Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

SON DAKİKA - Fikret Orman ibra edilmedi.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1215201168718278658

necmi abi genel kurulda ibra edilmişse aktır demiştin en son şimdi evet ak değilmiş diyebilirmiyiz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hüseyin yücel amatörlere sponsor olacak haberleri çıkıyor aferin bravo adalının listesindeydi ama taşın altına elini koyması güzel başkanın 1903 forma alarak yaptığı icraate aynı sayı ile katılmıştı, güzel adammış  :claps:

beşiktaşlı geçinen zenginlere örnek olsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

sonunda güzel bir haber :)
Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama bu bile iyi bir haber sayılır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

hüseyin yücel amatörlere sponsor olacak haberleri çıkıyor aferin bravo adalının listesindeydi ama taşın altına elini koyması güzel başkanın 1903 forma alarak yaptığı icraate aynı sayı ile katılmıştı, güzel adammış  :claps:

beşiktaşlı geçinen zenginlere örnek olsun...
Henüz herhangi bir analaşma yok. Anlaşma yapılsın konuşuruz. Ancak kendisinin basketbol takımı var. Zamanında yanına birleştirelim takımları diye gidildi ama kabul etmedi. Bunları göz önünde bulundurarak resmi anlaşma olmadan sevinmem. Şu haberler bana reklam gibi geliyor @tangaz   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama bu bile iyi bir haber sayılır  :tabe:

fikret ibra edilmemiş diğer yöneticiler edilmiş die okudum öyleyse eksik kalıyor şafak umut ikilisini de oraya eklemek gerekirdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

fikret ibra edilmemiş diğer yöneticiler edilmiş die okudum öyleyse eksik kalıyor şafak umut ikilisini de oraya eklemek gerekirdi.
Her şeyi "Ben yaptım.", "Ben gidersem Beşiktaş biter." söylemlerinde bulunan birisinin ibra edilmeyip diğer yöneticilerin ibra edilmesi gayet normal. Tüm sorumluluğu üstüne aldı şimdi sonuçlarına katlanacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Henüz herhangi bir analaşma yok. Anlaşma yapılsın konuşuruz. Ancak kendisinin basketbol takımı var. Zamanında yanına birleştirelim takımları diye gidildi ama kabul etmedi. Bunları göz önünde bulundurarak resmi anlaşma olmadan sevinmem. Şu haberler bana reklam gibi geliyor @tangaz   :tabe:

fikret orman isminden ve yapabileceklerinden! çekindiği için belki kabul etmemiştir birleşme işini  :D

diğer taraftan adam 1903 forma alırken anç ekibinden hangi yönetici başkanın bu icraatine eşlik etti? 10 tane yönetici gidip kartal yuvalarını son ürüne kadar gidip rahatlıkla boşaltabilirler ürünleri de köy okullarına hediye die dağıtabilirlerdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel bir bilgilendirme olmuş. Taraftar bu konuda baskı yapıp destek çıkmalı mevcut yönetime. Zaman aşımına uğratıp iş işten geçti denilmemeli  :tabe:

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1215211016881090560

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Her şeyi "Ben yaptım.", "Ben gidersem Beşiktaş biter." söylemlerinde bulunan birisinin ibra edilmeyip diğer yöneticilerin ibra edilmesi gayet normal. Tüm sorumluluğu üstüne aldı şimdi sonuçlarına katlanacak  :tabe:

katlansın zaten ama o şafak da eksik kalmasın bi zahmet

Çevrimdışı MUSTAFA_

fikret orman isminden ve yapabileceklerinden! çekindiği için belki kabul etmemiştir birleşme işini  :D

diğer taraftan adam 1903 forma alırken anç ekibinden hangi yönetici başkanın bu icraatine eşlik etti? 10 tane yönetici gidip kartal yuvalarını son ürüne kadar gidip rahatlıkla boşaltabilirler ürünleri de köy okullarına hediye die dağıtabilirlerdi.
Bu konuda mevcut yönetim çok fazla katkıda bulundu. Dediğin gibi köy okullarına ve ihtiyacı olanlara yardımda da bulundu. Şimdi haklarını yemeyelim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

katlansın zaten ama o şafak da eksik kalmasın bi zahmet
Şafak Bey zaten nasıl avukat olmuş anlamadım. Hangi anlaşmanın ayrıntıları çıksa bu kadar kötü anlaşma yapılmaz diyorum. Herhalde karşı taraf hazırlamış bizimki de onay vermiş sürekli  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şafak Bey zaten nasıl avukat olmuş anlamadım. Hangi anlaşmanın ayrıntıları çıksa bu kadar kötü anlaşma yapılmaz diyorum. Herhalde karşı taraf hazırlamış bizimki de onay vermiş sürekli  :money:

tüm avukatları zan altında bırakmak istemem ama büyük çoğunluğu nerede bir yönetim kuruluna filan giriyorsa altından illa bir çapanoğlu çıkıyor

Çevrimdışı tangaz

bakalım yönetim fo.ya dava açacak mı ibra hususunda

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

fikret orman ibra edilmemiş.
bu ne demek, bize ne gibi sonuçları olabilir ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burada neler olacağını açıklamışlar @Sir Alex Ferguson  :tabe:

Güzel bir bilgilendirme olmuş. Taraftar bu konuda baskı yapıp destek çıkmalı mevcut yönetime. Zaman aşımına uğratıp iş işten geçti denilmemeli  :tabe:

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1215211016881090560

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Antalya kampını ziyaret etti.

Çevrimdışı mylife1903

Bisi cikmaz yahu
Belge mi bulacaklar
Adam lensi begeniyordu tolgayi begeniyirdu falan
Anlamiyordum toptan aldim bunlari hekim bey
Negredonun falan menejeriydi bilmemneydi bi begke cikmaz oralardan
Ankarada 90bin alan biyd neden oynayamiyor neden 1.6 aliyor falan belgesi yok o islerin, saftiriki bulmuslsr kaz gibi yolmuslar denir en cok

Ha bu pis islerden belge kaldiysa falan fodan ucuz kurtulmusuz oyle bir gerzek kulubu satardi cunku
2 kupaya falan da sukur namazi gerekir oyle arkada belge birakacak kadar ac acgozlu ve salaklar yonettiyse

Çevrimdışı mylife1903

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Antalya kampını ziyaret etti.

Herkes mutlu olmus ne guzel

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nereye yazılacak bu burger king stata mı formaya mı  :alala:
Ayrıntılarını bmiyorum. Basın toplantısında öğreniriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Nereye yazılacak bu burger king stata mı formaya mı  :alala:

Galatasaray pizzacıdan göğüs reklamı için bu sezon 18 milyon tl alıyor vergi hariç. Bizim sezon ortası itibariyle formada boşa çıkan bir alan yok.
Burger king çok daha büyük bir zincir olmasına rağmen formada yazmayacağı için öyle uçuk kaçık bir para beklemiyorum açıkçası.
Volvonun geçen yılki sponsorluğu gibi birşey olur muhtemelen. Volvonun reklamlarının led ekranlarda gösterilmesi ve 1903 localarının olduğu alana volvo 1903 tribünü isminin verilmesi karşılığı oyuncu ve yöneticilere araç tahsis edilmişti. Bu anlaşma için 2019 sonuna kadar denmişti demek ki bitti yada bitecek. belki bu yeni anlaşmayla burgerking 1903 tribünü olacaktır.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2020, 23:36:23 Kartal Ç ]

Çevrimdışı haluk.m

Burgerking aynı anlaşmayı fenerle de yaptı, bu nedenle fazla bir beklentiye girmemek lazım; ama sponsor sponsor'dur.  :tabe:
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2020, 00:02:22 jokerhm ]