Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550513 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi tolga1903

Konusmalarin kayit altinda oldugunu bildikleri icin bunlar kendilerini yakacak seyler soylemezler
Ortadan konusurlar oraya buraya cekilecek seyler soylerler

Benim memurum isini bilir

Harbiden biliyorlar abi çıktılar maç vermedikleri iki hakemi dereden tepeden konuşup akladılar helal olsun. Ama ikinci yarı çok daha kaos bekliyor daha bunun gs fb maçı var bizim 33.hafta fb maçımız var ne halt yiyecekler merak ediyorum

Çevrimdışı tangaz

Bizim vara gidilmesi gerekip de gidilmeyen tek bu maç yok zaten önceki maçlarda da gitmediler böyle saçma şey olamaz var madem adalet getirecek e niye gidince sorun olsun almanya'nın 2 katı gidiliyormuş gidilsin sendeki gibi sahtekar futbolcular kasap futbolcular orada yok demekki sanki futbolumuzu tüm standartlarıyla almanya'ya entegre ettik de var kaldı. Valla neresinden tutsan elinde kalıyor ya bizim kendi durumumuz zaten sıkıntılı bide bunlarla uğraşıyoruz. Bari bunları koz olarak kullanıp şu transfer limiti alsalar sarıp duracaz hakemlere transfer konuşurduk bari

saçmalık orda zaten adama ulan senin hakemlerin alman standardında değil saçma sapan hatalar yapıyolar elbette vara çok gidilecek neyle neyi kıyaslıyorsun denmesi lazım ama bunu soran söyleyen tek kulüp çıkmadı halen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Harbiden biliyorlar abi çıktılar maç vermedikleri iki hakemi dereden tepeden konuşup akladılar helal olsun. Ama ikinci yarı çok daha kaos bekliyor daha bunun gs fb maçı var bizim 33.hafta fb maçımız var ne halt yiyecekler merak ediyorum

33.hafta iddiamız kalır mı sence?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zamana şampiyon da belli olur. Ağzımıza iki tutam bal çalmak için yapmadıkları her şeyi yapmaya başlarlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

O zamana şampiyon da belli olur. Ağzımıza iki tutam bal çalmak için yapmadıkları her şeyi yapmaya başlarlar  :money:

bizim ne bu hocayla ne bu kadroyla ne bu yönetimle ne de bu kirli iklimle şampiyonluk şansımız zaten yok çok da sinirlerimizi germeye gerek yok :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ülkede futbol devlet tekelinden çıkarılmadığı müddetçe bir adım ileriye gidemeyecek. Devlet tekelinden çıkarıldığı zaman da iflas durumunda olan kulüplerin çok canı yanacak. Devlet bu işe fazla dayanamayacak bence. Mevcut ekonomik gidişat bu yönde. Ligden düşürülme falan olmaz ama bu kulüpler yarışamayacak kadar küçülmek zorunda kalabilir. Sırf bu nedenle yabancı sınırını düşürmeyi düşünüyorlar. Biliyorlar ki ileride bu yaşanacak. Altyapı hikayesini anlatıp kandırmaya çalışıyorlar ama kimse istemiyor. Bu borcu çok olan kulüpler altyapıya yatırım yapmaya bir an önce başlamak zorundalar. Ama saçma sapan değil. Profesyonelleri getirip, eğitimli antrenörlerle çalışmaları lazım. Buna hangi kulüp önce başlarsa o önde olacak. Lig için de bir CEO getirilip marka değerini arttırmak için uğraşılmalı. Marka değeri artmadan gelirler artmaz. Belki de Bein Sport son vurgun olarak anılacak ilerde. Çünkü mevcut yayıncı gidince yayın gelirlerinin yarı yarıya azalmasını bekliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim ne bu hocayla ne bu kadroyla ne bu yönetimle ne de bu kirli iklimle şampiyonluk şansımız zaten yok çok da sinirlerimizi germeye gerek yok :tabe:
Ben maçları izleyip izlemeyeceğime önümüzdeki bir ayda karar vereceğim. Gider İngiltere Ligi'ni izlerim. Beşiktaş'ı yine takip ederim ama canlı izleyip kendime eziyet etmem. Hayırlısı olsun  :tabe: Zaten bunlar (TFF, MHK) durduğu müddetçe iyi bir şey göreceğimizi de düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1213079776661049345

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben maçları izleyip izlemeyeceğime önümüzdeki bir ayda karar vereceğim. Gider İngiltere Ligi'ni izlerim. Beşiktaş'ı yine takip ederim ama canlı izleyip kendime eziyet etmem. Hayırlısı olsun  :tabe: Zaten bunlar (TFF, MHK) durduğu müddetçe iyi bir şey göreceğimizi de düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1213079776661049345

ilk 3 maç belli eder kendini zaten gerek oyun gerek puan tablosu bakımından adı konulur.

Çevrimiçi tolga1903

Bilmiyorum abi kötü oynayıp 6'da 6 seri yapabilen değişik takımız bir de diğer yarıştakiler çok matah futbol oynamıyor sivas'ı denkleme almadan konuşuyorum bunu sürdüreceklerse onlar olur zaten. İddiamız olur mu emin değilim kesin olmaz diyemem ancak şu fener maçından sonra 7'nci de olsak o maç rahat geçmeyecektir diye düşünüyorum hele ki fener yarışta olursa.

Çevrimdışı murat

Açıklamalar sonrası asporda yine gençler maçı deşildi. Beşiktaş taraftarı bile yapılanlara isyan etti demiş. Adamlar inatla anlamak istemiyor. Taraftar ZORLU görüşmesinin fenerin galibiyetinin nedeni ve sonucu olduğunu ve bu maça fıratı atayarak sesinizi kesin alın size bir parmak bal sizde sebeplenin. Fb galibiyetinin olur böyle vakalar bakın sizde hakem sayesinde kazanıyorsunuz gayet normal bunlar demek için. Akıllarınca cinlik yapıyorlar.bizim yönetim o zorlu görüşmesi ayyuka çıktığında ortalığı yıkmalıydı ama sessiz kaldılar. Maxeretleride başkan çok yoğun o yüzden zorluda görüştük biz işimizi gücümüzü bırakıp bu işlerle uğraşıyoruz iş adamıyız biz vs vs.kim sizi zorluyor bırak işi gücü yoğun olmayan adamlar uğraşsın bu işlerle.

Çevrimdışı tangaz

Bilmiyorum abi kötü oynayıp 6'da 6 seri yapabilen değişik takımız bir de diğer yarıştakiler çok matah futbol oynamıyor sivas'ı denkleme almadan konuşuyorum bunu sürdüreceklerse onlar olur zaten. İddiamız olur mu emin değilim kesin olmaz diyemem ancak şu fener maçından sonra 7'nci de olsak o maç rahat geçmeyecektir diye düşünüyorum hele ki fener yarışta olursa.

ikinci devre ligler zorlaşır denir ama genele bakınca büyük takımlar şayet yarışta ise 2.devre daha çok puan toplar devre başlarken kadronun hali hocanın hali (en zayıf halkamız hoca) ve ilk 3 maçta gerek bizim gerek diğerlerinin toplayacağı puan bazı emareleri verecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıklamalar sonrası asporda yine gençler maçı deşildi. Beşiktaş taraftarı bile yapılanlara isyan etti demiş. Adamlar inatla anlamak istemiyor. Taraftar ZORLU görüşmesinin fenerin galibiyetinin nedeni ve sonucu olduğunu ve bu maça fıratı atayarak sesinizi kesin alın size bir parmak bal sizde sebeplenin. Fb galibiyetinin olur böyle vakalar bakın sizde hakem sayesinde kazanıyorsunuz gayet normal bunlar demek için. Akıllarınca cinlik yapıyorlar.bizim yönetim o zorlu görüşmesi ayyuka çıktığında ortalığı yıkmalıydı ama sessiz kaldılar. Maxeretleride başkan çok yoğun o yüzden zorluda görüştük biz işimizi gücümüzü bırakıp bu işlerle uğraşıyoruz iş adamıyız biz vs vs.kim sizi zorluyor bırak işi gücü yoğun olmayan adamlar uğraşsın bu işlerle.
Mevcut yönetimin son dönemde yaptığı hiç bir açıklamayı olumlu bulmuyorum. İletişim konusunda bir önceki yönetimi arattırdılar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ben orkan çınardan ikinci yarı ümitliyim  :D

Çevrimdışı tangaz

Mevcut yönetimin son dönemde yaptığı hiç bir açıklamayı olumlu bulmuyorum. İletişim konusunda bir önceki yönetimi arattırdılar  :money:

hiç kimse hiç bir konuda bana fikret ormanı ve ekibini arattıramaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman bu konularda konuşmuyordu zaten. Bu hakemler konusunda en son söylediği şey pırlanta olduklarıydı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence Başakşehir sivastan çok daha iyi top oynuyor.

ikinci devre ligler zorlaşır denir ama genele bakınca büyük takımlar şayet yarışta ise 2.devre daha çok puan toplar devre başlarken kadronun hali hocanın hali (en zayıf halkamız hoca) ve ilk 3 maçta gerek bizim gerek diğerlerinin toplayacağı puan bazı emareleri verecektir.

evet abi rocomuz lensimiz falan inanılmaz güçlü en zayıf halkamız hoca

orkan çınardan tek ümitli olan sen kaldın galiba kendisi ve ailesi bile artık ümitli değildir

Çevrimdışı murat

ben sene başı kadromuz yeterli demiştim lens orkan oynasın transfere gerek yok demiştim. Bu ikisi oynasa bundan az puan almazdık.sağ ve sol bek için de transfere gerek yok altyapından çıkart demiştim douglas kadar herhangi bir genç oynardı. Rebochoyu ise genel olarak beğendim arpa miktarınca.takımın en büyük eksikleri kaleci stoper ortasaha ve santrafordur. buraları doldur diğerleri zaten iyi görünür. Bizde ise en boş olan kısımlar bunlar ama sene başı herkes bir bek ve kanat diye ağladı durdu. Şu orkan diaby kadar oynamazmı?kim seyretmiş bunu nasıl almışlar.

Çevrimdışı mylife1903

Abi bu isler soyle oluyor
Simdi kulislerde konusuluyor diyem basiniz belaya girmesin
Herkes herseyin farkinda futbol aleminde

Fakat kandirilmak oyunun kanunu
Simdi bu zorlu meselesi cikinca meydana anc bi fo degil
Direkt ariyor ozdemiri mesela yani
Lan nabiyonuz siz belanizi sevdirmeyin bana manyak misiniz diyor
Oburunun baskan aman sakin bisi yok
Yemin ediyorum bisi yok
Hakeme soyleyecegim ortaya yonetsin
Konu macla alakali degil
Algiya kapimayalim
Falan dedigi tahmin edilip yakinlarinca kuluslerde konusulanlardan duyumlar
Boyle boyle kandiriliyor
Sonra deplasmanda bi gs macinda lehimize bukulenden falan

Haluk ulusyor serdar bilgili ayni oda arayan aziz yildirim falan baskan soZ hersey yolunda samsun gs maci falan
Lan belgesiz konusulmuyor

Çevrimdışı mylife1903

Aziz baskan geleydi fo yerine daha az borcumuz olurdu
Ay zaten zengin yani

Çevrimdışı cursedofdragon

adamlar alenen şikeyi itiraf etmişler bol bol saçmalamışlar.

Çevrimdışı murat

adamlar alenen şikeyi itiraf etmişler bol bol saçmalamışlar.

Ben dinlerken saçmalıyor değilde sıçmalıyor diye düşünmüştüm ikisi bir arada

Çevrimdışı mylife1903

ben sene başı kadromuz yeterli demiştim lens orkan oynasın transfere gerek yok demiştim. Bu ikisi oynasa bundan az puan almazdık.sağ ve sol bek için de transfere gerek yok altyapından çıkart demiştim douglas kadar herhangi bir genç oynardı. Rebochoyu ise genel olarak beğendim arpa miktarınca.takımın en büyük eksikleri kaleci stoper ortasaha ve santrafordur. buraları doldur diğerleri zaten iyi görünür. Bizde ise en boş olan kısımlar bunlar ama sene başı herkes bir bek ve kanat diye ağladı durdu. Şu orkan diaby kadar oynamazmı?kim seyretmiş bunu nasıl almışlar.
Abi nukalma demedik mi senle
Millete forumda dalga konusu olmadik mi?
Senol hoca volkan sen dedi vasat sevici olmadik mi?
Lens mens nedir ya

Nukalmayi birak alanyali fernandes bunlari topcu diye sirke sokmaz

Çevrimdışı mylife1903

orkan çınardan tek ümitli olan sen kaldın galiba kendisi ve ailesi bile artık ümitli değildir
Orkandan bisi cikmayacagi belliydi
Roportaji var
Alamanyadan geldiginde
Efendim erken antremana cagiriyorlar diye beyfendi takim degistirmis o kafadaki adamdan bi poh olmaz
Zaten kendi beyani