciyle oynuyor bizim neyimiz eksik?

Çevrimdışı worns

Evet erzurum tribünlerinden de üç üç üç seslerini duyduk çok şükür.

Bu sahada hiçbir oyuncu yüzde onunu koymuyor ama hepsi halinden çok memnun. Kenara bakıyorum hocaya sanki Beşiktaş değil de Siirt köyhizmetlerinin hocası gram enerji yok.

Tüm kornerler ısrarla ön direk. Artık ben bunun bir taktik olduğunu falan düşünmüyorum bildiğin bizim oyuncuların gücü yetmiyor topu tepemiyorlar.

Velhasıl öyle bir hale geldimki, gol atıyoruz sevinemiyorum, gol yiyoruz üzülemiyorum. Umudu geçtim bütün yaşam enerjimi aldılar.

Aynen öyle enerjisizlikten en çok duran toptan gol atan takımız ligde. Çok şanslıyız bu konuda.

Çevrimdışı AigleBordeaux

En büyük transfer Avcı’dan kurtulmak olacak!
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Sinan23

Sezon başından beri rakiplerin her korneri ya gol yada pozisyon oluyor. Bir kaç kere de penaltı oldu. Sergen hazır bostayken gelsin işte.
Hakemler 2. yarı öpücük bizi belli oldu. Anadolu'nun bağrından çıkmış 3 kuruşluk karakaş karagöz adamın yaptıklarına bak maçta.

Çevrimdışı worns

Sezon başından beri rakiplerin her korneri ya gol yada pozisyon oluyor. Bir kaç kere de penaltı oldu. Sergen hazır bostayken gelsin işte.
Hakemler 2. yarı öpücük bizi belli oldu. Anadolu'nun bağrından çıkmış 3 kuruşluk karakaş karagöz adamın yaptıklarına bak maçta.

Daha bir tam sezon bir takımda ne yaptığını göremediğimiz adamın neyini referans alarak takımın başına getireceğiz?

Sergen ne oynatıyor, oyun mantığı nedir? Ne gibi artılar katacağını ön görüyoruz?

Çevrimiçi yaço58

Daha bir tam sezon bir takımda ne yaptığını göremediğimiz adamın neyini referans alarak takımın başına getireceğiz?

Sergen ne oynatıyor, oyun mantığı nedir? Ne gibi artılar katacağını ön görüyoruz?
Aynen öyle şuan boşta tek hoca Ünal Karaman başkada Türk olarak alternatif yok boşta

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın gitsin antrenör kurslarını tamamlasın ilk önce. Daha sonra da gitsin bir takımı en azından 1 sezon çalıştırsın. Sonra başarılıysa adaylardan birisi olabilir  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş’ın son 6 maçı:

❌ 2-3 vs Erzurumspor
✅ 4-1 vs Gençlerbirliği
❌ 1-3 vs Fenerbahçe
❌ 0-2 vs Erzincanspor
❌ 0-2 vs Malatyaspor
❌ 0-4 vs Wolverhampton

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş’ın son 6 maçı:

❌ 2-3 vs Erzurumspor
✅ 4-1 vs Gençlerbirliği
❌ 1-3 vs Fenerbahçe
❌ 0-2 vs Erzincanspor
❌ 0-2 vs Malatyaspor
❌ 0-4 vs Wolverhampton
Yeni yönetim gazı bitti. Her şey tepetaklak olmaya başladı. Bu şekilde devam ederse sezon sonu zor gelir :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Sergen falan hikaye bu takıma tertemiz 6 futbolcu lazım ve 1 tane bile alınmayacak. Şu aşamada bir de avcı gönderip tazminat ödemenin hiçbir mantığı yok Sergen gelince diaby mahrez olmayacak sezon sonuna kadar durmalı avcı sene sonu bakılır durumuna.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sergen kim ya ??? Sergen önce T.d. olsun, akillanmadik bi türlü.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Ahahaha
Bu ne be abi

Çevrimdışı mylife1903

Yaw zaten sezon sonuna 6 aydan az var

Çevrimdışı mylife1903

Yeni yönetim gazı bitti. Her şey tepetaklak olmaya başladı. Bu şekilde devam ederse sezon sonu zor gelir :tabe:
Para bitti herhalde
Ilk odemeyi yaptilar
Sonra baktilar lan odenecek gibi degil

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk önce mevcut oyuncuların maaşlarını ödesinler. Mesela basketbol takımımız sezon sonuna kadar maaşlarını ödeyecek para yokmuş. Ayrıca kulüp çalışanlarının maaşları da 3 aydır ödenmiyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★