Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

evet abi rocomuz lensimiz falan inanılmaz güçlü en zayıf halkamız hoca
Hoca tartisilmaz zaten
Sanirsan tirapatoni 40 tane kupa almis cok kiziyor kendisi tartisilinca tek satir kariyeri

Çevrimdışı mylife1903

Harbiden biliyorlar abi çıktılar maç vermedikleri iki hakemi dereden tepeden konuşup akladılar helal olsun. Ama ikinci yarı çok daha kaos bekliyor daha bunun gs fb maçı var bizim 33.hafta fb maçımız var ne halt yiyecekler merak ediyorum
Is 33. Haftaya kalmaz yuksek ihtimal fb sampiyon gelir normal fuzende
Biz dagilmis oluruz
Ne hoca ne yonetim
Hakem fbyi kesip bicer biz 2-1 kazaniriZ

Fbliler oyle bir bagirirki butun sezonu aklarlar tek macta
Normal isleyis budur

Çevrimdışı mylife1903

Bence Başakşehir sivastan çok daha iyi top oynuyor.
Enkaz kaldiriyor okan iste

Çevrimiçi murat

Abi nukalma demedik mi senle
Millete forumda dalga konusu olmadik mi?
Senol hoca volkan sen dedi vasat sevici olmadik mi?
Lens mens nedir ya

Nukalmayi birak alanyali fernandes bunlari topcu diye sirke sokmaz
Büyük kulüp diye ortada gexiyoruz bula bula ingiltereden lens mi buluyoruz 250 bin euroya oynayacak 20 tane oyuncu listemizin olması lazım.bir kaç kulüp var öyle teklif gelsede satsak diye bekleyen adamların 200  scautu var.gidenin yerine hemen yenisini kulübeden koyup diğerini listeden takıma kazandırıyor. Biz eldeki fatih aksoyu bile değerlendimeyi düşünmeden yolluyoruz. İskeletini sağlam kur sonra bu gençlerle oyna dene. Sanki hersene şampiyon oluyoruz. Borcumuz var diyoruz gidip 5 milyona pepe 4.7 ye negredo 3 milyona vida alıyoruz. 35 yaşındaki pepeden ne bekliyoruz şl şampiyonluğumu?

Çevrimdışı mylife1903

Büyük kulüp diye ortada gexiyoruz bula bula ingiltereden lens mi buluyoruz 250 bin euroya oynayacak 20 tane oyuncu listemizin olması lazım.bir kaç kulüp var öyle teklif gelsede satsak diye bekleyen adamların 200  scautu var.gidenin yerine hemen yenisini kulübeden koyup diğerini listeden takıma kazandırıyor. Biz eldeki fatih aksoyu bile değerlendimeyi düşünmeden yolluyoruz. İskeletini sağlam kur sonra bu gençlerle oyna dene. Sanki hersene şampiyon oluyoruz. Borcumuz var diyoruz gidip 5 milyona pepe 4.7 ye negredo 3 milyona vida alıyoruz. 35 yaşındaki pepeden ne bekliyoruz şl şampiyonluğumu?
           Fabri
Gg aleksiz tosic adri
     Atiba sosa
Karijma taliska babel
         Gomez
25 myon taliye bastim 1000yuro bons gomeze 5 milyon maas sosa 2.4 karijma 1.6 butun maliyet degil mi?
Buyuk takim zaten oynayan oyuncusunu satip 10 tane adam almaz her sezon
Bu sene bile
Boyle oynardim
Yedekler caner tolga beck cenk nejip kalani altyapi

Çevrimiçi murat

Bu yapılandırma anlaşmasını tekrar yapılandırma neden yapmıyorlar.en yüksekten yapılmış bir anlaşma var ortada faizler şuan dip yapmış durumda.250 bin tl lik bir krededi de  70 bin tl indirim oldu bir yakınımda. Bizim çektiğimiz söylenen 250 milyonda da 70 milyon indirim hiç fena olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Bu yapılandırma anlaşmasını tekrar yapılandırma neden yapmıyorlar.en yüksekten yapılmış bir anlaşma var ortada faizler şuan dip yapmış durumda.250 bin tl lik bir krededi de  70 bin tl indirim oldu bir yakınımda. Bizim çektiğimiz söylenen 250 milyonda da 70 milyon indirim hiç fena olmaz.

Belki indirim olmustur ama pompaya yansimamistir abi

Çevrimiçi tolga1903

Is 33. Haftaya kalmaz yuksek ihtimal fb sampiyon gelir normal fuzende
Biz dagilmis oluruz
Ne hoca ne yonetim
Hakem fbyi kesip bicer biz 2-1 kazaniriZ

Fbliler oyle bir bagirirki butun sezonu aklarlar tek macta
Normal isleyis budur

Ben niyeyse ümidi kesemiyorum takımdan aslında kesmem lazım farkındayım hakikaten şu oyunla şu hakemlerle imkansız gibi ama ne bileyim abi ilk 6 7 haftayı atlattığımız an güzel fikstüre giriyoruz şöyle ilk haftalar daha takımlar oturmadan birkaç galibiyet çekebilsek ne bileyim ya işte umut dünyası. 32.hafta gs deplasmanı yok en azından bu sene rahatız

Çevrimdışı mylife1903

Ben niyeyse ümidi kesemiyorum takımdan aslında kesmem lazım farkındayım hakikaten şu oyunla şu hakemlerle imkansız gibi ama ne bileyim abi ilk 6 7 haftayı atlattığımız an güzel fikstüre giriyoruz şöyle ilk haftalar daha takımlar oturmadan birkaç galibiyet çekebilsek ne bileyim ya işte umut dünyası. 32.hafta gs deplasmanı yok en azından bu sene rahatız
Umut istek inanc olmali zaten
Hep icimizde bi heyecan
Her duamizda bunlara bela ve adalet
Ama olmuyor iste
Bir de duzen var

Besiktasin sampiyonluklari turk futbolunda abse direnajidir o sebeple istenmez
Biz bu duzende cikip olabilsek yarin obur gun anadolu takimlari da palazlanir
Besiktas olabiliyorsa biz de oluruz derler
Baronlat oster mi? Yayinci ister mi?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hoca tartisilmaz zaten
Sanirsan tirapatoni 40 tane kupa almis cok kiziyor kendisi tartisilinca tek satir kariyeri

hocayı tartışılmaz mı dedim ben abi ??
sadece her şey mükkemel  tek sorun hocaymış gibi davranmanın alemi yok dedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

maçlar başlasa da izlesek özledim Beşiktaşımı  :)

maçlar başlasa da izlesek özledim Beşiktaşımı  :)

08 ocakta ilk maçımız var hazırlık maçımız.

08 ocakta ilk maçımız var hazırlık maçımız.

onlarda yayıncı kurulus yok ki izleyemiyoruz  :ebebe:

onlarda yayıncı kurulus yok ki izleyemiyoruz  :ebebe:

youtube kanalı bir zahmet canlı yayında versin.

youtube kanalı bir zahmet canlı yayında versin.

veremiyor d-smart ile anlaşmadan dolayı.

maçı almak için para ödememiz gerekiyor.

Hazırlık maçı içinde o kadar yüksek ücretleri ödemeyiz.

Çevrimiçi Kartal Ç

veremiyor d-smart ile anlaşmadan dolayı.

maçı almak için para ödememiz gerekiyor.

Hazırlık maçı içinde o kadar yüksek ücretleri ödemeyiz.

sene oldu 2020. hala mı bitmedi dsmart anlaşması. kapitülasyon gibi maşallah.

Çevrimdışı tangaz

hocayı tartışılmaz mı dedim ben abi ??
sadece her şey mükkemel  tek sorun hocaymış gibi davranmanın alemi yok dedim.

yoo hiçde öle demedin kaldıki verdiğin yanıt ne alaka türünde bişeydi okudugunu anlamıyorsun bu aralar fazla öfkeli gergin gerilimli filansın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

sene oldu 2020. hala mı bitmedi dsmart anlaşması. kapitülasyon gibi maşallah.

2020 yada 2023 de bitecek di galiba.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ankette güvenen 1 kişi A.Nur ÇEBİ galiba.  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine başlamışlar açıklama yapmaya. Güneş balçıkla sıvanmaz TFF  :money:

https://twitter.com/buzzspor/status/1214511472455364608

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin adaletli olduğu, hakemlerin adaleti gözettiği konuşuluyor. Ancak her 4 faulde bir bize kart gösteriliyor  :money:

https://twitter.com/OptaCan/status/1214512963308183552

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

BURAK YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI.👇
Burak Yılmaz: "Bugün ilk antrenmanıma çıktım ama tatilde de sürekli çalışıyordum. Her şey yolunda, çok şükür iyiyim. İnşallah bundan sonra bir sakatlık olmadan devam ederim diye düşünüyorum."
Burak Yılmaz: "İlk yarı beklentinin altında kaldık. Hepimiz sorumluluğu üstümüze alıyoruz, oturduk konuştuk, daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Sivasspor maçını hepimiz dört gözle bekliyoruz."
Burak Yılmaz: "Aklımda, fikrimde, hayallerimde, çalışmalarımda her şeyde burada kupa kaldırmak, şampiyon olmak var."
Burak Yılmaz: "Fenerbahçe maçında tepki de versek o gün değişecek bir şey yoktu. 10-15 kişi de gitsek değişen bir şey olmayacaktı. Taç oldu biz itiraza giderken tacı kullandırdı. Tacı kulandırdıktan sonra zaten VAR'a gidilemiyor, penaltıyı yine vermeyecekti. Allah yardımcıları olsun zor işleri, değerli hakemler de var ama biz ilk yarı hakemlerden çok yara aldık."
Burak Yılmaz: "Cenk Tosun'a sadece #ComeToBeşiktaş diyebilirim. Allah gönlüne göre versin."

Çevrimdışı worns

BURAK YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI.👇
Burak Yılmaz: "Bugün ilk antrenmanıma çıktım ama tatilde de sürekli çalışıyordum. Her şey yolunda, çok şükür iyiyim. İnşallah bundan sonra bir sakatlık olmadan devam ederim diye düşünüyorum."
Burak Yılmaz: "İlk yarı beklentinin altında kaldık. Hepimiz sorumluluğu üstümüze alıyoruz, oturduk konuştuk, daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Sivasspor maçını hepimiz dört gözle bekliyoruz."
Burak Yılmaz: "Aklımda, fikrimde, hayallerimde, çalışmalarımda her şeyde burada kupa kaldırmak, şampiyon olmak var."
Burak Yılmaz: "Fenerbahçe maçında tepki de versek o gün değişecek bir şey yoktu. 10-15 kişi de gitsek değişen bir şey olmayacaktı. Taç oldu biz itiraza giderken tacı kullandırdı. Tacı kulandırdıktan sonra zaten VAR'a gidilemiyor, penaltıyı yine vermeyecekti. Allah yardımcıları olsun zor işleri, değerli hakemler de var ama biz ilk yarı hakemlerden çok yara aldık."
Burak Yılmaz: "Cenk Tosun'a sadece #ComeToBeşiktaş diyebilirim. Allah gönlüne göre versin."

Geçen senenin ikinci yarısında yakaladığı ivmeyi tekrar yakalamasına ihtiyacımız var. Burak kendine gelmezse şampiyon olma ihtimalimiz yok gibi bişey şu kadro yapısıyla.

Geçen senenin ikinci yarısında yakaladığı ivmeyi tekrar yakalamasına ihtiyacımız var. Burak kendine gelmezse şampiyon olma ihtimalimiz yok gibi bişey şu kadro yapısıyla.

katılıyorum  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Ligin adaletli olduğu, hakemlerin adaleti gözettiği konuşuluyor. Ancak her 4 faulde bir bize kart gösteriliyor  :money:

https://twitter.com/OptaCan/status/1214512963308183552
Robohakem gelmeden bu is duzelmez. Elle falan gol olmuyor sikandal penalti az 5m ofsaytten gol verilmiyor ama faullerde cifte sitandart eskisinden de beter. Topun yonunu devamli degistiriyorlar
Fb macinda mesela
Canere basiyir faul oyna devam
Diyabiye giriyorlsr oyna devam
Hooop gol
Diyabiye yapilana bisi demiyorum ben de faul vermem ama sikinti o degil fbye olsa faul vereceginden hepimiz eminiz canimiz sikan o